Marsa 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Selene, thanx, ceprav ne stekam. So ze suhe, v omari. Sem glih dam prisla.... ful sponam, sploh se nisem nic jedla danes. Hmm, kot nalasc, pravzaprav... samo skoda, ker bom zdaj. Me pa caka strizenje frfruja, nohtov na nogi (na roki sem jih ze), britja... Pa napoved spacat...Jutri peljem na morje tamalega, 'tasco' in eno njeno frendico.Pa ostanem kaksen dan, dva, da se ne cijazim sem pa tja samo.Uhh, panika.... tudi zato je bila taka nuja s temi kopalkami, je pa to precej tipicno zame: v soboto ob pet do enih kupujem kopalke....Ce bi bilo jutri odprto, pa bi jutri norela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Pravkar prisel z Boca. Na vznozju, kjer se zacne vzpenjati, me prehiti tip s specialko, pogleda nazaj, pa mi, tako posmehovalno rece :"A bos prisel na vrh ? "V miljon podobnih situacijah, bi se nasmehnil sam pri sebi in 'preslisal ' opazko...res me je tezko sprovocirati...se sam ne vem, zakaj danes nisem...vcasih je ocitno treba narediti kaj v nasprotju s samim sabo, kaj pa vem....Kot v vrtcu, ko rece otrok otroku, saj ne upas. Se on odpelje mimo, jaz pa za njim.Goni tip kot zmesan, jaz skoz ene 5m za njim.Pulzmeter sem kar ugasnih, ker drugace bi tako uglusel do vrha (ko presezes najvisji pulz, ki si ga sam dolocil za maximalnega, zacne zadeva piskat).Trmasto vztrajam, ne popuscam (a si lahko po horoskopu tudi osel ? ne vem ce nisem... )Isti tempo 10min, 20min, 30min, 40min...se ze bliza vrh, (komaj) mu uspem slediti. Potem pa si recem "Sad" (ne sad ili nikad, samo sad ) pa zafinisiram.Vidim skoraj nic, se mi kar temni pred ocmi.Mater je slo, se sebe sem presenetil.Pa jasno, pridem prvi gor. Ufff, je pasalo. Zdaj sem doma, sedim, pulz se pa kar divja.Pa srce bo ze zdrzalo, saj je malo kamna tudi vmes. Pa tak hudicev nasmesek imam na obrazu, upam da bo izginil do jutra. Pa dobro, da imam visok strop v sobi...ker drugace ne bi sel tak velik ego vanjo. Kako malo je vcasih treba, da nekoga osrecis, resnicno.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Pa tak hudicev nasmesek imam na obrazu, upam da bo izginil do jutra. Pa dobro, da imam visok strop v sobi...ker drugace ne bi sel tak velik ego vanjo. Kako malo je vcasih treba, da nekoga osrecis, resnicno.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 kroko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 sva se z mami dogovarjali da gremo v hribe, midve, fotrček in kuža.... mala na bazen, moj bi pa užival doma. Me mami kliče pa pravi sprememba plana - torej jutri me čaka pokošen travnik in grablje bom ogorela da to ne bo res... Marsa, boš videla kar naenkrat me boš štekala (tole se navezuje na prejšnji tvoj post ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 danes me je sama akcija...včeraj igrala biljard zvečer...šla spat ob dveh, vstala ob sedmih...pa mal na lnf, pa akcija....pa spet mal na lnf..zdej pa akcija dalje, vse kljukice na seznamu bodo pocahnane ..........čau you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Amis in Selene ful pridni.Danes vmes bila še na Brniku, pismu ful ljudi je danes letelo na počitnice in naokrog....sem bila kar malce folš (nikoli mi ni zadosti)Napapcali smo se zelo dobro pri Ančki v Šenčurju, odlično, to moramo tudi dati pod dobre gostilne, pa še blizu Brnika je za vse poslovneže primerno.... Zdaj pa hladno steklenico šampanjca ven iz hladilnika pa spet ljudi malce šokirat Danes sem si želela na Šmarno, pa sva prespala popoldne kot 2 polha ...beauty sleep pa luna vidim, da je danes kar aktivna.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Cosma Selene danes polna norih zamislic in navihanosti... jutri bom pridna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Berem tam marsin cenik.... biti tip je dvakrat cenej, in zgleda da je šoping že bolj nuja kot zabava za moderno žensko da sploh lahk preživi... heja, js se celga oblečem za 15k ne pa zdaj sam kopalke.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 js sem reku da se oblečem ne pa obujem hehe čevlji pa res ja, hm pravzaprav edin cokle mam pod 10k Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Se soncu nastavljau na Bledu. Pofotkau za ozadje ekrana spet kar mi je dalo prizvok ,dobu prevelik kos sladoleda ,pa sm ji dau kr 50sit več zato Zvedu,da mam tut letos zastonj morje, hvala..res..Prijeteno okusen Mlajski dan; spet ja. Kako je mir,če se človek zna obvladat, mir v sebi čutiš, v okolici, haaaa, kr žrem ga .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 kj spet Stane...povej mi, koliko bi še dodal več tistih nul na Cankarju..morda bi dodal kar Krpana kj pravš, 100 yurjev Krpanov, pa se Tolar iznič .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 En Cankar je današnja ciljna dividenda, 10% neto povprečne plače, kapiši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 ..pravkar prišla z Bleda..blejska noč...fajn doživetje ...velika gužva, ognjemet, v ušesih mi pa še odmeva "hare krišna, hare rama..."...pismo tole so ponavljali pet ur skupaj . Drugače pa veselo! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 aha, a to je to, sm pa vidu, prvič kak so pakiral tele petarde v tulce...za tole Blejsko Noč... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ..pravkar prišla z Bleda..blejska noč...fajn doživetje ...velika gužva, ognjemet, v ušesih mi pa še odmeva "hare krišna, hare rama..."...pismo tole so ponavljali pet ur skupaj . ...sem bila tudi na blejski noči, ognjemet se mi je zdel krasen, pa kar dolg....hare krišna pa...nič slišala.....gužva je bila pa res, pa enkrat za spremembo...ni padal dež, ampak je bila lepa poletna noč Marsa, super, da si našla prave kopalke ...pa hvala za podatke Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2004 Lana, malenkost, ce ti le kak podatek kaj prav pride.Saj sem tolk nalozila, vidim, tumach...No, pa kaj... Uhh, kok sponam, vstala ob 8h ze, zdajle pa pisem napoved.Sem malo nervozna, se nikoli sla sama, s svojim avtom 'tako dalec' () - cez mejo oz. na morje.Ne smem se pa raztrescit, da ne bom prevec zmatrana zvecer. Pijem meto, prijetno je hladno notri (se), po mojem bo se za crknit vroce.... No, samo tolk, sem se prisla sam mal pofockat, pa grem dalje pedenat stvari.Fajn se mejte vsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Uzivaj Marsa Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2004 Thanx, Michelle! (zaenkrat se pa se tule za racunalnikom besedno lomim). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Marsa..prav je, da greš enkrat takole.. ..boš videla, kako ti bo potem kul... ...ko vidiš...pihh, no problem ... Jaz tut odločila, da grem na morje... ..sicer me vabijo frendi...ampak men paše, da grem sama...čisti odklop...sicer me mal trema daje, kako bom sama vse priklopila...elektriko, vodo...črpalko..in tole...pa še byboat moram v vodo spravit, da o tem, kako bom priklopila motor in se vozila z njim okol..bolš, da ne govorim...ampak al smo jackice al nismo... Danes pa lepo zaprta v stanovanje...klima vklopljena in z gospodom uživava nedeljo... ...je prav lušno..sva si že ogledala en film...pa še enga imava na zalogi...mi sploh iz hiše ni za stopit...sva se prejle tko ...ko sva dala muzko fuuuul na glas...in se smejala, kako lahko imava žur...ko sva sama... Nimam pojma, kdaj bom šla...zvečer...al pa jutri zjutraj... ...ko mi bo...pa grem...vrnem pa se...ko mi bo...En fuuuul lep dan mi je tole... paše ko sva mal skupi...ker se zadnje čase nisva kaj velik videla... Zdaj pa grem knjige skup nabirat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Kaka kriza struna se mi je strgala ne da bi sploh prijel kitaro tam je lepo ležala na postelji pa poka zjutraj ko se zbudim strgana no zdaj sem jo pa zamenjal hehe včasih sem menjal punce da sem štel sezone, zdaj menjam strune... somethings never change.. friends and guitars stay Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Marsa, tolk ti privoščim tele mini počitnice (če sem prav štekala, greš na morje ), tako da uživaj maksimalno!!!! Pa Astra, ti tut - se mi zdi kot da bi mene samo opisoval, ko bi se sama kam podajala, kot da bi šla v neznano... ampak veš kaj, vse boš po moje čist lepo priklopila in zrihtala, sam lotit se je treba Hvalabogu smo obdarjeni z zdravo kmečko pametjo HeHe Nino, ti menjaš strune, jaz pa po novem namesto dečkov odnos do sebe, pa je kar konstruktivno Bo že prišel čas, ko bo spet prostor, čas in situacija še za nekoga poleg, nič skrbet Danes se pa dobim s Stanetom in Andresom ob 17h na Kongresnem, gremo baje na tortice al kako Tibetančki za mano, nekak sem se lomila in ugibala na veliko tudi prvič skozi pozdrav soncu , strelca je že v meni, pa dela kar fajn ...b o spet zanimiv dan, vidim Lepo se imejte, ljubčki moji, pa en čudovit dan vam želim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Imejte se fajn na torticah.. pa vsi ostali tut...kjerkoli ste...jaz odhajam...sem se odločila..da kar grem...da pridem še pred temo... Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Nedeljski dnevnik v sodelovanju s inspektoratom z ministrsva za okolje in prostor izvaja akcijo, v kateri s pomocjo bralcev ND odstranjujejo stare avtomobilske kripe iz naravnega okolja. Ce tudi vi veste za kaksno kripo poklicite na ekomobitel 031 378 378, 24 ur na dan. Odzovejo se na vsako prijavo. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts