El Nino 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Mislim, da vem, kaj boš vprašal Nino. Ta bi znala biti prava, saj časovno tudi ustreza napovedi! 666 hudih bejb:) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Majica,nisem čisto izvenzemaljsko bitje a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaaaaa Naky, si me spomnila na oblake, ko sem šetala po Tivoliju bili so prav takšni, kot je dlaka pravkar rojene ovčke... taki na mejhno skodrcani, ful luštni, mehki... Cocinelle, hihi ... ne boš verjela, ampak prej sedim na WC-ju in razmišljam o silicijevem dioksidu, pa naumim, da je to kamena strela hvala tudi tebi za razlago Pa Nino.. zadnje čase skoz neke 666 cifre srečujem, se me je začel hudič držat al kako...? Aja... strelca strelja ko hudič Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ok folk lahko noč, lahkonoge gospodične.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Gledam naokrog vsi še spite.... od kdaj naprej je dnevni čas (ko lahko brez straha pred policaji nabijam kitaro) heja, čas je da priklopim slušalke.... zdele si bom zaigral en stand by me, ta mesec pa še naslednji do konca, bom hodil po žerjavici v osebnem in kariernem smislu, celo ljubezenskem, za povrh, so stvari v življenju ki pridejo če jih čakaš, a če je to res kje bi danes bili..... zato morem it iskat vse nice nd easy, ampak kot pravi Tina T. we never ever do anything nice and easy, we always do it nice and rough, kot piše banner gor, vzemi stvari v svoje roke, danes zjutraj sem umru v sanjah, sicer ubila me je neka mat, ki sem ji hči speljal, dokaj neslavna smrt ampak recimo da sem umru od ljubezni... in danes zjutraj se rodim spet ne bom si zdaj novga horoskopa delal ampak čas je da začnem mal drgač živet...... ajd dobro jutro tudi vam... moje je bilo vražje na lestvici top 666 vražjih jutr.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ElNino dobro jutro... mogoče sem pa jaz tvoje umiranje sanjala tko sms za rojstni dan poslaln, tibetančki za menoj.... kavica vroča še nekaj minut pa se bodo še ostali pričeli prebujat, tale čas je pa moj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 saj do osmih počakaj... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 a da jih prebudim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 pa še net mi nekaj crkuje heya ej majica če je kdo v vedeževalnici pojd jim mal pošlogat, da ne bom js zmer istim zmer ista vprašanja odgovarjal (odgovori jasno vedno drgačni:D) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 hehe dober dan, neverjetno vražji, kar pokam po šivih, hehe sicer sem že dve uri po konci, ampak kaj ne bom danes sem vstal od mrtvih ful zakon občutek, umret v sanjah, kinda like, whow that was close.... pismu ej, sam tiste tašče se morem pazit.. pa bo (več v mojih sanjah) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 dobrojutrodoberdan preživela nekaj dni službovskega kažina, panike, hektike in stresa ..........še danes, ampak bo malo bolj na izi vseeno, pol pa vikend...opraviti in dokončati še nekaj starih grehov......pol pa sam še štiri dni........in končno morje ........... nekam se ikonce menjujejo vidim ...lepo... en čudovit dan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Morgen vsem , včeraj sem si privoščila 2 urce mesta, vse obhodila in opravila fuuuuuuuuuuuul. Potem so prišli na obisk še tast in posvojena tašča , pa smo šli na eno pjačko . Potem pa domov, pa sem celo en film do konca pogledala. Danes pa doživeli realizacijo kar seješ to žanješ. Full grdo amapk ena res vedno osorna, vedno ji je vse težko narest, celo ko so imeli sodelavci dopust jim je rekla, da bi vsaj dež padal :xx!: :o|o: je včeraj delala zadnji dan. Popoldan šla rolat, padla in si zlomila zapestje in so se ji vsi plani zrušili. Nismo si mogli pomagat, ampak vsem je ušel , zdaj pa že skozi kliče in nam vsem javska. Nikomur ne privoščim poškodbe, da ne bo pomote, ampak je res do konca privoščljiva in resnično velja kar seješ, to žanješ . No ja, en lep in navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 ... padla in si zlomila zapestje in so se ji vsi plani zrušili....Vseeno pa trpi in jo boli - ves kok tole boli, pa nic ne mores delat, pa se leta bo lahko to cutila....Ona pa ne bo postekala, da si je to posejala... ne bo povezala tako kot vi povezujete.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Grdo boli, ja, pa tudi nikomur ne privoščim niti poškodbe niti nič slabega. Samo dobila sem še eno potrditev, da če ne najdeš prijazne besede za nikogar, če si vedno osoren, če vedno prelagaš delo na druge, skratka če ga lomiš, da resnično skasiraš vse to nazaj. Da so tisti kratkoročni pluski, ko koga z zlobo zabiješ do nafte in se ob tem naslajaš zelo dragi. Bolj mi je to potrditev moje poti, da je treba ljubiti sebe, Življenje in ljudi in če to nesebično deliš, se ti tako vrača, da nima smisla egoistično vse zase na kup nagrebst . Ona pa najbrž res ne bo razumela tega tako, imaš prav . Ne vem če razumeš, da ji ne privoščim, kljub vsemu, ampak da je le potrditev da to resnično deluje, priznaš ne priznaš, Univerzum funkcionira . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 Saj vem... a vedno 'harmoniziram' - ce vsi stekajo eno plat, ce je vsa podpora na eni strani, ce je logicno, da vsi podpirajo eno stran, bom vedno skusala vsaj malo osvetliti tudi drugo.Ipak - clovek je osoren tudi, ker je nesrecen, zagrenjen, morda v resnici ni tako slab clovek.... eni imajo bogvekaj in so stalno 'ogrozeni' ali se vsaj tako pocutijo - potem pa so kar nekako 'preventivno zajebani' - ce ves kaj mislim... OK, dajmo tko pogledat - ti si zdaj vidla, Janja, kako je res tole - vsak dobi pokasirano nazaj, vsak poje svojo juho - vroco ali pa hladno... Pac pa - zakaj pa ne gres dlje in naredis se enega preizkusa?Da namrec vlivanje pozitive drugemu prinese tudi pozitivnost - da nihce ni locen od drugih, da nihce ni samo on zajeban, da je kolektiv kot odnos - ziv, sestavljen iz cloveskih energij... In da s pozitivnimi afirmacijami lahko premikamo gore, smo tudi ze rekli.Rekli pa smo se, da s SPREMINJANJEM SVOJEGA ODNOSA DO NEKE OSEBE - prej spremenimo to osebo kot s spreminjanjem TE OSEBE. Nihce ni otok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ufa, si mi dala porcijo, tole je težje kot linki . Hm, meni je bila tale deklica načeloma simpatična, najprej. Dela v računovodstvu samo ona. In ko je ni, jo mora nekdo nadomeščati. In so nekako določili mene, jasno, delo mora teči celo leto in nekdo mora. Vsi se branijo, ker so to zadeve, ki jih delaš npr. samo 1 mesec v letu. Torej zberem vso svojo dobro voljo, se presedem semle, delam kolikor najbolj zmorem, priznam sicer da nisem tako hitra kot ona, pa da ja zagotovo tudi kakšna napaka, ampak to je v danih okoliščinah največ, kar lahko naredim. Potem pa pride nazaj z dopusta in te direktno nadere, ali pa za hrbtom in direktorju in zunanjemu računovodju govori, kako je kao vse narobe :o|o: . Sva se čisto v začetku še kako drugače pogovarjali na prijateljski način, še celo šli na kakšno kavo, ampak te je sposobna u tren oka nekam resnično nizko in podlo poslat nekam. Res nikomur nič dobrega ne privošči, vsaj po besedah ne. Nobenega sodelavca ne spoštuje, niti njegovega dela. Pravi, da lenarimo, da imamo previsoke plače... Skratka resnično skrajno negativno naravnana in prav nihče je ne mara v podjetju. Vsi smo se umaknili od nje, vključno z direktorjem. Dela pa tule, ker je natančna in to pač pri direktorju kljub temu da ve, da se nemogoče obnaša do sodelavcev in še celo do strank, pretehta, zato še dela sploh tule. Torej, kljub vsemu napisanemu imaš vseeno prav , samo kakšno strategijo pa z njo ubrat je pa vprašanje, ker je linija najmanjšega odpora, da imaš pač samo nujne stike in potem pač več kot toliko ni njenih minusov. Je naloga, vsekakor, samo recept bo treba poštudirat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Sošolka, s katero imava še vedno stike, me je vedno, ko sva se srečali skritizirala, pa kaj delam iz sebe, pa moje kile, pa njeno samohvalisanje, pa vzvišenost do vseh. Enkrat pa sem ji rekla, da me lahko preneha kritizirat, ker se vidim v ogledalu, ter da smo tudi ostali kaj v življenju naredili. Je obstala brez besed in se opravičila, sploh ni dojela da to počne. Pa vem da se punca trudi, da je vzvišenost krinka, strah pred porazom, zavrnitvijo, zato jo sprejemem takšno, samo pokazala sem ji mejo in jo upošteva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ... padla in si zlomila zapestje in so se ji vsi plani zrušili....Vseeno pa trpi in jo boli - ves kok tole boli, pa nic ne mores delat, pa se leta bo lahko to cutila....Ona pa ne bo postekala, da si je to posejala... ne bo povezala tako kot vi povezujete.... pol bo zgleda ponovno asfalt objemala... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Saj vem... a vedno 'harmoniziram' - ce vsi stekajo eno plat, ce je vsa podpora na eni strani, ce je logicno, da vsi podpirajo eno stran, bom vedno skusala vsaj malo osvetliti tudi drugo.Ipak - clovek je osoren tudi, ker je nesrecen, zagrenjen, morda v resnici ni tako slab clovek.... eni imajo bogvekaj in so stalno 'ogrozeni' ali se vsaj tako pocutijo - potem pa so kar nekako 'preventivno zajebani' - ce ves kaj mislim... OK, dajmo tko pogledat - ti si zdaj vidla, Janja, kako je res tole - vsak dobi pokasirano nazaj, vsak poje svojo juho - vroco ali pa hladno... Pac pa - zakaj pa ne gres dlje in naredis se enega preizkusa?Da namrec vlivanje pozitive drugemu prinese tudi pozitivnost - da nihce ni locen od drugih, da nihce ni samo on zajeban, da je kolektiv kot odnos - ziv, sestavljen iz cloveskih energij... In da s pozitivnimi afirmacijami lahko premikamo gore, smo tudi ze rekli.Rekli pa smo se, da s SPREMINJANJEM SVOJEGA ODNOSA DO NEKE OSEBE - prej spremenimo to osebo kot s spreminjanjem TE OSEBE. Nihce ni otok. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja. Pametno, Selene, janja recimo kaj takega.Ji reces - pa poslus, kaj pa si mislis? A se sploh zavedas, kaksen pain in the ass si?!Ali kaj takega... Glej dalje - morda je 'ljubosumna', ker ste vsi taki frendi, ona pa je izlocena. Ja, se je sama, a kaj pol, nekateri ne najdejo pravega nacina. Morda je 'preponosna', v nekem smislu.Morda ne mara patetike, sonckov in srckov, kot recimo jaz, mene tudi nekateri vidijo osorno.... a kljub temu, vsakdo si zelo biti sprejet, upostevan, ljubljen, obcudovan... Hocem reci - ne verjamem, da je spet tako negativna. vse kar pises naprej, mi samo daje potrditev, da je pravzaprav nesrecen clovek.Ne zna drugacne igre igrati, ne zna se spremeniti - ko vidi vas, odklonilne pravzaprav, se naprej tako obnasa, kot se pac zna..... Poves. Poslusaj, tvoj nacin mi ni vsec. OK, je tvoj, saj te stekam, samo je tezko potem s tabo sodelovati... ali kaj takega...Vi bi jo vsi skupaj radi prisilili, da bi spregledala - ampak ocitno ne spregleda, dajte ji torej normalno kot ljudje povedat. Meni je Mitja enkrat rekel - poslusaj, ves kok je tecno, ko pridem dam in vidim tecno faco.. itd...Meni je postalo na nek nacin nerodno, zal, in VESELA sem bila, da mi je rekel tole - kako on to vidi, dozivlja... jaz sploh nisem opazila!!! ker sem gledala skozi svoje oci, logicno.... Preprosto reces - dost je. Basta. Poleg tega pa s tem obnasanjem - nihce je ne mara (si kar predstavljam poglede itd) poglabljate to, ji tudi dajete 'moc'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ufa, si mi dala porcijo, tole je težje kot linki . Hm, ... recept bo treba poštudirat rafleksija vase kontrole.. morda; 1 del tistih, ki pri vas tako mislijo ...povej ji kaksno zgodbico, tako, ki ji bo osvetlila situacijo, hkrati pa ne bos izpostavljena oz. ne bo slabih obcutkov.. etc...ti znas pa itak fajn zgodbice govort free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Hm, mi je še tole šinilo, mislimd da so bile v napovedi spet poškodbe napovedane in tudi večja nevarnost na cesti - tule je pa zate en odgovor Selene . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Hm, ... recept bo treba poštudirat rafleksija vase kontrole.. morda; 1 del tistih, ki pri vas tako mislijo ...povej ji kaksno zgodbico, tako, ki ji bo osvetlila situacijo, hkrati pa ne bos izpostavljena, etc...ti znas pa itak fajn zgodbice govort Saj že itak kar naprej v temle smislu govorim, ampak res ni čudno, da tale forum toliko ljudi zasvoji, tule vas je res dosti dosti krasnih ljudi, enostavno tudi če bi želel ne sfolgaš vsem tem krasnim ljudem niti po en OS poslat, ker vas je toliko. Kako vedno nesebično in fair pristopite v situacijo. Res vse čestitke in hvala vsem za vse, pa spet mi je tok fajn, da lahko tule z vami svinjam . E mislim,da bi se dal zadeve kam premaknit, ja. Mogoče sem res postala malo lena v smislu, da se mi ni dalo z njenim tečnarjenjem ukvarjat, je bolj enostavno pogledat skozi ja. In tudi Marsina razlaga zelo verjetno drži ja. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ko vse to berem pa to.....me nekaj zanima.......vi torej ne verjamete, da so nekateri ljudje enostavno hudobni, vzvišeni, arogantni id.? In da niti tega nočejo, ne sam ne zmorejo spremenit. Ker mene pa res za vsakega posebej ne zanima in me ne utegne zanimat zakaj takšen je.....enostavno nimam časa in energije.....vsaj vedno ne, no...... Si predstavljam kaj misliš. Jaz menim, da enostavno hudbnih in vzvišenih ljudi ni, da so samo komplicirano takšni . Sigurna sem, da je to izraz nemoči, ali pa nezadovoljstva. Koliko pa so pripravljeni in zmožni v določenem trenutku narest je pa vprašanje, bodo ko in če in tule itak nimam pravice arkljev vtikat, česar sem se do zdaj tudi držala. Po drugi strani moram pa vseeno Marsi pritrditi, da bi mogoče se jaz svoje komoditete znebila, pa namesto da se ne zmenim zanjo, ko kaj zateži pokomentiram. Npr. ko se bo naslednjič pritoževala nad mojim delom na njenem delovnem mestu, ji lahko rečem,da je to največ kar zmorem, da si pa lahko predstavlja koliko napak bi naredila ona, če se usede na moje delovno mesto. Da enostavno čisto brez napak zaradi premalo izkušenj ne gre. Ji vržem nekak kost, da ji dam priložnost, če in kako jo bo pa izkoristila, je pa njena odločitev, do tega pa nimam pravice. Tako nekak sem jaz tole zdajle razumela. Saj ni treba da človek doktorira in se na vse pretege ukvarja z nekom, pa razglablja po zgodovini, pa išče razloge, čeprav sem jaz določeno obdobje to intenzivno počela :o|o: . Dovolj je, da si rečeš, da takega človeka nekaj obremenjuje, pa da vržeš kost če imaš možnost in to je to. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 Vem kaj mislite. Se strinjam. Tudi sucker je bogi, jaz pa tega ne prenesem in sem groba in osorna - pac scitim v tem primeru sebe.ja, je morda ZAL mozno, vseeno, da je nekdo pa zgolj hudoben (pa se to jemljem s pridrzkom, se tak krut morilec pismu je nekaj cutil kdaj najbrz, enkrat je bil otrok in vse tole)..... a vseeno... tezko verjamem, res, v bistvu... sem ze veckrat rekla: vsi imamo VSE sestavine (no, vsaj vecinoma, tako naj bi bilo) - in kot imamo vsi Fe, Ca, itd. - imamo tudi vsi dobroto, ljubosumje, jezo... itd. Enim primanjkuje tega in imajo vec onega, ampak v osnovi vsi isti zrak dihamo, vsi imamo podoben - cloveski - organizem in mind.Torej, tezko verjamem, da je nekdo samo hudoben.A v svetu se izkaze, kot da je tako, vcasih...Po mojem vedno kup okoliscin privede do tega, zakaj je kdo: morilski ali pa zgolj problematicen. Res je, kaj te briga kao, se pac ne ukvarjas.Ampak TE briga. Ukvarjas se s tem. To je to.Vsi ji dajete moc.Ce VES, da vsi v firmi o njej tako mislijo, ste si nekaj ze dali opraviti s tem - ampak ona pa ne ve - kar pomeni da ste jo po domace opravljali.Potem zacuti ta zid med vami in njo. In posledica je, da je se bolj zajebana, saj mnenje je ze itak taksno kot je.Morda je kdaj vmes bila prijazna, pa preprosto niste opazili, ker ste ji pritisnili to vlogo.Kaj pa veste, kako ona pri sebi razmislja...A ce bi jutri zenska naredila samomor, ali bi drugace razmisljali o njej?Potem bi bil pa mozen ta miselni preklop - da namrec ipak CUTI? Ce drugega ne, je fair, da ji poveste v faco. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts