Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Mushi - ze 100X so se do mene nesramno obnasali- kot tudi tukaj, vsakodnevno... mulaste prodajalke, bedasti in leni kelnerji... tega je povsod dosti...

Vem, kaj mislis... a ne grem se, pa konc...

Ker to vsi ustvarjamo.....Kar posplosimo- ne morem verjet, ko tam berem - slovenci in vse tole.... potem mi da pa misliti... to je verizno...

Ker vsi tako razmisljajo, tako je.....

Zalostno, v glavnem...

Je tudi meni prekipelo ze vmes, pa sem hotla komentirat, potem se ni dalo, bi se morala registrirat... pa tko...

Pa je brezplodno.....

Raje prijazno pozdravljam morebitne Hrvate, ki se nam bodo pridruzili tu in ce bom kam se vclanila, se bom, ko bom rpebrala na HR straneh - daj, bodimo prijatelji...

Tale sranja pa me ne zanimajo, imam svojih problemov dovolj, kaksna bbanka, mercator, lastniki his na hrvaskem... a so znorel? kaj ma to zveze z mano? xrolleyesx xrolleyesx x:o)x

Neumno...

Ali nas ni lahko prav sram, ljudi, na kaksne nivoje se vse spustimo?

Tam folku slina tece iz ust, cist so stekli postali....

A res hocemo bit taki? xrolleyesx :xx!: :V:

beda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Mick - če zmaga pomeni to kar mislim... potem x:Dx :palec: :palec: :palec: x:Dx - od srca.

Marsa - podpišem se pod tvoj post s tem, da izhajam vedno iz prepričanja, da me o človeku ne zanima ne njegova narodnost, ne njegova vera, ne njegov materialni status, ne njegov položaj v družbi... ampak način komunikacije, ki ga ustvariva drug z drugim....

In vendar Mushi, ko začneš človeka predalčkat "ti si hrvat - zato si slab", "ti si srb - zato si dober" delaš neko diskriminacijo med ljudmi.

In ne izhajaš iz dejstva, da smo v biti vsi enaki.....

Razlika je edino, da imajo eni lulčke, druge pa imamo lulike....

marsa me je poštekala, jst enostavno ne grem se več, ker mi ni treba, turizem se lahko drugam preusmer, prjatli ne. Res.

Tole sem po mailu dobila namig, se mi zdi brezveze... sem pa podala to sem, je čist v mojem stilu da negativne aspekte vseh stvari izpostavim,.. je ravno sodelavc pravil kako sranje je imel prejšnje leto na Hrv. ko mu je avto ruknil smetarski avto..

Ne rečem da so vsi slabi, al pa vsi dobri, dost mi je neki negativnih subjektov, da bi jst svojo potrpežljivost pa denar tam trošila. Nijet.

Mushi

V bistvu zadnjih 10 in malo vec let nisem hodila na Hrvasko, v Srbijo.. v bistvu kamorkoli v bivso Jugo.. pac, splet okoliscin in dolocenih ljudi v moji blizini, ki niso hotli imet nic s Hrvati in svojimi bivsimi brati in hodit dol na morje.. moji starsi v bistvu..

Sem pa hodila po Evropi precej.. Spoznala ful ljudi v Spaniji, Franciji, Italiji, Avstriji, na Portugalskem, Finskem.. Nasla par ful dobrih prijateljev med njimi. In nasla par ljudi, ki jih nocem nikoli vec videt. Ker so kot osebe taki, da jih pac ne toleriram. Zanimivo je, da moram prav razmislit iz katere drzave je bil tisti kreten, ki se je pogovarjal z mano na totalno primitiven nacin in ki mu ni nic drugega hodilo po glavi kot seks.. In po drugi strani.. iz kje je ze Riikka.. ful facasta punca, ki rada malo prevec popije.. svedska, finska.. tam nekje..

Letos sem bila ze trikrat na Hrvaskem.. in incredible! Izkusnja je bila neverjetna. En kup zanimivega folka, ful sem se naucila od njih, se celo hrvasko sem se trudila govorit, ker me slovensko niso razumeli.. ceprav nimam pojma o hrvascini in nikoli nisem govorila. Pa ena zenska je bila, ki mi je sla totalno na zivce.. ker je bila pac afna..

Mislim, a je komu jasno kaj hocem povedat....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Fucking neumno je predalckat ljudi zato, ker si je nekdo zmislil, da bo narisal crto na zemljevidu prav na tisti reki in ne 20 km bolj na levo... helou????

loesje

Spet nazaj -

Oj... tole debato'selim' v novo temo, ki sem jo odprla... ce kdo zeli, da ne bomo po Dnevnikih tako debatirali o tem kot kasneje morebiti iskali...

V bistvu je to pomembna tema... ceprav se mi ne da o politiki, ker pol se lohk sam zgrizem pa znorim... raje se drzim postrani in nimam kar takoj v vsem mnenja, vsekakor pa mi ne more nihce nicesar prodati - izhajam iz sebe... notranjega stalisca nekako... Sledim, opazujem, gledam in si ustvarjam mnenje (shranjujempodatke, jih kasneje sortiram...)...

No, ja... hocem reci - ni sans, da v bistvu se ne bi dotaknili tako pomembne teme, konec koncev se nas to ful tice- mene ze, jaz pa shizim na morje, ne morem brez, itd....

Medtem ko se bodo ze vsi poklali, bo se vedno stala tamle kucica, bo morjece, zalivcek, Tonci sicer ni vec ziv, je pa zato katica... ... . in tko... kaj pa zdaj? Iz nekaksnega inata nekam da ne....

No, saj, res je, da grem lahko pa 1x za spremembo res pa v CG (koncno!!). xDDx

Zoprne teme.

Uh, zdaj moram pa ful sibat.

Drugace pa se dobro pocutim, ful mi ustreza obdobje dvojckov, zdaj se bolj, ko je se merkur (v biku me nervira...).

Koncno sem tankala, ko se je benz pocenil. x^x x8Dx x;)x (za ne vem, 5 stotinov ali koliko... x;)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

p.s. no takole je s tem...pacas odg., potem vmes 5 koment., ti pa vse po spisku zignoriras...

Ko sem pisala, je bil Mushin post zadnji.

Aliana - :palec:

... selim pa v drugo temo debato... x;)x :palec:

Picasso

Razlika je edino, da imajo eni lulčke, druge pa imamo lulike....

Včasih so tudi lulčki, lulike in obratno!

Sicer se pa strinjam z večino napisanih postov, podpisanih od Micka, Marse in Sanjalice....hmmm dežurna ekipa. Sem šla prebrat, tele zadevce, pa vem, da so na slovenskih forumih identični posti, samo v obratnem redu **jebanja**. Kdo je močnejši, pametnejši, bolj severen, bogatejši, bolj zaveden, bolj zgodovinski....

Ker se cenim? :fiju: ...mogoče, se včasih precenjujem....pa mislim, da sem boljša od drugih, ker sem rojena 100km zahodneje, severneje....k mon....men se tole res ne da.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Joj, lunatiki, kok vas pogresam! x:(x

Pa strah me je zdej, ob dveh mam razglasitev rezultatov ekonomije, drugic delala, pa nisem ne vem kako znala.......najvec 6. Ampak rada bi nardila, ce bo 5-6 mam ustni zagovor - se bolj strah. Sicer pa ne vem, a je bols, da nardim pa se znebim tega predmeta, al pa ne nardim, pa se cez pocitnice boljse naucim......ker v vsakem primeru letos pocitnic ne bom imela. Ma strah me je..... :sori: Sem si pa vilinske simbole narisala, mogoce bo pomagalo.

Kdaj bo ze konec teh izpitov, cas se mi je ustavil. En teden se zdi en mesec. xrolleyesx Uf, se do konca meseca....... :vio: Potem pa bom sigurno lahko vec z vami. x8Dx :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Včeraj sem preživel en prelep dan v Ljubljani. V prelepi Lj. Res, center in okolica mi je bil zelo zelo zelo všeč. Aakhut, ne morm pomagat, sem se navdušil in pridem od zdej naprej pogosteje v LJ xnckrivx Pa na enih par koncertov tud. V bistvu sem sedaj prvič po belem in sončnem dnevu videl LJ. In tudi službeno dolžnost sem baje speljal odlično in danes prejel v službi že par čestitk. Ampak sam sem previden, verjamem šele, ko bo črno na belem. x;)x Se pa moram posebej zahvaliti prijetni lunatki, ki me je mal popeljala okoli, imela celo tolk potrpežljivosti, da me je spremljala v trgovino in počakala, da si pomerim par majčk in mi pomagala se odločiti. Thx. x:Xx x:)x Tak, da sem si tud nekaj kupil.

In spoznal sem še eno lunatko :2src: . In v družbi s še eno lunatko smo se do solz nasmejali in "naseksali". :eek: x:o)x x:Dx Res prijeten dan. Ful fajn sem se imel. In same ok ljudi sem do sedaj spoznal na LNF. Celo močvirnice so ok :eek: :vragec: x;)x x:Dx x:Dx x:px Hvala vsem trem za prijetno družbo. x:Xx x:Xx x:Xx Imenujem jih pač ne, če bodo želele, bodo že povedale kako in kaj. Suuuuupeeeer je blo. Šeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... x:)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Mick :palec: x:Dx

Lepo brati, da imaš pozitivne izkušnje z lunatiki...

Hmm... x;)x zgleda da se bom tudi jaz "opogumila" in preverila, če so lunatiki res tak fajn... x;)x x:Ix

( Sanjalica pa včeraj "solistično" kolovratila po slovenski metropoli :sori: :o|o: ... zdaj vem zakaj... vse "fajne" je pobasal Mick... :sori: :inocent: )

:eek: :eek: ...pismo, pa kaj nisi rufnila.......to bi bil tud hec. x:)x :palec: Prav fajn se bi imeli, ziher. Bemu..... :V:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Tudi :vragec:-kast Mick ima "svoje zmogljivosti"..........

x;)x

Če bi se preveč "divje" združile (verjamem da si bil z "divjimi" lunatikami)... bi lahko kje omagal.... :D :vragec: (btw. kak pa naj bi vedla, da se tudi ti potikaš po metropoli? :o|o: ... rufnil bi in vprašal :vio: )

Guest sanjalica

Hmmmmmm.....in da pridemo k aakhutu na kofe.... :D :D :D

Saj kot "zavedni" slovenec, velikega in dobrega srca...bi vendar odprtih rok sprejel delegacijo iz "obrobja" :D :D :D

Kwa sem danes zlobna.... x;)x :vragec:

Rachek, to mas prvic? al si ze kdaj mel? Res je, da je poseg v veliki meri neprijeten, ampak bo vse dobr! Mora bit!

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x^x Oprala motor, ga spolirala, verigo namazala.. pol grem pa eno lepo ozadje poiskat, da par dobrih fotk naredim (ko ga bom prodajala, bodo ful prav prisle x:Dx )

dejmo zdaj se neki bolj koristnega naredit.. oci rabi neke slikce in tekste.. pa za stvari, ki se ticejo Corel Draw sem jaz odgovorna, tko da.. se moram spravit delat, da bom popoldne free..

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

ne sekirita se vidva

aakhutu chist useen al mariborchani, chefurji al pa musliji....isti :xx!:

666 zlomkou...tralala

aja...sm pa bil s tortozherkami...hehe...hec x:o)x x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sm pozabu, sem cel center lj večx dol dal.....o čefurjih ne duha ne sluha......pa em kup močvirnikov k laško pijejo....tud že ob 10-ih zjutraj.  x;)x  x:Dx

verjetno gastarbajterji iz maribora :xx!:

666 zlomkou....tralala.....

LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM.......PERIFERIJA NAJ OSTANE NERAZVITA x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

grrrr kaj me to pi... vs cas dans k mam fraj, zapravlam za racunalniku :8): pa en komad si hocm dol potegnt, pa sm dala ze cez 10 verzij pa so vse v riti! do sredine oki, pol pa cvili pesem! al pa sam do refrena, k je pa refren gre pa od zacetka, super, sm dobla idejo, da bi slovenci mogl taksn komad dt na evrosong...hehehe... bi ga se bolj popusil kot zdej :xx!:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

verjetno gastarbajterji iz maribora :xx!:

666 zlomkou....tralala.....

LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM.......PERIFERIJA NAJ OSTANE NERAZVITA x:Dx

Ha-ha....ti se kar tolaž...... x;)x .....le kaj pa preostane vam aakhutom? x;)x x:o)x x:Dx

a se spet nben noche s tabo igrat :xx!:

666 zlomkou....tralala

pismu ej je vroča ljubljana ;) tle pr nas na teželi je kot bi imel klimo ;)

huhu, dobra je bla tortica sam zdej sem pa spet lačen

kaj pravite folk, nasledn tedn spet a?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Rachek, to mas prvic? al si ze kdaj mel? Res je, da je poseg v veliki meri neprijeten, ampak bo vse dobr! Mora bit!

huhu, kot bi fotra poslušal.... hjaja saj ni prijetno ampak je vredu ni problema... au aha ja zdele bi moglo mal bolet ja vredu hahm... pismu ej kolk obožujem ta zdravsteni žargon.... edin kar me čudi je da nisem šel na medicino...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Včeraj pisal izpit. Pa sem se razpisal na osmih straneh. Ja zelo dobro mi je šlo, dober občutek imam. Komaj čakam rezultate. V glavnem v vseh vprašanjih sem zadel bistvo. To mi je pomembno.
Ja sam ka mali pao s lipe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...