Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Majica... topla dnevna soba... In rumena svetloba jo naredi tako romantično... Dober okus. Kaže, da si res topla ženska. In to z okusom. Všeč mi je. ( :xx!: kozlam... verjetno sem noseča, po včerajšnjem dnevu...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 pirček samo enega sem spila... pa šampanjec pa sangrijo pa...... Eh... mi moraš vzet Mick z ust... sem si že domišljala... da bom mlada mamica.... (Sem pa poklicala moža in ga obvestila, da sem "noseča" in je naredil <_< :!!: :OO!: ... kar bi naj pomenilo... kdo bi vedel :o|o: ) JanjaKse mi zdi da v bistvu nad nobenim Lunatikom ne bi mogla biti v živo razočarana . Ne bodi prepričana...mene še nisi spoznala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Majica... topla dnevna soba... In rumena svetloba jo naredi tako romantično... Dober okus. Kaže, da si res topla ženska. In to z okusom. Všeč mi je. ( :xx!: kozlam... verjetno sem noseča, po včerajšnjem dnevu...)A nisi ravno o tem zadnjič govorila Sanjalica? No, ko bi se ti vsaj želja izpolnila Meni se tudi dopade tale dnevna soba....sem ravno včeraj domov privlekla knjigo o barvah, se moram resno posvetit pleskanju stanovanja, pa bi rada imela barve, sem se naveličala bele....ima kdo kaj izkušenj z tem?Rada bi imela 2 barve v dnevni sobi...pa razmišljam kaj se sklada..... Pa Žaža je tudi nazaj pismo teli dopusti...samo prihajamo in odhajamo, se počutim, kot da živim na železniški postaji, samo še maham v slovo in sprejemam obiskovalce...pa še več kot 1 mesec je poletja..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 sanjalica a ti bi bla pa sam vprašam...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 pismo teli dopusti...samo prihajamo in odhajamo, se počutim, kot da živim na železniški postaji, samo še maham v slovo in sprejemam obiskovalce...pa še več kot 1 mesec je poletja..... Sanjalica, mislim da bi pa ti bila točno takšna, kot pričakujem, taka duhovita, samo ne osladno, majčkeno cinično pa smrtno resen obraz ob največjih šalah Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaz bi bla... ... samo... brezmadežnega spočetja pač ne obvladam... (in vanj ne verjamem)... tak da zgleda, da z "mlade nosečnice" res ne bo nič... :o|o: Ej... pa od nosečnosti v glavi ne kljuje? pa 5x v enem jutru tudi ne kozlaš, a ne da ne? :xx!: (bemti službo... vsi ljudje tako govorijo... bi si najraje nataknila na ušesa...in bila v tišini in temi... Hvala bogu, je sodelavka uvidevna... je bolj tiha..ampak stranke... te pa so... neuvidevne :xx!: ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 a ja.. brezmadežno :xx!: , jst sem pa misla da je blo madežno , hm.. pa drugič. I hope. Kar se osladnosti tiče, ja sej vsi kdaj not pridemo... tud oni ki vedno neki nergamo.. ampak sam ena oseba na LNF, bi pa lahk oskarja dobila za osladnost.. me kr trese včasih.. Res. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Nimam izkušenj z tem bruhanjem, tako, da res ne vem a je normalno, ali ni da 5x bruhaš po prekrokani noči, po pivu ali pa zaradi hormončkov Meni se je to že zgodilo, po preveč popitega....že zdavnaj...upam, da bodo te strani že arhivirane, ko bodo moji otroci že znali brati Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kar se osladnosti tiče, ja sej vsi kdaj not pridemo... tud oni ki vedno neki nergamo.. ampak sam ena oseba na LNF, bi pa lahk oskarja dobila za osladnost.. me kr trese včasih.. Res. Poleg računalnika imej vedno kislo kumaro, da vgrizneš po potrebi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ohoj Cosma, jap-jap, sem se vrnila....aja, saj drugače sem te že pri fotkah pohvalila, pa te bom še enkrat...sem si tebe čisto drugače predstavljala, da imaš temne lase, pa ne vem zakaj? Uglavnem, prav hudo-dobra ženskica si... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ampak sam ena oseba na LNF, bi pa lahk oskarja dobila za osladnost.. me kr trese včasih.. Res. Da to nisem jaz slučajno :o|o: Samo to mi treba, da me etiketiraš z "osladnostjo" bljak... Sem raje cinična, zategnjena, tači, naivna, smotana, blesava ... vse to mi je bolj pri JanjaK... Sanjalica, mislim da bi pa ti bila točno takšna, kot pričakujem, taka duhovita, samo ne osladno, majčkeno cinično pa smrtno resen obraz ob največjih šalah Duhovita ... mislim da me MatiNarava ni obdarila z duhovitostjo... Cinična... ... v živo verjetno dosti manj kot na forumu... Smrtno resen obraz... to pa zmeraj... saj sem kot Povzetek: brcaš po temi... (se mi zdi, da sta bila oba lunatika, ki sta me spoznala malce :o|o: in pričakovala "drugo" kot sta dobila... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ampak sam ena oseba na LNF, bi pa lahk oskarja dobila za osladnost.. me kr trese včasih.. Res. Da to nisem jaz slučajno :o|o: Samo to mi treba, da me etiketiraš z "osladnostjo" bljak... Sem raje cinična, zategnjena, tači, naivna, smotana, blesava ... vse to mi je bolj pri nje, njeee... nisi ti... jst sem tud rajš tečna, pa smotana.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 mushi predlagam, da direktno in ne na javno (na OS ali mejl) poveš osebi, da se ti zdi osladna Mislim, da ji s tem samo dobro narediš, čeprav bo najprej verjetno prizadetost, pozneje bo pa...razmislek in...razvoj na pot bolj iskrenega obnašanja, direktnega, brez dlake na jeziku tud sama sem čisto dobro prenesla kritiko, da naj neham s svojim sanjavskim sranjem sem čist hvaležna, da sem takrat dobila to opazko, me je malo postavilo bolj na realno... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 being blond..... po 15 letih barvanja na mahagoni rdeče sem se pred 2 mesecema odločila, da je čas za spremembo... da bi bila jaz malo svetlejša.... pa lepo k frizerki... pa čopič v roke in gremo.... valjda postopno, ker je fula težko razbarvati rdečo, ker vedno na oranžno potegne.... no in sem bila bolj rjava z svetlimi prameni... fula dobra prelivajoča barva,... pa včeri spet k frizerki... valjda na dopust ne morem iti z narastkom in izgledati čist mim... in sva svetlili še ostala rjava pramena.... in zdaj sem že bolj svetlo rjava z blond prameni.... ampak fora v službenem liftu, 2 tipa, ki delata v višjih nadstropjih, ki vedno odzdravita le z nekim odsekanim 'jutr.... danes čisto spremenjena in prijazna.....: "dobro jutro, danes bo pa vroč dan " jaz ju pogledam, če je to slučajno meni namenjeno in se oba režita z nekim glupim osmjehom na faci in me gledata. jaz se malo nasmejim in pokimam. Pa pride na vrsto moje nadstropje, pa prvi reče: "Zdaj je pa vaše nadstropje, kajne?" pa jaz prikimam, pa drugi:" kakšna škoda!" Jaz ga presenečeno pogledam, se prijazno nasmejim in odvrnem s preprostim:"hvala" in odidem iz lifta. ja pišuka, 2 leti se že skup v liftu vozimo, pa me sploh opazila nista, danes pa..... ok, priznam.... se mi je zdelo fino.... ali ipak..... kaj je s tipi in blond barvo???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ok, priznam.... se mi je zdelo fino.... ali ipak..... kaj je s tipi in blond barvo???? jaz sem tudi blondina po tanovem....včasih se res prav ...kok dogaja...ravno tako iz rdeče kot ti...trajalo pol leta, da se je kolikor toliko pokrila rdeča, pa še vedno ven tolče.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ja, sej mi je frizerka takoj povedala, da bo trajalo vsaj toliko časa, da prekrijeva vse... ampak cosma: važno je da se dogaja!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 being blond..... po 15 letih barvanja na mahagoni rdeče sem se pred 2 mesecema odločila, da je čas za spremembo... da bi bila jaz malo svetlejša.... pa lepo k frizerki... pa čopič v roke in gremo.... valjda postopno, ker je fula težko razbarvati rdečo, ker vedno na oranžno potegne.... no in sem bila bolj rjava z svetlimi prameni... fula dobra prelivajoča barva,... pa včeri spet k frizerki... valjda na dopust ne morem iti z narastkom in izgledati čist mim... in sva svetlili še ostala rjava pramena.... in zdaj sem že bolj svetlo rjava z blond prameni.... ampak fora v službenem liftu, 2 tipa, ki delata v višjih nadstropjih, ki vedno odzdravita le z nekim odsekanim 'jutr.... danes čisto spremenjena in prijazna.....: "dobro jutro, danes bo pa vroč dan " jaz ju pogledam, če je to slučajno meni namenjeno in se oba režita z nekim glupim osmjehom na faci in me gledata. jaz se malo nasmejim in pokimam. Pa pride na vrsto moje nadstropje, pa prvi reče: "Zdaj je pa vaše nadstropje, kajne?" pa jaz prikimam, pa drugi:" kakšna škoda!" Jaz ga presenečeno pogledam, se prijazno nasmejim in odvrnem s preprostim:"hvala" in odidem iz lifta. ja pišuka, 2 leti se že skup v liftu vozimo, pa me sploh opazila nista, danes pa..... ok, priznam.... se mi je zdelo fino.... ali ipak..... kaj je s tipi in blond barvo???? hehehehehe..... mari a tolk to palijo blondinke.. Bom razmislila v prihodnosti.. Stanka.. jst sem kr tule napisala.. ne bom napisala kdo in to.. komu gre to v nos itak ve kdo je to.. pa če vsak prebere bo tud tist/a. A ne? Sicer pa kdo sem jst da bom govorila kak stil pisanja naj ma kdo, kolkim verjetno moj stil ni v redu.. Ker je blo glih govora o osladnosti sem to pač napisala. Basta. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 aja? o.k. ampak večx človek sam sebe ne vidi, dokler mu nekdo ne podrži špegl in pokaže... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 aja? o.k. ... Stankaaaaaa, s prejšnjim sem se bolj strinjal. Namigovanja, splošne (brezoblične) izjave, sprožajo dvome. Ponavadi ne pri tistemu, komur je bilo namenjeno. Ena vrsta skrivanja ... Ne zdi se mi pošteno ali fer. Ne zdi se mi pozitivno.Evo, če se s kako idejo ali mislimi nisem strinjal, sem napisal.Evo, ravno to bi izpostavil - nikoli nimam nič proti osebi sami, včasih se ne strinjam z njegovimi mislimi, idejami.Evo ali vegeta? V moji kuhinji nič od tega. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 da naj neham s svojim sanjavskim sranjem šment pa moje Sanjavsko sranje :xx!: Je pa res Stankaa...sem mislila, da je to katera druga Stankaa... tista je bila res...romantično sladka... :D zdaj si bolj..."naša" Blond... bila sem blond, bila rdeča, oranžna, črna... pa nič opazila, da bi se kdaj kdo lepil name...ali komu kaj posebno padla v učke... zdaj sem brineta...pa tudi nič :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sanjalica poskusi z zeleno, če nič drugega je vsaj opazna Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Hmmm...Aja, dobro jutro, lep dan! ... hmmm... tistole... jaz se pa ne strinjam ravno, zakaj bi kar nekomu rekli, poslus, kok imas osladen stil...Zame se npr. ve, da ne maram prevec osladnsoti, kica, sonckov in tega... In? kaj pa zdaj?OK, jaz pac tega ne maram, a nekdo pa pac mara to postat.Od nekoga sprejmemo kritiko lazje, od nekoga pa tezje...V bistvu je dosti vseeno, kaj si eden od recimo 500 aktivnih forumovcev misli o drugem od teh petstotih...Ali bo oni nehal postati osladnosti - ali se bo torej spremenil, ker meni to ni vsec?brez veze... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sem preveč..."vaško dekle (babnica)" da bi si to upala... Kje pa... Sem bolj...hmmm klasična... Nesamozavestna :xx!: ... zelena... že pri sami pomisli... sem zelena (ne od zavisti) ampak od groze... , da bi morala taka na ulico... in bi vsem padla v oči... zaradi tega, ker le-tega nebi vedla nositi... od periferke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jutro, dan vsem skupaj! Moram se mal pohvalit Maturo izboljsala za tri tocke. Pisala spanscino 4 + 2. Drugac pa bila vceraj na pikniku s clani nasega igralskega ansambla.. Kjut, peki cevapcice, se otepali komarjev, igrali badminton.. Moje prvo sportno udejstvovanje po mesecih.. se danes precej pozna. :xx!: Pa se bratec je sel zraven, neverjetno skoraj, in sva sla z motorji.. je ilo prav zabavno 5 km po makadamu vozit do piknik placa Pa se jaz z opeklinami na prstu in stiskam sklopko samo s kazalcem No, cas da se spet malo k delu spravim.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts