Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 cau selene....ker radio ze? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 bemu pst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ja...hudo, da te 21letnica uči poskusi, pa sporoci ...jst sem bl praktik. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 cak...kaj hocs zdej s tem povedat? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ti predlagaš teoretično meni, jaz pokažem praktično tebi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Še dober, da Marse ni....bi jih že zdavnaj dobu za uhe.Marsa prleti, to je že višek, kaj se tu dogaja, malo spustiš forum iz vajeti in glej, eto ga na... Splošno pomanjkanje S vitamina v zraku Očitno... c c c c c c c c Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Mick...hehe...funny Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 stankaa pa ma 1500-tko.....jeeeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ti mas pa 2000 Jeee.. bejbike so že pokonci, pred osm urami nikjer nikogar... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 hja . če pa rada čvekam...... ti lahko spet malo po OS zatežim....nekaj te morm vprašat??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ej, Mick, da te potolazim.. I'm a woman, pa se se men zgodi, da ne morem spregledat zenske, ki sedi nasprot mene in mi joske kaze in do popka odpre majce... Pa ne, nimam nobenih nasprotnih nagnjenj, sam ce se jest ne morem, da je ne bi vsake tolk casa v joske pogledala, pol te cist razumem, da 'opazis'... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hehe men pa se dogaja da ne opazim, večino časa gledam ljudi v oči, al pa obraz, pol mi je pa zmeraj žal in si morem narest prav mental note da naj še ostalo pogledma.... tko da uživejta dokler je to samo od sebe... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Michelle, tist bi blo..... fucky. No, pa funny tud. Fajn se je z mano zezat, k te ne jemlem resno...kaj ce bi te ena za besedo prjela in te lovila po MB Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 No, mene je pa mami popoldne presenetla in rekla, da bi sla mal jesensko robo v italijo pogledat ( k zdej k sm tuki, mam ful bliz mejo)....in sva sle za 3 urce..v bistvu sam v esprit...in so mel se nekaj znizanj ( trgovina pa cist prazna) Pa sm si kupla minič, pa majcke pa torbice...pa tak..tko mal jesensko...lustno..zdej sm pa utrujena Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ali jo poznam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Dober večer in lep pozdrav vsem skupaj, je kaj novega tule pri vas/nas ...vidim, da je kar mnogo novih ikonc , po šestnajstih dneh sem se vrnil sem, več kot sem dejal že pri čestitkah pa nisem zdržal(računalniški post!), ker sem vas le preveč pogrešal , sicer pa ne morem veliko pisati, ker imam kar "trde prste"....sem pač izgubil kondicijo .....lep večer prav vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Zdravo, ja kje si pa bil, da imaš trde prste Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Nikoli več v šoping z ovnico :xx!: To je hujše kot najtežja operacija! to pravi tud moj fotr, ni problema ji dat 200 jurjev naj jih zagoni, ampak ne ona bi rada naj gre zraven in ji pomaga to pa njemu ne gre :xx!: a Nino, si bolj devičji od devičk...Hehe jasno bobnar... če je kdo boljši od vseh ostalih je to oven, seveda boljši z " " for the good, for the bad and for the bad... hm mi je pisala prejle ena bikica ful sem jo pogrešal rač ji je crknil, pa na morje je šla pa ... no ja mam neko reč za M. bejbe, kaj je blo še dons hehja no nič več velikih dogodkov, aha bratca sem naučil na klavir zaigrat bed of roses hehe mu gre že kar dobr... 3 dni 1 komad.. zdej zna že dva... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Zdravo, ja kje si pa bil, da imaš trde prste Vsepovsod Sstane , samo poleg tipkovnice ne, bo trajalo par dni, da pridem nazaj v ritem, še prej pa moram prebrati kaj ste napisali, če bom vse, me še teden dni ne bo...lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Nova spoznanja, nove poti, novi izzivi, pridobljene izkušnje, to sem doživel danes. Preblisk. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 WB Borism Contesa, si kar predstavljam :xx!: . Je bolje kar sam nakupovat, kot pa imeti zraven eno živcežerko. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Jutrček No, vikend sem posvetil flatu in mojim najbližjim. Majičina nedavna izguba mi je dala mislit......in imeli smo se fajn . Pa mal sem kolesaru.......pa mal lnf pauziral. In danes je prvi dan zadnjega delovnega tedna pred dopustom..... Mickeni...tole se mi pa full dopade...lepo je, če nekdo iz tvoje izkušnje potegne tisto najboljše...res, the best... Predvčerajšnjim šle na razprodaje, da mal tamalim obnovim garderobo...he he...to sem doživljala tko, kot da trop podivjanih ovc spustil na pašo...še ubil bi te za eno cunjo...groza!!! Sem raje šla v nabavo za fasngo in se nokavtirala s siri in 100-timi različnimi jogurti...vmes skočila še do Rutarja in najdla fulllll lep regal za dnevno...no, moj je že prepričan in ni ovir za nakup...he he...Po šopingu šle še v Maca, se najedla full dobre solate potem smo se pa igrale na igralih...joj je blo fajn...je blo treba zlest not po ploščah, skoz ene rore, potlej se pa zadrsaš po toboganu...sploh smo ble atrakcija...stare babe na igralih za 7 letne mulce...Včeri pa zlikala rajš en kuuuuup cunj...No, dobro jutro vsem... he he...conti...a nisva istih misli... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 stankaa pa ma 1500-tko.....jeeeeeohoho Pa resda... Borism welcome back Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Po šopingu šle še v Maca, se najedla full dobre solate potem smo se pa igrale na igralih...joj je blo fajn...je blo treba zlest not po ploščah, skoz ene rore, potlej se pa zadrsaš po toboganu...Kje je to? Me sin sili že nekaj časa, da preživiva en dan od jutra do pozne noči skupaj..., da hodiva po nekem velikem mestu, da se prehranjujeva po lokalih, da se zabavava.... Samo mi2...da sem mu 100% posvetim.... Pa sem mu obljubila... bo, bo... ampak ta obljuba traja že od maja... pa jo bo treba udejanjit, ker sem si postavila rok do konca počitnic... in ko mati nekaj pove - potem treba besede spremeniti v dejanja.... Danes sem neka srečna...upam, da takšno razpoloženje ostane... Stankaa za jurjapetstoto objavo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Sanjalca...to je McDonalds na Rudniku...zraven Rutarja...nič od velikega...samo en blazen plastičen gradek, po katerem lezeš in si zdrsaš kolena in prelomiš kosti...drgač se pa z veseljem javljam za vodičko, v kolikor prideta res v belo Ljubljano...je res kaj videt...in kaj počet...hi hi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts