Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat... xsrcx

... 'če me bo hotela obiskat'... Majica :palec: ... izjemno (tega ne zahtevaš, še prosiš ne... samo daješ ji 'prostor'... če bo hotela)... xwizardx xsrcbumx xrainbowx

Ja, ful lepo. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa grem jutri na morje  :hepko: ... čisto neplanirano!

Ful ti privoscim, UZIVAJ!! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa grem jutri na morje ... čisto neplanirano!
prezrači se,

.varna vožnja, ceste spolzke...

kwalitetni užitki :detelca: xupx

:N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sanjalica

:eek: :eek: :eek: ko sem odposlala svoj post, sem se dvignila in šla po svečo... jo prižgala in dala na okno...

Me mož vpraša, zakaj pa to? (to zmeraj počnemo na obletnice smrti ali rojstne dneve njegovih staršev, ali kakšno drugo obletnico..., ko pač ne moremo na grob....).

In pravim; eni simpatični lunatki je umrla mama....

Seveda si ob svečki 2 dala na pljuča, pridem nazaj in :eek: :eek: :eek: govor o svečki.......

Mateja, naj ti bo v užitek! xsrcx (pozdravi morje v mojem imenu...ko sem tam, je morje TIST0, kar najnežnejše in naj...boža moj telešček....... x;)x )

...(to zmeraj počnemo na obletnice smrti ali rojstne dneve njegovih staršev, ali kakšno drugo obletnico..., ko pač ne moremo na grob....).

Moja mama to pocne, jaz pa tako vidim, kako hitro minevajo leta... x:Ix :8):

Ja, saj se nas je mnogih tole dotaknilo, jasno, saj smo povezani. xhypnox

Sanjalica xsrcx

Picasso

(popravljeno)
Na oknu sem prižgala svečo, če me bo hotela obiskat... xsrcx

... 'če me bo hotela obiskat'... Majica :palec: ... izjemno (tega ne zahtevaš, še prosiš ne... samo daješ ji 'prostor'... če bo hotela)... xwizardx xsrcbumx xrainbowx

Jaz pa grem jutri na morje :hepko: ... čisto neplanirano! Prejle so me poklicali na mobi in me povabili za en teden... in to takole: 'Tamala, zdaj pa da vidmo, kolk si spontana! Spokaj, ne rabiš nič drugega, kot krtačko in kopalke - pa še te ti zrihtamo. Nič denarja, nič hrane, nič drugega. Alo, se vidmo!' ... Okej, pa grem x:Dx x;)x ... popoldne enkrat... ene pet ur vožnje ( tnx, xgoldfishx , da greš z mano).

Matejka...hvala za prevod... x:Xx tako nekako sem čutila...

Na morje...nič ne rabiš...oooo...uživaj, pri tako radodarnih prijateljih je sigurno lepo... :palec: xgoldfishx xrainbowx xrosex xsrcbumx

Marsa... Pokibu... x:Xx

Sanjalica... x:Xx nisem videla prej posta...pa sem šla še enga x:Xx zate uturit...thanx

Popravljeno -> majica

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:)x :vio:

... jaz grem pa filem gledat... napoved skoraj napisala, sem ze pri sobotnem mlaju ;) - samo se nasvet provajdam, tako v miru glednem tole, saj ze traja kakih 10 minut...

Picasso

Marsa, Buda, Sanjalica, Majica ... hvala xsrcx ... (sanjalica, bom počofala in uživačkala še zate x:px :mex:)... spljoh pa bom še malo bingljala na forumu... tudi še jutri zjutraj... če se kaj poznam x:px x:Dx

joj, saj res - FILM!!!

Sem si ga dal snemat........dober ta, ja......pa ful fac igra :palec:

No, sem skadil čik s tabo, majica........ xsrcx x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick kaj nisi ravno nehal? :D

Hm nevem nekak mi ni čist jasno Majica starejša, odšla v večna lovišča? :sori: x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino...psi grejo v večna lovišča...ti ti ti... xrolleyesx

Dobre mame pa v nebesa... x:Xx

Kreativa... :palec: z veliko vaše podpore...rada vas imam... x:Xx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pol je pa ne bom vidu... nkoli :sori: k js grem v večna lovišča :D HAWK!

Danes sem postal e-sine, sta mi mama pa tata pisala prek e-maila, poslal sem našo familjo v informacijsko dobo, smo že uspešno izvedli e-mail pogovor, o tem naj prinesem potrdilo o vpisu... za neki dodatek za veliko družino.... (država smatra tri mulce kot veliko družino in dobiš nevem 25 jurjev nek tazga :D hehe).

Hja kje sem ostal, če bi znal kako zmolit bi jo namenil M. Mamici, kolkr mi je Taš povedala je bla ful vredu, tak da grem pržgat mojo svečko pa naj zgori do konca... and may she who art' in heaven, start her journey anew, wait for a while to reflect upon her life and plot her next one... hm hja me zanima kaj je pravzaprav bistvo smrti, nikoli nisem ravno pokapiral tega fenomena, zgubil sem enga dedija sicer, in enkrat strica, ampak nevem, no ne bom zdej o tem... sožalje tebi pa tvojim Majica...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Majica :V: drži se.

Mateja imej se maximalno, presenetljivo.

Jaz imam obiskovalne dneve, stalno uletavajo frendi in tudi jaz sem imela nekaj obiskov za opravit....kar prijetno...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Heya... just one of those days... :D no grem dol, zajčki morajo jest, js pa tud, nekam deževno zgleda zunaj dežja sicer ni so pa oblaki tkole na uč na 300m višine,... brrr, mal me prsti boljo pa še nič nisem igral, xnckrivx težek dan bo že vidim... :D

V vikendu počel zelo astrološke zadeve - kopal jarek. :eek: (Za plinsko napeljavo.)

Danes mi ni treba gledati v horoskop, zakaj me vse boli. x:Dx

Prijeten in uspešen teden vsem!

x:)x

(popravljeno)

Piko...Selene... x:Xx Conti...Amis... x:Xx Ruby... x:Xx pa sstane... x:Xx

Upam, da ne zamerte...ker vas samo dopisujem...tukaj gor...rada bi se vam zahvalila...pa pri tem porabila čim manj prostora...

Popravljeno -> majica

Piko...Selene... x:Xx Conti...Amis... x:Xx Ruby... x:Xx

Upam, da ne zamerte...ker vas samo dopisujem...tukaj gor...rada bi se vam zahvalila...pa pri tem porabila čim manj prostora...

to...sem hotela...ja ...povedat... xupx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...