Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

NARED SI POHAN SIR, PA SAMOSVOJO SOLATO NA EN MIX x:Dx

heh, to imam pa za jutri v planu, mi je zadisal p. sir. x:px xDDx :palec:

...Zelo grdo od tistih ljudi,ki puščajo nakupovalne voziške kar tako nametane po parkiriščih, a tisti, ki na sveže pride nima kam parkirat, kot le najprej mora it tale voziček odstranit, šelem nato lahko ustrezno parkira ...

...ravno prej sem razmisljala tole... namrec ze na parkiriscu, potem pa se pri blagajni! Tip odide, in ciao. :eek: x!x

jaz pa nabasem direkt v vozicek ali kaj, tudi za mm ga ni premaknil, sem ga jaz odmaknila, vstran...

svojega pa itak zapeljem in ga se 'nasadim' na ono kompozicijo vozickov.. ma, ja, kot da je to kak problem, folk je res off za ene stvari vcasih... pac, veliko folka... da ne poslposujemo prevec. xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

"Včasih me moja inteligenca prav preseneti, moj intelekt je tako superioren da... ga ni" Dexter, torej, danes sem pogruntal kaj sploh pravzaprav pomeni naslov enga komada, Green day- basket case, jebemu ej 10 let sem rabu, še dobr da sem blond sicer bi si kaj mislil :D haha, neverjetno, česa vse človek ne doživi... :D torej primer za v koš...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes bila na praznovanju 80 rojstnega dne stare mame... imela se super, preizkusila v vožnji kdo je močnejši jaz ali moj strah, šla na sprehod z mami in fotrčkom, se mu ful dopade tale fotrček... dobila peteršilj v lončku in šetrajko al kak se že reče... šla tudi sama na sprehod, ob tem so me preplavili spomini na mladost in mojo prvo otroško ljubezen... torej kot sem se odločila, dan sem si krojila sama... uživala xsrcx

marsa, očitno sva obe dobili zopet darilce, sva imeli podoben dan že prej ane... mislim pa da tole presenečenje ni povezano z vrtnico... lepo pa je videti, da nekdo pomisli nate... xsrcx

Hoj!

Blazno fajn občutek - prebeljeno imam celo stanovanje x^x :palec: ... zmetala stran nebroj svega i svašta... celo nekaj grafik snela s sten (pa če je tudi Boljka in taki) ... yeah, dobro se počutim ob tem x8Dx ... na stene obesila Dašine umetnije (kar bo videla šele čez 10 dni)... ma, kolk je fajn filing!!!

Pa fajn se imam, ko sem sama ... madonca, kolk je fajn :palec:

Ok, sem bla na morju. Bilo je super x!x x!x x!x

Lenarjenje, soncenje, kopanje, zuranje, veliko sladoleda, sprehodkov, morjaaaaaaa x!x x!x x!x

Super "babji zur", ki so ga obcasno zmotili tudi kaksni "fantki" :palec: x:Dx x:o)x

KOMI CAKAM,DA GREM NAZAJ x:Dx x!x x!x

Zdaj pa malce hribov!

Pozdrav

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Blazno fajn občutek - prebeljeno imam celo stanovanje zmetala stran nebroj svega i svašta.celo nekaj grafik snela s sten ......ma, kolk je fajn filing!
xegox

:N: :palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

"Včasih me moja inteligenca prav preseneti, moj intelekt je tako superioren da... ga ni" Dexter, torej, danes sem pogruntal kaj sploh pravzaprav pomeni naslov enga komada, Green day- basket case, jebemu ej 10 let sem rabu, še dobr da sem blond sicer  bi si kaj mislil :D haha, neverjetno, česa vse človek ne doživi... :D torej primer za v koš...

x:o)x Nej te mal potolažim...včas 10 let rabiš, ker niti ne razmišljaš o stvari... pa enkrat slišiš ta komad...pa besedo "basket case"...se ti od šuba posvet... xideax ...

Z izjemo, da je vsak dan slabše...ni nobenih sprememb... :sori: de na bo grdo slišat...ampak, kaj jo tako veže na ta svet, da se tako boleče oklepa življenja... :sori: kdo bi mi znal to razložit...

Prekladal se včeri...brala knjige...nč vn šla, dons me pa vleče, je pa dež... x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

buhdej ja >D pa dobro jutro x:)x, vam želim zraven sončka ljubezni in svobode, pa še vsega vmes, in eno spodobno nedeljsko kosilo v dobri družbi, mal svežega zraka... heja mejte se lepo! that's 'n order!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z izjemo, da je vsak dan slabše...ni nobenih sprememb... :sori: de na bo grdo slišat...ampak, kaj jo tako veže na ta svet, da se tako boleče oklepa življenja... :sori: kdo bi mi znal to razložit...

Majica, drži se :detelca:

Uh, saj res...hvala vsem...tudoi tebi Kreativa... x:Xx mislim, da sem že tako kul... :palec: mi pomaga tut tisto, kar je Bigm napisal... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica,moja stara mama je dopolnila 80 let, niti ni vedela da ima rojstni dan, ko je umrk ata, e je zanjo ustavil čas, ne vidi smisla v življenju, večkrat pravi da bi šla k atu, vendar se tako boji umret, da je že nekajkrat jo pregnala - smrt mislim. Pri življenju jo drži panični strah pred smrtjo. Ne vem, mislim, da se boji da po življenju ni nič.

Drži se x:Xx

Cosma... a veš da sem ravno zadnjič o tebi razmišljala, si rakica ne... torej te čaka še pestro v tem mesecu al te je že x;)x

Upam, da si v Grčiji dobila vse tisto, kar si si želela...

x:Xx Selene, tole si pa dobro napisala. Rakica ja, kar pestro v tem mesecu. Se mi je kar dogajalo....in v Grčiji se mi je zgodil ta veseli dan ali Cosma se ...... x:Dx x:Dx

Več o tem kasneje.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec: ... zmetala stran nebroj svega i svašta...

Jaz tudi vceraj, sam hodila sem z vreco, kje je se kaj za stran, ful pospravila balkon (!!! xDDx) in vse zivo, odnesla ful ene steklenine v steklo itd. x^x :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Z izjemo, da je vsak dan slabše...ni nobenih sprememb... :sori: de na bo grdo slišat...ampak, kaj jo tako veže na ta svet, da se tako boleče oklepa življenja... :sori: kdo bi mi znal to razložit...

Majica, skaces iz ekstrema v ekstrem... zdaj ko si malo pri sebi to sprejela, bi ti bilo pa morda celo 'lazje', ko bi pac pocasi odsla....

Ampak clovek, ki je proti koncu svoje poti in se tega zaveda, hoce podoziveti se malo, se seveda se 'oklepa' zivljenja, hoce se ziveti, en del njega zagotovo....

Je treba kaksne zadeve predelat pri sebi (najbrz), vsaka faza zivljenjska potrebuje svoje doloceno obdobje.....

Uzivaj, dokler je se tu, v njeni druzbi, spomni se, ko si bila majhna, ko je zate skrbela, zdaj pa so se ali se bodo vloge nekoliko zamenjale...

Nabavi oz. sposodi v knjiznici si kaksne knjige o smrti, stevilni pripovedujejo, kako so veseli, ko so imeli moznost na tole potovanje pospremiti svoje drage.... jih drzali za roko, jim govorili, brali, jim povedali, kako jih imajo in so jih imeli radi... in vse tole...

xcrossfingx :detelca: :palec:

Picasso

zunaj pada dež... js nisem še nič poštenega pojedu za kosilo..., hm razmišljam da bi počas šel dol nafutrat zajčke :D čas je že za 2. obrok, pa je tak dež zdaj pismu kaki dan kitare se še pritaknil nisem xnckrivx kr nekaj mi manjka, grem mal se spravit v red :D seeya čez kako urco, bo kdo zašel kaj na chat?

