Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:o)x x:px Ja saj zato pa mi sploh ni bilo jasno, kaj in kako, komu to ti - in se tale tvoj neptun xrolleyesx x;)x x:px :vragec:

OK, zbris...

sam da se tole vidis - k je tok dobr! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

:eek: :inocent: prej videla en Marisn post "koza"... sedaj ga iščem, ga ni...

Poskušam brati in razumeti vajine poste... in nikjer rdeče niti...razen da je ponev kar naenkrat pri Selene...

Hmm...in kakšna povezava je s kozo in s ponvijo... x^x ; zgleda da danes res ni moj dan :o|o: :o|o: :inocent:

Ej kolk znate vi sred dneva cloveka v smeh spravit.. x:Dx berem tele dve strani.. in poskusam dojet.. pa sem nekak prisla do tega, da itak ni kaj za dojemat, sam smesno je pa se zmeraj x:)x

Prisla iz knjiznice, prinesla tri literarne teorije.. pa gremo naprej pisat. x^x

Razmisljam, da bi sla zvecer v kino pod zvezdami...

Nikoli si mislila, da bom kdaj pocela kaj takega, kot sem vceraj... x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

berem tele dve strani.. in poskusam dojet.. pa sem nekak prisla do tega, da itak ni kaj za dojemat

Ja, saj, bedasto do fula, ampak se pa res zabavam zraven, cist sva zabluzili s selene. :D

pac pa - :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a zmedena komunikacija pa ne?

Se vidi, je ze bila tedaj malo zmedena,.,. :D

Picasso

Guest sanjalica

Poslušam poročila....

Maturanti so dobili rezultate.

Koliko srečnih :2src: ljudi je danes...in kako velika žalost :C: je pri nekaterih....

Prihodnje leto prihaja to pričakovanje v našo družino............... xDDx

a zmedena komunikacija pa ne?

Se vidi, je ze bila tedaj malo zmedena,.,. :D

hm jaz sem zmedena že celo življenje, pa nikomur povedat x8Dx nič grem se jaz sedajle še bolj zmedeno naredit kot sem, grem na sonček, ki je končno tud v našo dolino prisijal, pa sestrico mojo potolažit....

Dabr jutr x:Dx x:Xx x;)x

No, ja, saj sem vstala že prej... x;)x

Tibetančki za mano, eliksir kamene strele tudi, družbo na gorilni lučki mi dela eterično olje maroške mete (diši po čingumih, by the way x:Dx )... Zdaj se bom še mal sprehajala po forumu, potem pa sosedo zvlečem na en sprehod po rožniku, ker je tako luštkan dan xsrcx

Začela brat knjigico "Zdravljenje z refleksoterapijo", kar je spet stvar, ki me vleče za rokav že dlje časa, zdaj sem si pa končno vzela čas za to... mogoče bomo danes zvečer kaj refleskoterpirali x:Dx x:o)x x8Dx Škodlo ziher ne bo :8):

Selene dočakala sonček :palec: , Janja zaključuje službo x^x , Contesa ima novo ikonco xsrcx , Marsa je igrivo razpoložena x:Xx ... in ja, Aliana ima prav... znate nasmejat do amena, že drugič danes sem se skoraj že krohotala tule za ekranom xokx in vse to samo po vaši zaslugi x:Xx

Lep dan vam želim, z mavrico obarvan xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Samo nekaj...a eliksir kamene strele si spila zjutraj ?

Seveda... mislim, kaj pa je to takega, saj jaz ga tudi zjutraj spijem - a ti ga zvecer?

Picasso

Seveda... mislim, kaj pa je to takega, saj jaz ga tudi zjutraj spijem - a ti ga zvecer?

Saj pravilno da ga...zato sem vprasal.

Ker jaz sem ga enkrat ( prvic sploh) zvecer.

Pa nisem spal niti minute ponoci... :eek:

Ehehe - Kroko, Marsa x:Dx x:Dx x:o)x

Jap, ko sem vstala... kar je bilo kakšni dve urci nazaj x;)x Sem se odločila, da je dovolj cincanja, in da rabim mal rukerja skoz cel sistem, zato pa tut kamena strela... celoten servis hehe x:Dx x;)x Seveda še ob drugih aktivnostih :palec:

Contesa, hvala ti za lepe želje, bomo kar uživali na sprehodu x:Xx

Aja, Marsa.... Si me čist narežala tamle v "Pogrešanih" - "Pa folk kaj vam je, ljudje so na dopustih!" x:Dx x:Dx x:o)x :palec: (Sometimes we let the most obvious things out of the scene x;)x )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Aja, Marsa.... Si me čist narežala tamle v "Pogrešanih" ...

Oj, Soncna, saj ti si tudi razigrane sorte danes, a ne? ;)

Smo nakodirani na silicijev dioksid (od danes tudi ti)... ;) :palec:

Sem bila samo ... hm... stvarna. x;)x x:Xx

Contesa, pa bos se lepsa! x:px :vragec: x;)x x:Xx :palec:

Picasso

.Mi je fajn jih opazovat, edino moj mačkon mal histeričen občasno postaja.

...Gnezdo imajo v eni odprtini pod zgornjim balkonom......in zdaj mi cel balkon posračkajo...ha-ha....sem enkrat posušene drekce na balkonu posesal, še mi zdej sesalc smrdi k tajfl  da....dans bova mal vrtala in eno iz aluminija strehco al nekaj podobnega pod gnezdom nardila, pol pa naj sračkajo kolk čejo

hja, sam pol bo treba MIk tut tole pločevinasti podstavek čistit, če ne bo ratal Štajerski Triglav x:Dx Mačkoni so pa res lubomorni, haaa..zakaj ga privajaš na tak drenj x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hihi bo že držalo potem, da sem eksplozivna, kakor je imel moj trener navado rečt x;)x Sem užgala kar eno hitro turco čez Tivoli in mal Rožnika :hepko: srček še vedno fino pumpa, pljučka super delajo kljub vsem tem čikom, ki sem jih že zmetala vase, telešček je okreten in utrjen (pismu kot da bi se šla mal stestriat gor x:o)x x:o)x x:Dx ), samo kondicije mal manjka x;)x

Aja...pa srček vedno bolj objema dih dreves in božanje vetra... in duša ljubi. xsrcx Prav kul filing x:)x

Sončna Vila

VILA SONCA

Dva velika mehka svilnata angela z razprtimi krili sta se poljubila nad našo hiško in se obrnila proti Bledu..... Govorim o oblakih, da ne bo pomote x;)x

Kakšno čudovito nebo :palec:

Mejte se KRASNO!!!!!!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

v napovedi je en čuden humor omenjen x:Dx

js js tud čist nič več ne kapiram..., pa da ne bom sam nakladal dones zvečer je vedeževalnica na chatu, če ma kdo pereče vprašanje al pa sam predolg jezik pa bi rad mal poklepetal.... :) please drop in...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec: kak sam jaz dobra x:Dx aja sončka še vedno ni ....

torej, včeraj grem tašči pomagat in sem govorila vice, se hecala, bila jaz... mi je bilo popolnoma vseeno kaj si bo mislila (je opravljive sorte Pst) no in gledam škatle na omari pa pravim, kakšna je pa ta ponev, a je vredu :vragec: pa pravi, hm, je še nisem uporabljala.... no in me danes kliče njen sin in v smehu pravi -doma imaš ponev :vragec: hehe kdor zna ta zna x:Dx

Hi hi...tole s ponvijo mi je pa tako znano...Selene...ma sva si podobne...jez tut pulim stvar tako, da jo neznansko hvalim...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uf.. dost mam za danes.. Stvar sploh ni tko na easy, kot sem si predstavljala.. potem, ko pol ure brskas po netu, da uspes preverit podatek o nekem avtorju in ima ta avtor priimek Miller, za ime imas pa samo kratice.. in se ti odpre 1000 in vec strani z millerjem.. :wacko:

no, pol sem ga koncno na neki ruski al kaj jaz vem kaksni strani nasla omenjenega.. ja, dejansko res obstaja..

V bistvu samo eno stran napisala.. ampak kombiniram iz 10 razlicnih knjig + internet, tko da.. se par poglavij teorije, potem pa tisto ta lustno pride na vrsto.

Hmm.. kaj ce bi se oblekla, vsedla na motor in za pol urce do stare mame zapeljala.. pol pa v kino.. zgleda, da grem kar sama..

Uzivajte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

He he, sem se zabavala, ko sem brala te strani... tako prijetno zmedena komunikacija... malo poštekala, veliko ne x8Dx :vragec: x:Dx

tole (zmedena komunikacija) tudi mene nekaj drži zadnje čase :inocent:

Info za Sončno (in morebitne ostale, če še koga zanima): silicijev dioksid=kremen=kamena strela x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...