El Nino 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hmja, danes se zapeljal v wajdušno in odpeljali so me nazaj... seveda blazno se mi je zdelo čudno ko neverjetno že po dolgem času nisem bil jaz za volanom, prav čudno in nezaupljivo se mi je zdela vožnja pri kateri js nimam nič zraven.... tko da če se kdo znajde v situaciji da vam sovoznik teži... niste nič krivi , heya no vidu spet frenda, jaja ma bradico tk kt js in lase zmer daljše počas bo še kar vredu dečko, zdele v petek ma rojstni dan pa sem ga mal obiskal, po prijateljski dolžnosti no ja ful dober filing it pogledat ljudi k te poznajo od kar pomniš... heya mal se nadihal lokalnega zraka, hm sej res vrhunska zadeva, pravaprav mislim da mi je povsod lepo, pa eno misel mam za vas... Ali mi potujemo skozi prostor čas, ali morda prostor čas potuje skozi nas, to sem ramzišljal ko smo "leteli" proti rakeku, kako v bistvu ko pozabiš hrup in tresljaje v bistvu si čist pri meru, svet pa se premika okrog tebe... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hm ElNino a v petek ima rojstni dan, pa mal dalje lase, pa bradico ok, dobro da je to tam pri vas, če ne bi zdejle jaz dol padla od presenečenja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ElNino v tvojih krajih je ta prijatelj ane Contesa, kakšen odgovor zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Contesa..tango.. ...men se tut fuul lušta..sem mojga že napeljevala...da bi šla na en dodatni tečaj...pa mu ni... :xx!: Mal prej sem se ful narežala... Sin mi je s počitnic poslal sms..." super sem, kaj pa ti delaš, pr men fuuul dogaja.."..in sem ga dalje poslala možu...pa mož kliče...hm, :o|o: ...sem mislil, da si doma....ti pa očitno ful žur...men nč jasno.. ...o čem govori... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hm ElNino a v petek ima rojstni dan, pa mal dalje lase, pa bradico ok, dobro da je to tam pri vas, če ne bi zdejle jaz dol padla od presenečenja ??? kako presenečenje hehe no saj, heja, pravzaprav mi je že mal podoben, razen da je višji od mene za ene 10cm, pa črne lase.... heya prava faca, dabest tip, Rakec, luna vodnar, asc Dvojček takih ne delajo več.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 a kje sem izvedela za Kebra... stranka SDS je to povedala...če oni lažejo... uff, pol pa uredu, JA .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 V bistvu je rpav hecno, da se še zdaj po 7 letih veze, pa 5 letih poroke moji in njegovi niso spoznali, pa niti kake posebne potrebe po tem ne čutim. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Vzel nam je pravico do vsakoletnega ginekološkega pregleda..zdaj se ti pregledi izvajajo na 3 leta, kar je bolj pogosto, plača ženska sama..svinjarija, če pomisliš, da se rak na materničnem vratu lahko razbohoti v pol leta... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ...kdo bo sedel skupaj, kdo se s kom ne razume.. ..cvetličarka na Žalah je bila tako zoprna, pihala in vzdihovala, eno rožo mi je še pokazala, ko sem prosila za drugo, je rekla, da se ji ne da po stopnicah še enkrat dol, metala tisto bogo gerbaro po pultu in vsake toliko revsknila na svoje zaposlene...nikol več ne grem tja... zanimivo, se dogaja to vsepovsod A tolko dnara si pustila tamle, le zakaj pa, hoh? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ne branim Kebra, sam SDS laži mi je že mal vrh glave. Pa njihovega oportunizma. hj, če lažejo, zakaj se to ne dokaže?Jest menim,da sds res poišče nekaj pikantnega, da mora javnost preprosto vedet ozadje! ker vse stranke to seveda skrivajo...sds se bori,da pride v ospredje,z dokazi? (...A ne dela tega tut sns kdaj pa kdaj....?.) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 mladi rothweiler napada ostarelega koker španjela. Brez ovratnice, brez spremljevalca, brez vsega. Ljudje pa se delajo, kot da nič ni. Skočim dol s kolesa, gospod me je že prav roteče prosil, naj mu pomagam..brcnem z vso silo, rothweiler zaokroži še ene dvakrat okoli kokerja, še pošteno zavpijem, pa gre ... in to, kot da se ni nič zgodilo ... zelo nerad, ampak koker je bil že full zgrižen, prav videl sem, kako ga je zgrabil z zobmi in vlekel njegovo kožo ... Pa sem poklical na 113, plemenita akcija, prav zate .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Go raček... kick some rothenweiler ass .... Hm vidim da je že pokowc ustal, morem it spat, lahkonoč cmoke vsem, mrbit sem danes spoznal "eno" vsekakor pa eno škorpijonko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Danes malo musklfibra,pa bolj potihem moram govorit, Contess, as bla premalo oblečena Ninos, noč, nočasss; jest sm pa prej jedu mini pohan sir,mau rižka,pa jabuk in fižol .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 .....moj mali pa pod avtom, komaj smo ga spravili ven, iz glavne vene pod vratom lila kri.... ......račun: no comment, ampak izjemno hvaležen pasji pogled hj, a veš kaj pa mene zanima, a psi dobijo tut pasjo dod. kri? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 si grem jaz razvajat dušo po delu finofino, to slišet .Jaz pa sem danes bil na kolesu,pa sm Res mogu it,da sm se mau preluftau,imel sm glasbo s seboj,da je bolj hitro šlo..posneu sm spet slike za ozadja,tokrat motiv so bila polja in travnata področja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Grem ninat. Povzetek dneva; zadovoljna, luštkan dan Brala še dalje knjigo, ki sem se jo lotila pred parimi dnevi, in sem čisto navdušena nad njo... Kdaj se mi mal noge zatresejo, ko jo berem, ampak seveda je strah in paraliza tu zato, da nam nekaj sporoči Tako da sem ful vesela, da sem jo končno pa par letih ogledovanja na knjižnih policah vzela k sebi v zavetje in se odločila prijateljevat z njo.Popoldne prečvekala s prijateljicami, cimrom in sosedi... Za par minut objela svojo že skoraj izgubljeno brucko , ki ji nudim mentorstvo v ovinkarjenju na študiju - prišla je iz Exita in takoj letela dalje na regi v Posočje Potuhtala eno zadevco glede morja , bomo videli reakcijo drugega soudeleženega Naredila sem si tudi eno zapestnico iz modrih in bisernih perlic, je prav luštna in prva izmed zapestnic, ki ima gor nepravilen vzorec (a se jaz resnično malce razpuščam glede svojega perfekcionizma al ja )... pa ravnokar pred desetimi minutkami dokončala mojo prvo pravo mandalo po ful časa spet Ninat. Meni lepe sanje, vam pa zelo zelo lep dan. Naša pujsa bo pravkar pripujsala v službo, če že ni Dabr jutrček naša zgodnja Janja Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Sončna, spet menja dan za noč super padla odločitev za morje me prav zanima ali ali dobro jutro vsem, nov dan za zmage pred nami, prav zanimivo se mi zdi, da danes pa prav vem kaj so sanje pomenili... je čas intenzivnih sanj?moram preverit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ima kdo kako dobro idejo za enodnevno kopanje v kakem zdravilišču? Da ima veliko igral, pa tobogan pa.... nikoli še nisem bila v kakem zdravilišču pa ne vem Čatež...sam je ponavadi taka gužva...jooooooooooj... :o|o: vse mrgoli... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 jutro, mene sta 2 živahna škrata iz postelje vrgla, njuna mamica še spi...otroci zakaj ne spite vsaj do 9h? A se da kako otroke sprogramirat na tole Čatež...bila v soboto, nobene gneče ni bilo, otroci so pa uživali, kot taveliki Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Cosma...ko je šola...bi vsi spali do treh... Pokabu...tolk denarja...za dve ikebani pa res ni to tolk denarja...edino, če samo zelenje nesem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ja, saj vem Majica, tedva sta stara 6 in 3 leta, živahna pa totalno...spita, ko se jima zahoče...jaz sem vedno rada spala , tudi ko je bilo treba v šolo in ko ni bilo treba...taka sem, kaj čem. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Lastovice...gnezda mende ne stran...sam strehco za zaščito pred njihovimi iztrebki...ne? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Dobro jutro vsem... Me je pa prešinilo....bi bolje bilo, da te štorklje obiskujejo, ne pa lastovice, Mick....... Saj veš...prolaze mladosti dani..... (sicer pa tudi pri meni na ranču, na vsaki strani strehe imam dve gnezdi, sedaj še čebele...grrr...., komaj čakam, da bodo gotovi hlevi in potem jim bom pokazala pot tja...tam pa se naj naselijo...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Oho morgen . Vidim, da ste se eni odpravili spat, ko sem imela jaz že Tibetančke za seboj, pa nurse action, pa masaž , pa jutranji cyberwalk . Včeraj en coolski dan. vse opravila. Sem si par dni na skrivaj želela domač šmorn . Je namreč iz domačih jajc, na šprgetu, z mamino ljubeznijo začinjeno . No prideva domov, naju pričaka zelenjavna juhica in šmorn . Potem sem minimalno v red dala stanovanje, pa se spravim brat. Pa potem na cyberwalk. Zvečer je bila pa akcija. Z mamo sva šli do kontejnerjev, prosim. Kljub temu da nimamo niti najboljšega soseda , imamo 3 kontejnerje. Enega za steklo, enega za papir in enega za plastiko. In greva midve z novicami zadnjih 2 let v cizi po vasi do kontejnerjev. Pismu, kok jaz res uživam tule, kakšne simpatične hiške, še une starodavne, preprosti in prijazni ljudje. Pozdravljali so naju vsi po vrsti. Sprazniva smeti in sva šli nazaj domov. Potem še vaje za hrbtenico in . Danes zjutraj pa sem šla na pošto po službeno pošto. Večina deklet ej tam neprijaznih, ena je pa zelo zelo nadprijazna . In ji nesem eno reklamno zadevico , da je to malenkost zanjo, ker je vedno nasmejana in prijazna. Še bolj kot vedno je zažarela . En navihan dan vsem skupaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Bemu, sam mal mi gre na živce, da si eni tuki domišljate, da veste vse o meni in tud kaj bi bilo dobro zame. Mickeni, pozabljaš, da smo tule sami znalci . hecam se, to je že zelo visoka stopnja, ko znaš razmišljati na več načinov, samo ena mini stopnička je za tem, ko sprejmeš dejstvo, da je vsak svojega življenja krojač, da ne soliš pameti in da navijaš zanj in njegovo taktiko . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts