Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Free, verjetno so to še posledice potresa! x;)x  x:Dx

JA, res neki casa ni delu LNF! se tut logirat nism mogo (cc ob 16:00-17:00) - sam mogoce sam jest :inocent:

anyway - fajn ks ti skoz dobre vole!! x:)x x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

V bližini Kobarida se je podrla stanovanjska hiša... :sori:  :detelca:  xgoldfishx

Free...prerok... x:o)x  x;)x

mah ne prerok, bolj intuicija... sam zrvn intuicije je dobr met tut zavest! x:Dx x;)x da razumes zakwa...

x:Dx x:Dx

- a bi kdo povedal kaksna je razlika med intuicijo in zavestjo!? x:Dx x:o)x

Pismu...ja...tlele na Barju smo kar plesali sem in tja...
Ste kaj opazovali Živali včeraj kako so se obnašale, kaj sumljivega..?Nič nism opazu in čutil potres danes, sem bil tisti moment pri kontejnerju, ker sem slikau ostružke :8): (mi je brat prej povedu, pa zdele berem vas tu..), Bom pač prikrajšan izleta na Vršič in Trento, za nekaj časa. Vidu danes cene na tržnici v btc,da štajerci prodajajo borovnice po700sit/košarca,a ljubljančani pa po1y :eek: V Kamniku se je ulil dež tako močno, da smo mogl vozit počasneje kot je bilo dovoljeno x:o)x Danes sem prav skrbno pazil na čisto belo srajco, pa na koncu se je le mogu ptič me polastiti;pa ta njegov rumeni kakec :xx!: V trgovini sm opazil mini hlebček kruha ,ki je držau ceno1320sit, seveda je bil črn in z orehi, pa mi je bil le za opazovanje x:Dx Vidim,da se mi že lupijo noge, koža postaja spet prava, čeprav srbiiiii x:Dx

1000sit ima pasji hotel/dan, če greste na oddih kam,ne pa za tisti moment psa vržt na cesto.

Delat je treba za razvoj

:N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

- a bi kdo povedal kaksna je razlika med intuicijo in zavestjo!?  x:Dx  x:o)x

Pazi zdej...majica bo 'pametno' povedala... x:o)x intuicija je notranji občutek, da se bo zgodil nek pomemben dogodek, prelomnica...ki pa ni odvisna od našega delovanja...in na katero nimamo vpliva...niti nimamo podatkov kaj bi to bilo...

a ni to isto kot 6. čut? :inocent:

Zavest pa je ravno obratno...ne? :inocent:

x;)x x:Dx x:o)x

V resnici pa nimam pojma... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mik: kolko časa je bila..zaspana....

.intuicija, je božji dar občutka..nagrada, ki jo je treba znat slušat..tiste micene kapljice govora

.zavest je kazen,ki upošteva nagon al ponaredbo...nek lažni˝ali zemeljski občutek obstoja

x:Dx

.intuicija, je preventiva dogotkov

.zavest, je podložništvo zemeljskega nagona

:8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Kaj dogaja...Mick...tvoja draga v bolnici... :eek:

xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xupx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Drzi se, drzim pesti :detelca:  xcrossfingx

Tut jez Mick... x:Xx ...drž se...bo vse v redu... xsrcx

Michelle...ti že iz morja...al... x:)x

Valjda...dons smo 12...to je 3...zoprna številka...pa včerajšnja tut...11. katastrofa...najbolj zoprna številka...11. sptember...11. marec pa itak ni treba tolmačit... :xx!: xrolleyesx

Guest sanjalica

No...še Bobnar pokazal svojo srčnost do Micka....

Pa danes Mariborčani (trgovci!) še do Prekmurke precej ustrežljivi, so bili v Baumaxu tako prijazni... in učke sem si malo spočila v Rutarju potem pa spet nazaj....v moje Prekmurje.......

Mi je pa najbolj :V: :o|o: ko sem v Mariboru in ne grem v mehiško..., ker jo obožujem.....

Ampak bila sem sama....nekako sama v lokal pa... mi ne diši hodit..... x;)x

No, pri tem ste možakarji na boljšem... x:Dx

Heya naši so nazaj z morja.... hja deda me je pohvalil da so zajčki lepo siti, babica pa me poslala v tri krasne, češ polovica rož je preveč zalitih in druga polovica premalo.... heya, tak pač je, ni šans da zadovoljim 184 rožic če jih prvič vidim pa ne vem kaj rabijo.... hejejej, no bojda bodo preživele :D hehe, xcrossfingx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma, saj to ni res.  :V: Moja se je ravno zbudla iz narkoze, nujno so morli nardit poseg, ostaja v bolnišnici. Kva to dogaja? Včasih se mi zdi, da se "un gori" kdorkoli že je mal poigrava z menoj?  xrolleyesx Nekih 1000 blemov, praktično noben tak k bi člouk mislu, da si ga je sam zagodu.....al pa tega ne zna videt. Dost mam. Pridi dopust, komi te čakam. Mah, grem si enga jacka nardit, sem sesut.  :huh:

:inocent: xcrossfingx

Aja, pozabu najpomembnejše. Počuti se ok.  x:)x  :palec:

Ne vem kak dolg, je še zdej na pol.  x^x

Ma na živce mi gre vse skup mal, ker res poskušam gledat na lajf čim bolj pozitivno, pa se včasih nagrmadi tolk bedičev, da je to že zlo zlo težk. Mah, gremo dalje......situacija je takšna kot je, treba poskusit znat v takšni živet.  :palec:  x^x

bo ze bols! si lahk pa vesel, k si ti bolj optimist! to pa je tut neki!! :palec:

Valjda...dons smo 12...to je 3...zoprna številka...pa včerajšnja tut...11. katastrofa...najbolj zoprna številka...11. sptember...11. marec pa itak ni treba tolmačit... :xx!:  xrolleyesx

mah, 11 je lahk tut uredu, saj je stevilka 2 pozornosti - torej za bolj odbite zadeve nekako... recimo.

lahko bi jo povezali z centron adjna - tretje oko recimo, malo! x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...