Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

:palec: kok se je ata stisnil k mami.................. xlove2x

Enim je uspelo se poročiti in ohraniti xsrcx xsrcbumx xsrcx

Blagor otrokom, ki imajo takšno popotnico - ljubezen staršev - skozi življenje!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

In sedaj bo Sanjalica pljunila v :palec: , na rame oprtala kosilnico na nitko, pripravila samohodno kosilnico in pred mano je 50 arska parcela....zikZikzikZikbrrrrrrZikZikzik.......

Mejte se, kar se da lepo x:Xx

Majica,... :palec: xsrcx

Sanjalica, meni je tudi tesno, ko pomislim na tole... :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ubošček x:Xx :sori: a veš da po dežju posije sonček... ti kr uživaj in pričakuj tisto kar pričara nasmešek na lička, sigurno pride, verjemi mi.... a sem se že kdaj slučajno zmotila x:o)x x:Xx

x;)x problem je k js sem srečen sam ko pada dež... (only happy when it rains, only happy when it's complicated) in zunaj je sonček... mal je vroče pa to... bljak... no grem mal dol mal ven pa to.. igrat kitaro na sonce... mrbit bo pomagalo... čeprav so temeljni vzroki drugje kjer jih pač ne morem odpravit lahko jih pa pozabim.... x;)x hvala za x:Xx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdele sem zalil 130 (13) rož :D hehe sakramenska babica... Včasih se mi je hvalila da jih ma 50 ... zdaj sem jih šel pa štet... torej 130 plus dve moji :) ma pa en plus tole težavno delo, tam doli na vrtu mam bele vrtnice :D in ogromno jih je :2src:, nimajo sicer gor konzervansov in tega ampak... x;)x torej to pol hja spet zajčke futrat mmm kake srčkane žvalce... pa maček... hja nikol nisem meu tolk živih bitij okrog sebe... aaa že razmišljam da bi si ene tri preselil sem v sobo... da jih bom lahko opazoval medtem ko mi računalnik kaj loada... :D al pa ko menjam strune bilokaj... se bom to z dedijem zmenil, enga zajčka gor... da mi bo reku what's up doc... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: kok se je ata stisnil k mami.................. xlove2x

Enim je uspelo se poročiti in ohraniti  xsrcx  xsrcbumx  xsrcx

Blagor otrokom, ki imajo takšno popotnico - ljubezen staršev - skozi življenje!

Vidim da ni slučaj da je Majica tok fajn... ;) lot's hja kolk sta sweet... take prizore morem pr nas karnaprej prenašat sem se kar odselu... tle gor pr dediju pa babici je pa že bolj cool ni takkih stvari videt...

Kul. :palec:

Majica, mami si podobna. xcivx x:)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

I'm in loveeeee. xsrcbumx

YESSSSS Kristalka :2src: :palec: :onfire: :inlove: xsmx xrainbowx xrainbowx xrainbowx

jaz se pa ven odpravljam čez 10min, za ene dva dni sem mal zmanjkala k frendu, vam kasneje kaj napišem x;)x

lupčke vsem x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

;) pol pa ne bo šel tvoj podpis :D (don't cry) ... ;) bo treba kaj bolj ala...

Contes js tolk hitr šlogam da ni blema.... pol pa ko še kitaro odložim pa morem nek novga dobit.... tule kristalki svetujem kako naj zgleda čim bolj zaljubljeno ;) :palec: dobr (ustrezen podpis)

Dobr je, 50kg pa še mal dol z mojih ram... Noč je še dogla.... najboljš da gre mspat;) lahkonoč x:Xx

Damn, dons sem pa zanič spal... 4.44 in js že čist buden, zaspal pa okrog 1ih... xnckrivx... grem še mal spat... tistim tazgodnjim pa dobro jutro! x;)x, lej lej lej kaj je pa tam na vzhodu Venera? :D Damn, dobr to... mislim lepo to... grem js dol po dalnogled...

še mal popravim tole temo, da ne bom karnaprej postov filau, 5.40 :D hejejej, pismu kaj sem zamujal ves tačas ko sem ob takih urah spal... mmm damn, zdej si bom budilko nastavil na 4.45 pol pa bomo vidli kako bo teku life ;) Ajd sonce vzhaja grem ga pozdravit x8Dx, pa lunca je v ovnu... :D Kdo ve mrbit pa... x:Xx a bo že kdo ustal hudimano dolgčas je sam tle na netu....bit

Nino, prezgodaj vstajaš,

Hja, če nimam nobenih pametnih filmov (sanj) pol ugasnem televizjo... in grem počet kaj bolj pametnega... neverjetno kaj vse človek zamudi če spi do 8... tko da hey yeah...

dobrojutrodoberdan vsem x:)x

majica :palec: x:Xx ........ni ustreznih besed, je pa nekaj podpore in razumevanja xsrcx

nino , držim :palec:

sicer se pa danes vreme kisa, oblaki lezejo proti tlem, zrak je težek in soparen. mogoče bi se pa res prilegla ena dobra nevihta, pa velika količina negativnih ionov potem. v lajfu nič posebnega. včeraj obisk frendice z drugega konca slovenije. sem je bla ful vesela. zvečer pa čvek s sestrico, dokler sem lahko še učke odprte držala. pol pa spat, pa neke bedne butaste sanje. zato je danes razpoloženje nekam vijolično obarvano.

:vio: :inocent: :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...