Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

A boš nardila otvoritev na "nude" fotke?  x:px Komi čakam, da prideš spet.... x:o)x  x;)x  x:Dx Dijo  x:Xx

hm če je cena ki jo moramo plačat da se znebi par krpic da je par mesecev ne vidimo :( hm eh ne vem če je vredno... ampak če ni druge bo tud to vredu x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem šla prebrat, tele zadevce, pa vem, da so na slovenskih forumih identični posti, samo v obratnem redu **jebanja**. Kdo je močnejši, pametnejši, bolj severen, bogatejši, bolj zaveden, bolj zgodovinski....

Ker se cenim?  ...mogoče, se včasih precenjujem....pa mislim, da sem boljša od drugih, ker sem rojena 100km zahodneje, severneje....men se to res ne da...

HAHA, treba se je res ... ... ...
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

DANS BIL PRAV BOŽANSKI DAN….DELAU IN JEDU PRAV TIST, KAR JEST CUTM IN IMAM. OPRAVU EN ZANIMIV IZLET S KOLESOM;PLAN NEZNANO..HAH..SJ SM SE TUT ZATO ZGUBU, BLEM JE ,K SE MI SPLOH NAZAJ NI LUBL IT..KAJ POTEM…JH SAM CAKAU SM ,DE SE BO KDO PRKAZAU IZ KAKE DOMACIJE,DA MI POVE KAM; NO JA SJ SE JE KR NAENKRAT PRIKAZALA ENA ZENSKA IZ njive…ME PRAV USMIRLA IN SLA NAZAJ V njivo,HAHA x:Dx POTEM NA KLANCU VIDU DEZEVNIKA IN ISKAU NJEGOv DRUGI DEL,DA GA PRIKLJUČIM ZRAVEN, PA GA NI BLO, JE ŽE ODTAVAL PO SV0JE x:Dx …TAM POČEZ VIDU ZELO MODERNE ,VASKE ULCE S ASFALTOM POKRITE, KI SO VSEBOVALE TUT MODNO RAZSVETLJAVO..NAPREDEK, NEVERJETNO.. DIHAU SEM ,RES.ŠE BO TREBA TAK..PRIDEM NAZAJ, PA PRVIČ V LAYFU KOLO OPEREM S PENO ZA POMIVAT..KOT ROČNO AVTO, SEDAJ SE PRVIČ TAK SVETI, NIKOL ŠE..BO TREBA ŠE KDAJ..

g.STANE, TVOJA SOL JE HIPERbULA, KOŽA SE MI JE ŠE BOLJ POLIKALA, SLINA JE ČIST BELA x8Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

O boris, danes pa sem se vstal pred tabo .... x:Dx ... jao neka huda odvajala. :xx!:

Rachek, to mas prvic? al si ze kdaj mel? Res je, da je poseg v veliki meri neprijeten, ampak bo vse dobr! Mora bit!

Hvala. x:Dx :palec:

Hehe js mam zdej najobljšo bodilko v tem sončnem sistemu :D ko posije sonček skoz moje vzhodno okno direkt na mojo posteljo direkt v moje oči nič ne pomaga lohk dam roko čez oči je še zmer presvetlo, lohk dam fris pod povštr mi raat vroče od sonca :D nič ne deluje edin vstanem lohk ; )
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ker se cenim? :fiju: ...mogoče, se včasih precenjujem....pa mislim, da sem boljša od drugih, ker sem rojena 100km zahodneje, severneje....k mon....men se tole res ne da.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

sem se spomnila nate cosma.. da boš tole ziher vidla..

tko kot od dopusta enkrat... haha..

skratka point sem izpostavila.. pa nisem nč šimfala in to.. sam podala možnost da si vsak ustvari mnenje sam. Pa sem bla očitno še vedno preveč radikalna. Ja kako kost pa morem vrečt, ne? Podcenjevat se pa res ni treba. In če ne mjavkaš pa ubogo zgledaš in kako samozavestno ven pokneš (pa v štosu, pa tud res je - da se cenim), pol se že PREcenjuješ. Tih bit pa si svoje mislt. Pol te majo pa vsi radi. xflirtx xinnox xzobkox Če še kimaš zraven. Njim. x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Ma...na Murtru nam je gazda lepo reku...jaz imam rad Slovence...in zakaj? Pošeno povem, zato, ker izključno od Slovencev živim...oni so moja eksistenca...oni so moj kruh čez zimo... :palec: Sam žalostno je pa to, zagoniš tam 300 jurjev, da ti en reče mrš, Alpski Srb...kurčino jedno...samo smetiš lepo našo... :eek: men se pa tega ne da več...turiste bi moral po rokah nost, ker od turistov živijo...pa se nimam nč za boljšo, sam v miru bi uživala morje...pa se ga včas ne da... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Od kar je Janez Severino... :D ne grem več dol.... če greš v MB ti avto... če greš na dalmacijo pa še kaj več... :xx!: čist mi ni hrvaško morje...

...joj x:o)x ...moj dan včeraj, kokr se je slabo začel xrolleyesx , je bilo prav fino -fajn x:Dx ....( slab začetek, dober konec ).....fantu sem pol mal povedala ta svoje in se je mal zamislil, sem ga kar postavila pred dejstvo, da če se ne bo obnašal do mene tako kot se zagre, bom pobrala stvari in šla.... :vragec: x:px x^x ...po službi sva prišla domov in na vrtu spila kavico , je blo tako fino, pa najine kužke sva mal pocrkljala xsrcx , pol sva šla pa v ljubljano z motorjem....smo se mel prav fino, sam danes sem mal zaspana, drugač se pa super počutim... :hepko: :hepko:

joj moram vas pohvalit lunatike, da mi je super, k se lahko takole mal razpišem, pa mal zajamram, pa se mal pozabavam....prav fino je..... xsrcx xokkx xokkx

....danes si bom pa dan zase vzela, pa mal brala, pa kužke ven peljala, pa mal risala...aja še zavese moram za v kopalnico zašit.....evo mam že delo.... xrolleyesx xDDx [/color]

xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox xhypnox

Če hočeš biti srečen....BODI!

če greš v MB ti avto...

xrolleyesx :xx!: .....komu so pa ga? x;)x

Eh, Mick...Aakhut je bil na tortožerkah...pa je mal nakladal...kot običajno... :xx!: x:Dx

Astra

:vragec:

vish...sej se ne bi oglasu...ampak che pa zhe zachenjash :xx!:

na tortozherkah pach nisem tega sploh omenjal....smo se mel prou fajn

sm pa tole napisal v dnevniku tule...

ah...ja....sem pa razlozhil, zakaj te imenujem SMRDULJA

666 zlomkou....tralala.....dezinficiri si jo :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja. Sam ne maram takega lažnivega nakladanja....v tem smislu. Ker drgač sm ga pa z njegove strani že tak vajen. x;)x x:Dx Vsak mal bl pozorn bralec bi opazil, da naklada......vandalizem...pol pa snemanje registrskih tablic xrolleyesx ....nikol ni tako........hm.....to bi sam aakhut lahko naredu. :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Če še kdo pada na tvoje lažnive finte..je to pač njegov problem... xrolleyesx

Ja, sem brala, kaj si napisal o avtu v mb...sam še vedno trdim, da si si izmislil...tako, kot večino tega...kar nakladaš tule gor...

Zate bi morali nardit poseben dnevnik...v stilu Kaj bi rad počel, kaj bi rad bil...in podobno...

Astra

Per aspera ad astra

Ja, sem brala, kaj si napisal o avtu v mb...sam še vedno trdim, da si si izmislil...tako, kot večino tega...kar nakladaš tule gor...

Astra

:vragec:

to je sicer mickova pogruntavchina...ampak naj ti bo...saj sta tako al tako v shtajerski navezi :xx!:

smrdulja pach ostane smrdulja...iz pichke al pa iz ust :xx!:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...