Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:o)x x:Ix Haha, dobra fora, jaz ti tu 'pamet solim', vmes pa postar pride. x;)x

:2src: :8): :inocent:

THANX!!! Pismu, ej, dobila sem paket, notri pa nekaksna ura. ali kaj, sploh ne stekam, cela znanost tole, si grem mal prestudirat... x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sem se včeraj ušpičensko počutila x;)x , pa sem ti enega petelina poslala. Pri nas na vasi je tako, da me takšna zadevica kot je tvoja zbudi, opravim jutranji krog x:Dx , grem zbudit petelina in potem on zbudi ostale vaščane x:Dx x:Dx x:Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Xx Kul da si se 'uspicensko' pocutila. :)

Jaz pa gledam, kam naj vtaknem. :o|o:

Imam vse elektrike zasedene, kljub trem ali stirim razdelilcem. xDDx x:o)x x;)x xrolleyesx

Potem pa se cudim in pripisujem uranu, ko prizgem luc in zarnica eksplodira. xDDx x;)x

Tko da se nisem prizgala.

Tudi ne vem, kje naj ima svoje castno mesto... tule imam razne kamene strele, vsega boga, puscavske roze, puscavski pesek itd.... knjige, karte.... ze ionizator je kar na necem. x:Ix :8): xrolleyesx x:Dx x:o)x

Bo treba malo reda narest...

sem pa zadnjic v nulo pospravila balkon, da malo feng shui izboljsam, da ne bo vec opasan po zivotu. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf, neugodno, ko berem tele poste....

sem pri 20-ih šla z svojim fantom in njegovim prijateljem ter punco na dopust za 14 dni! :xx!: :xx!:

ma punca je v LJ bla še znosna, valjda, ker mijo ni bilo treba gledat več ko 3 ure skupaj, tko na kavicah pa kino.... ampak vse se je že na avionu začelo..... ona in njen dečko nista imela sedežev skupaj, pa ona v jok.... :xx!: (pazi starost 23let!!!) pa na grškem letališču ugotovi, da je na avionu pozabila vžigalnik, ki ji ga je njen dragi dal za 3mesečno obletnico.... pa ona v jok.... pa mene moj stran potegne, ker je že videl na moji faci eno dvignjeno obrv,... pa daj mari... easy.. x!x . se bosta sama zmenila..... x^x

pa pridemo v apartma, pa ji postelja ni odgovarjal pa spet začne kritizirat in jokat... :xx!: :xx!: :xx!:

pa jaz potrpežljivo bitje si rečem: ok, prvič skupaj potujeta, napetost pred potovanjem.... ok, daj ji čas!

zjutraj: pridem v kuhinjo ona na kavču joka, jaz dobro jutro ona nič, pogled k njenemu tipu... on izraz na obrazu: sori sori mari.... jaz z kavo na teraso, ej za zjutri mi pa tega res ni treba! Greva s fantom v restavracijo na kavo, pride malo za nama še njen dečko (sam!), sporščen pogovor, fore.... pride dekle zraven, se usede pol metra stran od mize s prekrižanimi rokami!

jaz njej dobro jutro, ona nič.... hiter pogled njenega fanta mojemu... moj široko razprte oči...sori stari... jaz zajamem sapo, začutim rahlo brco pod mizo..... jaz: poslušaj ljubica..... njen tip z odprtimi usti, moj tip ga gleda v stilu: sori stari, ampak zdele je pač ne upam ustaviti!, ker točno ve, da če neki ženski rečem ljubica to ne pomeni prav nič dobrega, oba tipa glavo dol....

... poslušaj ljubica.... ko zjutraj prvič vidiš človeka in te ta prijazno pozdravi mu odzdraviš, kot lepo vzgojen človek... s tem jokom kar prenehaj, ker če pali pri tvojem dragem, pri meni pač ne in boš morala uporabiti besede, če ti kaj ni všeč... nikoli več se ne usedi za mojo mizo na tak način, kot si se sedaj, ker smo vsi ljudje, vsi imamo dobre in slabe dni, in če ti ne paše naša družba, se usedi daleč stran od nas, ali pa se v tem momentu skuliraj.... skupaj bomo še naslednje 14 dni.... to je 14 dni dopusta za katerega sem garala in ga komaj čakala, in ga neka deklica kot si ti ne bo minirala s svojim obnašanjem! Če pa v tem trenutku razmišljaš, da sem totalen zmaj, in popolnoma neznosna za tvojo družbo, mi prosim takoj sedaj povej, in bomo imeli v roku 15 min deljene sobe s preseljenimi stvarmi vred in verjemi mi, da bo vajina na popolnoma drugi strani hotela kot najina! .....

... konec monologa... prižgem cigareto....mine par minut v tišini... jaz jo gledam direktno v oči... in... slišim njen: oprosti.... in po 15 min se je vključila v pogovor... :palec:

case closed.....

... poslušaj ljubica.... ko zjutraj prvič vidiš človeka in te ta prijazno pozdravi mu odzdraviš, kot lepo vzgojen človek... s tem jokom kar prenehaj, ker če pali pri tvojem dragem, pri meni pač ne in boš morala uporabiti besede, če ti kaj ni všeč... nikoli več se ne usedi za mojo mizo na tak način, kot si se sedaj, ker smo vsi ljudje, vsi imamo dobre in slabe dni, in če ti ne paše naša družba, se usedi daleč stran od nas, ali pa se v tem momentu skuliraj.... skupaj bomo še naslednje 14 dni.... to je 14 dni dopusta za katerega sem garala in ga komaj čakala, in ga neka deklica kot si ti ne bo minirala s svojim obnašanjem! Če pa v tem trenutku razmišljaš, da sem totalen zmaj, in popolnoma neznosna za tvojo družbo, mi prosim takoj sedaj povej, in bomo imeli v roku 15 min deljene sobe s preseljenimi stvarmi vred in verjemi mi, da bo vajina na popolnoma drugi strani hotela kot najina! .....

... konec monologa... prižgem cigareto....mine par minut v tišini... jaz jo gledam direktno v oči... in... slišim njen: oprosti.... in po 15 min se je vključila v pogovor...  :palec:

case closed.....

Ja, tako - poves: poslusaj... :palec: :palec:

Picasso

thx, sej, marsa, ko sem tvoje poste brala, sem si rekla, ajde da podkrepimo teorijo še s prakso! x:Dx

nekaj časa se lahko ukvarjaš s takim človekom, ampak vse ima svoje meje, in jaz nisem tip človeka ki bi okoli nekoga glis cel čas po prstih hodila!

zgubit nimaš kaj! saj že v štartu nič nisi imel! x;)x

xDDx :palec: Sploh si pa dala, Mari, ze brez tele 'lekcije' zelo dober primer, sam po sebi; namrec potovanje je DBEST nacin za spoznat cloveka; ce se hoces porocit, pejt na pot, malo daljso, prej. Bos ziher videl, kako in kaj.

ja, poznamo take... uh, kaj je ze vse bilo...

Mari, a nisi Lev - tole je kar skorpijonsko, jaz bi zelo podobno rekla zenski, po mojem.

Poslusaj - jaz imam tudi pocitnice itd. :palec:

No, in evo - zenska se je izkazalo v koncni fazi za ne-tako-zaj*****.

Picasso

levinja levinja..... :palec:

za potovanja se pa čist strinjam....res takrat spoznaš človeka, ker pride ogromno neplaniranih situacij in presenečenj!

Torej, pred poroko.... potovanje x:Dx :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

pejt na pot, malo daljso, prej. Bos ziher videl, kako in kaj.

Jp...pravijo, da je najboljse iti na jadranje, za kaksna dva tedna, z ljubljeno osebo.

Tam je se faktor 'pomanjkanje prostora'...pride na plano marsikaj (al pa tudi ne, ce mas sreco x:)x )

Ona je vdano prikimala in ves čas dopusta pomivala posodo. Me pa vse happy, sploh jaz x8Dx da nam ni treba. Pa še koristno se je počutila! x:Dx

:2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :D hehe mi daš njeno telefonsko? :D hehe ehja, da mi je treba skuhat ni problem, celo če je zanič pojem, da bi pa pol umival posodo.... ejejej :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem pa vceraj ugotovila, da ful pogresam ljubljano ( zdaj, ko nisem vec tok tam), vceraj se je blo prav prijetno zvecer mal vsedt v macka...vse pri ljubljanci je bilo polno, ampak mirno...ma ful lepo no :palec: x:Dx x:Ix

Drugace sem si pa spet, smotana kot sem, kupila najlepse cevlje na pogled, o udobnosti pa ne bi.. :xx!:

Film, k so se dekleta izbrale, je bil cist mem, ampak smo se vsaj zabavale...

Pa enga novga sm spoznala :palec:

Tak prijeten dan.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Rada pomiva posod... sej bi jo mel sam za hišno pomočnico... enkrat na dan po kosilu pride na obisk.... ti a pa ma pol vsaj dve desni nogi? :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no sej js mam dve desni, mrbit pa narediva eno izmenjavo :D rok... noge mam več al manj leve... :D heja... ač ša še boljš... kar ostanem pri tem kjer sem... :D sam kadar sem sam doma je bolj problem k res pomivat posodo edina rešitev je da skuham in tako pomijem k pol k se kup nabere... pomaga sam še neverjetni willpower ki ga pa nimam ;)

Contesa jaz bi tudi bla za tako varianto x:)x :palec: nisem baš neki kuhar x:Ix . Znam sicer pripraviti morje zadev - šipkov čaj, kamilični čaj, hibiskus čaj, metin čaj, jagoda - vanilija čaj, pa trdo kuhano jajce - mehko sem in tja x:Dx , v pomivanju pa prav uživam x:Dx . Tam najdem dve desni, za kuhanje pa samo eno, pa še to levo :sori: x;)x .

Sicer me je pa Žaža poklicala in naročila naj vas vse lepo pozdravim in da je preživela dopust na morju v takšnem vzdušju, kot si je želela in da je super srečna x;)x , pa da vas čeprav je na dopustu en majčkeno pogreša xsrcx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... za kuhanje pa samo eno, pa še to levo  :sori:  x;)x .

x:Dx x:Dx :palec:

Pozdravi Zazo nazaj in cimbolj naj uziva! :palec:

Picasso

pazi to: nabavila sem si računalnik za doma!!!!! x:Dx x:Ix x:Dx končno! do sedaj sem si sposojala službeni notesnik, a ma to nije isto! sem skoz mela zraven slabo vest, če mali kaj narobe stisne bo cel drek!

eto zdaj mava svojo baje ful dobro mašinco! Ampak...... nisem pa kupila modema! Ipak neki me pa more štopat, da nom skoz na netu!!!!

in kako bo potekal današnji večer?:

povabila svojega 13letnega nečaka na filmski maraton (on, moj sin in jaz), začnemo še ob dnevu in sicer s trilogijo Matrix.... pol pa ... kolikor bomo pač zdržali! zraven bodo v igri kokice, sirova salsa, balsen krekerji z origanom, čips, obvezen red bull za odrasle udeležence x;)x ... nasploh sama zdrava hrana!

V soboto zjutraj auf ob 8.00 in v čatežke za cel dan, za spremembo okolja, pa da mularijo zlaufamo... x:Dx

pazi to! x:Dx xDDx x:Xx :palec:

kul, cestitke, uzivancija! :palec: x8Dx

Picasso

Pazi to: zunaj je lep sončen dan. x:Dx  x:Dx  :vragec:  x:Ix  :palec:

Mari, ko bi ti vedela, kaj delaš svojim otrokom .... :xx!:  :C:

zakva?? prej ko slej bodo tut to hotl probat! pa bols da majo mat zraun kot pa koga ki cuti 'manj' odgovornosti.

tak cajt je, ni kej. ce majo oz. dobijo 'tisto osnovno' kar otrok potrebuje, vedenje da so ljubljeni, etc... bo vse drugo lazje; saj se jim morda v tem primeru ne bo potrebno zatekati in izolirati v konstanto 'uzivanje' igranja igric oz. gledanja tv, etc... temvec bodo slisali klic 'duha' in zeljo povezovanja ter izmenjavanja energije.

enkrat v lifeu smo se sli mulci filmski maraton... ki pa pravzaprav ni bil filmski temvec smo gledali koncert (Life Aid.. bob geldof... ) in mam se zdej v kr dobrem spominu. :palec:

Pazi to: zunaj je lep sončen dan. x:Dx  x:Dx  :vragec:  x:Ix  :palec:

Mari, ko bi ti vedela, kaj delaš svojim otrokom .... :xx!:  :C:

prav nič slabega! x;)x s tamalim sva že šla čez, kako se vklopi računalnik, kje daš cd, kako ga aktiviraš....... sori, ampak ta mladina je rojena v drugem času kot mi.... še mal pa bojo v šolah nehal na roke pisat pa bojo mel predmet desetprstnega slepega tipkanja x:Dx x:Dx x^x

sej majo že prvošolčki mobitele v torbicah!!

itak ni tako, da jih pošljem pred TV ali comp da se jih znebim..... HALO! sej bom zraven! veš kaka akcija je matrica! ma je ne spustim... x:Dx

a tist v drugem postu, ko sem napisala da gremo jutr v čatežke pa nisi opazu?!

glede na to da sem single-mom in sin ne hodi 2x mesečno čez vikend k fotru, kot to počne večina otrok ločenih staršev, ker očka živi na severu nemčije, delava vse stvari s sinom skupi: kuhava, pospravljava, skrbiva za 2 psa, se igrava, ..... in seveda gledava dobre filme in risanke. Ipak mu moram še prevajati iz ang v slo, ker podnapisov pač nečem!

midva imava sončne dni kadarkoli, tudi ko je dež! x8Dx :vragec:

enkrat v lifeu smo se sli mulci filmski maraton... ki pa pravzaprav ni bil filmski temvec smo gledali koncert (Life Aid.. bob geldof... ) in mam se zdej v kr dobrem spominu.  

U kaki spomini!!! tud sem to gledla, katero leto že?

in čist nora v Paula Younga: Everytime you go away, you take a piece of me with you... kak bi zdaj z užitkom poslušala tole...mmmmmmmmmmm

Hvala free x:Ix

LEP VIKEND VSEM!!! xhypnox

x:Xx x:)x Stanka B)

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...