Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

No...še Bobnar pokazal svojo srčnost do Micka....

Pa danes Mariborčani (trgovci!) še do Prekmurke precej ustrežljivi, so bili v Baumaxu tako prijazni... in učke sem si malo spočila v Rutarju potem pa spet nazaj....v moje Prekmurje.......

Mi je pa najbolj  :V:  :o|o: ko sem v Mariboru in ne grem v mehiško..., ker jo obožujem.....

Ampak bila sem sama....nekako sama v lokal pa... mi ne diši hodit..... x;)x

No, pri tem ste možakarji na boljšem...  x:Dx

ne vem za restavracije, ampak v barih in gostilnah je dost dost vec zensk kakor moskih!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick pa kaj to dogaja.... :detelca: za tvojo princesko. Upam, da bo kmalu doma.

Nino x:Dx kok mi je to hecno....pol rož skoraj utopil, pol pa dehidriral...ma fantje ste res slike.

Danes stalno uletavajo obiski, sem kar malce x:px ker moram z vsemi nazdravljat....pa kr skos neki. Pa se ta potres....čakam v čakalnici pri zdravniku...pa se začne kar tresti....opa...se spogledamo med sabo 4 ženske...a vas tudi kaj trese? a ven letimo? kaj zdaj?....smo bile kar malce trde....

Pa smo sklenile...da ne, da kar obsedimo in da bo ponehalo. Pa je res.

Pol uleti se soseda, ki je bila napovedovalka na radiju in pred leti, so imeli potres v ljubljani, začetek sedemdesetih, niso pa mogli poklicati na Golovec in vprasati za informacije kaj se je zgodilo. Potem je pa ljudi prek etra pozvala, naj ne kličejo več, ker oni ne morejo dobiti zveze...in čez 5 min so se linije sprostile x:Dx , takrat ni bilo GSM-ov in interneta. Kok nam je bilo to hecno, smo se prav dobro narežali.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dobrojutrodoberdan!!!

mick & co ....pobož, pa zdravje in optimizem x:Xx :palec:

sem že mislila, da dans še vsi spijo, pol pa uleti el nino x:Dx . današnji plan: veliko dela, zvečer pa čvek, pol bom pa sam še u komo padla x^x ....pa ni blema...še malo, pa bo na vrsti morje, pol bo pa itak vse ok.

en skrajno lep dan vsem :flower: xrosex :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa, a sem jaz kaj narobe naredu? Spregledal?

Ob pol osmih sem edini na forumu? 1 član, 0 gostov. :eek: A je to kdaj že blo?

Zdej grem pa še jest, pa bo sploh rekord.

Adijo!

xnckrivx

x:px no, lepo, da ste tuki. haj selene, opažam, da si u formi x:)x x;)x ...ful dobro. berna se pa ne upam nič nadlegovat, ko je tako resen in redkobeseden zadnje čase, pa te pol itak da na ignor :sori: :o|o: x^x x;)x

tolk se mi kakšne bedarije dela.... x:px

hi hi hi, a ni to prva liga x:Dx ....sej boš u službo tud še prišla....sam ja pa res, da je nekaj z lumparijami u zraku, a ne? to bo najbrž od potresa včeraj x:Dx , je razrahljajo kakšne globoke korenine x:px

Conti...za babico...eno xgoldfishx za vsak slučaj... x:)x

Jaz grem pa danes še ikebano naočit...kaj pravite...vijoličasti irisi in oranžne gerbare... ali naj dam kar belega... :sori:

Mah...te rože...zakaj jih človek največ dobi takrat, ko jih ne more niti sprejemat??? Nesmisel... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

MIckeni...iz drage...na dišavca... x:px matr maš kombinacije... x:o)x x:Dx x;)x

Vidim, da je vse kul...ker si tako dobre volje... x:Xx

Amis...temu se reče...še 10x greš spat... x:o)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mick, držim pesti da bo vse OK. :palec: xgoldfishx Bemu, zdravje je res največja vrednota.

Vnetje žlez? xrolleyesx :eek: Hm. To se lahko v taki meri nrdi?

Potres... ja jst ga tud nisem čutila včeri, smo v pisarni veselo čvekal, pa pride šefica pa še neki folka in so bli full panični kak se je treslo.. mi pa taki kaj pa vem, no sej fajn da nismo nč vedli, nas sploh ni blo strah... :inocent:

Mushi

držimo pesti :palec: ...........pa še ribica bo zaprošena za pomoč x:Xx xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Pa je vnetje žlez kaj hudo nevarnega...mislim...Mančk je imela na bezgavki lani taaaakoooo bulo za oreh veliko...pa ni bilo nič hujšega...samo zgledalo je grozno...je rekla DR. da je to postbolezenska reakcija...3 tedne...pa je bilo vse normalno... x:)x

Mickeni...ribico xgoldfishx xcrossfingx :detelca: xrosex xsrcbumx

Potem pa poročaj...se pa res popaničariš...če gre vse tako na hitro...operacija in to... x:Xx ...

xsrcx

Bemu, morm v bolnico. Pa saj to ne morš verjet, nimajo nekih tablet, jih morm sam tja prinest.  xrolleyesx Ok, bom vsaj zvedu kako in kaj.  x:)x

Ha, svašta, Mick. Ti moram reči, da me niti malo ne preseneča, smo jemali oktobra. KC ni bil sposoben priskrbet insulina, ki ga dragi nujno rabi za življenje in potem vpraša zdravnik - dobite kak obisk? Vam ga bo kdo lahko prinesel? Svašta, no ja, sicer bi pa lahko bil malo manj komot in si ga šel sam iskat, ko ej komaj živel x:Dx x:Dx x:Dx .

Midostavljamo neko nepomembno robo vsaki stranki posebej, bolnice pa niso sposobne priskrbet zdravil :eek: xrolleyesx :o|o: . razlog več, da je treba negovati zdravje, bog ne daj jim pridet v kremplje :8): .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bog pomagaj...kaj takega, da se dogaja v 21. stoletju...ljudje hodijo po Luni...niso pa sposobni it za vogal priskrbet nujna zdravila... kar insulin je...madona... :V: (vem, no...ni ravno zdravilo...)

Se spomnim...ko sem bila v bolnici Trnovo, sem mela ena napad...pa je sestra naredila vik in krik zarad tega...letela po zdravnika eno nadstropje nižje...pa je zdravnik rekel, da bo počakal dvigalo...10 minut je potreboval za eno nadstropje...

Glavno je, da ima Keber novo lepo pisarno za 17 mio SIT...z jacuzzijem, posteljo...vse v masivnem lesu...kam gre ta naša država... xrolleyesx in se še upajo štajkat...

Včeraj bila spet navihana, jezikala celo pot do doma in podala eno pametno ugotovitev, da je dragi srečko, ker ima tako prismodo za ženo x:Dx x:o)x x:Dx , ki je pripravljena na vsako kozlarijo, on pa meni, da je bil obupan v obdobju, ko sva se spoznala x:Dx x:o)x x:Dx . me je pobiralo od smeha x;)x

Sicer nič pametnega počela, relaksacija - telovadba, jasno, sem kar malo važna, sicer pa res nič posebnega.

Mick :detelca: xupx xcrossfingx xwizardx za tvojo drago.

Contesa :detelca: xupx xcrossfingx xwizardx za tvojo babi.

Majčka, jaz bi izbrala take rože, ki so bile mami všeč x;)x .

En navihan dan vsem x:Xx

Lončnice je imela rada... :sori:

Hm, to bo pa malo čudna, potem pa kar nekaj, kar boš začutila xrosex :flower: , xrosex, bo vedela, da je od xsrcbumx , to je pa glavno x:Xx

pa obstaja ena vrsta lončnic, sam se trenutno ne spomnim imena. sprobano se obnese (vsaj poleti) ....ko se bom spomnila imena, ti pa napišem majči :palec:

Ok, ok...no da vam povem, da sem se prejšnji teden, ko sem bila v Grčiji poročila xflirtx . Slikce, ki sem jih postnila v fotke so slike same poroke. Tako, no zdaj pa še vi veste:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...