Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Morda se ti je v pozavesti zahotelo mesa, pa so se prestrašile, da jih boš pokončal. Tak instinkt živali gotovo imajo. Ali pa jih podzavestno sovražiš, ker si vegetarijanec. Poglobi se vase in počisti si podzavest. Povej jim na glas, da jih imaš rad in da jim ne strežeš po življenju.Mogoče je to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 mislim da lohk nadziram to, vsaj do neke mere... hja no bomo vidli kako bo jutr zjutraj... boge žvalce... mrbit ji morem dat mal soli Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ali pa jih podzavestno sovražiš, ker si vegetarijanec. Poglobi se vase in počisti si podzavest. ejtala,tega pa ne razumeti jest, Stane....vsi mislijo,če ne ješ mesa, da zato moraš kao sovražit živali...to ni res...morda začneš v začetku res nekak načrtno se odrekat, pole pride res v navado že, ampak vseeno, žwali se še vedno boža potem lahko....kot prej˝..Stane, a je to drgač pri drugih morda? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Kristalka - srecno pot, uzivaj, bo se bolj sladko srecanje potem!! V morju pa - 13. krog naj bo zame... hvala......ok, 13. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 No, če se nečesa odrečeš, se vedno zaradi nekega razloga. Nehaš kaditi, cigareto pa še vedno ljubiš, čeravno se je bojiš in sovražiš obenem. Verjetno je z vegetarijanstvom podobno, saj se vegetarijanci najčešče odrečejo mesa zaradi bolezni in ne zaradi ljubezni do živali.Za tako heretične misli sem nekoč bil že zelo opljuvan in tudi danes so se me na mojem forumu nesramno lotili, sumim, da kakšni fanatiki, toda priznati moraš, da nekaj resnice bo v tem.Zato se mi zdi zelo pomembno, da vegetarijanci ta vprašanja razčistijo pri sebi, saj bi bilo škoda, da bi zaradi svojega sloga prehranjevanja kakorkoli drugače trpeli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 HAH, JE ŽE UREDU, RES....POTEM SO TO FANITIKI, IN TO RES ZOPRNI..nism tega vedu, da je to tak lahko zapriseženo, uh .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ajm bek bilo je zelo razgibano in zanimivo...moj nasvet, obiščite Santorini. Bom več napisala v drugo temo. Poglavje zase je bil še tale fuzbal vmes. Niti ne vem kako vam to opisat, kaj se je dogajalo. Grki so itaq emotivci že po defoltu, metali so se po tleh, u lutf, na stran, eden po drugem, vsi so vriskali. navijali, niso spali še ene 2 dni. Res so super navijači oz. ljudje ki se znajo veseliti in pokazati čustva in občutke.Tekmo smo spremljali v enem izmed lokalov na big screenu, dobili smo prve 3 vrste, ker je bilo vse zasedeno že od popoldneva. Pred tem smo šli opazovat sončni zahod v Oio, potem se je pa našemu šoferju Nikosu, zelo mudilo na tekmo. Mislim, da je postavil rekord, na cesti ta dan....za ilustracijo naj samo povem, da je cesta bila najbolj podobna Črnemu kalu, ampak z veliko bolj zguncanim asfaltom in serpentina pri serpentini..... No ko se je začela tekma....je vsako minuto, vzdušje pridobivalo na temperaturi (itaq je že vroče)...ko so dali gol, se je ljudem utrgalo....staro in mlado vse je skakalo....**kdor ne skače ni Grk** seveda smo vsi tujci navijali za domačine, čeprav smo imeli zdravstveno zavarovanje ....no in ko so odpiskali konec....se je začelo 3 dnevno rajanje....ljudje so dajali izjave tipa...srečen sem kot takrat, ko se mi je rodil sin....vsi Grki smo čakali to, to so naše sanje, mi smo srečni, ljudje so jokali, ko so to govorili, v solzah hlipajoče....to je naša največja sreča....prvič se je zgodilo, da Grki niso šli takoj domov, še tekme nikoli niso zmagali, zdaj pa kar prvaki....ozračje je bilo nabito u emocijami, naročeno kavo si čakal malce dlje, ljudje so imeli krvave oči in po možnosti so bili brez glasu...in so se stalno opravičevali....** a veste zmagali smo...pa smo malo proslavljali, ne zamerit, če je danes bolj počasi**Skratka, če drugega ne so si fantastični navijači zaslužili svoj trenutek veselja.Več o dogodkih....v naslednjih dneh. Pa vsem. La vita e bella! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Veš Cosma, zaradi Grkov sem izgubil stavo. . Čeprav imam rad njihovo državo in ljudi, ker so podobni vsem Balkancem po temperamentu, sem stavil na Portugalce. Pa so me pošteno za nos potegnili . Kaj češ, zdaj moram častit večerjo pr' Jovotu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Cosmica, WB (kolk dobr si opisala grško sceno po zmagi ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Veš Cosma, zaradi Grkov sem izgubil stavo. . Čeprav imam rad njihovo državo in ljudi, ker so podobni vsem Balkancem po temperamentu, sem stavil na Portugalce. Pa so me pošteno za nos potegnili . Kaj češ, zdaj moram častit večerjo pr' Jovotu.js sem tudi bratcu dolžen en sendvič ala Jure, z vsemi dodatki.... heja, hej ja dobro jutro folk.... moja budilka je zatajila zbudil sem se že ob času.... ampak... vstal pa ne ... heja držte se ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 hm, v sanjah se mi je glas od včeraj ponovil, zopet sem slišala nekoga, ki ga niti v sanjah ni bilo zraven... vedela sem da sanjam in vedela sem koga slišim... torej naj v to zaupam ali ne.... hm... dilema. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 dobrojutrodoberdanvsem vidim, da vas je kar nekaj že veselo budnih...sonce kliče ven ...cel vikend dela za računalnikom, pol pa upam, da mogoče sam še par dni, če bo treba kaj dopolnit...nato pa mal hišnega čiščenja pa lov na sončno svetlobo, ki mi že čist manjka selene, ni kaj pripomniti...sam ziher ni nič groznega, če je nekaj ali nekdo tako vztrajen, bo našel tudi način, da boš sporočilo razumela mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ah dajt no...kaj se boste zdaj sekirali zaradi malo hrane....če bi doživeli njihovo noč in bi lahko občutili, to kar so oni oz. so pokazali da, se jim dogaja, bi tele večerje in sendviči postali piece of cake Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Cosma... a veš da sem ravno zadnjič o tebi razmišljala, si rakica ne... torej te čaka še pestro v tem mesecu al te je že Upam, da si v Grčiji dobila vse tisto, kar si si želela... jaz pa nisem nič stavila pismo bi morala na stavnico... vedela kakšen bo rezultat in celo povedala en dan prej da bo v drugem polčasu po streljanju iz kota gol.... Amis, sej ne mislim da je to slabo, če poslušam sebe potem mi nekdo nekaj želi povedti, pa je pretmast in me išče na določeni frekvenci... če pa se kdo poslavlja pa spet ni tko grozno ampak je dokaz da čutim spet nekaj več, kot sem... torej, vsekakor dobro... vprašanje je samo kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Piko, hm... a ti v kaseljc dajes kaj, da tole 'pricakujes'... hmm...Tisto je bila šala, ampak -iz tvojih ust v božja ušesa! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 hm, danes poštar prinesel dve kuverti zame... eno pričakovano in eno presenečenje... , med drugim je bil v drugi kuverti tudi sonček...in kot je pisalo v priloženem sporočilu, res je na lica prišel nasmešek in v okice nagajivost hvala ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 hm, danes poštar prinesel dve kuverti zame... eno pričakovano in eno presenečenje... , med drugim je bil v drugi kuverti tudi sonček...in kot je pisalo v priloženem sporočilu, res je na lica prišel nasmešek in v okice nagajivost hvala ti O; Selene, se neka dogaja... lepo tule pa pošiljam en tistemu pošiljatelju! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Prisla domov na kosilo.. Nisem doma spala. Harry je kul, sicer so ga vsi tako hvalili, da sem mogoce malo prevec pricakovala, ampak se vedno.. kul... Zdajle pa jest, potem pa.. :o|o: .. family party.. dedek ma 70-letnico.. ene 40 ljudi bo..Nisem prevec navdusena nad telimi druzinskimi srecanji, z ljudmi, s katerimi se vidim mogoce enkrat na leto in je potem treba bit ves sladek in prijazen, ceprav nimam nic z njimi in so mi eni celo precej antipaticni.. pa potem vprasanja v stilu: kje mas pa fanta, kdaj bo pa kaksna poroka, ko si najstarejsa v druzini in na vrsti.. pa otroci.. pa normalna sluzba.. :xx!: :xx!: :xx!: pa se za taxi so me dolocili, vozim kombi sorodnikov okrog.. kar pomeni, da se ga se napit ne bom mogla.. Ma ja, we'll survive.. s spominom na danasnjo noc.. fotoaparata ne smem pozabit.. uzivajte vikend! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ....pa se za taxi so me dolocili, vozim kombi sorodnikov okrog.. kar pomeni, da se ga se napit ne bom mogla.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 hm, danes poštar prinesel dve kuverti zame... x!x Zame tudi. Thanx obema posiljateljema! Uh, bila na trznici, koncno spet kupila ribe in se zalozila s paradajzom in peso. Samo sem pa sele zdajle domov prisla in me caka vse zivo se tamle... Ampak, ok, glavno da je vse na broju, zdajle bom malo formulo spremljala, ko bom tam po kuhinji prckala, pa tko...Skratka, vreme je off, v trenutku vroce in soprano, takoj v drugem pa kar hladno, zapiha zoprno...A jaz pa sem se kar kul..Me pa od poskodbe spika dol po nogi, ne mroem opredelit izvora bolecine, kar spikne me vsake toliko, da kar poskocim...Vseeno, sem razmisljala danes, da hvalabogu () za mojo regeneracijo res... Pa k sreci se tako kot v vse zazenem tudi v zdravljenje. Njami, komaj cakam ribickice.... Lepo soboto oz. preostanek vsem skupaj, lepo se imejte, pa dobro papckajte (kot Ich) danes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 kaki lepi sms sem dobil zdele, nekdo je do ušes .... Head over heals... ect no vsaj enkrat to nisem js za kris, Ahja dones sem nekam nenavadno pr sebi, tisto kislo kosilo ki sem ga spravil skupaj je melo tolk vitaminov da bi ubilo konja... js sem jasno mal druga vrsta in u tem uživam, to me spomni na Adamsa, Skrivnost letenja ni v tem da ne padeš temveč v tem da zgrešiš tla, in to zdaj počenjam kot življenski stil... (sicer mam obe nogi na tleh, pa rit na stolu) ampak nekako čustveno mi uspeva, letet dobra muska, prava hrana, gibanje, živali, kitara..... ščepec soli, in moja nova posodica za tret začimbice želišča in tkonaprej, sem se prejle po vrtu potikal pred kosilom, pa zbasal skupaj skrivni zvarek, mmm kaka dobra paštica je ratala... hehe celo zajčkom sem spet všeč.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 zelo mi je všeč to ,da obstaja ogromno vrst jogurtov..saj mi je všeč ga jesti skor vsak dan drugega.....izbira je tolikšna, da jih ne bom nikoli vseh sprobau to pa zato,ker vedno znovi okusi prihajajo Zelo grdo od tistih ljudi,ki puščajo nakupovalne vozičke kar tako nametane po parkiriščih, a tisti, ki na sveže pride nima kam parkirat, kot le najprej mora it tale voziček odstranit, šelem nato lahko ustrezno parkira Da bi jih video kamera posnela in prec,ko bi zaznala neodgovornost˝ kupcev bi javni zvočnik zapiskau in dau vedet na vs glas; ˝gospod voziček´!Danes sem tak zbirateljske˝volje Dogaja se nam z nakupovanjem se osrečimo, kupimo si ustrezno hrano za naš zahteven želodček, poslušamo samo našo glasbo..vrtimo jezik ,ko nam paše...a ni dobr dan http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Ahja dones sem nekam nenavadno pr sebi, tisto kislo kosilo ki sem ga spravil skupaj je melo tolk vitaminov da bi ubilo konja... js sem jasno mal druga vrsta in u tem uživam, to me spomni na Adamsa, Skrivnost letenja ni v tem da ne padeš temveč v tem da zgrešiš tla, in to zdaj počenjam kot življenski stil... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Dogaja se nam z nakupovanjem se osrečimo, kupimo si ustrezno hrano za naš zahteven želodček, poslušamo samo našo glasbo..vrtimo jezik ,ko nam paše...a ni dobr danPoglej si mojo napoved v sporočilo dneva hehe to je to ja ... intuicija, in sreča, skupaj, pismu ja sem užival dol na vrtu tiste rastlince trgat pa nabirat za moje kosilo.... hehe če bi se še mal bolj hecal bi me pelali na pranje želodca... zaradi zastrupitve, (če vas ne bom redno vsake tolk časa naldegoval na forumu danes, potem je vse možno )... mljamljas... danes zvečer pa nekaj za večerjo hm ka pa vem kaj čem.... je še daleč Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 NARED SI POHAN SIR, PA SAMOSVOJO SOLATO NA EN MIX http://smrtniki.slohosting.com/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts