Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

kok sem jaz sesuta, pismo tele grablje so zame čisto nekaj novega, pa na soncu štiri ure, preveč časa da ne bi razmišljal stvari ki naj jih ne bi... sem se pa odločila in izkoristila priliko, obračala sem "otavo"al kak se že reče v kopalkah in adidaskah... boli me k... kaj si drugi mislijo... torej totalno sem sesuta...

lepo se imejte na morju :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Helllloooo!

spet doma....v petek sem z morja prišla, v soboto sem pa šla na motozbor MK Jezerski duhovi.....so Posodi mi jurja igrali.....ful so dobri...pa enga motorista x:Xx sem spoznala :onfire:

domov pa sma z fotrom prišla ob 4ih zjutraj x:Dx x:Xx

kok sem jaz sesuta, pismo tele grablje so zame čisto nekaj novega, pa na soncu štiri ure, preveč časa da ne bi razmišljal stvari ki naj jih ne bi... sem se pa odločila in izkoristila priliko, obračala sem "otavo"al kak se že reče v kopalkah in adidaskeh

K: :palec:

S: x:Dx :palec:

m. & a. :detelca: xgoldfishx xcrossfingx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Lana, malenkost, ce ti le kak podatek kaj prav pride.

Saj sem tolk nalozila, vidim, tumach...

No, pa kaj... ;) :)

:palec: Marsa, glih prov ;)

Pa fajn se imej na morju x8Dx x:o)x x:Dx :palec:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Selene, boš danes čudovito spala :palec:

Jaz sem pa ravnokar s tortožerk (poročilo beri v tortožerkah x:Dx ), pa se še mal na forum obesim, preden me odnese kam drugam x;)x

Contesa, prav dan si mi naredila, tole branje z dlani je res pasalo xsrcx Potrdila si mi par stvari, ki sem jih itak že vedla, pa povedala tut par novih, ful ti hvala x:Xx

Razganja me v nulo... Energije imam za gore premikat, tole bo ziher od silicijevega dioksida in še zdrave soli na čez x:Dx x:Dx x:o)x :vragec: Hmmm bi blo fajn tole pokurit kako drugače kot pa le ob knjigi klinične psihologije :inocent: x:Ix x8Dx :vragec:

Sončki, lepo se imejte, pa lep začetek delovnega tedna vam želim xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Dobro jutro LNF :D Grem js mal v hrib, dolg dan me čaka, in utegne bit še vražje zajeban... "Just the way i'm feeling"... včasih ni vredu da človek bon jovija posluša.... dobi v glavo kak stavek k ga vrže s tira... bem ej, no ja sonček je vzšel, čas je da kdor misli vstane... js grem vn mal pol pa preverit vedeževalnico če še stoji,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Včeri kupla nov bike CTB...Manc ma tut novga...loh zdej bl bicikliramo po Ljubljani...

Ponoč pršu moj brat pijan ko čep...prvleku sabo enga Flegmatičenga tipa in ob polnoči začela nabijat električno kitaro...mislim, da je to slišal cel rudniški folk...

groza...grrrrr...za mal šla gor...pa ene par mu jih okol uhov dala...sm ga sam klicala in ga poslala v rodno mesto nazaj...

(ni smajlijev, da bi to pokazala v sliki...loh si pa predstavljate...)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

En Cankar je današnja ciljna dividenda, 10% neto povprečne plače, kapiši :sori:

Žal, povprečna mesečna neto plača v Sloveniji je bila Maja nekaj več kot 163 jurjev.

http://www.stat.si/novice_poglej.asp?ID=274

Včeraj bil na Raduhi je Jessyem pa Keksijem, blo full fajn. x:Dx Sonce me je po rokah fejst ožgalo. :o|o: Treba vsaki vikend nekam v gore it. xokx Ali pa vsaj biciklirat.

Guest sstane

Hvala Rachek, ne na žalost, na srečo imaš prav x:Dx :palec:

Popravljam : ciljna dividenda 2 Cankarja ali 100 EUR x:Dx

Res na žalost, pa je dobiček pojetij in države danes tako nizek, da dividende še za pol Cankarja ni :C: xcivx

Turbokapitalci so vsega požrli :C: xcivx :o|o: :vragec:

Dobro jutro........ x:Xx

danes se že boljše počutim....tnx El Nino..... x:Xx

zdaj brskam po netu....o mb, ptuju, ptujski gori..v nemščini :o|o:

neki obisk iz HH pride, pa je treba kaj poiskat...... :o|o: x;)x x:Dx

Flegmatičenga tipa in ob polnoči začela nabijat električno kitaro...

Dost fajn tipov v vaši familji :D :palec: x8Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dobro jutro vsem skupaj!

moj vikend je bil do konca deloven:

v petek zvečer imeli filmski maraton: namesto matrice smo gledali vojno zvezd! ni kaj, dobi filmi!

v soboto šla z nečakom in sinom v čatežke, idealka, bla prvič v zdravilišču, kok bazenov, noro!!!! pa gusarski otok.... pa vsi tobogani in počasna reka in.... ma fula noro, sem se z otrokoma cel dan podila po vseh možnih stvareh... smo šli okoli 16h jest, smo sedeli za mizo, z eno roko podpriali glavo in čakali da bi nas kdo pital... čist fertig! pol se za kako uro ulegli v senco, da malo k sebi pridemo, vsak s svojim game boyem v rokah in gremo...... smo šli na en tobogan, pišuka nikol več! na toboganih vedno tamalega skupi vzamem, da ga držim, ker je ful lahek pa cvikam, da bo prehitro dol prišel... nečak naju čaka spodaj.... in drviva in padeva v vodo in je bil tak sunek, da sva treščila z glavami skupi! Tamaumu nič, meni je pa v brado priletel in verjeli ali ne, zdaj mam buško na bradi! x^x Me je nečak cel čas zezal, da mam dve bradi! bolelo ko hudič! sem imela čist solzne oči! sem bila na "prisilni dieti" celo nedeljo, komaj sem usta odprla!! ! Zdaj vem kako mora boleti če te nekdo "na gobec" x:Dx x8Dx x:Dx

nazaj grede smo bili v LJ v rekordnem času, 55min!!! sva skupi z enim mercedezom vozila, nekako že od čateža je bil za mano, pol me je prehitel pol sem se ga pa kr "prjela"! Nisem vedla da moja xsara zmore svojih 190km/h!!! pa sem vidla, da je tip opazu, da se ga nekako držm, in mi je, ko je on prehtel, dal znak kdaj je prosto in varno za prehitevanje in sva šla..... :palec: in še v LJ sva v istem odcepu dol zavila.... sva se oba fula smejala! pol mi je za pozdrav še vse 4 žmigovce dal, jaz pa njemu! thx!!! ma če bi z njim zavila še na pumpo, bi blo to že lahk nadlegovanje! x:Dx x:Dx x:Dx

nedelja: zjutraj ob 8h auf....lepo zajtrk za vse.. pa red bull namesto kave in ... v akcijo, pospravila celo hišo, svak in nečak pokosila travo okoli, sestra skuhala kosilo, vmes sva rihtali stara starša, počesala psa..... drek, spet je dobil vročinske fleke! Vzela mašinco za striženje las... ma ni šans... pregosta in predebela dlaka.... se je kar ustavila... pa vzela škarje v roke in gremo.... ga postrigla okoli vratu.... in pod repom..... pol sva bila pa že oba precej živčna in sem raje nehala.... x:o)x vem, da se prinašalcev uopšte ne striže ampak tako so mi na veterini svetovali..... ker z glavnikom sploh do kože drugače ne pridem.... ma ful gosto in močno dlako, ker je skoz zunaj.... pol sem ga pa še skopala.... pa se je neki upiral... :xx!: sicer se rad kopa ampak vodo iz "šlauha" pa ne mara! ... pa gledam drugega malega psa, ki je imel nekako privoščljiv izraz na pasji faci... pa si rečem, veš kaj.... tud ti si potreben osvežitve.. :vragec:

na koncu skopala še sina in zalila rože po celem vrtu, vmes oprala 4 stroje cunj, posteljnine in brisač, 2 stroja posode, si naredila pedikuro in uspešno nalakirala nohte,.... skuhala fantastičen zeleni čaj z vanilijo....eto, konec dneva..... ob 22h se usedem na balkon, enega skadim za dušico, prvič letos vidim zvezdni utrinek in... si rečem.... bil je čudovit vikend! :palec:

ponedeljek: zjutraj po zajtrku odpeljem sina v plavalno šolo na kodeljevo... prvič... se je kar dobro držal... ful otrok njegove starosti... upam, da se bodo imeli dobro! Je rekel, da se je samo zato odločil da gre, ker mu ne bo treba spati vmes! x:Dx Mulc!

in evo, v službi..... sem se že tako navadila, da če zjutraj takoj ne grem malo na lunin net, kar delatine morem začeti.... nekakšen obred ob kavi.... :palec:

Guest sanjalica

Mari...prijetno branje x;)x :palec: si nam "privoščila"... Tako doživeto opisala...da te res kar vidim z dvema bradicama :D :D :D

Jaz pa pravkar s kave (z bistroja pred firmo...je tak vroče...da je kar užitek biti v pisarni, kjer je klima x;)x ).

Tudi jaz imela :palec: vikend...prvič smo prespali na ranču in kar me je najbolj :eek: :eek: :eek: ...ponoči je tema in popolna tišina. Ni ulične razsvetljave, ni avtomobilov, ki tu pa tam švignejo mimo hiše...

Ni nič.

Je samo črna noč....in komar, ki je celo noč neutruden.... (najdi ga na ladijskem podu... nemogoče x!x :o|o: )

Pa veste kaj je dobro in nedobro...(odvisno)...da ni PC gor...

Je pa bilo roštilja in pajali smo kruh in ležali na travi in lopatali in ... uh... svega po malem :inocent:

sanjalica: d best! sploh ne pomnim, kdaj sem bila nazadnje v taki tišini! in temi!!!! komaraj ti pa res ne privoščim! so tečni za znoret! :xx!: :xx!: :xx!:

moja brada je sedaj v nekakšnih prelivajočih se odtenkih.. iz modre gre v vijolo... mislim, da bo jutri nekako zelena! x:Dx

za vikend ali krajši čas je kar ok, da ni PCja, za daljše obdobje pa... S.O.S.!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Uf :switz: :switz: :switz: sem šele zdajle v dnevnik uspela :o|o: . Sem se z Žažo v petek zaklepetala in mi je še fuuuuuuuuuul dela ostalo. Tako da sem najprej vse maile z moje kište preposlala, poknjižila plačila, pa pripravila nova, pa petkove grehe poštimala in evo me tule.

V soboto je bila na obisku moja stara mama pri moževih starih starših. Ne vem, če bi bilo kaj manj razlik, če bi ena Norvežanka povabila Zimbabvejko na kosilo x:Dx . Mi je bilo nekam tesno, ker so si tako zelo različni, take nenavadne in nerodne situacije so bile, pa si nisem želela da bi bil kdo užaljen, pa mislim, da ni bil nihče. Ko sem jo odpeljala nazaj v dom, sem že 20km pred domom razmišljala, da ko bom sama se prvo malo skričim, da se rešim vse napetosti. ha in sem si privoščila, prvih 2x nobenega glasu iz mene, no pol je pa šlo. Pismu to paše, prvič probala. Potem pa še CD na glas pa par komadov odtulit, potem sem se pa že bližala v svet normalnih.

Včeraj preživela en čaroben dan z dragim :wub: xloveyx , kok se ta človek spreminja na xupx x:)x :palec: . Vedno več je sproščenih trenutkov in vedno manj obremenjenosti in skrbi x:px .

Zdajle pa delam... :switz: .

Marsa, fajn da si kopalke najdla x:)x :palec: .

Astra, fino spontanost, pa to x:)x :palec: .

Mari, kok akcije :eek: x:)x :palec:

Selene, spet nekaj novega stestirala x;)x :palec:

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx :palec:

Jaz grem pa na morje sam se kaksen vikend, ali dva..ali tri...al pa kdaj med tednom :palec: x:Dx x:o)x

Trenutno po netu berem literaturo in iscem najboljsi nacin, da pridem do Prage. Vozit se mi ne da, ceprav bi mi bilo se najbolj vsec, ker bi sla cez Dunaj, pa se tam skocila v kaksen muzejcek...vlaki pa ne vem kako vozijo...Doma so se sprijaznili, da grem...zdej morm sam se vse planirat...tako, da sem happy x:Dx x;)x :hepko:

Uzivajte na morju...sam..da vas ne bo sluzek :xx!: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kako ste vsi našponani....z dogodki, danes imam len dan...Mari in Mick v odštevanju, Sanjalica-vsa delovna, Majica (z kitarskimi vložki :wacko: ob primerni uri) Janja itaq našponana kot vedno. Sem se nasmejala tvoji primerjavi med Zimbabvejem in Norveško x:Dx , včasih se nam zazdi tako...pa potem kasneje vidimo, da vseeno ni tako velikih razlik, da se najdejo skupne točke. Sem doživljala tudi jaz nekaj podobnega v stiku moje in njegove družine, smo si zelo različni. Pa se mi zdaj zdi, vse ok....

Danes že celo jutro dežujejo telefonski klici in najboljši se mi zdijo škratje mojih prijateljic, ki so zdaj že toliko veliki, da mi zapojejo happy birthday....eh škratki x:Xx , na to vedno padem :inlove:

Sicer mi je pa so mi tudi trgovine pripravile darilce....razprodaje x:Dx ....samo nekako nisem v feelingu za kupovanje...kaj pa zdaj? A je kaj narobe z menoj?

Lep dan vsem skupaj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, razprodaje so darilo tvojim obdarovateljem x:Dx x:Dx x:Dx , ti samo v fotelju čakaj x;)x x:Dx .

Saj o Norveško Zimbabvejskem srečanju bom še v odnosu do ostarelih, ko prispem do tam.

Tule pa samo še tole x:Dx x:o)x x:Dx . V petek zvečer ko je bil čas za v posteljo me je zagrabil sindrom hitrega in dolgega jezika :8): x:Dx . Sem take stavke ven metala, si nisem mogla pomagat.

Najprej sem imela enih par v stilu : " Koprnim po tvojih objemih kot po njuhancu." Njemu nič jasno, ne spozna se tok na Piko x:Ix . Potem pa herr Flick stavek : "You may kiss me " pa zraven kamnit obraz x:Dx , ker ni bilo odziva je uletel na pomoč Rene z " Meet me in the back room x:Dx x:o)x ". No višek vsega je bil pa nov Svinjski pregovor, ki mi je takrat spontano padel v mojo možgansko celico x:Dx x:Dx x:Dx in sicer:

Dragi, ko sem se ti prvič nasmehnila, se ti je nasmehnila Sreča x:Dx xsmx x:Dx .

Ni dol padel, ker je že bil v postelji. No sledila je samo še ugotovitev (moja lastna), "Pismu sem jaz duhovita a ne, kar sama se spomnim štosov x:Dx " tele samohvale so pa itak standard, pa potem še tako primitivno izgovarjam, da zgleda prismojeno.

Ostanite še kar navihani x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica
....razprodaje  x:Dx  ....samo nekako nisem v feelingu za kupovanje...kaj pa zdaj? A je kaj narobe z menoj?

Točno to sem premišljevala...v petek se mi je zapravljalo 500 na uro...sedaj pa nekako...nikako da dvignem rit in jo odnesem do trgovine...

Sem že premišljevala, da bi se jutri zjutraj vsedla v avto...pa do Graza, Maribora ali do Ljubljane in bi si privoščila... dan zase in za trgovce...

Pa ne vem...še premišljujem...

Pa bi rabila kopalke, pa kratke hlače, pa nekaj je narobe z mano...že dva tedna sem v oblekah (krilu)...pa bi si tudi kaj takega kupila...pa kakšne dobre sandale bi si kupila...pa šminko...pa parfuma več nimam...pa.... jauuu ko se v meni prebudi ženska... lahko moj mož samo :C:

uh, razprodaje!!!! se mi sploh ne da gužvat! :xx!: :xx!:

pa če vso gnečo še nekak prenesem.... pišuka tisto preoblačenje in probavanje :xx!: :xx!: :xx!: no go!

sem kar mal fouš tistim, ki majo potrpljenje za te stvari! uf!

cosma: happy birthday!!!!

:hapyb: xbendx

janjak: sindrom hitrega in dolgega jezika ... sem se nasmejala na ves glas.... x:Dx x:o)x x:Dx

bobnar: počasi počasi..... sam res bi bil že čas... x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...