Majica, skaces iz ekstrema v ekstrem... zdaj ko si malo pri sebi to sprejela, bi ti bilo pa morda celo 'lazje', ko bi pac pocasi odsla....

Ampak clovek, ki je proti koncu svoje poti in se tega zaveda, hoce podoziveti se malo, se seveda se 'oklepa' zivljenja, hoce se ziveti, en del njega zagotovo....

Je treba kaksne zadeve predelat pri sebi (najbrz), vsaka faza zivljenjska potrebuje svoje doloceno obdobje.....

Uzivaj, dokler je se tu, v njeni druzbi, spomni se, ko si bila majhna, ko je zate skrbela, zdaj pa so se ali se bodo vloge nekoliko zamenjale...

Nabavi oz. sposodi v knjiznici si kaksne knjige o smrti, stevilni pripovedujejo, kako so veseli, ko so imeli moznost na tole potovanje pospremiti svoje drage.... jih drzali za roko, jim govorili, brali, jim povedali, kako jih imajo in so jih imeli radi... in vse tole...

xcrossfingx :detelca: :palec:

Kako si to dobro napisala, Marsa! Sem enako premišljevala, pa nisem znala ubesediti ... :palec:

x:)x Thanx Kreativa, sem prepricana, da bi zelo dobro ubesedila, ce bi se lotila... :vio:

Saj vcasih si tiho, mislim, clovek je vcasih pac tiho, tudi jaz... nekako ne najdes besed, ali menis, ma saj so ze drugi povedali, pa nekako frazasto in puhlo se vcasih bojis, da bo kaj taksnegale izpadlo... vcasih pa preprosto zacutis poriv ali je ravno v kontekstu, sveze ali pac ravno v tem hipu nekako zacutis, pa napises.

Tudi je v obcutljivih situacijah jasno clovek pac bolj obcutljiv, ni pa vsak nacin za vsakogar, tako se vcasih tudi vzdrzim komentarja celo...

Kaj mislim s tem? Ko nekomu nekdo umira, mu ni kul slisati - 'to je pac proces, ima svoj namen, tako je dobro...' in podobno - to bo kasneje vse sam osvojil (najbrz)... Od drugih pa mu bo slisati tole morda celo... hm, neobcultjivo, nekako zviska, ker to pac on dozivlja zdaj - kasneje pa bo morda lahko prav tako komu sam svetoval - a prav tako tezko bo izbiral besede najbrz, ker je to pac v nasi percepciji tezko dozivetje.

Picasso

marsa, a se to vsem ponavad dogaja, je to znano pozneje morda...al le posameznikom, ki tak razmišljajo...zarad tesnih˝ stikov , morda familje...
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

če sklepam po sebi, gre ta zadeva res nekako tako...potek je tak, nianse mogoče različne, sam faze dogajanja so pa take..................

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Buena, ne vem, ah kje, ne vem ce vsem - meni recimo se ni - v primeru ocetove smrti, nismo imeli stika....

Ampak sem pa ze z mnogimi govorila in kdor je imel priloznost, da je bil zraven, ni bil tako zalosten, kot bi pravzaprav pricakoval... nekako so bili pomirjeni, odpustili so jim vse (poznam primere, ko so odnosi bili zelo hladni sicer ali celo zelo problematicni, skregani itd., a vecina jih je takole pripovedovala)...

Obstaja ena knjigica, Vodenje umrlega skozi ta stanja (ali nekaj takega) - kot se spomnim, je to nekako 'krajsa' in sodobnejsa razlicica Tibetanske knjige mrtvih in zahodnemu cloveku blizji nacin podajanja.

To si sposodi, Majica (ali reci Tashy ali komu drugemu, naj pogleda v knjiznici), je tenka knjizica, lepo pise notri, nisem pa je v celoti prebrala, samo preletela oz. kaksnemu delu sem se samo bolj posvetila, da dobim vpogled.

(*Prirocnik za vodenje umrlega skozi posmrtna stanja - takole pa je videti in nasla bos kratek opis in avtorja).

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...