mari 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 men je pa dons tkooo fajn dan... vse diši, vsi so prijazni...... mogoče zato ker sem blond? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mari, najino obdobje, sonce je v LEVU Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Opsala, hehe, nekateri pa so zaceli povezovati malo z lajfom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mari če so blond laski še v stilu grive porezani cela Levinja Marsa skrajni cajt treba širit astroznanje je moje načelo...itaq! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sicer pa se moramo prilagajati družbi, v kateri smo. Ne morem v službo v kratkih hlačah. Ne morem v službo neurejena... Ne morem v prostoru za nekadilce si nažgati čika... Ne morem pustiti posranega wc za sabo... Ne morem si v pisarni vrtat po nosu in iskat suhe smrklje in iz njih delat kroglice in špukat v ljudi... ... juhuhu koliko reči..... Jah, čeprav s periferije...se pač moram tudi jaz prilagoditi zahtevam civilizacije ( ) Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 vsem luncam in lunatikom: LET'S GET THIS PARTY STARTED!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 hear the jungle the lion sleeps... ta pesem mi gre po glavi,saj ni čuda, LEVI VAŠ ČAS JE TU Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 čas levov se je začelo a zanimivo en simpatičen rakec pa danes praznuje r. dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Danes sem že nekajkrat zapisala...taka sem... ampak res, taka sem, kar naj nebi pomenilo, da capljam na mestu... v danem trenutku sem naprimer takaintaka... Sem imela sodelavca, ki je bil zelo varčen. Tuširanje 1x tedensko. Pa je smrdelo tako..., da je bilo...jooooj.... Ko je prišel v pisarno, so vsi šli iz tiste pisarne... in ko odšel on ven, zračili na veliko... Noben ni imel jajc, povedati mu... Sama bi to storila..., nekaj časa bi bila zamera, potem pa bi pozabil; nenavsezadnje bi pa vedel, da nam "smrdi" in da se o tem pogovarjamo za njegovim hrbtom... Se pa pač nisem vmešala, ker ni bil moj sodelavec... in ni "zasmrajeval meni". Če bi smrdela, če bi mi smrdelo iz ust, če bi cmokala, rigala, če bi imela kakšno lastnost, ki bi šla sodelavki "zelo na živce"... bi bila vesela, če bi mi to rekla... Nekaj časa bi imela verjetno malo daljši (kilometrski nos) ampak... o stvari bi premišljevala... in mogoče... bi rekla... no, pa več nisem.. taka Sicer pa se moramo prilagajati družbi, v kateri smo. Ne morem v službo v kratkih hlačah. Ne morem v službo neurejena... Ne morem v prostoru za nekadilce si nažgati čika... Ne morem pustiti posranega wc za sabo... Ne morem si v pisarni vrtat po nosu in iskat suhe smrklje in iz njih delat kroglice in špukat v ljudi... ... juhuhu koliko reči..... Jah, čeprav s periferije...se pač moram tudi jaz prilagoditi zahtevam civilizacije ( )hahh... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 evo začelo se je odštevanje minut do dopusta! Jutri takle čas se elegantno odklopim........ in.... ah, mamo jutri zvečer še eno družinsko mučenje, ah pardon srečanje (mam praznuje 60 let) in... ja, treba ga bo preživet! one way or another.... v soboto peljem psa na uradno striženje, je po mojem striženju tako... hm hm... grd, da z dvorišča noče! Sori kuža, človek pač proba! pol pa karavana naložim pa ..... v gužvo.... in... komaj čakam da na morje grem, se namočim do koleeen... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sanjalica, Marsa, Stanka Vsem trem hvala za komentar in pojasnilo. Zato smo tukaj, družbo si delamo In to lepo družbo, kajti nivo je nivo . Na moj post se ni zgrnila toča kamnja s Sanjaličine strani , Marsa je poglihala zadevo in lepo pišemo dalje. Zakaj tudi v vsakdanu ne more biti tako :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 TKOLA, ŠIHTA BO ZA DANES KONEC....HURA IN JUTRI JE PETEEEK...HI-HI-HI.. MARI ...uživaj na dopustu, kokr se le da, pa še bolje. ..tisto glede psa, sem jaz tudi najino postrigla, sam samo na pol , jo moram še po drugi strani... UŽIVITE.... :hepko: PA-PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 In odpujsala je domov . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 su preducerisnem na orle... pa skrenu sa puta... pa pred mano skaklja 1 ptic in se obraca in kao mi kaze pot... al kwa??no, potem pa se ustavi v grmu in gleda me. pa gledam jaz njega. no, pa se gledava... in gledava...naposled pa se on vleze dol :o|o: kaj zaj cuj??? kwa a je bolan al kwa??pa on kar lezi tam in me gleda...pa grem do njega cist zraven... pa ga hocm prjet da vidm kwa mu je od bliz.. pa zacivka civ civ civ.... tko kt da bi biv jezen, mal.pa se vstane in se mal premakne...pa se jest tut premaknem. pa sva oba premaknena, pol, bla. no, pa si mislm (a je zejn mogoce, mogoce pa je dehidriran..???)pa mu nalijem mal cedevite v pokrovcec in mu dam pred klun.pa 0, je biv tam in 0. gledal dalje.potem pa se vmaknem malo stran, malo pocakam...se vrnem nazaj in ga ni blo vec sev je. potem sem tudi jaz sev.. na orle.popiv sem ze vso cedevito in sem komaj cakav da pridem do vrha, saj je bila ura 14:00.ko sem prisev na vrh pa ugotovil, da odprejo sele ob 15:00 :o|o: torj sem sev nazaj doma, noge prat, dehidriran kot moj prijatev mali ptic. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Free, kok si lusten napisal. Tako sem jaz martincka enkratr srecala... je jabuk obliznil, pa pobozala sem ga, pol je pa sel... Do fula poslusam muzko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Jst pa še ker crnčim.......in ko pridem domov bom še naprej, še majster za vse pršo neki porihtat, pa to.......sam juter pa je petek.........pol pa 23 dni frej....jessssssssssss Kul, fajn, privoscim vsem dopust, pocitnice, pocitek, karkoli si zeli in rabi. Jaz sem bila ze pridna danes, sem pa za spremembo sama doma (in sem si celo znala nastimat muzko. )...Zdaj pa do fula, pa se mal poplesem zraven, kul.Mater je dober moby. vse zive filmske muzke komade poslusam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Contesa, fajn ko ste se imeli fajn. Voda? ja, saj itak je tolk vroce, da se prec posusi, bodi vesela, da te ni z vinom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 A res?Tu pa je samo soparno, sicer se oblaci, a sonce zaenkrat se buta...Cunje so se v eni uri posusile... Moby... ma ne vem, to ima Mitja cez... jaz znam sam vse toncke na pamet, pojma pa nimam o naslovih itd. Vse zive priredbe ima, mixe kao, od james Bonda (meni najbolj vsec izvedba ravno njegova), Mission impossible..... itd... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Uf, kje je ta Micko, a bom moral tuki jaz vskočit? včeraj......na travi...sma iskala mali voz....ga nisma našla......sma se mela lepo Rajš poiščita velikik voz Jst sm pa mislu, da sta iskala velikega, a našla samo malega... Jasno Nino, Kristalka je fejt punca in zasluži, da s fantom najdeta tudi Veliki voz Kolk si ti pokvarjen, js sem mislil predlagat, naj raje iščeta veliki voz k je večji in načeloma večje stvari lažje najdeš hehe c c c c sicer pa saj ma motor... kaj še more met.... hja, sej vlkega se pa da takoj najt.......je El nino čist prav napisal hja....motor ma.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kristalka - mesche'... jaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 kaj a naj grem mal opisat kako se je dogajal tortaparty? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Helou folks Pismu, vse me tako srbi in pika, morm nujno it pod tuš... in to samo od vremena, ker je tako noro vroče, da brez švicanja ne gre Kapica, moje sožalje za dedka... Pa veš kaj mislim Čisto nič ni narobe, če ne občutiš neke bolečine ob njegovem odhodu, saj tako ali tako nisi imela nekih ogromnih stikov z njim, kolikor sem razumela. Po moje si boš še najbolje izčistila srček teh pričakovanj "kako-naj-bi-čutila" tako, da se mal sama s sabo usedeš nekam, kjer imaš mir... in se poskusiš v meditaciji pogovorit z njim oziroma se ga spomnit... Ko boš enkrat na samem z njim, boš dosti bolje začutila, kaj in kako pravzaprav Aliana, piflarka!!!! Ma se samo malo hecam... Čestitke bejbi za maturo! Pujska, šle sva v LUSH trgovino... pa sem jim skoraj vse po tleh pometala, še hvalabogu da sem imela tebe, da si me mal šofirala tam Cosma, sprašuješ za barve... Pejt si v knjižnjico iskat kakšno knjigo o bravah, morda tudi psihologiji barv (mogoče tudi zdravljenje z barvami), pa si mal preberi... Verjemi, po takšnem čtivu ti bo dosti bolj jasno, kaj sploh želiš in kaj se da Sama že kar nekaj časa rišem, torej se ukvarjam z barvami, pa ti povem, da sem po branju takšnih knjig bila kar pozitivno presenečena, koliko novega sem zvedela Dan minil, kot bi mignil Sem se ob enih dobila s prijateljem, ki ga nisem videla že pol leta, prav luštno je blo Potem pa seveda na Torte! Fino je blo, ful, spoznala še Leilanio ( ), pa Pikota in Cosmo smo tudi prvič vidli ... Bo res držalo to, kar je napisala Pujsa, da nad nobenim lunatkom ne moreš bit razočaran v živo Ko smo ostali še trije zadnji zamgovalci, smo se mal odpravili zapravljat v Staro Ljubljano in Mueller, prav zabavno je blo Aja, pa prešnofali smo tromostovje, ki ga je en mal "popravil" z avtom... Zgleda da je model mislil, da rabi malce kozmetičnih popravkov? No, sem bogatejša še za dva čajčka, si bom zvečer enga privoščila Grem na tole temo še mal v temo "Čaji" šnofat Lep večer vam želim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 emmmmm lunatiki..... a bi mogla bit js po pravem kej sokirana, k me je lihkar!!!!!!!!! mami klicala, da ji je oce umru? moj edin dedek, ki je se bil ziv, ceprav ga nisem zdej ze 11 let vidla.........Sožalje Kapica. Heja, js mam tud sam še enga naravnega, pa ga še nsiem videl, no mrbit sem ga, ampak mi ni čist jasno se ne spomnim prav nič, mrbit ko sem meu kakih pet let, al štiri, nobenga stika nič od nič, bojda je vodnar, pravi babica, drgač pa niti glede lune se ne moreva zedinit z babico hehe kaj še le da bi vedel kako uro... bojda da ful več podedvamo po starih starših kot po starših, k precej genov pride vsako drugo generacijo ven, pa mi je ful bed k n e vem kakšen je bil, hehe vem sam da je bil kak teden za tem ko je bila babica noseča že z drugo... pravzapravm mam cel kup krvne žlahte za kero sploh ne vem ampak fotr mi je namignil da ni nič kaj žlahtna.... Hey Joe, mrbit ga pa še ulovim preden umre... kdo ve kakšen je zares, babica mi daje sam ful pozitivne in ful negativne stvari o njem... mi je že mal podoben.... definitivno je moralo biti nekaj v njemu kr sicer ne vem od kje je fotr ratu tolk fajn... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ej, kaposlava; hvala bogu da nau treba zaluvat! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Free, kok si lusten napisal. Tako sem jaz martincka enkratr srecala... je jabuk obliznil, pa pobozala sem ga, pol je pa sel... Do fula poslusam muzko. yeah! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts