Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Seveda oblečena v tisti vidni slikci tamle, uredu, hj, hj, hj..kaj pa ostala polovica, upaš jo gor prpopat? si pa res spretno skrivala. Imaš kaj od tega sedaj

Imam seveda, duševni mir x:)x , ki ga bi ga drugače zelo težko ohranila. Slikco seveda pripopam, med fotke.

Drugače pa kar vsi po vrsti šokirani in prijateljica, kateri sva šla prej povedat, je kar dihat pozabila x:Dx čist se je zgubila...sploh nisem vedela, da imajo tako novice tak vtis na ljudi....čisto vsi reagirajo z prenehanjem dihanja...in vedno rečejo..pa ti si zadnja na katero bi pomisli, da se boš poročila x;)x ...mah...evo še en dokaz, da nič ni tako kot si mislimo

Vsi, ki poznajo tudi okoliščine, pravijo, da sva se edino pravilno in pametno odločila...žur bo pa itaq in bo tak kot se šika :vragec: brez kislih fac.

Sicer pa hvala vsem, ki ste mi poslali lepe želje in pa cmokce x:Xx

Sanjalica en pobož pa veliko kocko leda :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Imam seveda, duševni mir, ki ga bi ga drugače zelo težko ohranila. ....
sj ,sj Cosma, sj jest sm tut nagnjen k temu vš...sam kaj ,ko potem koga užališ zihr, pa ko..sj veš...sorodniki prčakujejo...ahja, si že močna persona,ki si si dovolila tko nardit x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ja sej sej...veliko jih pravi, da imam res jajca, da sem tkole sprovedla ...ampak edino pravilno. Moji starši so zelo ql in mi tega niso zamerili in razumejo zakaj sem to naredila. Edino sestra še vedno joka in mi je zamerila zakaj vsaj njej nisem povedala. Ampak držala sem besedo, ki sva si jo dala. Pa ne da bi želela kaj skrivati...ampak sva si želela nevmešavanje in nekako dati znak, da ne želiva tega v najinem življenju, ne vem, če so dotični dobili sporočilo.

Ampak who cares...zdaj je itaq vse za nama in mi je res vseeno...

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja živjo dragi moji x:Dx

Pismu, sem porabla kar nekaj časa, da sem se prebila čez teh recimo 10 strani dnevnika, ki sem ga zamudila... Pa se je kar dogajalo, vidim :eek:

Cosmica se je poročila x:Xx :2src: (čestitke in sploh... kaj naj rečem... vse naj naj... in sploh nič manjšega x;)x )

Majica... moje sožalje za mamo... ampak sem skozi poste uspela videt, da si ful lepo prenesla vse skupaj, zato ti prav čestitam... da si še vedno imela odprt srček in dušico, pa jo spustila stran xsrcx

Hmmm Nino neki čudne volje bil zadnje čase že...upam da si že kaj boljš srce x:Xx

Selene lovi izvenradijske signale al kako :eek: x:Dx ... kar dej jih še naprej, škodijo ziher ne, saj veš :palec:

Hmmm pa Mickova draga v bolnici pristala, sem tut vidla... upam, da bo kmal boljša pa da ni bilo kaj ultra resnega oziroma ogrožajočega za naprej xcrossfingx

Hmmm... to je to, kar se sedaj spomnim iz glave, če mi je še kdo ušel, ne me za ušesa vlečt... Vas mam čist preveč rada vse, ne bi namenoma x;)x

Čez vikend sem bla doma, prazaprav v vasi, kjer imamo hišo in ne v Šempetru... čarobno je, ko zjutraj vstaneš in greš lahk direkt na travnik, v park okrog hiše, trava še malce rosna od noči, zelenilo okrog tebe diha tako, da se ti kar milo stori... in prvi sončni žarki, ki se že malce toplo poigravajo s tvojo kožo... jap, sem vstala zelo zgodaj (blo treba z mamo it v Šempeter, je šla v službo x;)x )... noro, vam rečem, tega do sedaj še nisem poznala :2src: (namreč... sem mestni otročiček, for the record)

No, danes pa kar en zanimiv dan... Se mi je frend z nizozemske najavil, da pride tam nekje konec julija na morje v naš kemp na Hrvaško... pa se je kar odločil že vnaprej, da mi bo ful polepšal počitnice tam, zgleda x:o)x x:Dx :vragec: pismu če ni to smešno... da se ti nekdo najavi hehe x8Dx no torej mi na počitnicah ziher ne bo dolgčas, pa še nacartala se bom za vse svete hihi x:Dx

pa en frend bil danes na obisku, spet fasala en luštkan objem in par lubčkov danes, to imam tako rada... ljudi, ki sijejo ob meni in z mano (in seveda sami tut) x;)x

drugač sem pa mislila danes v mesto skočit po en cel pok barvic... (a kdo slučajno ve, kolk pride recimo ene 70 barvic za kupit? x:Dx bi jih mela fuuuul) ... pa mi nekak ni zneslo, preveč obiskov x:Ix pismu, za tri dni izginem iz ljubljane, pa me že vsi pogrešajo x:o)x

en lep dan vam želim.... ljubčki moji, nasmeh v srce, ljubezen v dušico, pa bo xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

dobro juro, upam, da je noč potekala po načrtih x;)x Sončna spet v akciji :palec: jz pa zaspana kot šus, me tud tibetančki niso prebudil....sanje sicer bluzjene, ampak precej lepše x:Dx no imejte se x:Xx

Poko...a kje sem izvedela za Kebra.... xrolleyesx stranka SDS je to povedala...če oni lažejo...lažem jez tut... x^x

Contesca...hvala za klic... x:Xx Zuccero...sm ti kr falš... x;)x bomba... :palec:

Cosma... take poroke so mi tko spešl... :palec: x:Xx sej res ni treba, da drvijo vsi, ki jih poznaš, pa tut ne, na poroko...zapravljanje denarja...pa še prilagajat se moraš njihovim posebnim, kapricastim zahtevam, kdo bo sedel skupaj, kdo se s kom ne razume... xrolleyesx Ja...sploh pa...vse naj na novi poti...ki se ji reče zakon... x:Xx

Včeri šla naročit še ikebano za zadnjo pot mami...cvetličarka na Žalah je bila tako zoprna, pihala in vzdihovala, eno rožo mi je še pokazala, ko sem prosila za drugo, je rekla, da se ji ne da po stopnicah še enkrat dol :eek: , metala tisto bogo gerbaro po pultu in vsake toliko revsknila na svoje zaposlene...nikol več ne grem tja... :xx!: pismu...sem mislila, da radi dobijo 30 jurjev...pa je blo očitno premalo... vtakne nej si nekam to svojo cvetličarno... xrolleyesx ego ma dost velik...sam, če je luknja...je pa vprašanje... :mad2:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Poko...a kje sem izvedela za Kebra.... xrolleyesx  stranka SDS je to povedala...če oni lažejo...lažem jez tut... x^x

[

Heh, še ena zlahka dokazljiva laž SDS......eh, pa oni tak lahko lažejo, ko pa so v opoziciji. x;)x

Bemu, že drugič zapored mi je višja sila preprečila srečanje z eno luštno, saj sem reku, da me un zgori nekaj za.ebava. :xx!: xrolleyesx .............. x;)x x:Dx

Aja, jutrček x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

dobrojutrodoberdanvsem

cosma tako se dela x:)x :palec: ....saj poroka je itak stvar dveh, ne pa cele žlahte x;)x

majica :palec:

contesa, saj bo bolje...te bo že kaj v akcijo spravlo, al pa jutri ko se naspiš, sicer maš pa vedno dost energije in ni straha, da te kaj "povozi" x:)x

selene :palec:

in sončna, ki je spet napisala veliko lepega......fajn brat , pa skomine si mi nardila po rosni travi x:Dx :palec:

pa vsem ostalim, ki še niste danes tle nič napisali tudi x:Xx :palec: x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mickeni... Keber še zdaleč ni popoln in brez masla na glavi... zdi se mi še bolj škodljiv za nas kot Rupelj...

Vzel nam je pravico do vsakoletnega ginekološkega pregleda...zdaj se ti pregledi izvajajo na 3 leta, kar je bolj pogosto, plača ženska sama...svinjarija, če pomisliš, da se rak na materničnem vratu lahko razbohoti v pol leta... :xx!:

Amapk, to je za drugo temo...mi pa že kar kuha... :mad2:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

a mi lahko kdo pove kateri mesec je sedaj :xx!:

v službo sem šla oblečena v krilu, majici z dolgimi rokami in dobro da sem blizu doma, na sebi imam že kavbojke... pismo je mraz, :V:

Guest sanjalica
pa moooošta in kostanjev še ni :V: .... hk...hk...da bi me vsaj tisto ogrelo....hk...hk..... :onfire: :fiju: :onfire: :fiju: xnckrivx

Majica, rak je bolezen celega telesa. Tudi jaz bi ga verjetno dobil, če bi po starem nadaljeval .... :o|o:

Sem šel v službo s kolesom, kot vsako jutro. Se pripeljem po Igriški do Proletarskih brigad, pa vidim enega starejšega gospoda in dva cucka. Pogledam bolje, mladi rothweiler napada ostarelega koker španjela. Groza. :xx!: Brez ovratnice, brez spremljevalca, brez vsega. Ljudje pa se delajo, kot da nič ni. :V: Skočim dol s kolesa, gospod me je že prav roteče prosil, naj mu pomagam ... brcnem z vso silo, rothweiler zaokroži še ene dvakrat okoli kokerja, še pošteno zavpijem, pa gre ... in to, kot da se ni nič zgodilo ... zelo nerad, ampak koker je bil že full zgrižen, prav videl sem, kako ga je zgrabil z zobmi in vlekel njegovo kožo ... Pa sem poklical na 113, pa sva se z gospo dogovorila, da bomo mi 3je lepo stopli do policijske postaje, pa tam podali prijavo. No, zdaj pa sem v službi. x^x

Keber je res pravi keber.. bi ga blo z loparjem za badmington lopnat, kot kebra.. penk.. pa bi se razletel..

Uf.. pa tile krvoločni psi.. to pa je višek, ko jih kr spuščajo.. eno tisto palco električno pa ga vsekat.. pa še lastnika pol ko se pojav..

Ja bi mogl met ljudje vsaj spreje zraven, ko grejo na špancir po parku, one, ki grejo psom tak na živce, pa to sploh ni noben hec, kam pa grejo na sprehod mamice z malimi otroki..

xrolleyesx :vragec:

bravo raček!

uf.. bo fino tudi v jeseni ko bomo kostanj papcal in mošt pijuckali.. Nekak mi letošnje poletje ne pomeni tolk, prvo vreme skisano, drugo pa obveznosti konc avgusta.. bo treba kr fajn se vreči v knjige vsak dan do takrat.. x:Ix

Mushi

rachek :palec: ...........to je bilo pa lepo, da si priskočil na pomoč..........saj se me ne tiče, sam mi je vseeno polepšalo dan....mogoče pa nad tem svetom res še ni čist za obupat.... x:)x x;)x x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Bravo Raček xsrcx :palec: . ja nekak je tako, da folk stran pogleda če je kaj takega, po drugi strani ti moram pa čestitat za pogum, ker jaz kljub temu, da bi želela pomagati, ne vem, če bi upala renčečega Rotweilerja brcnit, ker je imel Cyberček glih z enim bližnje srečanje in ga je brez razloga zagrabil in kar ni hotel spustit. Skratka xokx za poseg. Ziher je bilo temu gospodu toplo pri srčku.

Cosma, si me skurila moram še jaz tule o svoji poroki xnckrivx . Prva je bila najavljena, vsi živi povabljeni, skratka filmski scenarij x:Dx , pa potem tudi filmsko odpovedana x:Dx x:o)x x:Dx . Druga je bila pa taka, da so bili po moji strani samo priča z možem, pa ena sodelavka in ena prijateljica. Ostalo so bili sorodniki po moževi strani, vsega skupaj nekaj malega čez 20. Mi je pasalo. Jaz svojih namreč nisem povabila, ker sem si izbrala napačnega moža x:Dx , nič po njihovem okusu, kaj naj jih torej vabim in se gremo neko happy family če že do tega mojega izbora nismo bili x:Dx . Mi je bilo brez veze sebe pa njih v zadrego spravljat. V bistvu je rpav hecno, da se še zdaj po 7 letih veze, pa 5 letih poroke moji in njegovi niso spoznali, pa niti kake posebne potrebe po tem ne čutim.

No saj najini razlogi so čisto različni, ampak poroka je dan mladoporočencev, ne pa nek dan prisiljene vljudnosti z vso žlahto do 16. komolca če ti ni. Aja, pa še to. Sva šla potem k moji mami, ker tok sem pa le bila, da ji grem povedat jaz, da sem poročena, da ne bi kar od nek zvedla. In ji rečem, da imam ene slike. Se usede, pa :eek: :eek: :eek: a sta se poročila, no čestitam :palec: . Je zanjo zavidljivo dobro odreagirala. Aha, pa v službi tudi razen eni sodelavki nisem povedala. Pa isto pokazala slikce x8Dx , rada šokiram, tako da je treba za druženje z menoj imeti krepko xsrcbumx . Pa šef : " Ja janja, a si se poročila????" Pa jaz, da ja. Pa me vpraša, zakaj nisem povedala, jaz pa njemu,d a ni nič vprašal. Pa mi reče, a naj vsakega vprašam, če je še poročen, al ločen po dopustu, pa če so se poročili x:Ix x:Dx .

Sončna, lepo da si se oglasila, pa se mi zdi da uživaš.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pozvoni poštar in prinese paket. Samo :eek: :eek: :eek: ....ena luštna in meni zelo draga lunatka, mi je poslala paket, presenečenje. Sem še vedno kar v šoku. Res ti hvala x:Xx x:Xx x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Rachek... :palec: pismu si pogumen...jaz kaj takega ne bi nardila...za nč na svetu...iz strahu pred pobesnelim psom... že tko se jih bojim... :vio: in bohve, če ne bi jez tut mal pogledala stran...

Jasno, neodgovorno od lastnika, da pusti takega psa prosto se sprehajat...madona, tega bi bilo treba obrcat... :vragec:

po drugi strani ti moram pa čestitat za pogum, ker jaz kljub temu, da bi želela pomagati, ne vem, če bi upala renčečega Rotweilerja brcnit

Ehm, saj je bil mladi, pa bolj razigrani x:)x ... saj psi se ne rodijo agresivni v ta svet - šele lastniki jih take naredijo. :xx!: Mladi psi nimajo prirojene agresivnosti do lastne vrste ...

Ja Bob, to pa je res .... vse je že posrano ... saj jaz tudi imam psa ... ampak ga ravno zaradi tega ne bi imel več. :8):

Rachek - x^x :palec: :palec:

Lepo od tebe zelo... Pismu, si moral zbrati kar precej poguma za tole... x^x

Soncna, zivjo, si malo prikrozila. x:)x :palec:

Selene, ja, moram imeti nogavice in dolge hlace, vceraj bila zunaj, imela debelo jopo in me je zeblo.

Majica, to je pa res grdo, da je se tam tak odnos. :xx!:

Cosma, se vedno pod vtisom, :2src: , ja, lunatke&lunatki so super, res znajo takole razveselit, jaz veckrat kaj dobim, kaksno kul posiljkico, pa vidim, da tudi stevilni drugi, to se mi zdi dbest, pa da se klice folk med sabo in vse...

Sanjalica! :O: :sori: - ali imas sentjanzevo olje ali ognjicevo ali gel aloje vere? no, ce imas kaj od tega, se namazi. xcrossfingx

Mick, vsec mi je, ko se izkazes, pri roki za svojio drago, ko gre za kaj resnega, zdravje itd. Upam, da je vse OK, vse lepo obema. :detelca:

Contesa, upam da si uzivala 150/h na koncertu. x8Dx :palec:

Janja, danes ko sem sla na wc 'ponoci', sem se nate spomnila, da bos kmalu vstala, pa izrazito se mi je pojavila slika tvojega cybercka. :)

(ko smo ze pri imenu, pred parimi leti, ko sva naredila sajt za oddajo mladickov, sva imenovala Cyber Mimi).

V ledvicah me nekaj spika, po mojem sem bila odkrita ponoci....

Zlosala se kamiona cot. x^x :hepko:

Aja, selene, rdeci kriz? Mi na kraj pameti ne pade - ce je zame dobro nezlikano in tko, tudi za ne vem koga ne bom likala, sivala in kaj jaz vem, mi je to skoraj zaljivo, ker se takim klosarjem lepo dam iz rok, da potem se pocutim, kot da ne vem kaksno jado dajem... tule na karitasih in rk-jih... :xx!:

navadno razdam folku, frendicam lepse cote, kaksne majice, kavbojke, jakne itd. pa sem nesla klosarjem... zdaj pa smo se preselili, pa nisem seznanjena, ali se sploh se zadrzujejo tam, kjer sem jih prej vedno nasla...

Same kul stvari, ker neuporabne vrzem stran.

Sem nekoc dala za v Bosno vec vrec, pa se jim je tolk lepo zdelo, ko sem vse tako lepo pripravila, cisto, zlozeno, disece, za otroke posebej, zenske, moske cunje, cevlje posebej in tko...

Zdaj pa nimam teh variant, ne vem, kam bi odnesla...

So pa kar pridni, je nekajkrat letno tale kosovni odvoz.

Vsem en ful lep dan!! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, danes ko sem sla na wc 'ponoci', sem se nate spomnila, da bos kmalu vstala, pa izrazito se mi je pojavila slika tvojega cybercka. :)

(ko smo ze pri imenu, pred parimi leti, ko sva naredila sajt za oddajo mladickov, sva imenovala Cyber Mimi).

x:Dx x:Dx x:Dx

Se mi tko fajnsko zdi, ko se vas veliko še na pol v komi spomni sred noči, da se bo vsak cajt janja s postelje skobacala, pa tudi Cyberček se takrat, ja. On se v bistvu mal potuhne, tko da lahko zdaj v miru tibetančke nardim x:)x , potem pa ko možu parkeljčke masiram pa obvezno uleti na posteljo in "sodeluje" x:Dx . Se usede kar nekam, da ja ne morem opravit kar bi rada... To je zdaj po novem po starem, ko je spet bolj živahen. Se privajamo spet na igrivost in živahnost, pa smo razvajeni, da je zdajle še prikupno nadležen x:Dx.

En zdravilni svinjski pobož x:Xx :palec: na ledvička

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

cosma: čestitke!!!! super si speljala stvar!! sem šla gledat fotke... d best! simpl but perfect!

janjak: :palec:

mick: vse naj naj za tvojo drago in zate :palec: x;)x

rachek: bravo za voljo in pogum! 9 let nazaj sta mi dva razpuščena sosedova ovčarja napadla pritlikavega pudlja, na našem dvorišču (vrata so bila odprta) ko smo opazili kaj dogaja, je bilo že vsega konec, cucka zbežala, moj mali pa pod avtom, komaj smo ga spravili ven, iz glavne vene pod vratom lila kri.... ga zavijem, šibamo z avtom v mestni log na veterino.... dohtar odkimava z glavo... pudelj je bil še črn po vrhu in se vseh ran sploh ni videlo.... jaz vztrajam na svojem naj ga pokrpajo... itak na robu omedlevice (pač, bolnice imajo tak učinek name x:Dx ) in po 2 urah čakanja, hlipanja in pozitivnih misli, mi povedo, da je kuža dobro prestal šivanje in bo lepo okreval. Rezultat: 56 šivov po celem telesu, en teden vsakodnevno previjanje, pobrit pes x:o)x , račun: no comment, ampak izjemno hvaležen pasji pogled! Živel še naslednji 2 leti, do starosti 16let! :palec: x:Dx :palec:

prejšnji petek na hrvaški meji ob 21.45: carinica ustavi, gleda moj in sinov pasport, nekaj odkimava, jaz navlečem na facu neki glupi osmeh, ona meni da nije smiješno, jaz zakaj, ona da je sinu potekel pasport! Jaz x?x x:o)x x?x pojma nimam, ona: odakle ste, a iz ljubljane, okrenite avto i uredite dokumente! jaz zacnem neki bolj sama pri sebi robantit mal nase mal na njih, pa da oni i naši samo mašu i nitko nikada ništa, pa pride cro policist zraven: šta dešava i tko maše? pa jaz že volan v levo, da obrnem pa on: stanite, šta nije u redu? pa carinica razloži, pa me pitaju kamo odlazim i za koliko dana, pa jaz, da hodim vsak vikend, pa on: kako niste znali da vam pasport več od marca nije dobar, pa jaz ponovim zgodbo o mahanju naših in njihovih carinikov, nitko nikada ne proverava pasport, pa on: a mi svi samo mašemo? x:o)x pa jaz: ja valjda! x:Ix pa on: ajde dobro, idite dalje ali sledeči petak da vidim nov pasport od sina! In sva šla! x:Dx :palec:

ker pa naši potrebujejo cca da izdelajo nov pasport, bova ta vikend doma.

Ima kdo kako dobro idejo za enodnevno kopanje v kakem zdravilišču? Da ima veliko igral, pa tobogan pa.... nikoli še nisem bila v kakem zdravilišču pa ne vem x?x

Mari, mari x:Dx a svi samo mašete....

Kopališče Snovik, je blizu Ljubljane in je kar v redu. Če se ti, da še malce dlje peljat je pa za otroke zelo fajn v Čateških toplicah.

Hvala x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Mickeni, saj mi vsi vemo, da ti samo lajaš, grizeš pa ne in da si zelo pozoren do svoje drage ter si ji v 100% oporo, ko te potrebuje. A res misliš, da me lunatke tega ne vidimo ali kaj?

Rachek, ful si pogumen, jaz ne vem če bi se šla ravsat z takim kužatom, se jih bojim.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica
Thx Marsa.  x:)x Si zanimiva....

Ja, ta naša bossica je občasno taka trda, potem pa spet taka nežna mehka dušica...

Kot da bi se z nami igrala jojo... x;)x

Zanimiva je...pa še znanja in bogastva ima zelo veliko..... nenavsezadnje v veliko temah govori o drugi hiši....enkrat o peti, pa o sedmi, pa o deveti..., da vedno malo podvomim, če ni kak velik kapitalist... sedma, osma hiša... bemti, jaz imam samo dve hiši... pa mislim... da sem bogatašica... x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...