Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

HELLO............I'M BACK

Uh, je blo fajn...vam bom jutri par fotkic prpopala...zdaj jih je ogromno(okrog 500) pa se lahko spet malo pokažem.... x:Xx

RTM x;)x

Kristalka! Pozdravljena, me veseli - IN NAJLEPSA HVALA ZA KARTICO. xsrcx x:Xx :palec:

Zelo si me razveselila in totalno presenetila. x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

vidim, da se mi vse nekak dogaja z neko časovno neusklajenostjo. prejšen vikend na biljardu srečala prvega dečka...popolno presenečenje...pa so se že začele rolat stvari iz preteklosti...v bistvu občutki neki pa to, pol se je bližnja okolica skisala totalka in ostala bolj al manj taka, do danes...no, upam, da jih bo minilo :o|o: :vragec: x:o)x

lepo, da je kris nazaj :palec:

marsa, se mi zdi, da si tud ti že ok...obkladki so dobro opravili svoje delo x:)x :palec:

mick, zanimiva izkušnja za moškega....najbrž bi mogli vsi enkrat to dožvet, da se ne bi več čez ženske bunili, ko pravimo, da nam ne paše, če vsi pohotno u nas buljijo...menda je slečenost vsem všeč takrat, ko nam samim paše :inocent: x:Dx x:)x x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Oj, Amis, to je pa lepo, hvala za skrb in da si opazila. x:Xx :vio:

Ja, je veliko bolje, je pa vceraj bilo slabse, danes pa je spet bolje - se mi je preselila bolecina dol po zivcu po nogi in je zdaj nekako isiaticna, zoprna, cukne, a vseeno lazje sedim in sploh funkcioniram, vseeno pa se se premikam kot po jajcih in tudi malo sepam, ne morem hoditi tako hitro in tko (vceraj 'opazila', ko sem po mestu blodila).

Ampak ja - definitivno pomaga, samo se mi ne da vsako noc imeti tega gor - bi bilo pa seveda fino, ce bi imela veckrat zapored - *imela sem 1x kis in 2x sol.

Imam se nekaj za povedat.

Vceraj popoldne najdem v nabiralniku (in torej ni prinesel postar, sploh pa ni bilo naslova gor in nic) licno opremljen paketek, taksno darilce, notri pa STIRIPERESNA DETELJICA od neznanega obdarovalca. x:Ix xsrcx :detelca:

Wow. Res v zivljenju se nikoli nsiem nasla stiriperesne deteljice. V steklu je, zelenem, ima stilcek za obesit. x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ni to lepo....nekdo je mislil nate in te pocrkljal s tako lepo pozornostjo :palec:

Wow. Res v zivljenju se nikoli nsiem nasla stiriperesne deteljice.

Pa to ne more biti res.

Jaz jih v petih minutah najdem vsaj 15 do 20.Ne, ne pretiravam, resnicno.Lahko dokazem v zivo, na kakrsnemkoli travniku, kjer je vmes detelja.

In ne, nisem je jaz poslal. x;)x

P.S. :

Zdajle sem se spomnil.Domov pridem ob 15.30.

Ob 15.35 bom poslal sliko z digitalcem: jaz in v moji roki vsaj 10 stiriperesnih deteljic. Frisno nabranih. Ne bo fotomontaza. x:)x

Ker drugace bodo tako vsi mislili, da samo nakladam... :eek: x;)x

Amis, x:Xx x:)x

... sem se spomnila, da je bilo na ceklofanu komaj opazno napisano ... mit... mar... - ostalo je bilo izbrisano...

Torej, pisalo je, za Mitjo in Marso, rpedvidevam... Nic pa, od koga, niti notri ni bilo nic, odstekano je ze zato, ker je nekdo prav prinesel sem tole, ker ni prislo z obicajno posto in je itak bilo brez naslova...

Moram zebljicek zabit tjale nekam, moram se pogruntat kam. :detelca:

Mick, sem spregledala, cudno si se pocutil, si hotel bit malo sam... Ja, to je dokaj normalno zdaj, pride takole... :palec:

To jr pa res bedasto in tudi meni gre na zivce, ko je kak zivahen koncert, potem pa nepremicni stoli in hlodi gor. xDDx xrolleyesx

Picasso

In, ne, nisem je jaz poslal.  x;)x

Vem da ne, ker ce bi prisel v LJ, tule do doma, do kaselca, bi tudi najbrz zvrcnil. x:)x

Menim, da je to bolj 'zensko' darilo, lahko pa se seveda motim.

A takle zegnar?

Pih, se vidi da imam fortuno v skorpijonu itd.

Res - se nikoli je nisem nasla, pa imam oko sokolovo in inspektorski uch in takoj opazim 'nepravilnosti' ali da je kaj drugace. Pac, nisem sreckovic, saj tudi na loteriji na zadanem (in to kljub Jupitru v 5. hisi).

Ampak da jih tkole najdes? xscratchx

Nc, najboljs da mi jih posljes pol kaksno kilco... x:Xx x:Dx :palec:

Picasso

čestitke žaža x:)x x;)x :palec:

mick, saj niso vsi pogledi napačni, to je menda jasno...sem mislila na tiste, ki so res tu mač...sam to je bolj težko opisat...tko da, vsak zase najbolj ve x^x x;)x

Hi-hi simpatična Amis :2src: .....če te kdaj srečam sem prepričan, da te bom pogledal tako, da ti ne bo bljak. x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x sem prepričana, da imaš popolnoma prav....in če kaj vem, bi bil ti meni tud simpatičen x:)x x;)x :palec:

tko še en dan službe za menoj, jutri imamo napovedano inšpekcijo,hm, mam filing da jo je nekdo poslal... in če je, se bo dečvi vse vrnilo... kar daš to dobiš.... škoda, ker si kvari energijo z maščevanjem... seveda če je to to kar mislim...

pri ns sonček, tazadnja ne boli več... x:Dx imam pa celo zbrko v glavi, ma ne moji planetki skrbijo, da mi ni dolgčas ne...

torej pogledi, kakšni pogledi,- a o nežnih zasanjanih pogledih govorite al kaj... ja no men je pa ful všeč če me ena dotična oseba slači s pogledom hehe, predigra... evo tule je že tisto skoraj iz napovedi x:Dx

selene govorimo o pogledih in pogledih x^x x:Dx

držim pesti za jutri, da vas ne bodo preveč gnjavili :palec:

HELLO............I'M BACK

Uh, je blo fajn...vam bom jutri par fotkic prpopala...zdaj jih je ogromno(okrog 500) pa se lahko spet malo pokažem.... x:Xx

RTM x;)x

Kristalka! Pozdravljena, me veseli - IN NAJLEPSA HVALA ZA KARTICO. xsrcx x:Xx :palec:

Zelo si me razveselila in totalno presenetila. x:)x :vio:

Samo tebi sem pisala x:Xx ...niti domov se mi ni dalo... x:Dx

Contes, Sončna, Amis x:Xx x:Xx x:Xx

zelo lepo od tebe, v bistvu nisem mogla verjet, da bi se ti, mladi in poskocni, polni nacrtov in energije, dalo ukvarjati s tem - zato mi se toliko vec pomeni. xsrcx

Picasso

ja, nekaj takega, kot se spominjam, si pa moj letnik... x;)x :vragec:

Picasso

No, na nekaj sem pa pozabla....v pondelek sem pisala test....in kakor je El Nino napovedal....mi je uspelo...81% sem pisala, kar pomeni, da sem v evropskem oddelku, angleščino pa mam prvi tuj jezik x:Dx x:Xx

Wow. Res v zivljenju se nikoli nsiem nasla stiriperesne deteljice.

Pa to ne more biti res.

Jaz jih v petih minutah najdem vsaj 15 do 20.Ne, ne pretiravam, resnicno.Lahko dokazem v zivo, na kakrsnemkoli travniku, kjer je vmes detelja.

In ne, nisem je jaz poslal. x;)x

P.S. :

Zdajle sem se spomnil.Domov pridem ob 15.30.

Ob 15.35 bom poslal sliko z digitalcem: jaz in v moji roki vsaj 10 stiriperesnih deteljic. Frisno nabranih. Ne bo fotomontaza. x:)x

Ker drugace bodo tako vsi mislili, da samo nakladam... :eek: x;)x

No, to se zgodi, ce nekaj reces, pa takoj ne potrkas po lesu. x;)x

Od obljubljenih desetih, skromnih pet...pa se to mi je tretjo skoraj polzek odnesel x:Dx

http://www.gasvil.com/det/1.jpg

http://www.gasvil.com/det/2.jpg

http://www.gasvil.com/det/3.jpg

http://www.gasvil.com/det/4.jpg

http://www.gasvil.com/det/5.jpg

http://www.gasvil.com/det/skupaj.jpg

:2src: x:)x xDDx

Evo, odprla prvo in se prec odlocila - ta je zame, moja. x^x x8Dx x;)x

Si pa moz besed. x^x

In tudi dejanj.

Hawk. :palec: x;)x

Picasso

hehe maš ti to na balkonu kakšno štiriperesno vrsto posajeno x:Dx bravo :palec:

:hepko: x:Dx :palec: x:Dx :palec: :palec: Mitja pravi zdajle - ma to ima posajeno, in opazim naknadno tvoj post, Selene. x:Dx

Picasso

Guest sanjalica

Krokodil...; priznam, ob 15.00 sem bila v detelji...gledam :eek: , gledam :eek: , gledam :eek: ... ampak zgleda, da ne vidim... (ali pa jih ni :( :( :( ) in bo res obdržala teza Selene in Mitje: .... posajeno v okrasnem lončku .... xrolleyesx

Sicer pa zmeraj pravim, nismo vsi iste sreče... :inocent:

Krokodil..., če jih maš premalo, izvoli še eno mojo, medijsko :detelca:

x;)x x;)x x;)x

Sicer pa sem se predihala, izdihala, vdihala in je popldan znosen..... x:)x

Kuham: stročji fižol v omaki, mlečne kumare, naribano redkvico in popečene bučke po tržaško...

(so spet rekli: BREZMESNO, na koncu pa bodo "kradli" pršut s hladilnika x:px )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...