Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

aja...hotla še to povedat...hih...včeraj smo s tamalimi sedel zunaj na vrtu...pri sosedih je bilo pa precej pestro...dva sta sexala celo dopoldne...baba se je drla, kot bi jo iz kože dajal...otroc so se spogledoval...ona se pa zmeri bolj dere...že prav nagravžno, vulgarno...fuj...dobesedno kričala je...pol začne še tip na ves glas se dret, kako mu prihaja...pa pet minut miru...pa jovo na novo...ona kriči...on pa, da mu prihaja...bemu...sem jih bla sita...ta male pa me okroglo gledajo, kva se zdej dogaja...

Pa sem se spraševala...al sem tolk zategnjena, al je dejansko res, da ni treba, da vsi vejo, kaj se dogaja v spalnici...mislim, mal kulture je pa treba met, ne da vsa okolica ve, da ti prihaja...a ne, no?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

LEP POZDRAVČEK no, pa se je moj dopust za ta mesec končal :o|o: x:Dx .....bilo je noro dobro :wub: :hepko: xsrcx ....prevozila sva Krk in Cres z motorjem in bilo je super, in brez problemov...jaz sem se zaljubila v Baško, joj tiste hiške ob morju xsrcx x:Dx ....škoda, da nisem imela kak blokec s seboj, bi lahko mal narisala....pa drugič.....noro...bila sva tudi v Tolminu....oooo, kaka narava.... x:Dx x^x xsrcx

Sem vas kar malo pogrešala, še posebaj mojo svinjico..... x:Xx xsrcx x:Xx

...no, zdej moram pa tukaj malo prečekerat, kaj se je dogajalo, x:Dx pa mal podelat v službi.... :xx!:

LEP SONČEN DAN VSEM....

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Michelle :2src: .......ti me ne jemlješ resno, jaz pa tolk resn......le kaj delam narobe? :C: x;)x x:o)x

Aliana ...kaj pa vem, men se ne zdi, da odstopam kaj dost pri opažanju ženskih čarov, jih pa ene tolk kažejo, da jih je spregledat nemogoče. Sicer pa nimam nič proti temu, sam naj se pol ne zgražajo, če se kak dec preveč zabuli..... x;)x

Majica ....ja, fino ne. Moram te misli še naprej negovat. x:)x

Oooo borism ....WB :palec:

Žaaaaaaaaažaaaaaaaa pozdravljena...... x:px :2src: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

oooOooooo pa res... xredx BorisM se je vrnil... oooOoooooo sem se že ustrašila, da so te morski volkovi popapcali... (ali pa vzele medse morske sirene) :xx!: x:o)x

Viš viš...bi moral, če že nisi po tipkovnici teh 14 dni po kakšnem ženskem telešču razmigovat prstke... x^x x:px x:px x;)x (v tej vročini se fuuuulll prileže... x:Dx - sam da te sosede ne slišijo xrolleyesx )

dva sta sexala celo dopoldne...baba se je drla, kot bi jo iz kože dajal...otroc so se spogledoval...ona se pa zmeri bolj dere...že prav nagravžno, vulgarno...fuj...dobesedno kričala je...pol začne še tip na ves glas se dret, kako mu prihaja..

mislim, mal kulture je pa treba met, ne da vsa okolica ve, da ti prihaja...a ne, no?

x:Dx x:o)x Nimam pojma kak je s tem :vragec: Verjetn je že treba bit mal uvideven do sosedov. Sicer pa moške vedno stimulira, mu fila ego, žensko kričanje....in seveda tud obratn je baje fajn, če moški ni tih k miška, ne x;)x In niti niste tolk redke....ki kričite x:px Na srečo. x:o)x :vragec: Sam včasih v spodnjem štoku slišim sosedo, ki res prav rajcig ječi.......ker drugih glasov ni....ne vem al z vibratorjem al z decem.......ker če z vibratorjem te še prime, da greš revici pomagat. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...hi-hi tele glasni sosedi.....ni glih najbolj fajn če kdo krul na ves glas no.... Pismo na morju, ko sva v šotoru, sva bla midva čist tiha, sam se je pa šotor malo tresel...hi-hi... x:Ix x;)x x:Dx x:Dx

Mick.. x:Xx x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx (SEM TE PRAV POGREŠALA)

Danes sem neka srečna...upam, da takšno razpoloženje ostane...

Stankaa za jurjapetstoto objavo x:Xx

o tak blaženo, da nekdo se čuti srečen, samo tak naprej in še ta feeling med nas razširi :palec:

tnx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest sanjalica
Pismo na morju, ko sva v šotoru, sva bla midva čist tiha, sam se je pa šotor malo tresel...hi-hi... x:Ix  x;)x  x:Dx  x:Dx

Sva se mi2 z možem tudi... v prikolici... tak prav mučila sva se, da sva bila čisto čisto tiho..., ker so v dveh sosednjih prikolicah bivali kolegi... in je to bilo popoldan..., medtem ko so bilil sosedje na vrsti za popoldansko kavo...

Pa se midva... xflirtx :inlove: :wub: ... lepo, čisto potiho, ko pa prideva ven, pa kolegi v vrsti sedijo pred svojo prikolico...poravnani lepo v vrsto (stole so si iz baldahina prinesli ven... :o|o: ) vsi obrnjeni proti najini prikolici... in čakali...

Komentar: "Verjetno je bil pod vajino prikolico tekstonski premik... so tako zavese migale, da je bilo veselje opazovati!"

Ne sprašujte me, cel dan sem bila xredx xredx xredx...., dandanes pa pomislim na tisto z navihanostjo... :vragec: x:px

Zdaj vem od kje potresi v posočju... :D tam tolk velik seksajo da se še zemlja trese... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oooOooooo pa res... xredx BorisM se je vrnil... oooOoooooo sem se že ustrašila, da so te morski volkovi popapcali... (ali pa vzele medse morske sirene)  :xx!:  x:o)x

Viš viš...bi moral, če že nisi po tipkovnici teh 14 dni po kakšnem ženskem telešču razmigovat prstke...  x^x  x:px  x:px  x;)x  (v tej vročini se fuuuulll prileže...  x:Dx - sam da te sosede ne slišijo  xrolleyesx )

Lepo sredo vsem.....Sanjalica, ni bilo pripomb od sosedov, jaz pa še kdo, sem pa vseeno užival, lp, B. x;)x

Guest sanjalica
Sanjalica, ni bilo pripomb od sosedov, jaz pa še kdo, sem pa vseeno užival

Saj Majicika se tudi ni "pritožila" pr sosedih, tak da to še ni... odgovor... ali... je bilo glasno ali tiho :D :D :D

Sicer pa je važno samo to, da si "užival" x:Dx x^x (aha...vidim, da je "nova" tema...na to temo)

Boris naj te še jaz pozdravim, človeku, kar dobro dene, ko vidi kako je pogrešan x:)x

Danes pa dan za kaj postoriti doma. Že včeraj bi morala na morje, pa sem se odločila, da grem v četrtek, zdaj bom pa še to najbrž prestavila na drugi teden. Se mi nekako ne da.

Iz kroga mojih 4 najboljših otroško-mladostniških prijateljic je N. umrl oče. Vedno sem zadolžena za organizacijo rož in pošiljanja telegramov ter ostalih stvari. Nekako se vedno strinjajo, da jaz to pa res naredim veliko boljše kot one. Ja pismo a nobena ne zna do cvetličarne? No pa pustimo zdaj to....to je pač moja vloga med nami, že leta in leta...ampak se mi zdi hecno, ko to povedo. Me, nikoli ne bi znale, tako kot ti.

Za vsako priložnost sva midve z N. bile zadolžene za pisanje govorov, sporočil itd...še danes me pokličejo in prosijo za tovrstne usluge. N. je vsaj novinarka po profesiji in njeni texti so res dobri in kvalitetni.

V bistvu me take stvari vedno pretresejo....in sem pomislila, da so že 3 izgubile očeta. Živa sta še moj oče in od J. Težko se je soočati z tako izgubo, meni je pa že misel grozljiva, si ne predstavljam. Sicer pa imam težavo z tem, s sprejemanjem tega dejstva.

Uživajte vsak dan, ki ga imate. Jaz sem danes že 2x klicala starše, sta na poti, ob takih dogodkih me vedno zagrabi panika in kličem vsakih 5 min, če sta že prispela. Me je mama že zadosti imela in je rekla naj neham klicarit, ker sta zdrava in ok...bosta poklicala ko prideta xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oho, pozdravljeni.

Sem oddelala ta nujno, tako da sem še malo semle pripujsala x:)x .

Žaža in BorisM WB xsrcx :palec:

Hi, hi, hi. Campi pa ljubljenje, ja x:Dx , verjetno ta cela zadeva spada zraven v vzdušje x:)x .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutro!

se prisilila vstat ob 10h, cvekam s prijateljico po messengerju... na Novi Zelandiji je x8Dx

Pa zraven se z uno spanko, punco od mojega cimra.. oktobra prideta sem, imata ze vse splanirano x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

helou vsem dopustnikom....

mick.... še malo še malo....... pa bova tud midva na vrsti... x:Dx

včeraj sem peljala avto na servis, je neki pri sprednji gumi škripalo.... pa so hitro zamenjali, na mojo prošnjo pogledali še ostalo..... ma ziher je ziher, glede na to da se imam na dopustu namen imet skrajno fino, nočem da bi blo z avtom kaj narobe!

razprodaje: ah, le kdo sem jaz, da ne bi šla?!?! x:Dx ampak sem šla na preizkušen recept: ko greš v šoping obuj čevlje z visoko peto! Garantirano nehaš kupovati v roku od 45 min do ure in pol! x:Dx :vragec: x:Dx in uspešno kupila prav nič, razen ene revije! x:Dx

Evo me. x:)x

Vceraj sem prisla zvecer, pozno, pa sem bila v bistvu zmatrana, pa nisem vklopila racunalnika.

xsrcx Selene, thanx. xDDx x:Xx

Se vidmo. :palec:

lep dan in teden vsem! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

razprodaje: ah, le kdo sem jaz, da ne bi šla?!?!  x:Dx  ampak sem šla na preizkušen recept: ko greš v šoping obuj čevlje z visoko peto! Garantirano nehaš kupovati v roku od 45 min do ure in pol!  x:Dx  :vragec:  x:Dx  in uspešno kupila prav nič, razen ene revije!  x:Dx

x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx

O super Marsa nazaj,

sem že včeraj v dnevnik napisala, da (nas) je treba malo v red spravit x:Dx xsrcx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Thanx Stanka za pozdravcek x:Xx - sem se prisla samo focknit, nisem nic brala se za nazaj, sem samo malo prechekirala teme itd...

Tole (vsaj dnevnik) pa si bom sla se prebrat. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma saj to...

Jaz preskeniram s pogledom v hipu..

In mi prodajajo, ces - kaj pa tole?  x:Dx  x:o)x  x:px  :vragec:  :hepko:  x!x

(ko 'nastejem' svoje 'pogoje')... :D

meni!!!!!!!! Saj vidi, kaksna sem, ko pridem!!!!!!!!! :D

Butast.  :xx!:  xrolleyesx  x:o)x  x:Dx

svoje si sesi!!

x:o)x x:Dx x;)x :palec:

Picasso

Jaz sovrazim italijanske cifre...zmer zakompleksana ratam x:Dx  x:o)x  x:Dx

Jaz pa ne, jaz pa vedno postanem dobre, ker so mi vse italijanske hlace, ce so mi sicer prav (v pasu in v riti) totalno prekratke. ;)

In si mislim, aha Italijanke so bolj 'nizko rascene'... ;)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...