Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

konchnooooo...................chloveku prijazne temperature x:)x x:)x x:)x

upam, de bo trajal....pa cheprau z dezhjem x:o)x x:)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... Men je čist ok, da dež dnevu tak filing umirjenosti. Pa lohk v miru bluzim x:o)x ......

meni je tudi dez in taka scena kul... x:)x

Aakhut, saj smo ze rekli glih v temle dnevniku, da nam prav pase, ko ni tolk zverinsk kot lani recimo... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sneg... :eek: x:Dx

Danes je nedelja,ker je el. tarifa sedaj po tanovem vsako Soboto in Nedeljo pocen-nižja 24ur, se pravi, cela dva dni..izkoristite še par ur za pranje in likanje..in...ker potem ceu teden ne bo pocen tarife, niti med tednom ponoč niti popoldne x!x

hvala za koristem razum x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

:vragec:

glih kar vrgu uch skoz okn.....in glej :eek:

SNEG PO KAMNISHKIH x:)x  x:)x  x:)x

666 zlomkou...tralala

what tha fok... x:px heya fajn smo zjebali ta naš tretji kamen od sonca....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... Z izjemo, da je vsak dan slabše...ni nobenih sprememb... :sori: de na bo grdo slišat...ampak, kaj jo tako veže na ta svet, da se tako boleče oklepa življenja... :sori: kdo bi mi znal to razložit...

Majica, skaces iz ekstrema v ekstrem... zdaj ko si malo pri sebi to sprejela, bi ti bilo pa morda celo 'lazje', ko bi pac pocasi odsla....

Ampak clovek, ki je proti koncu svoje poti in se tega zaveda, hoce podoziveti se malo, se seveda se 'oklepa' zivljenja, hoce se ziveti, en del njega zagotovo....

Je treba kaksne zadeve predelat pri sebi (najbrz), vsaka faza zivljenjska potrebuje svoje doloceno obdobje.....

Uzivaj, dokler je se tu, v njeni druzbi, spomni se, ko si bila majhna, ko je zate skrbela, zdaj pa so se ali se bodo vloge nekoliko zamenjale...

Nabavi oz. sposodi v knjiznici si kaksne knjige o smrti, stevilni pripovedujejo, kako so veseli, ko so imeli moznost na tole potovanje pospremiti svoje drage.... jih drzali za roko, jim govorili, brali, jim povedali, kako jih imajo in so jih imeli radi... in vse tole...

xcrossfingx :detelca: :palec:

Marsa...vse to že z njo predelala...držala sem jo za roko, ko nisem sploh bila sigurna, ali me sliši ali ne, pa me je , jo božala...s smrtjo sem se tut soočila, hudo je bilo to, da je bilo na obroke...ali si živ ali ne, ona je bila nekje vmes...

No, danes se je poslovila... :C: vse mi je povedala, vse pokazala...nič med nama ni ostalo nedorečeno...in del bremena je padel z mene...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

... danes se je poslovila...

Majica, :V: :C: x:(x

xrainbowx xyiyax xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...vse to že z njo predelala...držala sem jo za roko, ko nisem sploh bila sigurna, ali me sliši ali ne, pa me je , jo božala...s smrtjo sem se tut soočila, hudo je bilo to, da je bilo na obroke...ali si živ ali ne, ona je bila nekje vmes...
:V: :palec:

... sem ugotovil, da sem total nefotogeničen ...

jaz sem tudi (pa se kdo ne bi strinjal, ker jasno pac na kaksni fotki vseeno izpades kul in ko dajes kaksno kam, das jasno taksno xDDx)...

je pa res, da se da celo fotogenicnosti nekako 'nauciti'. :palec:

Picasso

Guest sstane
Aja, dost mam digitalizma za danes. Je pa blo ful zabavno, ima tud kamero, pa smo mal snemal pa po tv gledal.....in sva se nasmejala zraven, predvsem mačkonu x:o)x . Bemu, spet sem ugotovil, da sem total nefotogeničen  :xx!:  :C: .......pa sm se potolažu, boljš v živo boljš zgledat k pa na fotki al filmu, ne.  x^x  x:Dx Kaj? Nekak se treba potolažit, no  x;)x ......penso positivo.  x:)x

Kaj pa, če se v živo prelepo gledaš x:Dx x:Dx x:px

Majica, mislim, da si dala mami najlepše, kar je bilo v okoliščinah mogoče. Bila si z njo, ko je odhajala in dala si ji vedeti, da ne zapušča ničesar nedokončanega. Ko boš prebolela prvo žalost, bo tudi tebi ostala prijetna zavest, da sta se vajini poti razšli na način, kakršnega si lahko le vsi želimo, ko bo prišel čas, da se bomo poslovili od tistih, ki nam v tem življenju največ pomenijo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

bigm :palec: ... res, Majica, zdi se mi, da si šla v tem času skozi eno veliko preobrazbo (iniciacijo, bi rekel Tjazy in jaz se strinjam)... tudi jaz si zase želim, da bi zmogla takole doživeti in sprejeti odhod bližnjega... občudujem te in ti čestitam :palec: ... žalovanje ima svoj velik smisel in pomen, a sprejemanje je pri tem, po moje, kjučno xrainbowx xyiyax xsrcbumx

BigM, Mateja - :palec:

... res, Majica - sozalje in hkrati cestitke. xcrossfingx :palec:

Picasso

Hvala vam vsem za lepe želje...res sem se v tem obdobju naučila veliko, na nek način odrasla, soočila sem se s tem, da nimam več staršev, ona je bila edina še...čeprav se je moje težave zaradi toliko kapi niso več dotikale in niti nisem hotela njej o tem razglabljati, bile so samo še lepe stvari, tisto, kar smo skupaj doživeli, brali, prehodili, se prevozili, hodili v kino, na morje...sva se pa prejšnjo sredo, ko je bila še doma, kot bi vedele obe, prijele za roke in v dotiku uživale tišino...in še danes čutim njeno dlan, ki je bila tako topla in mehka..."velika" kot objem...

Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat... xsrcx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sanjalica

Majica - sožalje. :C: :V:

-----------------

Preživela dva čudovita dneva. Zelo delovna in aktivna. Mogoče nekaj najboljšega, kar se mi je po minulem tednu lahko zgodilo. Potrebovala sem nekaj...balzamističnega za mojo dušo.........

Zgleda da bo moja kuhinja res :eek: .... kuhinja moje duše. In tako navdušena sem bila, ko je zidar, ki jo je zidal imel dober dan - ni mu bilo težko počakati 5, 10 minut, da se odločim............ali postaviti siporeks pokonci ali ležeče, ali bo pult tukaj visok 75 ali 86 cm....da sem kuhinjo kar s kredo in svičnikom zarisala, zradirala pa spet ponovno.... Uživala sem maksimalno, včeraj od 7. ure zjutraj do 22. ure zvečer.....

Danes pa smo imeli družinski piknik. In ker sem čez teden spremljala Majičino slovo od mame, sem bila do mame še posebej ljubeča. In....videla sem ji v očeh, da sem jo osrečila. In njena sreča je tudi mene napolnila s srečo in zadovoljstvom. Toliko smeha in veselja je bilo...., pa še 250 fotk smo naredili... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

In vesela sem, da se jutri prične nov teden....in da grem v službo.......

Srečna sem.... x:)x

Da bo še mal smeha...saj life goes on...ne? x:)x

Kako poteka dan... me je full nasmejal... x:Dx

Wake up,

Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.

Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.

McDonalds, Coca-Cola, Orbit.

Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.

Tuborg.

Tuborg.

Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.

Nokia... Nokia.

Durex.

Colgate.

Day is over

Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat...
TAK lepu in ganljivo, da mi je prtekla ena micena..prav živo pišeš.. xupx

Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat... xsrcx

... 'če me bo hotela obiskat'... Majica :palec: ... izjemno (tega ne zahtevaš, še prosiš ne... samo daješ ji 'prostor'... če bo hotela)... xwizardx xsrcbumx xrainbowx

Jaz pa grem jutri na morje :hepko: ... čisto neplanirano! Prejle so me poklicali na mobi in me povabili za en teden... in to takole: 'Tamala, zdaj pa da vidmo, kolk si spontana! Spokaj, ne rabiš nič drugega, kot krtačko in kopalke - pa še te ti zrihtamo. Nič denarja, nič hrane, nič drugega. Alo, se vidmo!' ... Okej, pa grem x:Dx x;)x ... popoldne enkrat... ene pet ur vožnje ( tnx, xgoldfishx , da greš z mano).

Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat...
TAK lepu in ganljivo, da mi je prtekla ena micena..prav živo pišeš.. xupx

ja, tudi mene je kar stisnilo tole, so se mi zasolzile oci, sem za hip podozivela tole z majico...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...