Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Meni je full fajn, ker sem totalno nerazgibana, ker odkrivam meni in jogi neznan del sebe x:Dx x:Dx x:Dx , pa kljub temu, da je bilo vse zelo izvirno, sem se raztegnila na način, na katerega se ponavadi ne, tako da se res fizično počutim fajn, malo manj zategnjeno kot ponavadi - pa se mi to sploh ponavadi ni zdelo, ampak zdajle opazim razliko.

Pa imam neko obdobje ko uživam v odkrivanju meni novega in mi je fajn počet stvari, ki jih ne obvladam, okušati, tega sem se prej z vsemi štirimi branila, bog ne daj, da ne bi bilo kaj perfektno x:Dx .

Aja, pa še to. Takoj za tem sem se usedla na stol za računalnik, čebljala nekaj časa, pa se usede dragi za menoj in pravi, kaj sem počela,da je tako vroč stol :eek: . Izgleda, da se je energija majčkeno bolj intenzivno pretakala, pa tudi okončine, kamor me dostikrat zebe, so se mi zdele prekrvavljene tako kot vsi ostali deli (brez da bi zavestno iskala kake učinke).

Ziher še kdaj ponovim x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Saj sem vedla, to spet "vi iz Slovenije"...neko jogo :O: (sam da bolj intelektualno-učeno izpadete x;)x :xx!:, in v nas "periferijcih" vzbudite manjvrednostni kompleks) , v bistvu pa vse to pomeni... ležanje na travi.... x;)x

:o|o: :vio: :vio:

Sanjalica, dvomim da bi jaz lahko bila bolj s kmetov kot sem. Imamo samo cerkev na naši vasi, niti Najboljšega soseda nimamo x:Dx x:Dx x:Dx .

Tako da je tole s kmečkih koncev x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kmet Mick pa se sam reži. x:Dx x:Dx x:Dx On tud nekaj razmišlja o jogi......zaenkrat zgleda prakticira le jogo z možgani......kolk mu pač rata. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

daaan.... x:)x

hmmm....a joga? :eek: :eek: :eek:

ma kwa pa vem....she najboljsha verzija je PIVOJOGA xcheersx

al pa hop na jogyjoga

ampak...de je pa mick priznal de je kmet....kdo bi si mislu x:Dx x:o)x

666 zlomkou....tralala

in seveda.......ne boste verjeli......umanjkajo she tradicionalni x:Xx -i na rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ooooo mushi is back :eek: x:Dx x:)x x;)x

gojenje: na oknu dve vrsti majarona, žajbelj, pred vhodnimi vrati bazilika, v vrtu pa drobnjak, rožmarin, petršilj, selena, janež (ta je zrasel kar sam)

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Bigm... :palec: tole tvoje sem prebrala že včeraj... pa nisem se mogla spravt k računalniku pisat, zato pa danes...sem kr mal obsedela...približno 5x prebrala, da sem dokončno dojela, da je vsa moja histerija okoli tega moje prepričanje, moja vest, moja darma (če se smem tako izrazit)...skratka nekaj, kar moram prežvečit sama. Mama se je že pred dvema letoma pripravljala na to, da gre in počasi res odhaja, kar mi je kapnilo šele včeraj...zato ni hotela nikol k zdravniku, ni hotela naše družbe 24 ur na dan, ni hotela bit odvisna od nikogar...vedno je rekla, da bo vse sama...naj jo pustimo. In včeraj sem ji v mislih rekla, da jo puščam tja, kamor si želi iti...danes pa sem se skulirala, nič solz (no ja...par kapljic) in da uživam v tišini preostanek dneva...v mislih z njo... xsrcbumx :flower:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Selene...Pujsika... x:Xx x;)x ...dons me je klicala še ena lunatka...Lana1... en veeeeelik x:Xx

pa sploh vsem...tko mi prija tlele, zdele...pa sploh ah in oh... x;)x x:Xx x^x

A sm že preveč saharinasta... x:Ix

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sanjalica

Jau Majica...me kar stisne pri xsrcx ko pomislim, da bo prišel tudi zame čas, ko me bo zapustila mama...

Naj bo najin odnos takšen ali drugačen; mama mi je. Dala mi je življenje.

In sedaj je tako hvaležna za vsako mojo drobno pozornost...

Ne vem, če je kdaj otrok razumsko pripravljen, da se mirne duše poslovi od mame...

Čeprav - roko na srce..., to mi je še nekako razumljivo. Imam občutek, da bi ji lahko dala dovoljenje - pojdi...

Za svoja otroka pa... egoistično bi se oklepala vsakega njunega vdiha.....

Naj ti prihajajoči dnevi minevajo v spominih...naj ti skupni lepi trenutki olepšajo te moreče dneve.

Saj ni besed................

Ne, Sanjalca... besede so tako vodene pri takih stvareh...je treba delat v sebi,v tišini...

mora nekja bit na tem datumu...ker je točno 2 leti nazaj v vesolje šel moj ata...njen mož... x:Xx

Njuni življenji sta bili prepredeni z medsebojno srečo in ljubeznijo do vseh nas... x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...