Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

zdej otrple prstke razmigavamo... xracx  xracx  xracx  x:Dx

666 zlomkou...tralala

to pa skor ne morem verjet, da bi bli prstki nerazmigani ............ x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

lana1 dobro jutro tud tebi :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdej otrple prstke razmigavamo... xracx  xracx  xracx  x:Dx

666 zlomkou...tralala

to pa skor ne morem verjet, da bi bli prstki nerazmigani ............ x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

lana1 dobro jutro tud tebi :flower:

:vragec:

znajo hodo mravljinci na jetra hodit....

k ti chez roko zaspi x;)x

(sam ni KOJOTSKI RUZHNA x:Dx )

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

in jasno:........she 666 na rilc se ve chigau

Morgen,

pa to je pravi luksuz, že navsezgodaj x:)x :palec: .

Včeraj sem naredila vse kar sem se namenila, še celo vaje za hrbtenico xrolleyesx :o|o: , kar sem en čas zanemarjala, brala knjigco, skratka zadovoljna.

En navihan dan vsem x:Xx , tebi Zlomkec pa za prvo pomoč par jutranjih svinjskih x:Xx x;)x x8Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[

(sam ni KOJOTSKI RUZHNA x:Dx )

666 zlomkou....tralala

pa menda ja nis kdaj za kako reku, da je kojotski ruzhna :eek: :OO!: x:Dx x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Eden mi je povedu za "lisičji sex"... k te mravlinci zbudijo...pa jo vidš, kuko na rok tvoj spi...si raj roko odgrizne, kt da bi jo zbudu... (mora bit lepa pol...) x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Eden mi je povedu za "lisičji sex"... k te mravlinci zbudijo...pa jo vidš, kuko na rok tvoj spi...si raj roko odgrizne, kt da bi jo zbudu... (mora bit lepa pol...) x:o)x  x:Dx

to se ponavad zgodi pr takih, k jih po mnogih perih dam zulechesh

ker med lepo pa grdo babo je sam par perou razlike x:Dx x:Dx x:Dx :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Napij se ga...preden prideš na xcakex xcakex xcakex

x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Napij se ga...preden prideš na  xcakex  xcakex  xcakex

x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala...hik....hik....uuuuuu majica kok si ti...hik...lushtkana...hik..... x:o)x

dej nehi no...mi je x:Ix

Mickeni...dej hitr povej... x:px

Le glej, da to storisˇ do 25. x;)x  :palec:

x?x porque?

Lunin party!!!

Ahja za vse ki sˇe ne vejo 25.ga bo lunin party... :D vecˇ v temi Lunin party (Doh)

:eek:

me pa res ze dolgo ni bilo tukaj...ne vem nobenih detajlov! x:Dx :palec:

jutro soncki :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

bemu :xx!:

pa tko fajn se je dan zacheu x:o)x

x:Dx ....naj se kar tak dan nadaljuje.......saj sem bil v LJ sam včeraj x;)x .......te je kaj zvijalo? x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lep dan vsem!!!

Danes se počutim tako... tako... lepo, da bi kar... odšla tja, na vrh hriba in si dala duška.

In to bom tudi storila.

:flower:

Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!

Good morning everybody! x:Xx

:D tortice tortice tortice.. :D še mal pa se usedem v avto in zapeljem do LJ, pol pa še mal pa se sprehodim do tortic.... peške ;) pol pa mljas mljas mljas pa še mal pogledam lunatke upam da bo kak lunatek pršou ampak statistika pravi... drugače, ;) dones mi ful leze po prstih Like a rolling stone, mal drgač zaigrana ala Jimi, ;) hja še kakih 40minut pol pa v avto pa gremo ;) torticam na proti, danes bom najbrž sladoled al pa kaj takega, huhu, no ja me prav zanima kdo vse bo pršou...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj, Mick, to je pa vesele slisat. x:)x x8Dx

Aliana, blagorcek! kulski motor (taka sem jaz bila ko sem bila 'mlada' xDDx x:o)x) - zdaj pa bolj izica, raje avto furam, a se vedno mi je lepo pogledat motorcke pa tudi nisem rekla, da se ne bi se kdaj kam zategnila (sam sem padla fulkrat, se poskodovala in tko... xrolleyesx :o|o:)...

Kje ste zmenjeni in kdaj?

Nikjer ne zasledim teme Tortozerke, se v tajnosti totalni menite al kaj... ;)

Bom sla potem v mesto enkrat, imam ene opravke, morda prikrozim okoli...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj si sosedje mislijo o nas.. forum: tema v plavem forumu ZASTUPNICI SINOĆ IZGLASOVALI DA SE ZAŠTIĆENI POJAS U JADRANU DO DALJNJEGA NE PRIMJENJUJE NA ČLANICE EU [ ].. tko...

ne vem kdaj bom spet na hrvaško morje jim dnar nesla... ha...

Marsa dodaj kakega smajlija s figo pliiiiizzz.... bi prav prišel včasih..

http://www.index.hr/forum/topic.aspx?IDFor...ic=12513&page=1

xrolleyesx :inocent:

see you croatia... in hell, pa nč prej... hehehe..

Mushi

Pa si prebrala vse tekste al samo tiste nad katerimi se zgražaš? Ker če bi na lnf nek "čefur" prebral le npr. aakhutove, Luciferjeve itd. pa tud npr. tvoje poste bi si mislil....kaj? x;)x Zame je le eno dejstvo.....da smo sosedi in da se temu ne da izogniti. Sam imam s Hrvati čist ok odnose in se do mene obnašajo prijazno in fer. S primitivci pa pač naj izgubljajo čas tisti, ki ga za to imajo x;)x ........meni ga je škoda. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, tocno tako menim kot Mick. :palec:

Tudi mene je ze razp**** in strinjam se- res so primitivci tile- vecina komentatorjev.

Vendar pa - zaradi teh par ksenofobov ne bom igrala njihove igre in ne bom rekla- vsi Hrvati so bebci.

Ker to je idiotsko- kaj pa imam jaz (Slovenka) z LJ Banko ali kaj vem cim? Zelo butasto torej, nevredno mojega ukvarjanja in zgubljanja zivcev.

Ne bom pa rekla, da me ne zalosti.

A predvsem zato, ker se tako razmislja...

Bogve kaj si je mislil Musliman, ki je bral naso temo oz. stevilne srdite komentarje v njej.

Zal mi je Hrvatov, ker zal jih res veliko tako razmislja. A kot pravim- ne grem se.

Povsod je kul folk in so bebci.

To je zame znak butastosti, da nekdo o meni govori, da sem tat in prasec. Kajti to o meni tamle govori. Ker sem Slovenka pac.

A kot receno- kako lahko Mushi tebe to razjezi, ce pa si sama ista, ko gre pac za 'interese' Slovencev?

neumno - kar naj SE se naprej grizejo.

Nocejo denarja Slovencev? Bodo bojkotirali?

Zal se ne zavedajo, da gre to krozno...

xyiyax

MOJE SOZALJE VSEM ZAVEDENIM. In vsem nestrpnim.

Grozen forum - tile ze ne bodo nikoli moji prijatelji- jih imam pa precej med Hrvati.

A mi mora Alica torej it na zivce?

severina, ki ste pravili, kok dobr in vse tole...

Ste pa tudi modeli pravzaprav...

Sovrastvo rodi sovrastvo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst z njimi ne bom časa izgubljala mick, je morja dost povsod, za kej druga pa tko nismo k njim hodil.. sorči, če sem primitivec zate zato.

Ti en x:)x pošiljam poleg reka: Ker se cenim. x:)x x:Dx x;)x

Mushi

To je neumno Mushi - ker SE CENIS, igras igro nekoga drugega?

Sovrazno igro? Ki najeda notranjost?

Dvomim, da je to znak, da se kdo ceni... :o|o:

Picasso

Marsa, jst nimam nč proti turistom, pa če so Muslimani, Hrvati al pa Srbi (proti Srbom tko nimam nč.) Imam pa proti takim, ki bi se radi švercal čez lajf na račun drugih in bi radi imel večje pravice, kot državljani določene dežele. Tu noter so pa zajeti, ja.

Turistov ima Slovenija tko premalo, z bivše juge jih tud ni kej dost, kaj pa je slabega to, če ti dnar prnesejo? Pa kdorkoli ga. xrolleyesx Čez take se ne špuka.

Marsa, so se kdaj že nesramno obnašali do tebe na Hrvaškem? Otoki se mi zdi da je tam narod še kar ql.. ampak Istra hrvaška.. ja, so že ble določene negativne izkušnje. Zakaj bi potem tja hodila kjer mi ni ok... pa neumno gor al dol..

Mushi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...