Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Pa nehajte me no ze motit. xrolleyesx

x:Dx x:o)x x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V bistvu nas nekaj čaka tule tvojo napoved, pa se kratkočasimo v dnevniku tok, da jo gor nalimaš x:Dx , tko da se ne daj motit x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Danes začenjam z dieto.  x^x

Zajtrk-0, kosilo-jogurt+koruzni kosmiči, večerja-sadje, potem pa še na stadion krake pregibavat... x:Dx

:vragec:

tko dolge krake de rabish stadion, al tko zahtevna?? x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala....ma dost jogy za te potrebe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sam butasto mi je, ko morm mimo gledat.  x:o)x  x:Dx  :vragec:

:vragec:

pa jo dej na mizi dol x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
Nooo Marsa, mir smo ti dali... a bo al ne bo... da vidim :eek: xDDx :eek: :O: :inocent: :vio: ... ali bo kaj :2src: (drugo me itak ne briga :8): xDDx )

Daj da mine tale dan... me prav zanima napoved za danes-čustvena, enkrat ful nasmejana, drugič solzice v očeh... ok, možno da men kej seka tam gor... torej daj da mine tale dan al pa da vsaj domov pridem xrolleyesx

Ja, hvala bogu, da so. Sam delajo se pa device.  x;)x  x:o)x

Ne vse. Ene se delajo pa svetnice ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Daj da mine tale dan ...  torej daj da mine tale dan al pa da vsaj domov pridem

Gledam tvoj podpis - Sanje - domišljija ali resnica... kdo ve... -

Enostavno pusti, da ti mine dan, kot vsake druge sanje... xsrcx xrainbowx naslednje sanje pa naj bodo lepše!

Guest sanjalica

Hmm...mogoče pa je ta moški pogled v razgaljeno žensko telo dokaz, da ne premorejo domišljije.... :D :D :D

Pogledati žensko, ki je zapeta do vratu in poiskati tam erotične točke, senzibilnost, jp, zato pa je potrebna domišljija....

x:)x x;)x x:)x

Pogledati žensko, ki je zapeta do vratu in poiskati tam erotične točke, senzibilnost, jp, zato pa je potrebna domišljija....

Še posebej pri takih full debelih (pri katerih kar vidiš celuti čez celo rit in bedra), ki se neprestano kislo držijo in na kombinaciji gibov ustnic in oči ni zaznati niti trohice tistega, čemur se sicer reče sexapil ... xrolleyesx

Hmm...mogoče pa je ta moški pogled v razgaljeno žensko telo dokaz, da ne premorejo domišljije.... :D :D :D

Ali je ta tvoja sanjava izjava v kakšni povezavi s tvojo ikonco (avatarjem)?

Piko, torej (tkole, da ne bom citirala)... hm, moj podpis - jp to sem jaz... aja sem že doma, sedaj pa na izi... sej vem da bo, samo vseeno bi tale dan mal v tiste sanje dale, ki jih ponavadi z veseljem pozabim x;)x

hvala ti x:Xx

Guest sanjalica

Še posebej pri takih full debelih (pri katerih kar vidiš celuti čez celo rit in bedra), ki se neprestano kislo držijo in na kombinaciji gibov ustnic in oči ni zaznati niti trohice tistega, čemur se sicer reče sexapil ... xrolleyesx

Rachek x!x tu pa je konec domišljije :o|o:

To pa je realnost. :o|o:

Kje si me :eek: :eek: :eek: ???? Pa roko na srce...a ti nisem bila čisto nič...niti mičkeno...sexapilna x?x :o|o: (nooo, zlaži se mickeno, nooooo....)

( x;)x )

Kje si me  :eek:  :eek:  :eek: ????  Pa roko na srce...a ti nisem bila čisto nič...niti mičkeno...sexapilna  x?x  :o|o: (nooo, zlaži se mickeno, nooooo....)

( x;)x )

Ne "zajebavi" .. x;)x x:px x:Dx , dobro veš, kaj sem mislil.

Guest sanjalica

hmmm glede na definicijo " (pri katerih kar vidiš celuti čez celo rit in bedra) " je treba imet fuuuullll razvita pljuča da tako količino žlehtnobe z mene odpihneš x;)x x:o)x x;)x (pa precej na debelo je ta žlehtnoba naložena po meni x^x )

a maš? x:)x x:o)x x^x

Miniko, dekolte nekaj srednjega, lase oranzne... a si mene mislu? x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...