Ksenia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 pismo kakšen dan... dopust - rezultat, totalno zatečeno in modro stegno... stopnice zamenjala za tobogan in hvala bogu da sem ostala prisebna, sem se od zgoraj stopnic do vznožja pripeljala po ritki aja to je že rita najprej vidno nič, slišen je bil le smeh in jok (mala se je orng ustrašila, jaz pa itak, da butnila v smeh), sedaj je pa tole zastrašujoče modro rdeče zateklo, tko skoraj do kolen, pa komolec, rama... ampak sem pa vseeno bila pridna celo dopoldan... sam podvig je že priti v tej vročini na njivo, ne še kaj delati in potem se ves umazan in utrujen vrniti peš nazaj... ampak preživela dan z mami in malo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ooouu, bad jaz sem pa na morju padla po mokrih stopnicah......nič več ni modro....je že zeleno .....mogoče pa je že zginlo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Uf, kje je ta Micko, a bom moral tuki jaz vskočit? včeraj......na travi...sma iskala mali voz....ga nisma našla......sma se mela lepo Rajš poiščita velikik voz Jst sm pa mislu, da sta iskala velikega, a našla samo malega... Jasno Nino, Kristalka je fejt punca in zasluži, da s fantom najdeta tudi Veliki voz Kolk si ti pokvarjen, js sem mislil predlagat, naj raje iščeta veliki voz k je večji in načeloma večje stvari lažje najdeš hehe c c c c sicer pa saj ma motor... kaj še more met.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 haaaj evribadi Na morju sem uživala ko tavelka... nisem bila še na Pagu do zdaj, pravzaprav mi sploh ni bil simpatičen ta Pag, ker sem si predstavljala, da je to ena sama skala pa par ovc :o|o: ... bivali smo čisto ob morju, takorekoč privatna plaža, simpatična ribiškavasica, ena štacuna, dve oštariji... nabrala sivke in žajblja za cel Kamnik, pila ne preveč dobro bevandico, plavala a lot... ma, luštno... samo stopila sem čez domači prag, pa so začele kar deževat novice ... en fant (ekipa otrok mojih frendov) se je v Peruju ubil pri plezanju, danes so se ostali vrnili, žaro pripeljejo jutri ... očetov mlajši brat je zelo na hitro hudo zbolel in je vprašanje dni ... nečaka so danes zjutraj peljali na urgenco s strašnimi bolečinami v trebuhu... takoj na kirurgijo... operirali pa ga še vedno niso... ... samo na hitro sem preletela naš Dnevnik... uočila, da se je naša Kozmična bejba poročila na zelo romantičen in izviren način (čestitke tebi in tvojemu možeku, Cosmica ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mateja, pobož ... pa da bi se vsaj z nečakom vse v redu izteklo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Hvala Coccinelle ... pošiljam pobož naprej tistim, ki ga zdajle res potrebujejo... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Je kdo na netu in je za en klepet? men se ful klepeta grem mal na chat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Evo mene, biseri moji, da se mal javim spet po nekajdnevni pavzici Pred dvema urama prišla domov, noge me tako bolijo, da je kar veselo... Sem prepešačila danes ogrooooomno seveda na račun razprodaj Do danes je ulov za 11 jurjev nekak takšen; ene odbite tirkizne dolge hlače (poonedeljek, ko sem, Mari, nakupovala v visokih petkah cel popoldan! ), danes sem pa uhvatila še dve majčki in krilce Vsekakor zadovoljna z nakupom Čisto nepričakovano sem danes v centru imela čast k sebi stisnit eno meni zelo ljubo lunatko, pa sva se šle potem mal s kristalčki igrat pa z njeno pomočjo sem nekak vtaknila nos še v čajčke danes tam v čajnici, tako da sem sedaj ponosna lastnica čajne žlice ( ) in nekega Karamel čaja..Kolk mi je všeč, ker tale forum živi tudi izven virtuale Aja!!! Danes me je frend poklical, en meni zelooo ljub decko - je sprejet na faks v Ljubljani tako da se bova izgleda jeseni kaj bolj pogosto videvala, kar je ze skoraj poezija za moj srcek V ponedeljek smo se se z dvema kolegoma odpravili na road trip Sta me popokala v avto pred študentom, pa me vprašala, če imam kaj pomembnega zjutraj za delat drug dan... ko sem rekla, da ne, sta kar določila... "Road trip it is!!" In smo šli na slovensko obalo Domov prisli ob sedmih zjutraj, sončni vzhod spremljali iz avta... pa pred vzhodom smo se še zvezdic nabuljili na gradu Socerb Fanta sta se res fino spomnila dogajanje Sem pa tisti dan med njima staknila eno zelo lustkano in radovedno bitje, sem bila prav pozitivno presenečena No, grem si solatko delat... seveda z zdravo soljo (aja, Stane, sem si prej limonado naredila s soljo pa je S.U.P.E.R po celem dnevu tekanja naokrog in dehidracije je bila prav poezija za moj telešček ) En lep dan vam želim jutri, dragi moji, in čimveč dobre volje Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Aja Dobrodošli nazaj, potepuhci - Marsa, Mateja, BorisM, Žaža Sanjalica, tisto tvojo srečno razpoloženje kar obdrži, ker je res fino bit srečen ... imaš kar nasmešek na obrazu skoz pa koristi tut sem vesela zate Selene, mal popazi na tvoje nogice, pismu Hmmm ampak če borneš tole na pozitivno razmišljanje, mam eno ful dobro idejo hihi - zdej si lahk brez problema oblečeš kak kostimček, ki je moder al pa modrozelen, boš super barvno usklajena Pa en pobož na boleče predele Mateja, držim pesti za nečaka... Zdej pa res... salatko delat Nočko vsem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Oj, Mateja, WB, ravno danes sem intenzivno pomislila nate! Dbest da si si oddahnila malo! ... sicer pa ful enih slabih novic... :o|o: Selene, pismu, boga... Jaz pa glih danes dobila tvojo deteljico... Thanx! Upam, da pocivas in zdravis - kakorkoli ze (in da je/bo pomagalo). Kristalka - mesche'... Soncna v nabavki vidim, turkizne scene itd... kul. Ful vsec barva, skoda ker mi ne pase... samo pikec, recimo ogrlica iz zelo drobcenih... cele flehe pa - no way, sem vsa nekam zelenkasta, s tem pigmentom nekaj potem... Uhhh... no, vsaj soparno ni vec... Buena - pogum pa to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ma grem jaz spat zzzzzzzzzz Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 OK - lahko noc... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Marsa, a ti mogoče uspe pripičit jutri ob 14h na Tortožerke? Smo se zmenli v slaščičarni Zvezda ob Kongresnem trgu Hja, veš, turkizna... hehe saj ne da bi meni neki ful pasala, ampak sem se preprosto odločila, da se glede izbora barv ne bom več sekirala, ker bi si drugač lahko kupovala same rjave, zelene in rdeče stvari, to bi bil pa potem že utečen dolgcajt Tko da... je**š ... turkizna it is Aja, sem pa ugotovila, da mi je na kožo pisana znamka Tally Weijl, ki jo prodajajo v Sportini v BTC-ju Vedno, ko grem tja in križemkražem predelam celo Sportino, na koncu obtičim na oddelku Tally Weijl in odnesem domov ene tri zadeve cela vesela (to se pravi, kadar so razprodaje in imam kaj dnarja za več stvari nabavt ) Mnjammmmiiiiiii... pijem tisti čajček, ki sem si ga popoldne privoščila kupit v Stari Ljubljani... ful lepo diši, pa še fino uspaval me bo... Je črn aromatiziran, zaenkrat smo še na bolj simple zadevah Kasneje mogoče presedlam na kaj bolj klasičnega in malo manj plastičnega Lahkonočne lubčke vsem Sončna Vi(jooooo)la SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Marsa, a ti mogoče uspe pripičit jutri ob 14h na Tortožerke? Smo se zmenli v slaščičarni Zvezda ob Kongresnem trgu O, Soncna, Zal zgleda da ne - ker bom ocitno brez avta :xx!: (sem slabe malo)... z avtobusom se mi v vrocini ne bo dalo cijazit, kolesa pa nimam, pa tudi mi ga ni se za furat... :o|o: Ce pa bo kaksna sprememba, pa ja... sem tudi sama imela namen v mesto jutri, sam... saj pravim... :o|o: Turkizna ti pase, se mi zdi, ker si temna...Ja, sportina, meni pa sixty vse ustreza - od kavbojk do minic do jackijev... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 No, vseeno držim pesti, da ti uspe se mal pokazat in tako tudi fajn nasmejat v naši družbi Zadnjič na tortah je blo prav fino Ja, tole glede znamk pa... sem mislila Tally Weijl kot moda, recimo kakšen Tom Tailor zame sploh ne bi bil, ker je preveč športen tip oblek... Tally je pa tko luštno za mlade damice, dost seksi pa dost igrivo obenem, tako da mi ful paše Pa še cifre imajo XS, tako da sem hvaležna za tole znamko iz dna srca Njami je dober čajček Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja, jaz pa tudi - koncno dovolj dolge hlace in prav!! In ne oni klasicni 'zenski pas', ampak nizje, ker mi sede bolj tako... Dbest no... samo oblecem, skoraj ne rabim probati. (*ampak za vsak slucaj ipak probam, ker so razlicni modeli, pa je lohk 29, eni so 28, kratke hlace pa imam celo 27).Ful dobro, vcasih sem pa rezala , barvala, stukala, kaj jaz vem...Zdaj pa sam. ck. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 sem mislila Tally Weijl kot modaKakšna moda? Misliš na prašnike, oz. po domače povedano - jajca? Na to temo mimogrede še zanimiv japonski priimek: Mudakokesa lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 ... moska moda...Prasnikar. Aja, saj nismo v temi asociacije... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ne mi o jajcih, Nosorog, da ne začnem še jajc sanjat Hehe Marsa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jutrček, Marsa poslana je bila v soboto sem jih še potem nekaj dni na istem placu iskala, niti ene ,tisti dan pa tri, al štiri.... ko sem jih doma ogledovala, sem nate pomislila in evo jaz danes razbolela čisto, pomagalo nič... moram potm ko domov iz službe priedem, mal pregledat temo, pomagaj si sam.... led je sicer oteklino malce zmanjšal... sem pa danes razmišjala, drsela sem čez več kot deset stopnic in glede na to, da me danes zelo rame bolijo in je modrica bi bilo lahko veliko slabše kot je, tko da.... končalo se je dobro kakorkoli že... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaaaaaa, res je bil popoldan obarvan ... večer pa (tak da mi sedaj kljuje v glavi...pa komaj jo držim pokonci...) pa prejela sem šopek 30 rdečih vrtnic (včeraj je bilo eno leto, kar sem si zlomila ključnico, in moj "partner" v nesreči me je obdaril.. ), pa sva ob 22.30 privijugala peš(!) z možem domov s , otroci odšli, zaklenili vsa vrata, tako da sva si zložila blazine s terase, jih položila na trato... in kar tam zaspala...(starši pijani ležijo pred vhodom v bajto na travi :xx!: ... fulll dober vzgled :xx!: ), otroka se vrnila ob 23.45...in naju "pobrala" in velikodušno spustila v hišo pospremljena pa sva bila z mojim žuganjem: "Vedno, ko odideš od doma vzami ključe s seboj... " Sedaj pa...glavobol...ampak lep dan je bil.... , bo danes tud tak? .... kdo bi vedel..... , razpoloženje (razen glavobola) je že pravo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Selena, pobož Mateja, tudi tebi pobož pa še en , sem te pogrešala, fino, da si se imela dobro na Pagu, še dobro,da nisi podurhala do Grčije, ker vidiš kaj se ti lahko tam zgodi, nič hudega sluteč...zviiiiiiz pa si orinkan Sanjalica, Sanjalica...kje je oni smeško z žugajočim prstom....saj itaq ne pomaga, če kdo kaj reče ...glavno, da si se imela fino, pa pobož da ne bo kakega glavobola. Marsa se je tudi družila z ribicami v novih kopalkah ....jaz grem najbrž drugi teden, če bom v razpoloženju, ker ta teden nekako nisem. Razprodaje...sploh se mi ne da....sem šla samo na moje stalne punkte in ubodla par stvari, brez gneče, če sem videla gnečo v trgovini, sploh nisem šla notri. Drugi dan me je vlekla prijateljica, pa sem počakala pred trgovino v lokalu si je vzela kako urco...se mi je že kar malce Sončkast dan.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Uf...Matejka...prebrala...kako bad...pismu...ne vem...to leto se res dogajajo grozne stvari... Cosma...ja...razprodaje so res ubitačna stvar...pismu...men se tut ne da tja šetat...med gužvo...ljudje so kot pobesneli... Huh ja...evo...naša nova dnevna...hi hi...tkole nekak...končno bom loh spravla kam knjige... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...Juterček....včeraj sem preživela noro dober dan...hi-hi-hi... Majica.... cool dnevna Svinjica.... hvala za tvoje neskončno razumevanje, pa čajček...super je Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Oho, jutrček vsem . Včeraj je čisto nepričakovano en sončni randi padel. Res čist izvenplansko. Hm, sem si majčkeno drugačno slikco narisala, se vidi, da nisem umetniški tip . Se mi je zdela tale naša Sončna dosti bolj eksplozivna, pa malo manj nežna, v živo pa deluje dosti bolj nežna, krhka, tako bolj Vila . Prav simpatična deklica ja, se mi zdi da v bistvu nad nobenim Lunatikom ne bi mogla biti v živo razočarana . Sva imeli en tak naporen randi. Najprej sva šli v Ahata mal kamenčke pogledat, pa mi je majčkeno razložila, kajti jaz nimam pojma, sem šele včeraj v kristalčke pogledala. Je rekla, da jih ona zdaj po feelingu kupuje, tistega, ki začuti . sem naredila isto in bogatejša sem za en sodalit v obliki lunce (tega mi je nekak tudi Marsa priporočila ). POtem sva šibnili v čajnico, kooooooooončno prišla do jasmin čaja. Pismu, je resnično dober Marsa , zdajle z Žažo uživava. Kot bi se doma pod grm usedla in grizljala listke jasmina. kakšna aroma . Sončna si je tudi omislila čajček, pa zrihtala en prospektek, da se še na tem področju razgledamo. Pismu, kok novih področij se mi je prikradlo v življenje. Prav uživam v vsem tem novem. Potem sva šli še v eno trgovinco, kjer je kozmetika naravna - sem pozabila, kako se ji že reče. Pismu, spet nekaj novega. Pa sladoled in sem šibnila za Bežigrad. Mateja, super da si uživala, tudi jaz sem se večkrat spomnila, pa na .Selene za tvoj pristop v kritičnih situacijah. Hm, nekam veliko padcev imaš zadnje čase , pazi nase . Marsa, si ti torej zbirateljica ? Žaža ne seri , 1x na dan le, da ne boš zaprta, samo ne s komentarji En navihan dan vsem , ti pa danes ne pozabi na Aiwo in njen izpit Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts