free 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 No...še Bobnar pokazal svojo srčnost do Micka.... Pa danes Mariborčani (trgovci!) še do Prekmurke precej ustrežljivi, so bili v Baumaxu tako prijazni... in učke sem si malo spočila v Rutarju potem pa spet nazaj....v moje Prekmurje....... Mi je pa najbolj :o|o: ko sem v Mariboru in ne grem v mehiško..., ker jo obožujem..... Ampak bila sem sama....nekako sama v lokal pa... mi ne diši hodit..... No, pri tem ste možakarji na boljšem... ne vem za restavracije, ampak v barih in gostilnah je dost dost vec zensk kakor moskih! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mick pa kaj to dogaja.... za tvojo princesko. Upam, da bo kmalu doma. Nino kok mi je to hecno....pol rož skoraj utopil, pol pa dehidriral...ma fantje ste res slike. Danes stalno uletavajo obiski, sem kar malce ker moram z vsemi nazdravljat....pa kr skos neki. Pa se ta potres....čakam v čakalnici pri zdravniku...pa se začne kar tresti....opa...se spogledamo med sabo 4 ženske...a vas tudi kaj trese? a ven letimo? kaj zdaj?....smo bile kar malce trde....Pa smo sklenile...da ne, da kar obsedimo in da bo ponehalo. Pa je res.Pol uleti se soseda, ki je bila napovedovalka na radiju in pred leti, so imeli potres v ljubljani, začetek sedemdesetih, niso pa mogli poklicati na Golovec in vprasati za informacije kaj se je zgodilo. Potem je pa ljudi prek etra pozvala, naj ne kličejo več, ker oni ne morejo dobiti zveze...in čez 5 min so se linije sprostile , takrat ni bilo GSM-ov in interneta. Kok nam je bilo to hecno, smo se prav dobro narežali. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mick:palec: evo čas za spanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 _Nene čas je za nekaj drugega... dobro jutro! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 dobrojutrodoberdan!!! mick & co ....pobož, pa zdravje in optimizem sem že mislila, da dans še vsi spijo, pol pa uleti el nino . današnji plan: veliko dela, zvečer pa čvek, pol bom pa sam še u komo padla ....pa ni blema...še malo, pa bo na vrsti morje, pol bo pa itak vse ok. en skrajno lep dan vsem xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Marsa, a sem jaz kaj narobe naredu? Spregledal? Ob pol osmih sem edini na forumu? 1 član, 0 gostov. A je to kdaj že blo? Zdej grem pa še jest, pa bo sploh rekord. Adijo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 sej smo tukaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 no, lepo, da ste tuki. haj selene, opažam, da si u formi ...ful dobro. berna se pa ne upam nič nadlegovat, ko je tako resen in redkobeseden zadnje čase, pa te pol itak da na ignor :o|o: tolk se mi kakšne bedarije dela.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 u formi ma bi morala biti v službi u formi pa visim tule eh kaj čem sej bom tud delala ne sam na lumparije tuhtala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 hi hi hi, a ni to prva liga ....sej boš u službo tud še prišla....sam ja pa res, da je nekaj z lumparijami u zraku, a ne? to bo najbrž od potresa včeraj , je razrahljajo kakšne globoke korenine you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Conti...za babico...eno za vsak slučaj... Jaz grem pa danes še ikebano naočit...kaj pravite...vijoličasti irisi in oranžne gerbare... ali naj dam kar belega... Mah...te rože...zakaj jih človek največ dobi takrat, ko jih ne more niti sprejemat??? Nesmisel... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Dobro jutro! Majica, moje sožalje. Mick... ...za tvojo drago. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 uf, odštevanje do dopusta.....še 10 dni you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 MIckeni...iz drage...na dišavca... matr maš kombinacije... Vidim, da je vse kul...ker si tako dobre volje... Amis...temu se reče...še 10x greš spat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Mick, držim pesti da bo vse OK. Bemu, zdravje je res največja vrednota.Vnetje žlez? Hm. To se lahko v taki meri nrdi? Potres... ja jst ga tud nisem čutila včeri, smo v pisarni veselo čvekal, pa pride šefica pa še neki folka in so bli full panični kak se je treslo.. mi pa taki kaj pa vem, no sej fajn da nismo nč vedli, nas sploh ni blo strah... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 držimo pesti ...........pa še ribica bo zaprošena za pomoč you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Pa je vnetje žlez kaj hudo nevarnega...mislim...Mančk je imela na bezgavki lani taaaakoooo bulo za oreh veliko...pa ni bilo nič hujšega...samo zgledalo je grozno...je rekla DR. da je to postbolezenska reakcija...3 tedne...pa je bilo vse normalno... Mickeni...ribico xrosex majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Potem pa poročaj...se pa res popaničariš...če gre vse tako na hitro...operacija in to... ... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Bemu, morm v bolnico. Pa saj to ne morš verjet, nimajo nekih tablet, jih morm sam tja prinest. Ok, bom vsaj zvedu kako in kaj. Ha, svašta, Mick. Ti moram reči, da me niti malo ne preseneča, smo jemali oktobra. KC ni bil sposoben priskrbet insulina, ki ga dragi nujno rabi za življenje in potem vpraša zdravnik - dobite kak obisk? Vam ga bo kdo lahko prinesel? Svašta, no ja, sicer bi pa lahko bil malo manj komot in si ga šel sam iskat, ko ej komaj živel . Midostavljamo neko nepomembno robo vsaki stranki posebej, bolnice pa niso sposobne priskrbet zdravil :o|o: . razlog več, da je treba negovati zdravje, bog ne daj jim pridet v kremplje . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Bog pomagaj...kaj takega, da se dogaja v 21. stoletju...ljudje hodijo po Luni...niso pa sposobni it za vogal priskrbet nujna zdravila... kar insulin je...madona... (vem, no...ni ravno zdravilo...)Se spomnim...ko sem bila v bolnici Trnovo, sem mela ena napad...pa je sestra naredila vik in krik zarad tega...letela po zdravnika eno nadstropje nižje...pa je zdravnik rekel, da bo počakal dvigalo...10 minut je potreboval za eno nadstropje...Glavno je, da ima Keber novo lepo pisarno za 17 mio SIT...z jacuzzijem, posteljo...vse v masivnem lesu...kam gre ta naša država... in se še upajo štajkat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Včeraj bila spet navihana, jezikala celo pot do doma in podala eno pametno ugotovitev, da je dragi srečko, ker ima tako prismodo za ženo , ki je pripravljena na vsako kozlarijo, on pa meni, da je bil obupan v obdobju, ko sva se spoznala . me je pobiralo od smeha Sicer nič pametnega počela, relaksacija - telovadba, jasno, sem kar malo važna, sicer pa res nič posebnega. Mick za tvojo drago. Contesa za tvojo babi. Majčka, jaz bi izbrala take rože, ki so bile mami všeč . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Lončnice je imela rada... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Hm, to bo pa malo čudna, potem pa kar nekaj, kar boš začutila xrosex , xrosex, bo vedela, da je od , to je pa glavno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 pa obstaja ena vrsta lončnic, sam se trenutno ne spomnim imena. sprobano se obnese (vsaj poleti) ....ko se bom spomnila imena, ti pa napišem majči you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ok, ok...no da vam povem, da sem se prejšnji teden, ko sem bila v Grčiji poročila . Slikce, ki sem jih postnila v fotke so slike same poroke. Tako, no zdaj pa še vi veste: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts