Aliana 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Cau srcki, da se se jaz malo pofocknem Trenutno se mi je lajf ful lepo uredil, vse tko, kot mi je vsec.. pa odlocila sem se, da resno koncam to diplomo v naslednjih 14 dneh in se zdaj vsako jutro domov vozim za par urc, da napisem kaj.. (se vedno najlazje doma te stvari delam, v svoji sobi, da mam mir..) potem me pa danes en izletek z motorckom caka, upam, da bo vreme zdrzalo.. Samo tole poletje letosnje, ne.. je pa kr neki.. :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 rachek: bravo za voljo in pogum! 9 let nazaj sta mi dva razpuščena sosedova ovčarja napadla pritlikavega pudlja, na našem dvorišču (vrata so bila odprta) ko smo opazili kaj dogaja, je bilo že vsega konec, cucka zbežala, moj mali pa pod avtom, komaj smo ga spravili ven, iz glavne vene pod vratom lila kri.... ga zavijem, šibamo z avtom v mestni log na veterino.... dohtar odkimava z glavo... pudelj je bil še črn po vrhu in se vseh ran sploh ni videlo.... jaz vztrajam na svojem naj ga pokrpajo... itak na robu omedlevice (pač, bolnice imajo tak učinek name ) in po 2 urah čakanja, hlipanja in pozitivnih misli, mi povedo, da je kuža dobro prestal šivanje in bo lepo okreval. Rezultat: 56 šivov po celem telesu, en teden vsakodnevno previjanje, pobrit pes , račun: no comment, ampak izjemno hvaležen pasji pogled! Živel še naslednji 2 leti, do starosti 16let! Super, takšne zgodbe je lepo slišati/čitati . Račun pa bi ti morali poravnati sosedi + še kaj zraven .... :xx!: Pa sploh nisem tako pogumen, kot vi mislite, po tistem me je čist prevzel neki nagonski strah :xx!: , dobil sem malo težke noge. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Znano ja, kot v avtu včasih, ko je kritična situacija reagiraš nagonsko in pravilno, ko je vse mimo se ti pa začnejo šibit kolena. Sem enih parkrat tudi že ustavila po takih situacijah. Ampak vseeno, si in nisi nič manjši junak . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Mick, kot pravi Cosma - saj je logicno, jasno da vidimo in ti tudi ves, da vemo in da tako mislimo, zakaj je kaj drugace, ce se napisemo... sploh ne dvomim, ce bi ne vem kaj rabila NAD nujno, da bi slo za lajf recimo ali kaj jaz vem, sem prepricana, da bi iz MB pridirjal in pomagal... To sploh nikoli ni bil predmet kaksnega dvoma... Sanjalica, pa res, kok enih his! Si jih bo treba res par ubosti - eno na dolenjskem, eno na krasu, eno v CG, eno na korculi, eno v Novi zelandiji, eno v Avstraliji, eno na Japonskem, eno na Kitajskem in eno na Aljaski. Aliana, - "odlocila sem se, da resno koncam to diplomo v naslednjih 14 dneh"Kolikokrat si se ze odlocila pravzaprav tole? Janja, madonca, PRED sluzbo telovadis, peljes psa na sprehod IN zmasiras podplate mozu? Ej, kaksno sreco ima tvoj tipo, jooojjj, upam, da se zaveda... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mickeni, saj mi vsi vemo, da ti samo lajaš, grizeš pa ne in da si zelo pozoren do svoje drage ter si ji v 100% oporo, ko te potrebuje. A res misliš, da me lunatke tega ne vidimo ali kaj?Hvala cosmica. Čeprav...tist o lajanju pa grizenju bi vzel vseen mal z rezervo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Marsa si pozabila še na moj nurse vložek - saj veš tabletke potalat pacientkom pa to . Hecno, ampak odkar imamo Cyberčka sem se prelevila iz izrazito nočnega v izrazito pozno nočnega človeka, ko se jutro začne še ponoči . Zvečer pa tko nekak med 21 in 22 že mrknem, vse ima svojo ceno . Hi hi, o sreči pa sem že zadnjič rekla, da sem pribila enkrat kakšno srečo ima, da ima za ženo tako prismodo, da vedno vse v hec obrne . Pismu, sem ga sposobna celo v momentu, ko bi ga najraje kar razneslo od jeze, nasmejat , se celo obrne stran, ker hoče bit jezen , ob tem pa jaz začnem crkavat od smeha. In mi on po njegovo da kompliment: " Ja, samo moraš upoštevati, da sem bil v obdobju, ko sva se spoznala čisto obupan ." Alla v sili hudič še Pujse žre. No ja no, mislim,da ve, da se mu gode, ampak sej poračunamo, se tudi meni zdi svinjsko fajn bit z njim, sem dobila tudi jaz dosti od te zveze - moja glava je naredila ogrooooooooomen korak glih v tem obdobju. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Svaka ti cast, skratka, pih, skorpijonski odnosi ne potekajo tako..Jasno, ce so pa skorpijonski in ne levovski. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Znano ja, kot v avtu včasih, ko je kritična situacija reagiraš nagonsko in pravilno, ko je vse mimo se ti pa začnejo šibit kolena. Sem enih parkrat tudi že ustavila po takih situacijah.Aham, okej, tega pa nisem vedel. Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Danes pa največkrat pomislim, ne ne bom komentirala.... ne samo tule ampak tudi v realnem lajfu...imam še ful dela... in imam ene misli, ki se morajo popredalčkat... in ne vem al sem malce padla, ali je to le priprava na boljše razumevanje sebe... si grem jaz razvajat dušo po delu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Marsa si pozabila še na moj nurse vložek - saj veš tabletke potalat pacientkom pa to . Hecno, ampak odkar imamo Cyberčka sem se prelevila iz izrazito nočnega v izrazito pozno nočnega človeka, ko se jutro začne še ponoči . Zvečer pa tko nekak med 21 in 22 že mrknem, vse ima svojo ceno . Hi hi, o sreči pa sem že zadnjič rekla, da sem pribila enkrat kakšno srečo ima, da ima za ženo tako prismodo, da vedno vse v hec obrne . Pismu, sem ga sposobna celo v momentu, ko bi ga najraje kar razneslo od jeze, nasmejat , se celo obrne stran, ker hoče bit jezen , ob tem pa jaz začnem crkavat od smeha. In mi on po njegovo da kompliment: " Ja, samo moraš upoštevati, da sem bil v obdobju, ko sva se spoznala čisto obupan ." Alla v sili hudič še Pujse žre. No ja no, mislim,da ve, da se mu gode, ampak sej poračunamo, se tudi meni zdi svinjsko fajn bit z njim, sem dobila tudi jaz dosti od te zveze - moja glava je naredila ogrooooooooomen korak glih v tem obdobju. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 KUKUUUUUUUU En dober dan vsem še z moje strani pa lupčka na šmrčke (šmrček = nos, da ne bo kdo narobe razumel, ker ... no ja... šmrkelj - nos ipd. ) Evo, tako kot se mi nekak ne da zjutraj direkt iz postle tibetančkov delat, sem potem vsak dan kasneje hvaležna, da jih naredim Ker res prebudijo pa spravijo tole zarjavelost v pogon Amis, pismu, vsako jutro, ko preberem tvoj post, se narežim ob tistem tvojem "dobrojutrodoberdanvsem", res prikliče sonček v dušico, ko je prav takšna tvoja iz srca srčkana in dobrodušna izjava Pujsa, tebi se tut res vsak dan narežim, ko prebiram tvoje slikovite opise vsega dogajanja pri tebi... tole poroko si tut tko fajn opisala, da se človek res vpraša,zakaj zaboga je potrebno res vso žlahto vlačit na poroko Tako da Cosma, še enkrat thumbs up za vaju in takšno intimno izpeljavo poroke, kot sta jo uresničila ... Pred kakšnim letom sem bila na poroki znanca in vam povem, da je bila to ceremonija za njune starše, ne pa za njiju In takrat sem ugotovila, da sem pravzaprav zelo srečna, ker sem bila prisotna tam, ker sem ugotovila, kakšne poroke NOČEM imet Aja, pa pušlc sem ulovila hehe Marsa, sem mal prikrožila ja ... ugotavljam, da imam zadnje čase takšna obdobja, ko sem poleg na forumu, potem pa spet ne in sem zraven samo s srčkom ob vas Za tele cote pa svaka ti čast, res, sem se tudi sama že spraševala, al je koga tam na RK-ju za brcnit v smeri malce poduka al kaj... ker sva se že z mamo pogovarjali, kaj je zdaj to za eno vedenje, a naj ne bi bili čist veseli, če jim preprosto daš stvari pa jih lahko oni dajejo naprej? V glavnem, prav rada te berem in spremljam, res imaš levje srce in dušo Mari, pa da, mašenje kod carinika Si me s tem spomnila na to, da morm prečekirat svoj passport Rachek, ful dobro, kako si se odzval, res je, da danes folk gre kar megleno mimo... "ni moja stvar, ni moj pes..." Hmmm... jaz sem pa začela eno luštno knjigico brat in sicer od Sanje Rozman "Peklenska gugalnica" ... in moram rečt, ženska super piše, vse premalo se včasih zavedamo, koliko imamo v Sloveniji tudi odličnih avtorjev No, letim pod tuš, se mal razvajat, vam pa želim en čudovit dan Sonček se kažeeeeeeeee Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 MarsaZa tele cote pa svaka ti čast, res, sem se tudi sama že spraševala, al je koga tam na RK-ju za brcnit v smeri malce poduka al kaj... ker sva se že z mamo pogovarjali, kaj je zdaj to za eno vedenje, a naj ne bi bili čist veseli, če jim preprosto daš stvari pa jih lahko oni dajejo naprej?Ja in ljudje, ki jih rabijo, bi jih z veseljem kljub temu, da niso v čistilnici oprane in zlikane nosili. Tole je res čist mim :xx!: . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Pocasi bom koncala s tipkanjem ( urejam zapiske, da se avgusta direkt sam zacnem ucit ), pocasi grem na soncek, s psom mal pogledat, pa na kavo z enim ( ojej ) in to je to...Kje je sneg, jst bi smucala spet Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Ja, Soncna in Janja, cist mim. Mislim saj po eni strani stekam, imas svasta folk, to prinesejo umazano, kaj jaz vem...To je res grdo od ljudi, valjda so se tile nekako 'zascitili' s tem - ampak vseeno, saj vidis, pismu, ce so ciste cote.To sem jih se PRALA, da sem jih lohk dala od sebe, pa ceprav je jasno vse oprano, ker umazanih cot ne dajem v omare (a so recimo porumenele na robovih od lezanja v omari)...In je dejansko 'problem' - mislim a ni skoda, toliko lepih cunj stran pometat?Po drugi strani pa nimam ne casa ne energije, da bi se dobivala z nestetimi znankami, ces, morda bi bilo zate tole, pa se frzmagalo bi se jim mroda, pa ceprav so recimo nove novcate cunje...A v smeti, v kos... se mi pa skoda zdi, pismu, eni nimajo, jih zebe, nimajo stroja, pa ce prakrat oblece pa stran vrze (npr. klosar) pa je ze dobro ponucano... bolje kot direkt v smeti.ne mores verjet, da je tolk ene robe, eni pa nimajo nic. Jih zebe, nimajo za preobleci, plastiko morajo nosit premajhno, strgano...Jaz pa bombazne, svilene celo stvari, vsega boga, pa v smeti - ker tole ni bolje povezano, organizirano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 marsa: tole sem že mislila dat pod temo: kaj bom danes naredil za lepši dan, pa zdele berem in tud sem paše: v službi sva s sodelavko pospravljali pisarne in nabrali ogromno materiala (vzorčne torbe, maje,...) vse še zapakirano v folije. Pa sva se odločili, da naredimo tako kot 2 leti nazaj: vse pošljemo v materinski dom Ljubljana, so zelo veseli karkoli uporabnega. in ko sem brala tele tvoje poste kam s cunjami, ki jih ne nosimo več, sem jih poklicala. Gospa, ki trenutno nadomešča vodjo je bila zelo vesela in povedala, da sprejemajo tudi oblačila, ki niso poškodovana ali res res groooozno stara in da je dovolj, da se vidi, da so oprana! Ko sem ji omenila RK in čistilnico je rekla, da itak mame same še enkrat operejo in da to sploh ni problem. Ko sem jo vprašala še za plišaste igrače, ki jih imam doma cel kup in jih s sinom zbirava ravno v ta namen, jih tudi z veseljem sprejmejo, čeprav sem ji priznala, da so nekatera malo prašna, (oprana kako leto dni nazaj). v kolikor pa jih zadeve ne zanimajo, jim niso všeč.... jih podarijo drugim ustanovam. torej, če je kdo zainteresiran.... tu je kontakt: Materinski dom Ljubljana, Ga. Tanja Žavbi, Karunova 16b, Ljubljanaše telefon: 01 283 37 45 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mari , kaj si že po horoskopu Aja, levinja kot jaz Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mari ženska dejanj! Take imam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Zdej pa jaz enkrat po aakhutovsko.. ...doooobro jutro... Sploh še ne dojemam...da zdej lahko počnem kar hočem.. ...tamala v franciji, sin na Malti...gospod pa službeno odsoten par dni...jaz pa.. ..in ker sem noč prebluzila...sem si pač privoščila spanje...in mal prejle zajtrk..popečene sveže jurčke na olivnem olju s parmezanom... zdaj pa nardit načrte za naslednje dni...se mi zdi, da ne bom kr tko obmirovala doma... Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 Evo, super, smo se kar sami zorganizirali, bravo Mari! Kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 O Astra! s parmezanom, jaz tudi gledam, danes bo nekaj parmezanastega, saj imam ful pis parmezana od vceraj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 tako.... za danes zaključujem...... draga dekleta in dragi fantje..... lep dan in večer vsem skupaj.... jaz pa z nasmehom od uha do uha šibam domov.... iskat pliške ...... mejte se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 evo kljub mojemu razmišljanju o RK in podobnem, se je našla rešitev aja sonček jaz pa školjke pripravljam....potem pa ven, v naravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ti kar na čvekec pridi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hja tango ravno ne vem, bova pa kej drugega samo zate naročili (bova veze na radiu uporabili pst ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 in kje dogovorjeni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts