Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

x:Xx x:Xx x:Xx :eek: :eek: :eek: zato pa si tako sijala......

čestitke Cosma....

Srečen zakon....

Drži ga!!!! (šment...ko sem se glih ogrela za tega "neznanca" ki ve pečt angelske palačinke...pa je zbrisal v zakonski stan.... JAUUU DEDCI!!!!)

Cosma :palec: x:Xx in tnx, da si nam zaupala....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx x:Xx x:Xx :palec: Cosma

Še naprej ti želim krasen odnos, pa da bi skoz tja v kaj nam ugaja pri partnerju pisala, pa nič v črno luknjo x:Dx x;)x .

No zdaj nam je jasno zakaj nek poseben žar xsrcx x:Xx :palec:

:flower: xsrcbumx xrosex xsrcbumx :flower:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne, ne zezam..itaq mi nihče ne verjame x:Dx , zato imam pa slike in pa posneto, da lahko dokažem. Pravijo, da sem zadnja, od katere bi to pričakovali, sestra pa že 3 dni ne govori z mano in samo joka, na nek način užaljena, ker ji nisem povedala....nikomur nisva povedala...bil je totalen elope....no ja nikomur...v bistvu je vedelo 5 oseb....**pod mus** je bilo povedat...zaradi uslug, ki sva jih rabila...v bistvu...hmmm ja se prevajalka, pa vsi na grški ambasadi, pa na mačkovi...pa še nekaj ljudi...v bistvu nihče od prijateljev in žlahte, ker sva želela imeti lep in neobremenjen obred.

Romantika...ob sončnem zahodu....7.7 ob 20h po grškem času po našem ob 19h...tko malce simbolično.

Ja Selene... v bistvu mi je bilo smešno, ko si napisala...''upam, da si v grčiji dobila vse kar si si želela'' mi je bilo tok x:Dx ...kot da bi vedela.

Hvala vsem za x:Xx in lepe želje...penso pozitivo.

Vse moje frendice so totalno šokirane in vse jokcajo....še dobro, da se nisem tukaj poročila, bi imela maskaro razmazano po celi faci...kakšna nevesta bi pa bila pol xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Smoootka... kolk si navihano to napisala......

Kar vidi se, da si še v "transu" in srečna....

In potem ne godrnjaj...če so obiski in pijačka... in.....

in...

no....a bo nadaljevanje....o prvi poročni noči?????...... x:Xx x;)x :vragec:

Cosma - cestitke, vse najlepse in veliko ljubezni in razumevanja, milijarde prelepih trenutkov! xrosex xsrcbumx :party:

xsrcx xsrcx xsrcx xwizardx xwizardx xwizardx :detelca: :detelca: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no....a bo nadaljevanje....o prvi poročni noči?????......  x:Xx  x;)x  :vragec:

A imamo že kje tako temo odprto ali jo na novo odprem in popišem vse podrobnosti? :vragec:

ne vem, kaj bi še novega odkrila po 10 letih?

thx x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A se upaš odpret Mick? x:Ix

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma :palec: :palec:

Iskrene čestitke in vse naj naj. xsrcx x:Xx x^x

Zelo pohvalim tudi idejo o izvedbi! x^x

Če pa se bosta z možičkom odpravila namesto na vzhod malo proti zahodu- vabljena na tiste slaščice (saj veš kje x;)x ) x!x

evo sem vedela da je nekaj :onfire: kolk sem jaz pametna :fiju:

joj Cosma resnično verjamem da bo tole tisto pravo... ful vesela zate... hm, tkole me pa kar ima, da bi rekla da.... sem ravno zadnjič z eno lunatko razpravljala o poročni zaobljubi (grem pogledat kteri dan), jo imam sestavljeno v srcu x:Dx za nekoga :2src: bemu spet preveč govorim, ampak ful sem vesela zatex:Xx

Selene x:Xx

Najina zaobljuba je bila v grščini in angleščini, zdaj ko sem blond se lahko izgovorim, da ne vem kaj sem brala x:Dx xnckrivx

aha pa še nekaj...v bistvu sva rekla NE kar v grščini pomeni DA...v bistvu sploh ni bilo tako hudo x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma! Welcome to the club! xloveyx :detelca: xgoldfishx xrainbowx xsrcbumx

Joj the best sta naredila, še sama ne veš kak super varianto sta izbrala, čeprav veš da je super! :2src: x;)x x:Xx

Velik sreče in velik lbezni še naprej!

Mushi

Guest sanjalica
Mick ima tud jajca, če še slučajno ne veste.  x;)x  x:Dx

Kak pa naj bi vedli???? (no vsaj eni...mogoče katere vedo...za večino pa le menim, da ne vemo... x:)x x;)x :vragec: )

Sicer pa glede poroke...Mick...zadnji čas ti je... da se nam pridružiš...

Guest sanjalica

Ta skor je tko ko v Marsini napovedi...seks ta teden skoraj bo... in potem nič od tega.... x;)x :vragec:

Garantirano...nobena nevesta, noben ženin na poroki nista žejna... torej... po svojo :2src: in bodita originalna...direkt iz bolnice na poti proti domu...ustavit se za hip na matičnem uradu.... x:Dx x:Dx x;)x

Pih. A mas Jupiter v 5. v trigonu z Uranom? x:o)x x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No pa se je ulilo :xx!:

Danes je tak dan, da bi sla naravnost v posteljo in gledala DVD-je. Sej najbrz bom. Neproduktivna totalno. Pospravljen imamo vse, skuhano tudi, kofetkat se mi ne da, vse knjige iz knjiznjice sem ze prebrala, samo se mi niti ne da riti dvignt in v tem dezju po druge.

sem pa zanc dobila za darilo Stigmato na DVD-ju in bom to pocas sla gledat...

Beden dan no xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aaha, jaz sem 'blizu' potem (ker namrec susim cunje, dvojno, trojno, - *moji sistemcki)...

Da ne bom salt izvajala na balkon potem, ko se bo ulilo, ker pri meni (St.Vid pa se sije sonce). x:)x

Se pravi lohk pricakujem...

Picasso

Tole se je tudi meni zadnjic parkrat zgodilo, nekako ni bil belezen, ocitno ker na novi strani - nekaj v zvezi s tem...

saj je vseeno, ja - perilo... butastih par kuhinjskih cot nasproti mojim kolkom recimo.... x:o)x xrolleyesx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...