cosma 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Zajtrk je bil, čokolino s salamo, grez, čokolino brez salame, jogurt z medom in mandeljni .....no evo kako danes otroci jejo..... Šmorn Janja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 In to tak, temno rumen, od domačih jajc, že malo na oranžno vleče , pa na peči na drva spečen, dišeča kuhinja, pa z ljubeznijo postrežen, pismu imam take svinjske privilegije . Pa naj še kdo reče, da življenje ni lepo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 To bi bil šele užaljen, a ne? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 jaz pa sem tolk neumna, da sem upala, da bo danes sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Selene, pa saj je sonček, nevem tle pr men mi sije direkt v sobo, komaj vidim ekran hehe, komaj čakam dons zvečer vedeževalnico da conteso nek prašam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Naša pretkana Contesa, se na vse spozna. Pismu, a obstaja kaj da si mrzla? . Mi greš celo v sanje odgovort, pismu, pa ti si res naddeklinica . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 očitno moram na službeno pot, tja do Ljubljane vsaj... hm, Contesa, mogoče pa lahko do tebe pridem... službeno aja pa danes zvečer moram jaz tud mal v vedeževalnico pridit torej pri nas oblačno, mrzlo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 aha... še en temperamentnež... ko ga tud kdaj predolg jezik tepe.. no.. sej se bosta pomirila, ne... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 kak sam jaz dobra aja sončka še vedno ni ....torej, včeraj grem tašči pomagat in sem govorila vice, se hecala, bila jaz... mi je bilo popolnoma vseeno kaj si bo mislila (je opravljive sorte Pst) no in gledam škatle na omari pa pravim, kakšna je pa ta ponev, a je vredu pa pravi, hm, je še nisem uporabljala.... no in me danes kliče njen sin in v smehu pravi -doma imaš ponev hehe kdor zna ta zna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 njen sin tvoj dragi ali kašen njegov brat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 se mi je tko fletno zdelo napisat, njen sin jaja tisti, ki mora prenašat moje vragolije Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaz tudi nic ne stekam, madonca, tile neptuni v 3. :o|o: p.s. pa ne samo to, ja to si pac lahko mislim (kaj bi bil zdaj 'tascin sin')- ampak v cem je stos, tega ne stekam?Mislim, kje je povezava, kaj je s ponvijo, pa kaj pol, ce je bila na omari oz,. kaksno zvezo ima, da je opravljiva in vse tole... skratka, nic jasno...Torej - dobila si ponev, ki si jo zagledala na omari pri tasci. A je to to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ja Marsa, kdo bi mene razumel, kajne a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 helou dragi vsi! sem nazaj na netu po XX dneh...priznam, da je kar pasalo, malo brez civilizacije sem se pozdravila.....!!!! antibiotiki so naredili svoje, zdaj pa delam eno preventivno krepcilno dvomeevno kuro z brusnicami in zlato rozgo...baje pomaga sto na uro.saj bi dala tole kam v nasvete, pa ne vem kam...?! no, v glavnem...sem nazaj in dva dni delam in potem grem na morje se malo pregret in potem bom nova. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 ja Marsa, kdo bi mene razumel, kajne a odgovori mi, a je to to - ker ce je odgovor Ja, potem je moj ogdovor - jaz te (vseeno) razumem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ja od tašče ki me v bistvu ne mara in me opravlja če se le da, sem zaradi včerajšnje dobre volje dobila ponev, novo, prvič... upam, da tole ne bo neptunsko Marsa, sej vem, da me razumeš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Tinka, zivjo, me veseli, da si bolje! Kam napisat recept?Odpri novo temo v zdravju in jo naslovi - kure za krepitev organizma (ali imunskega sistema) - ali cistilne kure - ali kaj takega - sem mislila ze jaz to odpreti, ker jih imam par v rokavu, pa se nisem prisla do tega (ne, tele z rozgo nimam v rokavu, ker tega nimam kar tako na broju, tako je dbest, ce bos podala to). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 hvala marsa, bom napisala, evo ze grem! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 OK - kul! hehe, grem na osrednjo stran F in mi pogled preskenira v stotinki clane in vidim Stane, vera...nekako preberem - Stane Sever - da je gor, na LNF. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 hehe vedno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Komu govoris, Selene? meni? S kozo sem mislila sebe, tisto sem pa zbrisala, ker nocemo razkrinkavati... Tole bom pa tudi...Ceprav zdaj ni tok... prepricljivo... prej je blo boljs, skratka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Komu govoris, Selene? meni? S kozo sem mislila sebe, tisto sem pa zbrisala, ker nocemo razkrinkavati... Tole bom pa tudi...Ceprav zdaj ni tok... prepricljivo... prej je blo boljs, skratka. ja ful je blo dobrox:Dx sej me ni motilo... nekak to funkcijo v službi uporabljam pa avtomatika prevlada, bom se odkrivala razkrivala še naprej pa tud tisto sem včasih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Koza zijalasta! A ves ko sta enkrat Nord in Kristalka se nekaj sli in je tik za mojim postom bilo z nevem kaksnimi sajzi in kolorji napisano nekaj podobnega, mi je bilo ful mega, ko sem jasno postekala v cem je fora...Ma saj kaj grem res sploh tisto pisat, bedasto... vse skupaj izbrisem...Ali pa pustim, saj je brez veze, saj nihce ne steka in itak nisva edini niti ni prvic, da bi se kar nekaj zacvekalo vmes takole. Ejjjj, fuuuuj, - ne mi tega delat!!!! Bljek... eni nekaj pacajo smrdljivega... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 hehe men je blo kul tole.... sem tud tko vzela... a briševa pa dobro zgleda tam moje pod Mickenim postom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Living it up! kako ste lunčki? 13 vsem... ajd mejte se lepo js grem zdaj kaj narest še naprej... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts