krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 dbest pa to... sam so 15 jurjev al pa 20... :o|o:A ? Kaj imajo GSM pa MP3 player integriran ali kaj ? Vcasih je ceneje biti moski, res... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja ne... ( - ja - ne)... So tudi za dva jurja... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Vcasih je ceneje biti moski, res.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 V bistvu hocem preproste normalne kopalke. In takih ni. nared si jih sama al pa najameš tamaro Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kopalke....ne govori.... vsako leto ista zgodba.....sem potem vztrajala v starih, pa mi jih je prijateljica potem kupovala....k me je imela zadost, je rekla...da taka pa že ne bom okoli hodila v bistvu niso bile slabe...samo njej so se zdele mal razvlečene Letos sem si celo 2 ubodla...da dol padeš...pravi bogati ulov Danes mi je uspelo priti v ZOO, ker je bil včeraj prenatrpan program in so bili škrati preutrujeni po Tivoliju in Mostecu +City parku še za Zoo...tako, da smo šli danes....tale naš ZOO je res mal bogi no no comment Včeraj sem dobila en ogromen pušlc iz rumenih vrtnic in **rdečega šipka** sem ga komaj domov privlekla, se je prijateljica zezala, da je to velikost šopka za krave ...kao cel grmovje ...Danes razvila sprintala prve fotke iz Grčije in so kar planile .....vuuuuuuušŠe ena garnitura obiskov tu do jutri....potem grem pa na morje malce predihat zrak. Mi je mama strogo zabičala, da moram biti doma v ponedeljek, ko imam RD, češ da ne bom spet mrknila kot v Grčiji Dobila za darilo karton šampanjca....bomo res še mal nazdravljal.....k ene tok ga je že šlo....No ja ...samo, da bom še lahko naravnost hodila. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Madona dons jo mečejo hormoni, pa mi je ratalo jo pomiriti z objemi in poljubi. Kako sem jo stisnil k sebi x!x Je bila zelo črnogleda, kar neke ideje o tem, da jo lahko pustim če je ne bom prenašal, ker je kao ful tečna, kruta itd. Sem se kar naježu :OO!: , ko je take vn metala. Halo!!! Pismu da zna neke ženske tko vn metat, ko so v fazi mesečnih sprememb . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Bravo Volk Evo jaz se počasi odpravljam spat Kakor je na začetku izgledalo, da bo to neproduktiven dan, tako se je do sedaj tehtnica obrnila v obratno smer. Je bil mentalno produktiven. Kolk stvari se ti dogaja v glavi, če se sam mal potrudiš In to samih fajnih in pozitivnih Narisala sem še eno mandalco; me je navdahnila Marjetka, pa sem kar prerisala njen vilinski simbol iz današnjih Astronovic "Poglobite se vase"prebrala še četrt knjige od Rozmanove; ugotovila, da ziher nisem zasvojena z igrami na srečo, hrano, delom, nakupovanjem in zadolževanjem, duhovnostjo (posebno tale ugotovitev je godila ) Verjetno preberem še par strani, preden zaninam spet v sanje.... Malce sem brskala po starih zvezkih, kjer hranim svojo poezijo in določene pesmi, ki so mi všeč, pa so od drugih avtorjev... Prav luštne so nekatere Aja. Popoldne mi je frendica tuki nekaj DL-jala s Kazzaa-jem, pa sem fasala neke viruse na računalnik; zadeva je hvalabogu zdaj odpravljena, nobene prevelike škode (oziroma je vsaj še nisem opazila). Sem že mislila, da sem virusno nedotakljiva s tem antivirusnim programom, pa evo - izjeme potrjujejo pravilo Lep dan vam želim, sploh čudovit vikend, Contesa tebi pa čimmanj naporen delovni dan Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 dobrojutrodoberdan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 prišla iz "sprehoda", večino poti že pretečem.... našla tri ogromne štiriperesne deteljice čaka me lep dan, vem to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 uf, neugodno, ko berem tele poste.... sem pri 20-ih šla z svojim fantom in njegovim prijateljem ter punco na dopust za 14 dni! :xx!: :xx!: ma punca je v LJ bla še znosna, valjda, ker mijo ni bilo treba gledat več ko 3 ure skupaj, tko na kavicah pa kino.... ampak vse se je že na avionu začelo..... ona in njen dečko nista imela sedežev skupaj, pa ona v jok.... :xx!: (pazi starost 23let!!!) pa na grškem letališču ugotovi, da je na avionu pozabila vžigalnik, ki ji ga je njen dragi dal za 3mesečno obletnico.... pa ona v jok....Tole, ko sem brala...joj...joj...tale deklič...dobr si ji povedala...tako solzno izsiljevanje zna vsakemu presest čez glavo v parih urah... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Madona dons jo mečejo hormoniJa Volk, včasih nas kar zavrti , nekatere bolj nekatere manj...pa ni isto vsak mesec. Svetuj ji kakšen dodaten vitamin, lahko malce ublaži zadevo. Danes lep sončen dan....moram zdaj v lov na eno posebno čokolado, da jo bo sestrična vzela s seboj v UK, kjer jo otroci čakajo, da jim prinese, čokolino in čokolado...hehehhe (otroci stari 24 in 23) Pogrešajo stvari, ki jo jih jedli kot otroci...pol pa vedno švercamo čokolino in še ene par stvari tja, nazaj pa jaz privlečem stvari, ki sem jih jedla, ko sem jaz tam bivala....predvsem začimbe za indijsko hrano pa še kaj exotike in pa celo nekaj angleških stvari...ki niso kaj prida okusne ponavadi. Mari tale je res dobra fora ....poznam take zamorjene scene :xx!: Selene še nikoli nisem našla štiriperesno dedetljico Sončna čist navdušena nad mandalcami....sem še jaz začela razmišljat o pleskanju na svoj način. Sem dobila idejo, ko bomo belili stanovanje, da bi lahko kako mandalco kam narisala..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 huhjej že tolk časa pokonc pa šele zdej mi dela net no ja dobro jutro vsem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 dobrojutrodoberdan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Danes šla v mamino stanovanje...z dragim in obema bratrancema... vzela njene rože, lesen pepelnik in eno leseno skledo...nekaj, kar me bo spominjalo nanjo...bratrancu rekla...poslušaj...se zberemo tukaj pri njej v stanovanju en večer, vržemo partijo Taroka in se spominjamo časov, ki so minili...samo za nostalgijo...in pozdrav...potem pa ...Našla še 6 državnih odlikovanj...jih pogledala in dala nazaj...bojo že vedeli, kaj narediti z njimi...(nisem niti vedela, da jih ima...) majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Volkec, kaj naj rečem...samo ...da si tako ravnal...men moj sam reče, kaj je polna luna, da si tko tečna... ...Aja, pa zdaj si še ful ...pa tole gre... Mari...ja, kul si naredila... ...sam me nekaj zanima, a nobena od vas še ni bila neznosno sitna in malenkostna kdaj... Men se včasih zgodi... ...da kam greva, pa mi nč ni prav...kr iščem, kaj vse je narobe...in sem sitna do nezavesti... ....potem pa se znašam nad mojim..in tut kakšno ..potočim...pa frendom param živce.... ..in potem, ko sem v takšnem filingu še kakšno staro stvar potegnem na dan... :xx!: Saj kmalu mine..ampak kak dan pa traja...in z mojimi frendicami je isto...tut njim se zgodi...tko da se mi to ne zdi nč nemogočega...saj potem sam ugotoviš...da nima smisla..in se spraviš k seb....pa začneš uživat... Majica...ufff, tole si tako mirno opisala..mene bi ziher iz tira vrglo... Sicer pa...lep dan lunatkom.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 dobrojutrodoberdan Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Dobar jutar. A tko poskocni ste nekateri? Jaz pa vstala ob pol sestih - takrat se trgovine s kopalkami se ne odprejo....Sam ob enih se pa ze zaprejo. Ker sem prejle vstala (sem sla jasno nazaj spat, ker se mi ne da bluzit od pol sestih).Tako da grem danes spet na lov za kopalkami. Se mi je sanjalo, da sem se od zadaj pogledala v spegu - - in sem imela cisto celuliticne noge zadaj po stegnih, pa grde zhilne 'zemljevide'...Uhh... sem sla prec 'preverit' pol... Lepo sobotkico vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Teb pa velik uspeha...ene leeeeepe kopalke..po tako nizki ceni, da boš sam.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Upckam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Marsa, ko jih boš našla, pa sporoči....kje in tko... ...jaz jih tudi rabim... ene nove Sem tudi že ob šestih bluzila po stanovanju in kar nekaj že naredila Zdaj pa bo treba malo na sonce, hvatati brown boju ....pa še kar nekaj tule kvačkam Lepo soboto vsem Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 ura dvanajst jaz pa iz trgovine hehe, kao.... od devetih. Sem dobre volje, sem oddala eno pošto, samo upam, da bo ostalo nepoškodovano. Zdej pa moram it kosilo pripravljat, pa pospravljat, pa na balkon mal nogice posončit (če bom ulovila pravi čas). Sem na kavici izvedela veliko zadevic, ki so samo potrdili moje misli. Pa ne verjetno kako čutim da tale luna zapušča raka, kot bi breme padel iz mene.Tko, upam, da so kopalke našle nove lastnike, da uživate v dopoldnevu, jaz vsekakor sem.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 ... Ampak - mam kopalke!! Sem tolk zmatrana in me bo glihkar razneslo, da se moram mal shladit najprej... Si grem caj skuhat, pa pol 'porocam'. Thanx ker ste mislili name, eto, pa jih mam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 marsa ce se mores shladit najboljš da daš kopalke gor pa skočiš pred en hladen tuš na balknu na zraku da jih sprobaš kako zgledajo mokre... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Marsa, ko jih boš našla, pa sporoči....kje in tko... ...jaz jih tudi rabim... ene nove Uh... saj tele sem ze vceraj probala, pa se nisem utegnila vrnit ponje.No, moje nove kopalke so Skiny, crne, dvodelne - kupis jih lahko 'po delih' - hlacke posebej in modrc posebej.Obicne, modrc je gor za zavezat okol vratu, a trakci niso cisto tenki... ccaa 1.5 - 2 cm siroki. Hlacke pa kul, ravno pravsnje (imajo kake 4 modele ali celo vec razlicnih hlack; tangice, take navadne, malo vecje navadne, pa se take kao mickene kratke hlacke).Skupaj so me kostale dobrih 10 jurjev - za manj ni sans da dobis dobre, ocitno.Veliko izbire imajo v Emporiumu - pa fajn je, ker so vse firme na kupu, vendar jih nisem kupila tam.Hlacke sem kupila v Nami, modrc pa sem letela se 1x v btc iskat, upala, da bo se. In je bil.V trgovini Skiny v btc-ju.Od Lisce je ene par modelov lepih in tudi cene dosti ok v primerjavi z drugimi, pa mi nic ni bilo prav itd..Hecno je, da navadno tezko dobim ravno zato, ker je recimo modrc premajhen, hlace pa prevelike... redko v paru dobim res one D.Tu sem imela pa ravno moznost, da zbiram kar cem, je pa oboje slucajno iste cifre (38).V Benetonu sem ene ogledovala, cincala... mah, a za vec kot 13 jurjev majo da so 100%, brez cincanja...No potem ko sem si vse ogledala, me je kar picilo in sem sla nazaj v Namo kupit hlacke...Pa pomislila, ups, drzno tole, kaj pa ce ne dobim vec v btc-ju?A mi rece takoj drug glas v glavi - dobro si se odlocila.Res. Pridem v BTC, vse prazno, da sem mislila, da je zaprto, padem direkt tja, modrc me pocakal, se celo zmisljevala sem si malo, ker je bil en bolj 'zmahan' (morda kaksna debela probavala).Sem ze deklaracije, listke itd. dol porezala, samo se operem jih.kul. Pa hotla sem ene crne spet.navadno crnih sploh ne gledam, samo pisane - pac, beneton colors....So bile pa gatke dobre pri onih benetonovih.... Skratka - to mi je vsec, da ima zdaj vse vec firm tole - po delih... Si dokupis, kar zelis - in ni svinjska fora - v koncni fazi niso drazje, pac pa v bistvu enakih cen ali celo te pridejo ceneje.Zdaj ima torej Skiny tudi tole, pa Lisca tudi nekaj modelov... Zelo so mi bile vsec ene od Nancy, skoz sem jih gledala (take sinjkaste, zelo lepih barv, pa tudi posrecen kroj, vendar rahlo podlozen modrc - a se da kao dol), 14 jurjev... potem pa sem jih za stos probala, se dobro - sploh mi niso pasale.Je pa en model bil skoraj natancno tak kot so tele moje Skiny, vendar so bile v paru in so hlacke bile malo premajhne, poleg tega pa so bile na bokih 'skupaj dane' s takim okroglim lesenim necem... pa mi je bilo malo tumach. Pa so tudi bile okoli 12, 13 jurjev...Skratka - take so cene ocitno...Splaca se pri Benetonu na znizanju kupit.7 jurjev (tam sem parkrat kaksne kupila tudi za 5 jurjev) ze dam za one, a ne pa 13, 14 - pa da so lila kopalke cez eno leto skoraj bele pa skoz se vidi, ko kar 'preperijo' nekako.Bomo videli, ce so Skiny kaj boljse - kopalk se nisem imela, pac pa nekaj perila, sem kar zadovoljna, razen da se trakec skiny po defoltu dol odpara. Pac pa majice brez rokavov pa so zakon, vec sezon jih nosim, isti kroj, vse lepo stoji, nic razvleceno, nic se ne para. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 očtino so kopalke našle zadovoljno lastnico, kul... mogoče so pa tudi moje štiriperesne deteljice pomagale Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts