Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

:palec: Mick x:Dx faca

torej nič si ne delam probleme z moškimi, ker žvižganja in opolzkosti me ne ganejo - če oblečem podložen modrc ga oblečem, ker mikica bolje pristoji, če hujšam hujšam zaradi tega ker se sama ne počutim dobro, ne zaradi moških... veš mi je zadnjič moj rekel, ti a so tvoje slike na emailu... mi je bilo všeč - torej ne vidi mojega celulita in ne mojih mal večjih bedr... torej, kar delam delam zase in ne za moške...in ko se počutim kul... pa presenetim in pod mikico ni ničesar... ker sem si v tistem trenutku všeč takšna kot sem... imam pa znanko ki s svojim nedrcem neprimernim za svojo velikost in obliko prs totalno šokira negativno.... malce kdaj opazuj kakšno takšno... x:Dx ja je pa res, da pri nekaterih pa vidiš, da je del nerčka prazen...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne ne...mick ti prav nosis s sabo daljnogled, nde? x:px pa se tko na vidno mesto postavis in zasidran gledas mimoidoce x:o)x pol pa se kaksn metrcek kje privleces pa gres kr do nje, kt v skriti kameri, ce lahka zmeris x^x in zato ves vse cifre, kolk podlozene nedrcke nosi ktera itd itd... x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

A mamo pol res tak bogo povprecje slovenci :vragec:  :vragec:  x:Dx  x:Dx

ma se hecam :o|o:  x:Dx

tak bogo povprecje..... x:Dx x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x:o)x x:Dx kapica :palec: x:Dx :palec:

Selene...prav imas, prav je tko! x:Dx

Jaz sem bila vcasih tok bedna, da sem jih skrivala pod ohlapnimi majicami... :xx!: zdaj mi je pa vseen..pa naj gledajo...druzga itak ne morjo x:Dx :eek: xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja Mick a veš da nekatere še v podložen modrček dajo blazinice... in??????

aja Mick pa veš za kaj so še super - kopalke... hehe grem iz vode, jih slečem, ponavadi se sončim zgoraj brez in voda kar scurkoma teče iz njih, torej če jih imaš na sebi pa vsake tolk časa mal stisneš te hladijo kapljice ki tečejo proti trebuščku x:Dx se vidi morje mi fali x:Dx no in potem ugotovim da je brez veze gor pa dol pa gor pa dol... torej greš še v vodo brez ne... pa kaj pol če so mal večje pa mal nižje x:Dx

Ej ne vem....jaz sem pa mislila, da je prednost danasnjega modernega cajta, da delajo v modni industriji, take modercke, da se niti ne opazi, da so podlozeni...ne vem, kaksne babe ti videvas :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

joj si smotko!!!! x:Dx

Pusti jim veselje...

In ja, so tipi, k padajo na joske :xx!: xrolleyesx

A ti ni na misel prislo, da je mogoce dekle zakompleksano in se pac s podlozenimi bols pocut? x:o)x

glede povprečja sem v eni temi udarila totalno mimo x:Dx

mick a misliš da je tista prodajalka hotela ravno tebi ugajati in tista na cesti ki se ti je z nasmehom približala,se je zjutraj oblekla ravno zate... o svet... nič grem jaz kakšno željico izpolnit...

mick a misliš da je tista prodajalka hotela ravno tebi ugajati in tista na cesti ki se ti je z nasmehom približala,se je zjutraj oblekla ravno zate

x:px :vragec:

hehehehehe

Kaj hehehe :vragec:  x;)x .......dejstvo je, da je hotla ugajat x;)x ....zdej pa komu pa je tu popolnoma nepomembno.  x^x

Luskano se zagovarjas

Kul Selene.  :palec: So verjetn različni, pa si je treba pravega izbrat in se ustrezno oblečt, verjetn.  x^x Hm, sam 1x ga treba slečt, matr bo tip srečen, če pada na vlke joške, pa bo pol namest kugl zagledal balinčke.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

pri meni je prav srečen, verjemi

Hm, a še gre kak drgač k z roko?  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Še dober, da Marse ni....bi jih že zdavnaj dobu za uhe.  x:Ix  x:o)x  x:Dx

Bogi....

mogoce pa ni resitev lih masaza z roko...

ne vem ne vem

ugibam :inocent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...