astra 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Moram se pohvaliti Včeraj sem spoznala eno meni že dalj časa simpatično lunatiko. In...moram povedati... najprej so prišli joški in potem lunatika ... ... Baba je In sam smeško jo je... Pa kakšne oči ima.... le kaj nisem lunatik kwa čem zdej... saj...če bi napisala..lunatka je pametna, s smislom za humor...in blabla...bi pa ...češ, kaj mojga dekolteja pa nis opazila... Mene je skor kap...ko sem jo ...sem po slikci sodila, da deluje starejše...in bolj resno...potem pa ena lepotička sedi tamle.. Sva si namenili pol urce...pa se je razvleklo na 3 ure... ..je Jan komentiral...ja, to je očitno prekmurske pol ure... Sanjič, sam pliss, ne kake tvoje fotke v kopalkah gor dat...bi tule vroče ratalo... Drgač pa, mal razočarana nad Banovci...jim še velik manjka...da bi si tja zaželela na daljši dopust...čeprav fuuul prijazni in ustrežljivi... Kako prekmurske ravnice prinesejo neko melanholijo s seboj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Čer... Joški... Sanjalca...c c c ... Včer klepetala s Pujso...matr sva dobr zasvinjale net... kolk fajn punca... Drgač pa bla cel dan matasta...zjokala že tolk solz...da sem rekla, da se tega ne grem več...zato grem mal na LNF, po razvedrilo in smeh...mam mal moralca, ampak I JUST CAN'T GO ON LIKE THIS!!! mama pa vsak dan slabše...vitalni organi odpovedujejo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Majica, tudi jaz poznam pujso le preko neta in OS. Res je fajn punca. Glede mame pa mislim, da ji moraš dovolit, da se poslovi. Očitno je v tem življenju opravila naloge, ki si jih je zadala. Če boš kazala preveliko žalost zaradi njenega slovesa, se bo obotavljala in podaljševala agonijo. Vem, kako to zgleda. Ko je umiral moj oče, sva bila pri njem jaz in moj sin. Nikakor se ni mogel posloviti, njegov smrtni boj pa je bilo pošastno opazovati. Navidezno je bil nezavesten. Glasno sem mu rekel, naj se že neha mučiti. Takoj se je umiril, dihal čedalje počasneje in ugasnil. Majica, naj smo z nekom še tako povezani, vsak živi svoje življenje in ima v njem svoje naloge. Naše poti gredo nekaj časa vzporedno, potem pa se ločijo. Ostane nam le to, da smo hvaležni za vse trenutke, ki smo jih preživeli skupaj in da tistega, ki se je poslovil od nas,ohranimo v prijaznem spominu. Žalost skušajmo čim prej preboleti in spominjajmo se le prijetnih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. Sicer pa mama sploh ne bo v resnici umrla. Umrlo bo le njeno telo, ona pa bo živela naprej v neki drugi dimenziji in nekoč se bosta ponovno srečali. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 O štirhperesnih detelcah.......pri moji stari šoli mamo mutirano deteljo pa je vsaka peta štiriperesna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 O štirhperesnih detelcah.......pri moji stari šoli mamo mutirano deteljo pa je vsaka peta štiriperesna ni čudn da ti je tolk všeč pa morem pohvalit tvojo ikonco... nekaj je na njej.... bleščečega Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ni čudn da ti je tolk všeč kaj da mi je všeč?? šola?? pa morem pohvalit tvojo ikonco... nekaj je na njej.... bleščečega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Pujsa je tud v živo eno enkratno bitje polno optimizma in pozitive Majica, vem da je hudo, ampak kot pravi Bigm, ona ostaja ob tebi... mi pa tudi, za tolažbo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Bigm, kot že velikokrat... ...kako najdeš prave besede ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Twenty-two, I Love You.... sicer pa lahkonoč, grem spat... brez kakega pametnega razloga sem že zaspan... more bit vsa ta svež zrak pa to... pa ta kitara... Gledam gor banner, hehe ne me basat, banana z okusom jagode to morem pa probat... to bo neki zame Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 grem spat... brez kakega pametnega razloga sem že zaspan... jest tud... (res, da sem stanovanje okol obrnila od samga beljenja in pucanja)... sicer pa je Vojko povedal, da tile prehodi tud tko delujejo, da smo lepo pančkajte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 .Čeprav sm spet zaspau v avtu celih 2h;dop. tam nekje na Taboru sm se clo naspau,hrrrrrr.. V Mb spoznal ženičko staro okrog70let...sva se zagovorili še pa še,naj ostane za naslednjič kaj Tam nekje na ulci kupu maline,mi jih je ponudil clo100sit cenejše;wau kaka prijaznost .seveda sm mogu it pozevat mau Lent,da vidm kak to sploh zgleda(prvič u layfu),no ja, sj ni blo nič,k so začel šelem ob16h pečt Nazaj spotoma sm se uzrl v štajerski Kolosej, sj je čisto ob cesti pa zanimivo fasado˝ima; a jo bo kakšn naliv toče pretrgal, hmm? .Kroko, če jih res najdeš prec tele 4detelje, potem maš uč zato..men se to redko zgodi zato tut ne iščem aktivno več ..zelo lepo.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 OHOJ, DOBRO JUTRO... ...danes, sem malo piščančku podobna... , to je pa zato, ker je včeraj moja kužka strgala kovterček, ki je bil polnjen s perjem ( sva s fantom samo takole pogledala , ko sva domov prišla ), no pa sem se spomnila, da bi pa pol lahko povštrčke zašila in sem šivala od 18h-24h.... je bilo prav fino, samo danes bomo pa sesali ko pri norcih.... Jojo, še dva dni, pa dopust...ju-hu-hu... Mick...mogoče bi pa moral tibetanske vaje delat, bi mel več energije Majica...ne vem kaj naj ti napišem, sem pa enkrat prebrala en lep stavek, da ljudje, ki nas zapuščajo, nosijo angela v srcu... Lep dan vam želim.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 dobrojutrovsem majica pobož . vem kako je to hudo, ko bi rad pomagal pa kaj naredil pa enostavno ne gre. moja mama je dve leti odhajala. mislim, da ima bigm kar prav, ko pravi, da se je treba pobotat sam s sabo in si pustit mirno oditi, če nam je to namenjeno. contesa ...........si mi nardila skomine (komaj čakam dopust) žaža in perje moja glava je pa danes malo čudna...meglena al tako nekako...kot da bi mela čelado na glavi...upam, da bo kmalu minilo, ker ni nič prijetno bit u takem skafandru... obeta se vročina...soparno je bilo že ob šestih ....mogoče bi pa morala pod mizo met en škaf s slano vodo, za noge namakat ...delovni dopust v škafu mejte se skrajno fajn you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Amis, tale tvoja ideja ...škaf pod mizo... , še boljše kak masažen aparat Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ....žaža, kaj pa maser pod mizo ...za nogice masirat, jasno you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...jooooooooooooj, še boljše.... ...mogoče bi se pa kaj dal zment v službi Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Majica za mamo. Si tudi ti čisto levja, dolg jezik, pa energija . Selene pa za včeraj . Amis, odloži čelado Pa BigM, lepe misli . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ojla vsem skupaj. Tukaj je res krasno soncek, morje in vse kar spada zraven, papica, ljudje, dogodki in baje najlepsi soncni zahod v Oi. No sam tok mal da se pofockam, brala vas bom pa potem, ko pridem nazaj. Sem ze obhodila in precesala cel otok, tisti, ki imate pa domotozje imate na plazi bar, katerega lastnica je Slovenka in strezejo samo Slovenci tok samo za tiste, ki pravijo, da ne znajo tujih jezikov. Grem na bazencek, se malce izlezavat.... papa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 lejo-lejo.....ti sam uživaj.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 Cosma! Majica, janja je dbest, BigM pa je ful lepo napisal, brez veze karkoli dodajati. Drzi se! Vsem lep dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Hm, včeraj je bil pa en super dan. Doma sem si vzela spet kar par urc zase . Najprej sem si privoščila eno mandalco. Mater ta zadeva relaksira . Potem sem pa imela jasli joge . Mi je Žaža prinesla eno knjigco in sem šla jaz majčkeno to zadevo stestirat. Ravna hrbtenica , že to je bil problem. Ampak te osnovne zadevice so še nekako šlo, če odmislim, da nisem pravilno dihala, čist narobe pa spet ne, ker sem še vedno živa . No potem pa sem seveda morala poskusit razne druge zadeve. Sem se upičila v lotos položaj . jaz sem imela položaj grm . Sem najprej kot svetujejo poskusila z metuljčkom, je mel skoz bl na gor krila, se revež nikakor ni mogel sprostit , lotosa pa seveda od nikoder. Pa sem morala potem poskusiti še stojo. Dam lepo roke v trikotnik kot piše, pa potem teme na tla. Do tule sem bila prava profesionalka, potem pa je bilo treba zravnat hrbet , pa pokrčene noge dvignit, tule je pa resnično zaštekalo, tako da sem se z nogo oprla na posteljo, odrinila in kako stotinko ostala v položaju starega skrivljenjega drevesa . No pa še klešče sem poskusila. Gre pa takole. Sediš z iztegnjenimi nogami in položiš prsa na noge . Meni ej to uspelo v kotu 80 stopinj , skratka klešče za na servis. Razne živali, kot so kobre, kobilice in vrane sem si pustila za drugič, včeraj nekak nisem bila živalsko razpoložena . Potem sem še prebrala meditacijo eno - taka lepa misel in sem se prav fajn počutila, ko sem šla spat. Danes zjutraj naredila tibetančke - 3 ponovitve . najbolje mi gresta 1. in 3. vaja . Ampak res prav svetovno prebudijo. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 joj, kaj bi te rada vidla.... ...no ja sej sebe loh pogledam,ko take zadeve izvajam... svinjica, najboljša si.... glede lotosa...si pa že sama tak cvetek, ti tega sploh ni treba izvajat.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 jao janjak... ...kakšni čudovito so(n)čni opisi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Taki opisi, da bi še jaz pričela s tem.... Samo...jaz bom izhajala iz tistega, kar je uspelo JanjiK. Lotosov cvet je bilo izhodišče. Uspela spraviti skupaj grm. Meni bo uspelo spraviti skupaj - ležeči hlod. Stoja. Skrivljeno drevo. V Prekmurju bo to - ležeči hlod. Skratka: Joga po prekmursko - ležeči hlod. :o|o: ... .a je to res tak sproščujoče (JanjaK za tvoj opis) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 :o|o: ... .a je to res tak sproščujoče (JanjaK za tvoj opis) o ja, ležanje je lahko zelo sproščujoče you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts