Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Piko sem vedela, da si bil ti! x:)x x;)x x8Dx :palec:

Pa ceprav les za anagrame, rebuse ipd. ;)

Mi je lazje intuition uporabit lepo... x:px

Kako lepo... x:Xx :vio: :palec:

In pozorno... xcivx :8):

p.s. sam se mal, pa bo napoved fertik... dejansko sem sla vceraj nazaj za racunalnik, pa mi je vsakic, ko sem popravila, stran rolal 10 minut, pa sem pop* in ugasnila vse skupaj... sam se nasvetek provajdam, pa fliknem gor...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ali te nisem enkrat spraševal, kje imate poštne nabiralnike? x:o)x

Stekla ne bi pošiljal po pošti, ne zaupam mariborski pošti (en mora biti kriv!) pa se mi je zdelo bolj varno se iti poštarja osebno.

Ampak če pomislim, da sem prvič iskal nabiralnik na Smrtnikovi 3, haha, x:Dx sem se počutil kar malce naivnega! x^x

Sem pa zato videl, da je tam blizu bar Lucifer, ali se to ne sliši nekam znano? x;)x

LpP

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Uf, sem šele zdajle na forum uspela pripujsat. Najprej je bilo treba zaradi Žažinega dopusta x:Dx kavo vsem skuhat, pa na pošto po pošto. Pa potem morje mailov spucat, vsa naročila spedenat in zdajle sem tule.

Majčka, kako lepo si sprejela mamino slovo x:)x :palec: . Pismu spet me je prevel en prijeten občutek, da je fino biti tule v vaši sružbi. Koliko svečk na različnih koncih Slovenije je gorelo tvoji mami v slovo xsrcx :palec: . pa koliko misli poslanih tebi xsrcbumx :palec: .

Selene, se ti oglaša nekdo, a :8): . Jaz nisem bila, priznam pa, da sem se v petek popoldan v mislih pogovarjala s teboj. Pismu, si me speljala na eno področje in sem ti tako zavzeto dopovedovala :att: . Sem marsikaj razmišljala in sem zadovoljna, da sem kakršna sem, samo mi je pa cool s teboj izmenjevat misli, ker tako tudi lažje razumem, da se ne da misli copy paste in da tisto kar se meni zdi res enostavno, za nekoga niti razumljivo ni xnckrivx . saj to že vem, samo včasih pozabim x:Ix .

Piko, upam da se kaj bolje počutiš, nič kaj preveč fit nisi deloval, če še ne, ti spet pošiljam en svinjski zdravilni pobož na vsa boleča mesta x:Xx :palec: .

Contesa, sem ti mahala celo soboto dopoldne x;)x tja do 12h, pa upam, da si takrat že bila gor x:Dx . res sem se kar nekajkrat v soboto spomnila nate, če si že gor, al ne, pa če uživaš. vreme sem ti pa kljub napovedi zrihtala xwizardx , moraš priznat.

Jaz sem preživela dva razvajajoča dneva. Sem se posvetila knjigcam, pospravila vse, uživala v družbi starih staršev, nabirala jagode, si privoščila sprehode. Hm, sobota zjutraj ej bila še posebej fajn :onfire: :onfire: :onfire: :kiss: :yumy: pismu je fajn bit levova levinja x;)x .

Vsem želim en prekrasen navihan dan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JanjaK, (ali je pravilneje JanjaP x:Dx ?)

hvala že malo pomaga...

Pa ne zameriti, ker sem enkrat videl tvojo fotko s Syberčkom, a nič komentiral - joj kakšen luštn kužek, no pa saj veš - kakršen gospodar, tak pes! x:Ix

LpP

P.S. oko je bolje in kot ponavadi je najšibkejši člen spet hrbet. Nekaj bom moral narediti, ker je več kot pol leta konstantno zelo slab! :V:

Jaz sem se pa danes odlocila, da bom malce pogledala na podstresje, malce merila itd, ker bi bila tam odlicna soba za spanje...samo stengice rabim iz moje sobe in eno luknjo v stropu :palec: x:Dx Spraznjen je pa prakticno ze :palec: x:Dx

Majica, sozalje, upam, da dobro ( kokr se pac da) prezivljas te case x:Xx :vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ali te nisem enkrat spraševal, kje imate poštne nabiralnike? x:o)x

Piko, v istem trenutku, ko sem nekje napisala, da se mi zdi 'zensko' darilo, sem pomislila... hm, Piko?

In dodala - lahko se motim - ali nekaj takega...

Potem me je enkrat picilo, pa sem pod tvoj post napisala, Piko, a si bil ti?, pa potem zbrisala, ker ti ne bi bilo nic jasno, ce ne bi bil ti, v vsakem primeru pa bi te mroda spravila v zadrego, pa sem bila tiho... a ko omenjas, pa nisem vec mogla bit. ;)

Thanx, ful prijazno in pozorno od tebe! x:Xx :palec:

Za tistole mi je pa zal, da si se matral, ja, ful smo se selili skoz, pa je bila zmeraj zmesnjava s temle, zadnjic pa je tamali odkril slucajno nekje, ko je bil blizu na obisku, da je na nabiralniku v enem desetem bloku v LJ se vedno nasa nalepka, kljub temu, da ze 10 let vec ne zivimo tam. x:Dx x:o)x :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Piko, v istem trenutku, ko sem nekje napisala, da se mi zdi 'zensko' darilo, sem pomislila... hm, Piko?

In dodala - lahko se motim - ali nekaj takega...

Potem me je enkrat picilo, pa sem pod tvoj post napisala, Piko, a si bil ti?, pa potem zbrisala, ker ti ne bi bilo nic jasno, ce ne bi bil ti, v vsakem primeru pa bi te mroda spravila v zadrego, pa sem bila tiho... a ko omenjas, pa nisem vec mogla bit.

Vse napisano sem videl ... x:Dx

A potem danes ni bilo nič v nabiralniku? :eek:

OK, berem, da je vse v redu in da ste vsi fajn, x;)x :palec:

torej lahko grem za nekaj dni na dopust! x:Dx :vragec: x:Dx

LpP

piko, sory, sem mislila, da je vse jasno, ker je bilo meni. xDDx

Ja, seveda, bilo, ze vceraj, pa sem hotla najprej prestudirat tisti rebus, da ne bi kakega kozla ustrelila, ampak saj ti pravim, v bistvu sem vedela, da si ti...

prvic z deteljico se mi je malo zasvetilo, potem pa utrdilo - z lunco. ;)

Hvala ti. :vio: x:)x :palec:

Joj me tamal priganja, vse na divje delam, pa se racunalnik mi ga nekaj sracka, outlooka sploh ne prizgem, tole mi navija... xrolleyesx xrolleyesx

Bom sla potem cez virus checker malo, da pobrisem klaksne usedline morebitne kje...

zdaj pa spid v mest.

Picasso

"Čao Jure kaj počneš?"

"Nič, nekaj rišem."

"Ok, super maš dva jajčka za posodit?"

"Ja seveda, prnesem takoj."

In Js sem dobil kosilo za ceno dveh jajc pr sosedu mljas mljas, sam da mi ni blo treba kuhat :D hehe, pa sme prekinil mojo sadno dieto.... prvi pošteni obrok in days, zdaj morem pa mal počivat....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pa si še naš El Nino, al si El Nina, če si jajčka odstopil  x:Ix  x:Dx  x;)x ?

:D vem da se lahko zanesem na lunatke in lunatike da imate same pregrešne misli... :D ampak čist obična kurja jajca iz hladilnika...

Ej folk a je še kdo čutil potres zdaj ob 15.03? :D pismu 5 sekund al pa še več se je vse treslo... :D aha da popravim temo vidim da nisem sam js :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ok, a kdo dela al pa je doma za bežigradom? zdele je na Parmovi kar ornk streslo!!!! Potres? :O:

it's freaking me out!!!! delam v 3. nadstropju in omare so začele škripati in luči se majejo.....

kdo ve?

jaz sem v 6. nadstropju pa ne v Ljubljani, sem mislila da se bo blok kr mal nagnil.... je miza kr fiksirana se premikala... noro... smešek bo čez čas, ko bom ugotovila da ni bil predpotresni :sori:

ja, potres je bil tud na primorskem....kje je pa bil epicenter?...treslo je pa kar dobro, hm...........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

Prednost Prekmurja je tudi v tem...., da ni potresno območje.............. x:o)x x:o)x .

Za vas "Slovence" pa držim :palec: da ne boste preveč popadali po tleh. x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...