Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Jutrček  x:Xx Porihtal gsm. In na njem sms, naj vam javim, da grki masovno orgazmirajo, bobenčki vibrirajo, vse naokoli poka. Strastnost grških navijačevje fanatična. Škoda, ker tega ne morete videti. Res je vredno spremljati tekmo tukaj. Gremo naši.  x:Dx (04.07.04 ob 22.02) by cosmica of course  x;)x  x:)x

Olimpijske igre bodo zamudile?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

selene, a ti tut rabiš zavarovalnico počas.. x?x ..hm, zakaj nobena zavarovalnica nima zavarovanja proti srčnim bolečinam, depram ...in podobno.. x;)x ...če bi bili nesrečni, bi rekli, ma kaj, bomo pa vsaj zaslužili... x:Dx

Selene, sem sele skozi komentarje drugih opazila, sem sla zdajle poiskat tvoj post tale.

Drzi se, upam da je ze veliko bolje, sicer pa - saj ves - sol, poslusaj staro macko... ;)

Astra, tiho bodi, ze zdaj imajo vsi pomanjkanje hormona srece, ce bi to cashirali, a bi sploh kdo se bil srecen? :sori:

x:o)x x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bohdej x:)x

sej....praujo, ker nima u glau ma u nogah (to est u prstih v tem primeru) x:o)x

naredu do zdele vse tist, kr bi morou ucheri...pa she za dons x:)x x:)x x:)x

pa jasno prec padla ena zlobna, chesh: pa sej ti k si tko priden, bi lohk delu kle sam usake dva dni x:o)x :xx!:

de bi jih ZLOMK x:)x x;)x x:Dx

666 zlomkou....tralala

in seveda:....nartabltagromozanskozlomkast x:Xx na nartabltasvinjski rilchek.....kar jih je x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hola!

Evo mene nazaj iz Barcelone.. blo super, vidla se eno drugo verzijo Barcelone, ne samo tiste za turiste.. Mal preverila mojo spanscino.. Ful malo zapravla.. (ziveli smo pri enmu tipu, ki nas je stregel po dolgem in pocez.. kar malo neprijeten obcutek, ampak saj mu bomo vrnili, ko pride sem..) Trenutno malo utrujena od vrocine.. smo se iz Benetk peljali v avtu brez klime.. ampak zdaj lepo doma na hladnem, nekaj za jest si bo treba pripravit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Haaa, že nazaj..zakaj pa.....aaaa... :wOOt:

Dop. biu v Lj...spet se mi je zgodu čudež...spet ni blo foto filma v fotoaparatu :V: kr spet je izpuhteu kot lani, the same :o|o:

Sm prepečen kt feferon po golenih,premikam se nekak na pamet ,po nedeljskem mitingu na Koroškem...Ampak so pa cajti,k se ne morem naspat...kr zmanjka me sred dneva...pa ne grem mau zadremat,k se mi zdi škoda čajta x:Dx

Zanimivo, sedaj bo v Slo. elektrika samo ob vikendih cenejša tarifa....po ceu dan.... :sori:

zanimivo se mi zdi bolj ,ko postaneš starejši bolj si domoljub x:Dx (sm danes si kupu mini turistično knjigo o Slo.)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

pa jasno prec padla ena zlobna, chesh: pa sej ti k si tko priden, bi lohk delu kle sam usake dva dni de bi jih ZLOMK
oh in sploh

vaša dobrota je pa res na skod, oh x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hm... jaz pa kr neki zadnje čase... se mi nič ne ljubi :o|o:

V službi kar našponano... so se začeli dopusti ... in inšpektorji spet okrog hodijo :xx!:

Vmes sicer uspem za par minut na LNF, pa hočem ravno komentirat kakšno temo, ko me spet zmotijo... in nič ... pridem domov, pa se mi sploh ne zdi več xrolleyesx

Drugače pa sem še kar dobre x:)x ... paše mi tale toplota x^x , samo nekako me upočasni :inocent: ... a se ne sekiram x8Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

fotkice fotkice :D mm  x:px

:C: xcivx xcivx

Od kje pa žalosten obraz... :sori: edin primeren ko te dvojčica obvesti da dobiš fotke je x:px ... heja...

Današnji dan je bil... hm no bil je, edina res produktivna ura je bla ko sm eno urco opravljal hišna opravila.... (domače živali, rože... ) ostalo je pa nekam spolzelo mimo, še večerjo sem zanič skuhal, brez ljubezni nič nima dobrega okusa... hja no, počas bo treba zgradit spet od temeljev naprej drgačn life... tokrat je edin zgodovina na moji strani.. danes me čaka edin še ena dilema... al čem zaigrat še eno pesem na klavir al čem it takoj spat... mislim da bo prva... čaw lahkonoč ;) x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ostalo je pa nekam spolzelo mimo .... brez ljubezni nič nima dobrega okusa...

Ej, Nino, veš da se danes pa tudi jaz podpišem pod tole :vio: Noro se mi zdi, kako ljudje zavohamo druge ljudi, ki so nam pisani na kožo... pa tako redki so, da se ti zdi, kot da pride eden mimo na vsake 20 let...? x:o)x No, bomo že preživeli - danes sem naredila še zadnje, kar sem znala v zvezi z vsem tem, sedaj prepuščam vesolju... In njemu, da da vedet... o spoštovanju in iskrenosti. Tako nekako. xcivx

Danes sem poštekala, zakaj zaboga me je včeraj na Bled potegnilo - moj omiljeni gorenjc je prišel nazaj v Slovenijo!! xsrcx Pismu, pol leta nič-videnja, sem ga že kar mal pogrešala, pa ga nalimala poleg moje pisalne mize na steno, da mi je mal delal družbo vsaj na slikci x8Dx x;)x Verjetno se ta teden vidiva; upam samo, da ga ne bom tako močno objela, da bi potem potreboval kakšno urgenco x:o)x (se bom potrudila, da ne, no... x8Dx ).

Hja, pa še Marlon Brando je šel... Takoj kmalu za Rayem Charlesom... dve ikoni, ki sta mi zelo pri srcu... Res je tole neko smešno leto :unsure:

Prijateljica je bila tu prej... nekam noro ostra in špičasta, mi kar ni jasno, zakaj... Folk, a se slučajno vsem trže al kaj? Ponavadi sem v njeni prisotnosti totalno sproščena, danes pa je bilo ravno tako, kot da bi se morala stlačit v en kot, do kjer njena kvadratasta energija ni mogla... Kar grozen filing, glede na to, kako blizu sva si. :ermm: Pa še nisem je mogla pobarat, če je vse ok, ker je bilo okrog še milijon drugega folka xcivx

Suma sumarum; mal čuden dan :mellow:

Aja, Kristalka - WB! x:Xx xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sanjalica

Moram se pohvaliti :D :D :D Včeraj sem spoznala eno meni že dalj časa simpatično lunatiko. x;)x

In...moram povedati... najprej so prišli joški in potem lunatika ... :eek: x:Dx ...

Baba je :palec:

In sam smeško jo je...

Pa kakšne oči ima.... le kaj nisem lunatik :D :D :D ...., verjetno bi kaj ratalo iz Marsine napovedi "mogoče pa nekaj bo...od seksa v tem tednu..." ... tk pa... :sori: sem samo bulila v tisto oprsje... (pa da bi Mick videl kaaaakšen velik dekolte je bil... x:Dx x:Dx x;)x ).

Lunatika: FAJNA SI x!x (kar sem vedela že vnaprej x;)x )

no ,dobrojutrovsem

nekam divji časi. dva tedna brez mobitela...efekt:pomanjkanje družabnih stikov x^x ...pri nas vroče in soparno; delo, ki ga moram oddat naslednji teden, popoldan čaka nedotaknjeno...hm...kar pomeni, da bo treba vse čez vikend nardit...daje me kronično pomanjkanje sonca in lune...brez heca...bo pa kmalu dopust in bom vse nadoknadla x:Dx x:px ...vsaj plan je tak x;)x

na splošno pa pomanjkanje zdrave pameti, napeti odnosi in nekam živčen folk...z enimi stvarmi se mi sploh ne da več ubadat..zguba energije....bolš ohranit dobro voljo in gremo dalje x:)x

en čudovit dan vsem in naj bo poln smeha in lepih novic :vio: xsrcx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

No pa je že sreda. x:)x :palec:

Včeraj sem si privoščila tuš pa knjigico, ene čudne telefonske transakcije izvedli z Žažo :frog: .

Danes pa sem bila deležna porcije slastnih jagod xlove2x :yumy: xg:Dx , potem še 3 vrtne navsezgodaj zrabutala mami xnckrivx .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica

Saj je fuuul fajn biti slečen...a ne Mick x?x x?x x;)x .

Sem mela občutek, da si pač rad slečen........... xDDx :o|o: xDDx

Ta forum res vara.............. :inocent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...