Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Marsa...kaj ko bi prvo napisala (dokler te še nismo spravili v :xx!: :V: voljo s svojimi pisarijami po forumu) kako si se ti imela x:)x x:Dx xDDx x:Ix ... če doživela kaj :2src: ...., če sta bila z M. uvidevna do sosedov... x:Dx , če morje slano...vreme toplo...kopalke prilegajoče..., če si palila v njih..... x:)x x:Dx

Dobrodošla! :D

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa ne, jaz pa vedno postanem dobre, ker so mi vse italijanske hlace, ce so mi sicer prav (v pasu in v riti) totalno prekratke. ;)

In si mislim, aha Italijanke so bolj 'nizko rascene'... ;)

Ja no edino to... x:Dx :palec:

Men je tudi vse prekratko...zdej se ni panike, ker sem se med izpiti prijetno zredila x:Dx :xx!:

In lahko kupim eno stevilko vecje hlace x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle, to je tak interni 'stos', ki ga imava z Mickom... ;)

So mi pa ITA modrci bili vedno prav (ko se tu ni bilo vse te izbire). x;)x

HVALA vsem za lepe zelje, sem malo sla prebrat Dnevnik, pa sem videla. :vio: x:Xx

Sanjalica, nisva bila z M., pac pa s T. :eek: x;)x

Bilo je kul, vceraj sva plavala cez zaliv(cek), pa tko...

Zdaj sem bolj blond, pa malo barvice sem dobila, samo nic pretresljivega - dalec od kake zagorelosti ipd..

Bluzila cez Buzet, Ucka... sem mislila, da grem cisto narobe, benza se malo samo, mobi pa piskal, baterija je prazna, pa 200 sit sem imela gor... malo adrenalinsko... na 'vsej' poti (ta del, do Buzeta in to) sem bila sama na cesti, v bistvu dbest, v bistvu pa kar malo grozljivo, ker pojma nimas, kje sploh vozis, pa pojma nimas, kam gre sploh cesta. Ampak sem sla samo za nosom in sem vse prav prisla...

Na Hrvaskem (in celo v Istri, kjer nisem bila 15 let) so ful prijazni.

Itak imam dobre izkusnje, ker sem prijazna. Zakaj pa tudi ne bi bila, a ne?

Dbest mi je bilo plavat. Meduz ni bilo, sluzi tudi ne, no, malo se je je nabiralo v nekaterih skalnatih 'bazenckih', uvalcah.

V bistvu sem bila prijetno presenecena.

Mi je pasalo vse skupaj, tale dvodnevni tripcek. x8Dx

Mitja pa je imel ZELO pomembne opravke tule. x^x x8Dx :palec: :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pravilno Marsa, si si zastavila en izziv, ga izpolnila jasno, majčkeno še dodatne energije dobila (za vsak slučaj nosi s seboj gasilni aparat, če slučajno eksplodiraš x:Dx ), pa spočila, zaplavala malo po ribje x;)x , sem ti resnično privoščila x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobila pa se potrditev da je vse prav in naj itak upostevam pac intuicijo - v prometu se SE KAKO izkaze. x!x

Pa stestirala avto tako za 'daljso pot' (naredila kakih 400 km, malo manj) kot tudi za taksno tezho. x;)x x:Dx

Ko sem uletela ponje, smo si najprej skocili v lase... x:o)x x:Dx

Ker tolk prtljage, so mislile, da bodo naletele na prazen prtzljaznik, 'pozabile', da imam fiestico...

Hladilne torbe, svasta... Ruzaki, torbe... aha, zdaj pa se po 'tamal' ruzak. Pride s 'tamalim' ruzakom! :eek: :sori: x:Dx x:o)x

Aja in seveda se psa smo imeli. xDDx

Na koncu smo stratesko zbasali notri vse, jaz butnila prtljaznik in se je zaprl.

Smo hotli na pumpi se ustavit, ces ali gume cisto speshtane al kwa.

Pol sem presodila, da nas ne zanasha prevec (x;)x x:o)x)... vendar vso pot zoprno svetlobo v uch, ne maram pa onega... hm, sencnika, ker mi ozhi vidno polje.

Nekje smo sli lohk sam 110. :sori:

A nekje smo pa prou fejst sponali...

Da ne govorim o poti nazaj, ko sem bila pa sama - kot sokol sem sla... x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js sm pa tolk heppy, delo sem dobila v domu ostarelih... bljak...  x:)x  pa ze dva dni se mi skupi kolca, pa pravjo, da je treba vodo pit, pa sm jo ze popila sigurno vec kot 55 litrov (oki mal pretiravam  x:o)x ) uglavnem, sam ni nc boljs... brrrrr kolk neprijetno  :sori:

ej fa. ja; se mi je isto zgodil, ko sem se majhen biv... grozn je blo. vse me je bolel od kolcanja... :sick:

pol je enkrat minil kr.

morda pomaga kis; sicer pa ce probas morda zrak vdihavat - tko mocno skozi usta, ga zajemas na hitro...

xcrossfingx

http://www.siol.net/novice/default.asp?fun...id=572&pic_id=1

V ponedeljek so se tla Posočja znova zatresla. Potres z močjo 4,9 po Rihterjevi letvici so čutili po vsej Sloveniji, pa tudi v Avstriji in v Italiji. V naslednjih dneh so prebivalci Posočja čutili še vrsto popotresnih sunkov, kateri moč pa ni presegla moči ponedeljkovega potresa. Potres je najhuje prizadel občini Bovec in Kobarid. Po prvi oceni občine Bovec je v njihovi občini škoda skoraj primerljiva s tisto po potresu v letu 1998. Na Bovškem in Kobariškem je začasno neuporabnih 127 objektov. Vlada je že odobrila 420 milijonov tolarjev pomoči, medtem ko bo celovit program odprave posledic potresa sprejela najpozneje v prvi polovici septembra.

V soboto se je v Bovcu sestala neformalna skupina občanov, ki ni zadovoljna z obnovo po velikonočnem potresu aprila 1998. Zahtevajo odgovor na vprašanje, zakaj sanirani objekti za razliko od novogradenj niso prestali novega potresnega sunka. Poleg tega pa zahtevajo, naj država prevzame v celoti vse obveznosti posameznikov, pri katerih je bila popotresna obnova neuspešna.

Guest sanjalica

JUHEJ...do jutri zjutraj zapuščam "civilizacijo" to pomeni...PC, telefon, mobitel...grem na sonce, trava, divjina... in dobrovoljna Sanjalica...

Jesss....bova z mojim danes verjetno :2src: ... sem čisto... :2src: .... :D :D :D

joj Mick kdo je tači, jaz se zabavam... bi lahko ugotovil po prejšnjem postu.... x:Dx

Ja, saj. Sam sem mal presenečen, da vam se to zdi čist ok. He-he....sem mal pri sodelavkah preveru, pa tud pravijo, da se zlo vidi in je potemtakem brez veze. No, pa pustimo. Kaj pa me briga, konec koncev. Sm mislu, da je dober, da tipi to povemo, da nima smisla. In da ne padamo, vsaj večina, po moje, na velikost jošk. Tipi? :eek: No, če še bo kter potrdil. x:)x x:o)x

mah neeeeeeee.. jaz padam izklljucno samo na velicino josk! samo to! pravzaprav me drugega v zivljenju sploh ne zanima. vcasih me je se.. sedaj pa sem ugotoviu da so joske najbolj pomembna 'stvar' v zivljenju nekega moskega, torej mene.

celo sobo sem si prebarvau oz. porisal z samimi joskami. spodnjice imam poslikane z joskami in na vzigalniku imam narisane joske, jutri pa si grem tetovirat na hrbet 2 velikli joski. vceraj pred spanjem sem razmislau, da bi sel k plasitcnemu kirurgu, da mi naredi joske. xrolleyesx

hkrati pa se ukvarjam z slikanjem (kot amater) in slikam oz. imam veliko kolekcijo fotografij razlicnih josk.

zivele fse joske sveta

x;)x x:o)x

*PS. ce kdo zeli vstopiti v klub ljubiteljev josk me lahko kontaktira na moj mail. klub deluje ze 6 leto in ima veliko clanov (predvsem moskih).

.. in na vzigalniku imam narisane joske ...

Kakšna ideja!

Jih bom dal naslikat na prevleke za vzglavnike, tako bom vedno zaspal med njimi! x:Dx

Ne bom narisal prevelikih, podzavestno bi se bal, da bi se razlezle in bi zato preslabo spal :vragec:

Po drugi strani, če dobro pomislim, na kakih balonih se tudi ne da dobro spati. Kakšen M. bi rabil po dva polštra, za vsako joško enega x:Dx

P.S.

Da se razumemo: vzglavnike, ki jih uporabljam, ne posojam!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

joj Mick kdo je tači, jaz se zabavam... bi lahko ugotovil po prejšnjem postu.... x:Dx

Ja, saj. Sam sem mal presenečen, da vam se to zdi čist ok. He-he....sem mal pri sodelavkah preveru, pa tud pravijo, da se zlo vidi in je potemtakem brez veze. No, pa pustimo. Kaj pa me briga, konec koncev. Sm mislu, da je dober, da tipi to povemo, da nima smisla. In da ne padamo, vsaj večina, po moje, na velikost jošk. Tipi? :eek: No, če še bo kter potrdil. x:)x x:o)x

mah neeeeeeee.. jaz padam izklljucno samo na velicino josk! samo to! pravzaprav me drugega v zivljenju sploh ne zanima. vcasih me je se.. sedaj pa sem ugotoviu da so joske najbolj pomembna 'stvar' v zivljenju nekega moskega, torej mene.

celo sobo sem si prebarvau oz. porisal z samimi joskami. spodnjice imam poslikane z joskami in na vzigalniku imam narisane joske, jutri pa si grem tetovirat na hrbet 2 velikli joski. vceraj pred spanjem sem razmislau, da bi sel k plasitcnemu kirurgu, da mi naredi joske. xrolleyesx

hkrati pa se ukvarjam z slikanjem (kot amater) in slikam oz. imam veliko kolekcijo fotografij razlicnih josk.

zivele fse joske sveta

x;)x x:o)x

*PS. ce kdo zeli vstopiti v klub ljubiteljev josk me lahko kontaktira na moj mail. klub deluje ze 6 leto in ima veliko clanov (predvsem moskih).

x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:palec: vzglavniki, saj je to že napredek..

Marsa pa je res pogumna,.. to bi morala večkrat ponovit, Zase x^x

...

Danes vse neki mučka počas...!.....sm pa org.doma zdele...

papirji in zavarovalnice x:Dx :xx!:

finte oslovske x:o)x

.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

xrosex Ju-hu-hu, super preživela prvi dan službice po dopustu....grem počasi domov , mi moj lubi dobro kosilo, pa sex obljublja..... xlove2x xredx xredx xg:Dx

pa-pa

xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex

xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!

včeraj......na travi...sma iskala mali voz....ga nisma našla......sma se mela lepo x:Xx

Rajš poiščita velikik voz :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uf, kje je ta Micko, a bom moral tuki jaz vskočit?

včeraj......na travi...sma iskala mali voz....ga nisma našla......sma se mela lepo x:Xx

Rajš poiščita velikik voz :D

Jst sm pa mislu, da sta iskala velikega, a našla samo malega... :vragec:

Jasno Nino, Kristalka je fejt punca in zasluži, da s fantom najdeta tudi Veliki voz

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

waaaaau lihkr so uleteli k nam celjski obiski iz tibeta :eek: x:)x sibam pozdravt x:px

(mislim doma so v celju, pa so bli nevem kolk mesecev u tibetu.... x:o)x , eh "so" sej sta sam dva! ona pa on x:Dx )

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...