Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 a niso zviali tiste, k ponavad ze prej cutijo, vejo da bo neki 'narobe'!!??Ja so ja. Ful imajo izrazit ta cut. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 hm... men se spet pod ritjo nekaj maje in trese, ok, malo manj... ma mogoče sem še pod vtisom prejšnjega... dogodka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Free, verjetno so to še posledice potresa! JA, res neki casa ni delu LNF! se tut logirat nism mogo (cc ob 16:00-17:00) - sam mogoce sam jest anyway - fajn ks ti skoz dobre vole!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 hm... men se spet pod ritjo nekaj maje in trese, ok, malo manj... ma mogoče sem še pod vtisom prejšnjega... dogodka mah ne, celulit - hecam se. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 V bližini Kobarida se je podrla stanovanjska hiša... Free...prerok... mah ne prerok, bolj intuicija... sam zrvn intuicije je dobr met tut zavest! da razumes zakwa... - a bi kdo povedal kaksna je razlika med intuicijo in zavestjo!? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Pismu...ja...tlele na Barju smo kar plesali sem in tja... Ste kaj opazovali Živali včeraj kako so se obnašale, kaj sumljivega..?Nič nism opazu in čutil potres danes, sem bil tisti moment pri kontejnerju, ker sem slikau ostružke (mi je brat prej povedu, pa zdele berem vas tu..), Bom pač prikrajšan izleta na Vršič in Trento, za nekaj časa. Vidu danes cene na tržnici v btc,da štajerci prodajajo borovnice po700sit/košarca,a ljubljančani pa po1y V Kamniku se je ulil dež tako močno, da smo mogl vozit počasneje kot je bilo dovoljeno Danes sem prav skrbno pazil na čisto belo srajco, pa na koncu se je le mogu ptič me polastiti;pa ta njegov rumeni kakec :xx!: V trgovini sm opazil mini hlebček kruha ,ki je držau ceno1320sit, seveda je bil črn in z orehi, pa mi je bil le za opazovanje Vidim,da se mi že lupijo noge, koža postaja spet prava, čeprav srbiiiii 1000sit ima pasji hotel/dan, če greste na oddih kam,ne pa za tisti moment psa vržt na cesto. Delat je treba za razvoj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 - a bi kdo povedal kaksna je razlika med intuicijo in zavestjo!? Pazi zdej...majica bo 'pametno' povedala... intuicija je notranji občutek, da se bo zgodil nek pomemben dogodek, prelomnica...ki pa ni odvisna od našega delovanja...in na katero nimamo vpliva...niti nimamo podatkov kaj bi to bilo...a ni to isto kot 6. čut? Zavest pa je ravno obratno...ne? V resnici pa nimam pojma... :o|o: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mik: kolko časa je bila..zaspana.... .intuicija, je božji dar občutka..nagrada, ki jo je treba znat slušat..tiste micene kapljice govora.zavest je kazen,ki upošteva nagon al ponaredbo...nek lažni˝ali zemeljski občutek obstoja .intuicija, je preventiva dogotkov.zavest, je podložništvo zemeljskega nagona .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 http://www.rastline.com/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Kaj dogaja...Mick...tvoja draga v bolnici... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Drzi se, drzim pesti Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Drzi se, drzim pesti Tut jez Mick... ...drž se...bo vse v redu... Michelle...ti že iz morja...al... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 jap, en teden sem bila...oziroma 8 dni... sla bi nazaj, ker je blo super...no saj grem kmal spet Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Valjda...dons smo 12...to je 3...zoprna številka...pa včerajšnja tut...11. katastrofa...najbolj zoprna številka...11. sptember...11. marec pa itak ni treba tolmačit... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mick vse bo še ok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Kaj pa ji je sploh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 No...še Bobnar pokazal svojo srčnost do Micka.... Pa danes Mariborčani (trgovci!) še do Prekmurke precej ustrežljivi, so bili v Baumaxu tako prijazni... in učke sem si malo spočila v Rutarju potem pa spet nazaj....v moje Prekmurje....... Mi je pa najbolj :o|o: ko sem v Mariboru in ne grem v mehiško..., ker jo obožujem..... Ampak bila sem sama....nekako sama v lokal pa... mi ne diši hodit..... No, pri tem ste možakarji na boljšem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Uf, sem si oddahnila. Se je javil moj izgubljeni sin z morja... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Heya naši so nazaj z morja.... hja deda me je pohvalil da so zajčki lepo siti, babica pa me poslala v tri krasne, češ polovica rož je preveč zalitih in druga polovica premalo.... heya, tak pač je, ni šans da zadovoljim 184 rožic če jih prvič vidim pa ne vem kaj rabijo.... hejejej, no bojda bodo preživele hehe, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 babica pa me poslala v tri krasne, češ polovica rož je preveč zalitih in druga polovica premalo....Super grandma ! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ok, Mick, držita se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ma, saj to ni res. Moja se je ravno zbudla iz narkoze, nujno so morli nardit poseg, ostaja v bolnišnici. Kva to dogaja? Včasih se mi zdi, da se "un gori" kdorkoli že je mal poigrava z menoj? Nekih 1000 blemov, praktično noben tak k bi člouk mislu, da si ga je sam zagodu.....al pa tega ne zna videt. Dost mam. Pridi dopust, komi te čakam. Mah, grem si enga jacka nardit, sem sesut. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Aja, pozabu najpomembnejše. Počuti se ok. Ne vem kak dolg, je še zdej na pol. Ma na živce mi gre vse skup mal, ker res poskušam gledat na lajf čim bolj pozitivno, pa se včasih nagrmadi tolk bedičev, da je to že zlo zlo težk. Mah, gremo dalje......situacija je takšna kot je, treba poskusit znat v takšni živet. bo ze bols! si lahk pa vesel, k si ti bolj optimist! to pa je tut neki!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Valjda...dons smo 12...to je 3...zoprna številka...pa včerajšnja tut...11. katastrofa...najbolj zoprna številka...11. sptember...11. marec pa itak ni treba tolmačit... :xx!: mah, 11 je lahk tut uredu, saj je stevilka 2 pozornosti - torej za bolj odbite zadeve nekako... recimo.lahko bi jo povezali z centron adjna - tretje oko recimo, malo! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Bemu, morm v bolnico. Pa saj to ne morš verjet, nimajo nekih tablet, jih morm sam tja prinest. Ok, bom vsaj zvedu kako in kaj. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts