mari 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 evo iz 24. ur ZADNJA NOVICA: 12.7.2004 15:12Po neuradnih podatkih je nekaj po 15. uri potresni sunek prizadel območje zahodne Slovenije. Epicenter potresa naj bi bil v Posočju. Podatki o morebitni škodi ali žrtvah še niso znani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 čaki mal, sam tale ura tukile ne luninem netu pa neki ne štima, je eno uro nazaj? jaz mam svojo prou na comp ampak mi ni čist jasn..... držim pesti za posočje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Posočje Glede na to, kako je stanovanje plesalo, bi bila v tem trenutku verjetno pri tej jakosti in če bi bil središče potresa tu, v prvem nadstropju brez dvigala al pa še kaj nižje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 eto, odločitev je padla: ker v takih pogojih ne moramo delati, smo se skupno odločili da prej zaključimo in gremo domov! jupieeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 če bi bila sedajle glede na Marsino napoved, v določenem položaju in situaciji, med potresom mislim, bi rekla hm dobra sva, vse se je treslo ne morem pomagat, mam pač takšen nagajiv dan.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ma ja, ze cel dan dol prtiska!!!!!!!!! :o|o: tak cudn energy.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Pismu...ja...tlele na Barju smo kar plesali sem in tja... sva leteli z Mančko ven...vsi sosedje tut ven...brigal me je za vse...sam ta malo sm prijela... pa je kr bosa vn stekla...bogica... vsi zeleni...bledi...baje se na Barju res bolj čuti...potres... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Ze drugic sem prevozila potres... bila v avtu, mislim, sem pa dobila sms, da je bil potres.Nic nisem cutila, skratka. Niti napovedovala, ampak kaksne dokaj katastrofalne pojave ze, samo ne prav konkretno potres, bi prej mislila kak (zemeljski) plaz ali kiaj taksnega...B,luzim po mestu, zmenjena s frendico, je ne dobim, potem imam dovolj, pridem dam, me klice - zdaj sem doma, a prides, jaz pa nisem bila 5 minut doma, se obuta...Mitje ni, tima tudi ne, mroda pa se res odrolam do nje...Kot nalasc je vedno ksoovni odpad tedaj, ko sem sama ali kaj takega ali prepozno vidim obvestilo. Me ima, da bi vsega boga stran pometala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ma ja, ze cel dan dol prtiska!!!!!!!!! :o|o: tak cudn energy.... ha ha ha free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Območje severozahodne Slovenije je ob 15.04 zatresel močan potresni sunek. Po prvih podatkih je imel potres moč 4,9 stopnje po Richterjevi lestvici. Radio Slovenija je poročal, da je bilo žarišče potresa približno dva kilometra severno od Kobarida, ob meji z Italijo. Čutili so ga po vsej Sloveniji, pa tudi v delih Italije, Avstrije, Nemčije in Madžarske. Nekaj škode naj bi bilo predvsem na območju Bovca. Telefonske zveze v Posočju so trenutno pretrgane. Na veliko noč leta 1998 je Posočje stresel potres z močjo 5,6 stopnje po Richterju, ki je povzročil veliko razdejanje. vir: RTV SLO Po radiu pa en človek...sm šel ravno lulat...pa ne vem, a sem si ga sam...al mi ga je potres otresu... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 evo free...zdej veš zakaj je blo čudo..............potres se je pripravljal sicer pa upam, da na kobariškem tokrat ni bilo škode you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 hehe na roke si ga je... ups.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 evo free...zdej veš zakaj je blo čudo..............potres se je pripravljal sicer pa upam, da na kobariškem tokrat ni bilo škode ja, sam jest se zdej nism cist mirn neki :xx!: :xx!: se zdej se ne pocutm tko 'normalno' no, upam, da je knoc s temi tresljaji, sicer bom sou raj na wc free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 jasno, da ni še normalno...traja, da se pripravi ...in traja, da se umiri.....ni kej....narava ma svoje procedure you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Aaaaa, jaz sem bla lih s psom na sprehodu, pa so se mal tla zatresla Pa mal so kamencki iz hribov letel Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 no, kokrkol, ce se kej hujsga zgodi; naj vas prevec ne skrbi, sej radi se mamo mi fsi! in hvala za vse skupne dni! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Pih, en potresek Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Nič nisem čutil, mi je pa to povedal sam Rop na 2. programu TV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Aaaaa, jaz sem bla lih s psom na sprehodu, pa so se mal tla zatresla Pa mal so kamencki iz hribov letel kk pa je pes reagiro cuj? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ze prej je bil mal cuden...je tko begal, potem se je stisnil k men je se mlad, bojeckast Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ze prej je bil mal cuden...je tko begal, potem se je stisnil k men je se mlad, bojeckast tko k jst, zato mi ne zamert hh, zivali ponavad prej vedo da bo neki ne!??... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ze prej je bil mal cuden...je tko begal, potem se je stisnil k men je se mlad, bojeckast mah, cudn, sploh ne pokaze moje objave??tm pa pise da sn kao zadnji odgovoro ?? no hotu sn to povedat:tko k jest, zato mi ne zamert..a niso zviali tiste, k ponavad ze prej cutijo, vejo da bo neki 'narobe'!!?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ze prej je bil mal cuden...je tko begal, potem se je stisnil k men je se mlad, bojeckast mah, cudn, sploh ne pokaze moje objave??tm pa pise da sn kao zadnji odgovoro ?? no hotu sn to povedat:tko k jest, zato mi ne zamert..a niso zviali tiste, k ponavad ze prej cutijo, vejo da bo neki 'narobe'!!?? zdej pa dela free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 A to je bilo to? Sedim za pc-jem, ravno se mrščim nad temo 'Smrt otrok', pa nekaj odgovarjam, nakar se mi začne tresti ekran, pa zidovi, pa se mi zazdi, da se nekaj pogrezam . , pomislim, da je to znak, da se ne komentira določenih zadev! Potem pa ugotovim, da gre za potresni sunek. Tudi tu v Trstu je streslo. :o|o: Zanimivo, nekje je bilo rečeno, da živali vnaprej močno zaznavajo potres. Samo da sta moji Pips (ikonca) in dobra Velikanka pred, med sunkom in še naprej skupaj složno, ubrano in nemoteno smrčita zunaj na terasi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 V bližini Kobarida se je podrla stanovanjska hiša... Free...prerok... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts