astra 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 El Nino...jaz tut slabo spala.. :xx!: Majica, nimam besed...kot pravi Amis, sam mal podpore ti pošiljam.. Pr nas pa že vse tako, kot mora biti sred poletja... ...totalni kaos... Potovalnih torb sploh več ne pospravljamo...kar sred sobe ležijo...Na mizi listki...kjer dopisujemo, ko se kdo kaj spomni... En je rubrika Jan, drugi Sara...pa še tretji...kaj moramo narediti..in kdo... Ob tem sem pomislila, kako lepo je živeti dooooooooolga leta z enim človekom, ko nekaj sicer res postane navada...po drugi strani, pa točno vemo, kaj mora kdo...in ni panike... Priznam, da sem tokrat mal nervozna...zvečer odhajam na dolgo pot...in problem je sam v tem, da grem prvič tako daleč sama z avtom...moram ribico naprosit, da nas mal čuva na poti... Ati in mala gospodična...sta pozno ponoči prišla z morja...zato sem vstala sred noči...da sem dala prat perilo, ki ga mala potrebuje s seboj...še dobro, da je sonce, da se bo čez dan posušilo.. Ati in jan ...pa popoldan odhajata na morje....izmena.. tokrat gre Jan s prijatelji...ati pa ima dovoljenje za spremljevalca... Pa mal sem :xx!: ...kot vedno zadnja leta, ko se bliža rd... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Včeraj je bil fajn dan ja . S Cyberčkom zadovoljni tudi na kontroli ščitnice.Zdravnik se je končno naučil tudi recepte pisat , tako da smo tudi to uredili. Mama je šla tudi na kontrolo rame k ortopedu včeraj, prav tako v redu, včeraj je bil odličen dan za kontrole. Je bila prav hecna. Je šla no kontrolo in jo ortoped vpraša kako je, pa pravi, da ne ve kako naj mu pove, ampak da bi šla ona raje 5 x na Snežnik gor in dol kot na kontrolo . Da je 90% bolje kot prejšnjič (prejšnjič je dobila blokado in imela grozne bolečine). Zvečer sem se zakadila v vrt po jagode , pismu, dobro da sem malo jogo stestirala, kok se moram jaz nizko sklanjat , pa sem jih oprala in postregla atu in dragemu. Kakšen pogled je dobil ata , tako vesel, kot bi ne vem kaj naredila. Pismu, res uživam živet z njima, dobivam čisto vse kar mi je celo otroštvo doma manjkalo s tako ogromnimi obrestmi, ki jih niti Orion ne zaračuna. Astra - varno pot in veliko lepih trenutkov. a se zmeniva kar za celo poletje, si itak skoz na poti . Majčka zate En lep in navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Jutrček mujceki Včeraj preživel lep popoldan s starši in staro mamo. Sem se velikokrat spomnil nate, majica. Zanimivo kako s svojimi doživljanji, problemi in veselji itd. v bistvu pogosto vplivamo tud na razmišljanja drugih lunatkov, ne. Vse je bilo ok, samo nisem se mogel znebiti misli o starosti, smrti. S starši še je šlo nekak, s staro mamo (92) pa nikakor.....prav vsilila se mi je ta misel na njeno smrt, nikakor je nisem mogel pregnati. Ves čas me je držala za ovratnik. Sem že prav tečen v sebi postal. In po poti domov in doma še dolgo razmišljal. Moram nekaj nardit, ker zelo vpliva na moje razpoloženje. Ne maram je, te misli, fuj. Pa saj vem, da pride čas 1x vsem nam človečekom in da je že sedaj dosegla prav spoštljivo starost, pa ni osamljena, moja starša lepo skrbita zanjo, pa tud sam kaj prispevam, da ji je lepše....in 1x bo pač prišel ta čas. Sam vseen.... Sicer pa je bilo fajn, stari mami sem nakupil zaloge sokov, ker so ti, ki ji jih jaz kupim baje posebej dobri , kot sem že 1x omenil. In bila me je vesela ter prav dosti je čebljala, pravzaprav sploh nisem prišel do besede. Lep dan vam želim. Juhej, je petek Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 astra vzami si čas malo zase danes in se vsaj za pol urce nekam skrij in pomeditiraj, boš videla, da ti da močSaj bo šlo vse o.k., koliko poti si že naredila, boš pa še toto!Samo mirno Mick Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Janja, velja.. ...saj sem rekla, da bom enkrat sama sebe srečala... Stanka, ...sem že pomislila na to...sicer pa je to zadnje čase postal moj obred...da naredim vse, kar je možno...da se zaščitim... Mick, podobno se mi dogaja...velikokrat sem kr neprijazna do mame...in nimam časa zanjo...potem pa se mal ustavim...in pomislim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Sem vstal tri ure prej, pa ta dan se vleče ko jara kača, ura šele devet pa pol, meni pa je že zmanjkalo stvari za počet pred kosilom hell, najboljš da grem en jogurt spit....lohk se tud mal zapeljem dol v wajdušno, k petka danes nekam dobr vleče, deda zamenjal filtre heja heja, so much time, and so little things to do... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 kolk se jaz danes delam da delam pa še same neumnosti mi gredo po glavi... hehe danes v kratkem krilu (do kolen ), po dveh letih se prav fletno počutim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hehe danes v kratkem krilu (do kolen ), po dveh letih se prav fletno počutim hehe...danes v kratkem krilu (nad kolen ), po dooolgem casu se prav fletno (sexistichno) počutim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Oho Contess... pomahaj pol Pujsi dol s Snežnika Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 daaaannn.... prou kulski dan tole dons hehe...enim se rojstni dnevi blizhajo 666 zlomkou...tralalain seveda : na rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Koga si pa mel v mislih , sej se vsem, sam enim so bližji A je to že kak avans za rojstni dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ehena je tm zgori neki jamrala (stare kosti pa zgubana kozha pa to) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Na našo v Loško dolino, če boš proti Ilirski te bom gledala v hrbet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 pa sej u hrbet tut dobr zgleda 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 popoldne pa na primorsko!Sem že tam... hehe, sem šel mal na obisk domov... hjaja ljubo doma kdor ima dva Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 In ne, nisem je jaz poslal. P.S. :Zdajle sem se spomnil.Domov pridem ob 15.30.Ob 15.35 bom poslal sliko z digitalcem: jaz in v moji roki vsaj 10 stiriperesnih deteljic. Frisno nabranih. Ne bo fotomontaza. http://www.gasvil.com/det/1.jpg...A se to bere kot ljubosumnost?Še jaz vsem pošiljam eno ! Še dobro, da ni bila lunca. Kako bi jih pa potem odtrgal 10? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 A se to bere kot ljubosumnost?Še jaz vsem pošiljam eno !Sem sel se enkrat pogledat ( http://www.gasvil.com/det/1.jpg ).Zanimiva (pa ne zato, ker sem jo jaz nasel).Nesimetricna, malo 'zmesana', pa vendar popolna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 končno oddelala službo, odšla do frizerja, službeno, ven prišla z novo frizuro, popoldan še eno urico, to imam najraje, tisto zame ni delo, je uživanje potem pa frej. Uf jutri ima stara mama praznovanje 80 roj. dne... pojma nimam kaj ji naj kupim, spomin jo zapušča, včasih niti ne ve kdo sem, malce je hm iščem lep izraz no tečna oz. zlobna postala, ji opravičujem... an trenutke je kot majhno dete, naglušna... jaz jo imam pa še vedno rada... razmišljam da bi ji poklonila nekaj posenbnega, poleg čokolade, ki jo obožuje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Nesimetricna, malo 'zmesana', pa vendar popolna.ali me to na kaj spominja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Nesimetricna, malo 'zmesana', pa vendar popolna.ali me to na kaj spominja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Danes sem šel v službo kar s kolesom, brez lečk v očesih. Takole, pri -6.5 navidezne dioptrije prav nič ne vidim, samo silhuete. (a me to kaj spominja na navidezno brejost?) V naprej sem se v mislih upravičil vsem tistim, ki jih zaradi tega ne bom videl oz. prepoznal. Sprva mi gre še kar v redu, potem pa mi na kolesarski stezi stojita dva tipa v svetlomodrih srajcah. Navidezno se ne zmenim zanju, se bosta že umaknila, pešci pa ja nimajo kaj početi na kolesarski stezi! Nista se umaknila in zadnji hip močno ustavljam. Tudi onadva sta za vsak slučaj še stopila korak levo in desno. Od čisto blizu, iz obraza v obraz, vidim, da sta policaja. "Dober dan, a tako je to!" zamomljam in odpeljem naprej.E, dober dan še vsem, ki jih nisem prepoznal na poti, pa bi jih moral! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Piko, pobož na tvoje rdeče oko pa še en zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Kaj pa ocala? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ...ne evo, do druge srede vam ne bom najedala ...grem mal na dopust...lepo se imejte...želim vam, da cele dneve preživite najlepše , sproščeni, brez skrbi in z osebo, ki ji pomenite največ in se imate z njo najlepše .... xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Kaj pa ocala?Očala pomagajo samo pri pravi dioptriji, pri navidezni pa ne. Keratokonus je okvara roženice in ne leč. Kontaktna leča samo popravi zunanjo obliko roženice, da je spet pravilna, fiktivno seveda z dioptrijo. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts