Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

tole je čist neuradno ampak vseeno:

U2 have lost a CD containing songs from their forthcoming album,

NME.COM can reveal.

The band have been working on the follow-up to 'All That You Can't

Leave Behind' for much of the year. The album, which is said to have

a working title of 'Vertigo', isn't due until the autumn at the

earliest.

During a photo session in Nice a CD containing some new songs from

the forthcoming album went missing.

Guitarist The Edge said: "A large slice of two years work lifted via

a piece of round plastic. It doesn't seem credible but that's what's

just happened to us...and it was my CD."

Band manager Paul McGuiness said: "The recording of this album has

been going so well. The band is so excited about its release. It

would be a shame if unfinished work fell into the wrong hands."

Lucian Grainge, chairman and CEO of Universal Music Group UK,

added: "This matter is of great concern to us. As the missing CD is

our property we are very keen to find it as soon as possible. The

French police are being extremely helpful in this regard."

It is currently unknown if any of the new songs have leaked onto the

Internet.

Do you know who has the CD? If so, NME.COM will pass it onto the

band for you, no questions asked. E-mail details to news@nme.com

in moj komentar (čeprav jih naravnost obožujem): THEY STILL HAVEN'T FOUND WHAT ARE THEY LOOKING FOR! :vragec: x:o)x x:)x x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

in moj komentar (čeprav jih naravnost obožujem): THEY STILL HAVEN'T FOUND WHAT ARE THEY LOOKING FOR!  :vragec:  x:o)x  x:)x  x:Ix

tale komad si morem enkrat zašpilat po dolgem času....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Potem pa pride nazaj z dopusta in te direktno nadere, ali pa za hrbtom in direktorju in zunanjemu računovodju govori, kako je kao vse narobe
:xx!: :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ko vse to berem pa to.....me nekaj zanima.......vi torej ne verjamete, da so nekateri ljudje enostavno hudobni, vzvišeni, arogantni id.
ja, sm jest vedno strmeu k temu, da kjer se dela mora energija dela biti tekoče in humano podkovana,nič mutenja zato,ker ima eden slab dan....tisto naj bi se pustilo doma...

..takim MIk, ne bi smeli dati službe, ne glede na papir..morda bodo pa v službi dorasli svojemu slepemu videnju in s tem ostalim seveda delal nehote˝ kažin...

.Sem delal nekje za ekranom in vpisoval podatke,no potem smo pa imel v teamu eno žensko, ki je nonstop klepetala po tel..ampak jest začetnik ji nism upal rečt tisto;nehaj,kje maš mejo saj se vse sliš˝,(ker sem tut pop.klepetal z njo)..tko je.Tako Zadušno sodelovanje in negovanje je skor vedno tvegano za delovni odnos...Nekje sm bral,da nek šef firme vzame petek kot delovni dan..in vse prisotne v teamu ukaže˝da je za njih petek delovni dan v smislu telovadbe in gredo vsi v teamu se psihično in dinamično gibat(kolo,fitnes in taka party srečanja),a ni to uredu,tako se razbremenijo vse tiste kisle zamere in pogledi, ki se ustvarijo med delom x^x

n čist nora v Paula Younga: Everytime you go away, you take a piece of me with you...
si me spomnila, Stanka...le kaj vidte v njemu...je kr nekaj mojih kolegic iz otroštva poslušalo njega...mene ni nikol pritegnu, ne z videzom, ne s postavo, niti s piskajočim glasom...ampak nekaj je že mogu imet po svojem tisti šarm (ježevski˝),da se je zapisal v spomin nekaterim

Sigurna sem, da je to izraz nemoči, ali pa nezadovoljstva. Koliko pa so pripravljeni in zmožni v določenem trenutku narest je pa vprašanje, bodo ko in če in tule itak nimam pravice arkljev vtikat,..
x^x

.lahko si pa zagotoviš mir na delovnem mestu, saj se gre zate. Oni pa zase itak delajo direndaj naprej...Zdravo del. vzdušje, dobr narejen dan x^x

... poslušaj ljubica.... ko zjutraj prvič vidiš človeka in te ta prijazno pozdravi mu odzdraviš, kot lepo vzgojen človek... s tem jokom kar prenehaj, ker če pali pri tvojem dragem, pri meni pač ne in boš morala uporabiti besede, če ti kaj ni všeč... nikoli več se ne usedi za mojo mizo na tak način, kot si se sedaj, ker smo vsi ljudje, vsi imamo dobre in slabe dni, in če ti ne paše naša družba, se usedi daleč stran od nas, ali pa se v tem momentu skuliraj....
hoh, tole sm kr ene3x prebrau,da sm vedu zakaj je finta, pa sm se zamislu,si zmagovita v tem,veš...jest se še učim to delat,sm pa vedno stran hodu od takih,ki dušjo ozračje..sedaj to renoviram prec....Sj je pa res...izsiljevala je z jokom..tip jo slepo podpira..ti pa generalsko v poučno akcijo x:Dx fino,res..Tukaj si me spomnila še na nekaj, da sm vedno zarad takih izjem jest enkrat začel zbirat kolege,prjatlce sam tiste,ki so bili brez partnerjev to pa zato,da ni bilo takšnih sranj in igric; rad mam tekočo predajo brez mutenja in šepetanja x^x

Še mize ni pripravila. Ostale smo jo en dan gledale,pol sem ji pa rekla:"veš kaj beyba,ostale ti ne bomo cel dopust riti odnašale, če ne znaš pripravit kosila
haa xDDx , dobr to

Contesa...marsikdo bi tko naredil...samo moraš že nekoga poznat...drugače ti rečejo žal, ni možno..

Sem zadnjič prosila pri Maxmari...sem našla eno ful dobro krilo...pa je rekla..žal, rezervacij ne sprejemamo.. :xx!: ..men se pa glih ljubi potem v gužvo hodit... :xx!:

Sama doma... x^x čist kul mi je ...sam me mal jezi, ker me je en frend pustil na cedilu za Sočo...zdaj pa iščem koga..pa so vsi nekam poniknili.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Sama doma... x^x čist kul mi je ...sam me mal jezi, ker me je en frend pustil na cedilu za Sočo...zdaj pa iščem koga..pa so vsi nekam poniknili.. :xx!:

Astra

Greva na blejsko noč... x;)x baje so fejst fantje na Gorenjskem! x:px

Dum spiro, spero.

x:Dx x;)x

Midva pa nisva dobila akreditacije za Soccio in 'iz inata' ne greva.

Neumno se mi zdi - ravno tile dve karti bi pogresili...

Naredila bi jim spesl sajt, reklamico sfurala, bannercek, bi porocali, pa se potem bi napisala pac mnenje v Magazinu.

In kao ne. Nismo (LN) dovolj pomembni, referencni, ocitno.

Pol pa nic, k**** jih gleda.

Bo pa dez. ;)

Probala 150 kopalk. :switz:

Domov prisla brez. :o|o: :V:

Tamalemu edinemu nekaj kupila - sandale (jaz probala, imava pribl. isto cifro, jaz imam malo vecjo - se)...

Njemu premajhni. :eek: x?x

Se je pa izkazalo, da imam jaz daljse prste, pa mi do konca pride noga, njemu pa ne, pa mu zadaj tolk manjka... xrolleyesx

In morva it jutri zamenjat. :o|o: :o|o:

Mislim (*kopalke)!!! :xx!:

Imam 170 cm, 56 kg. Stevilko konfejcije 38. Modrc 75B.

V cem je finta?

ne stekam. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim (*kopalke)!!!  :xx!:

Imam 170 cm, 56 kg. Stevilko konfejcije 38. Modrc 75B.

V cem je finta?

ne stekam.  :V:

A iz skatle si jih vzela ? x:o)x x:Dx

Hecam se, da ne bo pomote..to je iz enega vica o blondinkah.

Ja, z oblacili je tako: moras poskusati tako dolgo, dokler ne najdes necesa, kar ti je vsec, v cemer ti je udobno.

Ker najvecja neumnost je, da kupis nekaj 'na silo', pa se ti pol upira obleci to. Aja, pa se placat moras povrh vsega.Placas, da trpis x;)x

Saj bo...

A res, Nino? mene je pa danes tole ful presenetilo... ker res, imam vecjo nogo kot tamali, a njemu so premajhni sandali, a meni pa skoraj malo preveliki. Imam tudi ozjo nogo in on ima visji nart.

ker na rokah nimam tako dolgih prstov... pravzaprav sem skoz mislila, da imam 'kratke', pa sem postekala, da je to zato, ker imam veliko dlan - pa prsti krajsi zgledajo, v bistvu pa so se kar dolgi, ce tako pogledam. xDDx

Ma. :xx!:

Nakupovanje... :o|o: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :xx!: :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kroko - saj jih imam ogledane kaksne, dbest pa to... sam so 15 jurjev al pa 20... xrolleyesx :sori: :o|o:

... sicer pa mi beneton ful ustrezajo - kroji oz. modeli in tudi barve - sem jih imela ze ful. Pa tudi drage niso, pravzaprav so kaksni modeli celo zelo poceni...

Sam - so slabe kvalitete, za eno leto do dve - ful se zmahajo, pa barve zelo hitro zbledijo...

Ne maram 'kosti', podlozenih modrcev, drekastih barv, belih kopalk, roznih vzorcev... itd.

V bistvu hocem preproste normalne kopalke. In takih ni. x:o)x x:px

Butast. :xx!: xrolleyesx

Picasso

Kopalke.. :xx!: :xx!:

Sem si zadnjič svoje ogledovala...pa vidim, da so že čist znucane...bo treba po nove...sam ko pomislim, kako to zgleda.. xrolleyesx :xx!: ..pa še ogabne kabine imajo...s tisto tečno svetlobo...ki ja poudari vsako napako.. xrolleyesx ...te kr mine..

Marsa, misliš, da nisi zahtevna..pa v bistvu si...ker točno veš kaj hočeš...

Astra

Per aspera ad astra

Ma saj to...

Jaz preskeniram s pogledom v hipu..

In mi prodajajo, ces - kaj pa tole? x:Dx x:o)x x:px :vragec: :hepko: x!x

(ko 'nastejem' svoje 'pogoje')... :D

meni!!!!!!!! Saj vidi, kaksna sem, ko pridem!!!!!!!!! :D

Butast. :xx!: xrolleyesx x:o)x x:Dx

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Zdajle sem dobila OS od tamalega..

'Bla bla...' (*pac nekaj)

In:

Ps.: Mi kruh narežeš? :o|o: x:Dx

:hepko:

Takoj vstala in sla kruh narezat. x:Dx x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...