Aliana 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Aha.. zanimivo, izvedela nekaj novega..pazi nase! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 O, Macona, dbest ko si se javila, kuul!" A tkole?Ma, bo vsaj hitro minilo, saj bo, pa ficki so res bogi, a vsaj bojo (najbrz). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Predno grem iz službe - Boga mi, si moram še zaželeti, da mi kdo v nabiralnik vrže eno lunco, tako modro, pa z učkom, ki mižika rdeče ali rumeno kot je na gornji levi strani portala Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Mick, pismu, 'skupi' al kaj!!! A ne mors it sam al kaj?kot neke 'prijateljice', ki se morjo skup pred kafichem dobit, da grejo skupi lohk notri!!! ... je bilo parkrat, pa jih jaz nalasc vprasam pred plejsem zunaj, zakaj pa si zunaj? Cakam tole, kao, pa jaz - zakaj pa? Ali ne zna sama notri priti? Meni pa je kul, grem rada sama ven, nisi od nikogar odvisen, pa tega noge bolijo, ta je zdaj lacen, onega lulat tisci, tega pa moti cigaretni dim... Tko pa sam Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Piko, hm... a ti v kaseljc dajes kaj, da tole 'pricakujes'... hmm... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Bemu, nihče od mojih frendov, znancev ne gre na Satrianija dans.......grrrrrrr .....čist samemu a se mi nekak tud ne da. Bemu, bemu, bemu..... :o|o:Kaj si nor, tega ne smes zamuditi, tega ne bos nikoli v zivljenju vec videl in slisal. Pa pojdi sam, se bolje, itak bos koga novega spoznal. Js tud ne grem sem si pogledal, en posnetek koncerta G3, pa me nekak ne prepričajo saj ne rečem vsi trije odlični kitaristi, ampak to itak poslušam cele dneve... (jasno ne tako dobrih rifov pa tega, ampakkkk ) stonse pa morem it pogledat dokler so še živi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Mick, pismu, 'skupi' al kaj!!! Ja in? Kva zdej mene briga kak vi? V MB mi ni blem it sam ven, v LJ se mi pač samemu ne da. Tud zarad stroškov, če smo 3,4 ni blema, sicer pa kr neki. Mi pa gre na živčke, da nihče od mojih ne gre. Pika. Ah, mačona...ne verjamem, da ne bo kmalu spet tu v bližini. ElNino...stonsi ...bil 2x......sam 1x je blo bl tk tk.....ker je bla ful gužva, pa sm Micka videl k eno mikromickeno pikico pa sound tud ni bil najboljš. Sicer pa....zakon. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 torej mick je bil micen hehe na kaj me to spominja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 ..V MB mi ni blem it sam ven, v LJ se mi pač samemu ne da. Tud zarad stroškov, če smo 3,4 ni blema,...Ja, seveda, saj stekam, to je pa res, itak... sam vseeno, pac ce si zelo zelis, bos sel, sicer pa ne...A to si zdaj izvedel ali kaj, da si ne mroes nikogar takole na hitro ubosti? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Mick a pridem po tebe v mb... daj no, saj si samo eno uro vstran, tu se pa že z Ninjotom dobita, da G3 zarad drugih prešpricaš je res škoda! Na Janov koncert sem šla sama, ker so se drugi smejali, da je preveč pocukran itd. , men je pač o.k., če pa bi bil recimo Plavi orkestar na drugem koncu sveta (beri Slovenije) ti povem, da takrat me nič ne bi ustavlo, takrat sem na koncu koncerta rekla, da sem malo umrla, ker se mi je taka ogromna želja uresničla... Torej odvisno koliko ti bo žal, da ne boš slišal sologitarc al a Jimmy Hendrix(vem, da Mihea, ne bi nič ustavlo...) Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 jaz pa lenarjenje in crkljanje danes.. prebrala vse trice in trace iz zenskih revij (nobene pametne knjige nimam doma , si nardila oblogo za lase in se zavila v folijo, da mi ne tece vse dol, pa depiliranje, pa maska za obraz pa.. zdajle rezerviram karte, ker greva zvecer z dragim gledat Harryja.. sla bi se mal vozit, ampak tako veter piha, da te pol premetava levo in desno po cesti in ni nic zabavno.. no, sicer sem pa vceraj nardila 140 km.. do Bleda in nazaj pa se malo okrog..uf.. zgleda, da sem vseeno malo pretiravala s kolicino tele obloge, mi pri usesih ven leze.. ne vem kaj je to.. ze cel dan me vsakih nekaj minut stisne pri srcu al kako bi rekla temu.. tist cuden obcutek, ko da se ti nekaj zatakne, da ne mores normalno globoko vdihnit in ful boli.. mi cesa manjka? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 .Dans je prav sladek dan, pa zarad tega nism zadovoljen,k ni dost .moram napisat kar me tišči, kr neki časa...sj je realnost, sam vseen, k se dogaja tak prerealno .....Ženica mi je povedala, da je imela skor 2leti v ušesu ostanke vate,ki jih je palčka pustila..pa sm ji reku,da naj vzame ne prekosmate palčke, ne košate...sedaj bo uporabljala končke brisače, zavite v mini klobčič..je imela otekle oči, pa že bulo okrog lica in vratu, pa niso vedl kwa ji je...na koncu so ji moral že postrgat bobnček, da so odstranl gnoj.. mau je krvavela potem, sedaj je na antibiotikah...in je srečna..Ampak ji partner prav, saj ni njega bolel˝;ni njegovo .Potem enkrat v trgovin slišm,da moje˝ kreme ne obstaja več,ker kao ni surovin ampak,da je stranka prejšnji dan pokupila celotno zalogo police,vseh~30paketkov krem..in, da nič ni pole ostalo za ostale, zame vsaj eno....jaja, se dogaja....se......Da so čevapčiči zmes govejega in svinjskega mesa...to sm zvedu prejšnji dan v trgovin..sm pa vedu, da so iz ostankov, itak mletga mesa.....Dans, je en tak plesoči, poetični art, spiritus privzdihnjen dan..iščem ga, pa mi pobegne, po sobi lufta, se zvočno dviga...pride nazaj, saj ga trobenta povleče, violina pohrusta..in že je nazaj, ampak zvoki se res lovijo, činele ploskajo, tipkam kot ,da bi lovil ritem z njimi še Jaz, pomagam s tem dirigentu, da naj še bolj pospeši zvočne valove .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Bemu, nihče od mojih frendov, znancev ne gre na Satrianija dans.......grrrrrrr .....čist samemu a se mi nekak tud ne da. Bemu, bemu, bemu..... :o|o:Mickeni..... jest tud šibam - Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 si nardila oblogo za lase in se zavila v folijo, da mi ne tece vse dol, pa depiliranje, pa maska za obraz pa.. a sama? ,ker tega pa jest še ne znam, oz. a ni prezahtevno?Dragi .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 se tam na balkonu trudim s cunjami, nočjo se kr same obesit.... torej ni poanta v tem, kar naenrkat se odpro vrata in zaslišim stopinje ter da me nekdo z globokim glasom kliče... zavpijem nekaj nazaj in čakam odg. nič, pa tud glas ni bil od mojega... pogledam po stanovanju še vedno sama, uf me je kr mal stisnilo... mam duheca na obisku ampak sem bila trdno prepričana, da me je nekdo poklical... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene xenč..... a te morm še enkrat poklicat .... Bodi pozorna - to je sign Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Oh.....okrog polnoči grem na morje......nič več interneta....za en teden. smlk z si ponoči pa čez dan pošiljava sms-e......ful bi ga rada spet srečala....da spet vidim tiste lepe očke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Signal, hm, torej upam, da je kdo tko močno mislil nate ne pa da se je kdo poslavljal... ponavadi je to.... kakšen znakec pa bi to naj bil : Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 se tam na balkonu trudim s cunjami, nočjo se kr same obesit.... Ce je moski glas, ga povabi, naj obesi perilo... .. naj bo duhec od koristi..kajne http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hja kaj nisi to prej povedala, sedaj cunje že visijo... ampak jaz se nič ne hejcam... je blo kr mal grozeče. brrrrr, me je kurji pot oblil... evo spet čutim nekaj ko ne vem kaj in to me malo jezi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene, bos ze izvedela, kaj ti je bilo sporocano.... Morda te veckrat kdo klice, pa ne slisis... ko se odpres, izostris, vec slisis, vidis, cutis... Aliana - pametna punca! Kristalka - srecno pot, uzivaj, bo se bolj sladko srecanje potem!! V morju pa - 13. krog naj bo zame... VVsi, ki sibate, sopate, sponate... fajn se mejte!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene, bos ze izvedela, kaj ti je bilo sporocano.... Morda te veckrat kdo klice, pa ne slisis... ko se odpres, izostris, vec slisis, vidis, cutis... Ja lepo to, da nekdo se pojavi, sam lahko bi prisel na neznejsi nacin.. bolj pocasi.... To je moje laicno mnenje... http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Tako, sedaj se bodo v slo. uveljavile 3tri trgovine; Merkur, Špar in Tuš.Vse3 bodo negovale nižje cene, se borile za svojo kvaliteto prodaje in uveljavitev svojih kupcev Si mislila Mercator PS... al Merkur http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Merkator ja, Tuš In Špar...( Tut Merkur ne zaostaja, sam tuki ni prehrane...) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ste meli kdaj ta filing, ko so se vam vse živali umikale s poti, prestrašene, ubogi zajčki čist sem jih prestrašil, sa mda sem vstopil so tisti tasredni čist pobezljali, divje v krogih v svojih kletkah, pa sem jim prinesel svežo travico in mal pšeničke ... oni pa swosh, bejžmo, in kako je sosedov pes nehal lajat ko sem šel mimo.... in kako se je mucek tresel, there is something evil about me... :C Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts