Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Stroje... Mularija. Vse bi preložili na stroje x!x :o|o: Zapeta žlehtnoba... ... ko se le-ta sprosti in dobi krila ....................... ( ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 KOLA JE, JAZ GREM POČASI DOMU-JU-HU-HU... FAJN SE IMEJTE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ok, sej imam rada takšno vreme, ful, ampak tole tule pri nas je noro, nujno rabim klimo... okno je vseeno odprto, rabim zrak, dnevna zaroletana, zaprta, tule notri kaže 32 stopinj, jaz pa naj pospravljam in kuham in likam... np, odpade... tud ven me ne vleče, mrzu tuš, samo še to mi ostane... si zamišljam da imam savno v lastnem stanovanje, čist tko gratis hehe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Selene, se spomniš, kako pasje vroče je bilo lani vse od maja dalje ... če je letos sem in tja kakšen dan takle, je še OK, samo, da ni tiste savne non-stop :xx!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 jaz tudi tole razmisljala, da pravzaprav cisto kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 sej pol ko se navadim je kul, ampak tole en dan ja drug dan ne, se človek še klimatizirati ne more evo, moj bo danes jedel hambi, hčerke ni, jaz sem pa že prej nekaj sadja... likal pa ne bomo - zjutraj kar rabimo... odločitev je padla, grem jaz lepo neprej uživat in se potit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Huh se vam dogaja, v parih urah ste naštepali že kar par strani tegale dnevnika Lep dan je zunaj, upam, da vam je vsaj tako lepo pri srčku in v dušici, če ne še lepše Danes sem izvedela, da sem naredila izpit, ki sem ga šla delat prejšnji teden kar je že zelo velik uspeh zame, sploh to, da sem šla odpisat izpit, ponavadi mi sedaj eno leto (oz. še več) sploh ni zneslo prit do te faze - it na izpit in ga odpisat - ker se mi preprosto ni dalo. Ja, sem pridna. Ravnokar je en prijatelj šel nazaj na delo s kavice pri meni, prav vesela sem ga vsakič, ko pride, ker je tak sonček in se imava tolk fajn Za zvečer pa se bom verjetno pustila razvajat... od nekoga, s katerim sva se spet po fuuuuul časa slišala Škodit že ne more Oki, grem si nekaj za jest delat, sem že kar fejst lačna lepo preživite dan Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Cestitke za izpit, Soncna! In dober tek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 jaz tudi tole razmisljala, da pravzaprav cisto kul. Jep. Cisto vredu temperature so. Soncna, cool. sanjalic: jaaaaaaaa, se boljshe spiha ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Jej Lubčki "moji"... spet rabm mal tolažbe... bemu, naj bo že konec te kalvarije... Ob vsem tem, bom še vraževerna postala... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Majica, vse mine, pravijo budisti. Lahko rečeš tudi, da po vsakem dežju pride sonce. Zaupaj življenju, vedno se vse uredi tako, da je prav. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 majica, pobož veš nekje sem prebrala da vse poti peljejo domov... tkole Selene se vrnila iz sprehoda, skoraj vso pot razen v hrib pretečem, izboljšala čas za 20 minut... in pričakal me je enkraten pogled, oblak kot goba, zgoraj bel (hm da vidim če znam opisovat) z klobukom, spodaj ožarjen rdeče oranžno.... sonce ga je osvetljevalo tko, da je bil delno v senci, je izgledalo kot da ima tudi širino ma ok, ne znam opisovat, ful je bil dober...no nato sem dojela, da imam še vedno oster vid, videla na ful deleč srno, videla, kako je obrnila glavo, pod njo se je sprehajal folk in nihče ni opazil... sem že mislila da je privid, pa je elegantno nazaj v gozd odšla...se vidi da opazim in da sem del narave (si nekaj domišljam a)hehe najbolj zanimiv del moje dogodivščine, zaradi katere sploh pišem... torej, ko potka pride ven iz gozda, narave, travnikov kakor hočete, prideš nad pokopališče, ki je bil zelo obiskan, tam se asfalt in pesek prelivata in tam se je Selene lepo zložila na tazadnjo.. in desno dlan... vidim jaz tiste poglede vprte v tla in uvidevno prikirte nasmeške, pa gre gručica mimo mene, jaz pa tko naivno pogledam, si obrišem potno čelo in rečem : "Sem morala sprobat, kako je če ti spodrsne, povem vam, da boli", pa mal zaigrano posmrkam, popiham dlan in folk pade v smeh v krohot, poleg pokopališča... jaz pa tud, mi pomaga en možakar se spravit na noge... jaz skomignem se zahvalim in nadaljujen pot, kva pa čem. Tam osramočena obsedet, rdeče v faco sem bla že tko... ma rita pa sedaj peče, kamenčki so se odtisnili, evo se celulit ne pozna tolk... hm, a ga tole odpravlja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Majica, vse mine, pravijo budisti. Lahko rečeš tudi, da po vsakem dežju pride sonce. Zaupaj življenju, vedno se vse uredi tako, da je prav.Se pridem malo pofočkat pa lej kaj vidim... Ja Majica... Goodspeed... pa en pobož če drgač ne gre... Hm razmišljam razmišljam in razmišljam... no ajd to sem počel zdaj ta dva dni... še za LN nism meu časa... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Majica... en pobožek ... kopalnico sem 'krasno' poštimala ... sem zelo sinhrona z Marsino napovedjo ... lotila se me je ena ustvarjalna, vendar rahlo 'neartikulirana'... poleg tega mi je padel iz rok steklen pokrov od stropne luči ... jutri nadaljujem s kuhinjo ... vmes pa se imam zelo fajn... celo z eno, meni zelo drago lunatko sem čvekcala po fončeku... aja, a sem to že povedala?... zaljubljena sem (spet), da gate trga funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 bla, blablabla vse uredu ne da se mi pisat .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Majica - ne vem sploh, kaj naj ti rečem; edina stvar, ki mi pride na misel sedaj, je stavek "vse je kroženje"... in to, da fizična oblika ni naša glavna oblika... Sem v knjigici "Pogovori z Bogom" prebrala eno zanimivo definicijo človeka - in sicer, da je človek duša, ki vsebuje telo (in ne ravno obratno, kakor mislimo večinoma ljudje). Jaz svoje babice ne pogrešam, ker jo imam skoz ob sebi. Ko se mi zahoče pogovarjat z njo, odprem Word, se nasmejem v dušici in začnem tipkat... podobno kot podgovori z bogom. Pa me prav briga, al je to samo v moji glavi al se pravzaprav dejansko pogovarjam z njo... ker mi je ob tem lepo. In se potem počutim pomirjena, polna, mirna. Vem, da je to tvoja "mama", da je ona večinoma skrbela zate, sem prebrala, in se zavedam, da sta si zaradi tega veliko bolj blizu kot sem si jaz s svojo babico... Vendar imaš z njo nekaj, česar nima nihče in nihče ti tega ne more vzeti, je res? In to, da je v tvojem življenju, je najlepše darilo, kar ti ga je sploh lahko dala... to je soj duše Selene tebi en pobož po ritki (da Micka prehitim, pismu, je zmer povzod prvi, kjer se pobožke tala ), pa ne več tolk tal testirat... zmer bojo trdna, razen če ne greš kam v močvirje letat okol Hej, naša Mateja neki zaljubljena pa to - pa mi ni glih najbolj jasno, ampak sem pa ful vesela zate, srčica Privoščim v neskončnost pa še naprej Hmmmm moje razvajanje je pa potekalo na Bledu, sva se šla ob jezerčku mal šetat (labodov sicer nisem uspela nikjer staknit, je blo pa zato toliko več smešnih mejhnih brenčečih bitjec, ki se jim reče mušice ), pa na sladoled (no, evo, to imajo pa boljšega kot tle v Ljubljani, se mi zdi), potem pa še mal na pletno se pozibavat, pol pa nazaj v Ljubljano Zanimiv večer, sem kar utrujena že neki, kar ni čist normalno (ponavadi še ob petih zjutri gledam kot zajc)... Aja! Pa prednost dobrega avta je to, da sploh ne veš, da si dve ure od petih preživel v njem; je namreč skoraj tako, kot da bi doma te dve ure prepočival (Ekhm... pa je kdo že vidu v avtu tak navigacijski sistem, ki ti riše na ekrančku od računalnika ovire okrog avta? Neki neki neki ful smešnega, ampak res uporabnega ) No zdej grem pa res spat... no ja še na en čikec pred spanjem pol pa res v bingalce Lep dan jutri (oziroma že danes), naj se vam naredi sonček v srcu in dušici Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 bla, blablabla vse uredu ne da se mi pisat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 I'd say... mam do konc tedna hišo zase.... dve obveznosti sicer zraven.... nahranit zajčke in mačka, ter zalivat rožice hja no... mi je že mal dolgčas.... pa jih šele 5 min ni.... bom mel pač mal več časa za lunin net.... dobro jutro vsem, tistim k še sanjate pa nadvse lepe sanje (te si boste najbrž zapomnili zrad zgodnje ure).... ahja no pa pejmo pa na proti... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Dobro jutro... hvala Sončna za pobož upam, da si uživala ElNino izkoristi dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Včeraj sem požrl eno tortico v maxiju, pa ni bilo nobene tortožerke na spregled. Le Tinko sem slučajno srečal pred Delom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Dobro jutro, Lunatki...Bigm vem, da se bo vse uredilo, samo, da bi bilo čim prej...karkoli že bo...mam je bila vedo preveč ponosen človek, da bi dovolili, da hira nepremična v postelji...pa čeprav ji s tem odtegnemo 1 mesec ali pa celo leto življenja...saj veš, kaj mislim... Selene, najboljše zdravilo proti nerodnosti je humor...he he...vedno, ko sem čmoknla, sem se narežala, doma se pa zjokala od zdrgnjene kože... pobožek... Nino...sam a? Kaj pa žurka? Matejka, ti kar zavidam...kaj je lepšega, kot bit zaljibljen, hkrati pa še stanovanje prenavljat...ravno včeraj sem si privoščila en izlet po trgovinah s pohištvom (kar mal sem bluzila)...vse, kar mi je bilo všeč je nad 300.000...že pol leta kupujeva regal za dnevno sobo pa ni nič ...rada bi nekaj, kar spominja na Afriko... ( ustav konje ) Ampak, kolikor te imam v spominu, si prav luštkana...a mam prov? Conti, upam, da ti na visok promet pripada še kašen fičnik...Visoke pete, ja...kdo si je te zmislu... A se spomniš, ko smo šle za Taš, čevlje kupovat...pa tiste ubijalkse minice... sem ji kupla pol tisto jeans minico...pa je šla na moto kros v tistih čevljih in tisti minici...ho ho ho ... češpla... še par let, pa se bo že znala primerno oblečt... ...upam, da so tvoje noge dons spočite... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Morgen... Sem zjutraj na sperhodu s Cyberčkom srno malo stran zagledala , pa naju je nekako zaznala in se počasi umikala, nisva bila pa glih blizu. Majica za mamo.Mateja Selene, hm... napoved... poškodbe... pa en svinjski pobož En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Majica, čist razumem tvoje občutke...sem sama to doživljala z očetom..kakorkoli, drž se.. selene, a ti tut rabiš zavarovalnico počas.. ..hm, zakaj nobena zavarovalnica nima zavarovanja proti srčnim bolečinam, depram ...in podobno.. ...če bi bili nesrečni, bi rekli, ma kaj, bomo pa vsaj zaslužili... mejte se...jest grem s sinom v Banovce... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 mejte se...jest grem s sinom v Banovce... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts