free 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jst pa še ker crnčim.......in ko pridem domov bom še naprej, še majster za vse pršo neki porihtat, pa to.......sam juter pa je petek.........pol pa 23 dni frej....jessssssssssss kk, a kr 23 dni!?? a si sodnika podkupo al kwa!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ......mah, kaj pa to je tazga......15dni dopusta + sobote in nedelje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Hellou.....folks Uh, kak se mela fajn dans.....od 20.50-21.25......mami mi je dala uro..kak dolgo sem lahko 's psom na sprehodu'....preden sem šla je rekla, da zaj bom pa kao več hodla s psom na sprehod...da se 'kao'( ) dobivam s kom. hja, z mojim sma se dobila. mmm..... Rada vas mam, dragi moji lunatki..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kristalka, kako sem vesela zate! Ti si kar privošči, to je ena izmed najlepših stvari v življenju... ljubezen Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kristalka uživaj! Hvala ....sej veš usnjena jakna... še našitek od enega kluba mi je prinesel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kristalka, kako sem vesela zate! Ti si kar privošči, to je ena izmed najlepših stvari v življenju... ljubezen Sončna VilaIiii...ja, res je fuuul lepo..bilo tnx Kapica.....iskreno sožalje....res škoda da se nista več vidla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 's psom na sprehodu'More fajn uživat je tolk na zraku Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ... ... da jaz grem s psom na sprehod...da se lahko s kom dobim....to pa je veliko x .... zato uživa, ker je veliko na zraku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ravno sem razmišljal kako bi to zgledalo če bi jaz našega mačka peljal na sprehod k ga ni nazaj po par dni hehe, bi se mogu za dolg časa dobit... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 hehe handy man praviš, Mick? No js grem počas spat.. so me lunatke in vročina (ne izključujem da ni v ljubljani vroče zaradi tamkajšnih bejb) kar fajn zdelala morem it še kaj spit pol pa spat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Do0o0olgi daan Dans sm vidu preveč ljudi,....., potem pa naprej...v dan...in zdej v noč .Je reku tam en zahvalni Pjnčk˝˝Kdo mislte,de zgubi lase?glava. al pa še ena zahvalna:Zakaj cerku ne more iti v stečaj?ker je J. pribit na križ Zanimivi poučni pogovori, Stane; tx for salt Ninos, še zmiri si tak mirn, zdej že kt Jezus v podobi Sočna V., za kovanec Pik0,Cosmas,Majca,Contess Zanimiv dan, minil je kt je mogl; morda prehitevat sm hotu le čas, pa mi ni pustu, da se prehiteva, sm mogu lepo čakat v vrsti za sprejem,za bankomat,za torto,za časopis,za na vlak, pa se drenat u kuhni zdele še mau pa se vržem u morje in namakam telo, da se napijejo vse Letne celice. Možgane na dopust˝,pozabt na realnost˝,odmašit vse nepravilnosti, ki so se v teku mescev nakopičle.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Lahko noč......lepo spite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Zdaj pa do fula, pa se mal poplesem zraven, kul.Mater je dober moby.Moby x!x Bratec ima čisto vse izdane plošče od njega. Celo je šel nekajkrat v tujino, da si je nabavil kakšno singlco od njega. Tako da ga imam za celo življenje dost. Ga mam pun kufer. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Dobro jutro vsem...mislim, da danes prehitevam malce tukaj....sem se zbudila pred kako uro in sem kot čuk, nič hudega, še veliko za naresti.Danes se moram še spokati za na pot čez vikend, vmes osvojim še Trdinov vrh, pa na pogreb grem, še prej.Neverjetno za koliko ljudi sem slišala, da so se poslovili s tega sveta....tu na lnf je kar naprej nekaj govora o babicah in dedkih...in tudi v real lifu kar nekaj ljudi, ki so se poslovili.A je tak čas ali kaj? Sicer, se mi pa tole zdi zdaj idealen čas za likanje, ko še ni tako zelo vroče. Pujsa je najbrž že na poti proti prestolnici..... Sončna eno knjigo sem si že dobila....jo v ponedeljek začnem listati...ni časa prej. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Majica... topla dnevna soba... In rumena svetloba jo naredi tako romantično... Dober okus. Kaže, da si res topla ženska. In to z okusom. Všeč mi je. ( :xx!: kozlam... verjetno sem noseča, po včerajšnjem dnevu...)Hehja...Sanjalca...tale ni naša...samo pohištvo bo identično...drgač je pa tole iz salona...de nau pomote.... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 No, da se spet mal pofočkam, zlikala sem že, posodo opedenala v stroj nabutala, pomila štedilnik in pult, začnem z hladilnikom...puuuufffff se mi na tla sesuje glaž poln sušenih paradižnikov v olju đizs ....kok sem zdele lepo čistila olje z tal, na potihem kot miška, da ne bi velecenjenega zbudila, nisem mogla sesalca vklopit...ga bom ko se darling zbudi...navsezgodaj sem že Fata No pa gremo naprej....najbrž je to vse za danes, od črepinj, upam Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Morgen , pismu že full intelektualnega dela danes za menoj . Včeraj sva bila dogovorjena za servis. Kar pomeni, da potrebujeva nadomestni avto, ker če bi se z busom fijakala sem in tja ne bi nikoli v delovnem času uspela priti po avto . Prideva, naju počaka ena deklica, ki ni imela pojma, da smo karkoli zmenjeni, pokliče šefa na mobič in pravi, da ji je žal, samo da ima samo eno 5ko, ki jo lahko da kot nadomestni. Dragi , ker mu gre na živce, da če se nekaj zmeniš, da se ne izpelje, pa še šiht si je zamenjal v ta namen. Pa ne da bi bil tok zafnan, ampak zaradi cukra mu full bolj paše klima (na vročini mu cukr raste), poglotne in reče,d a bo 5ka tudi v redu. vidiva, da bencina skoraj ni, se ustaviva na bencinski, nikako da odpreva tank . Hm, greva nazaj, dragemu se je kri že grela... Vzameva nazaj svoj avto, deklici bilo grozno nerodno in se je opravičevala. No odmagkliva midva s svojim, pa se pogovarjava. Pravi, da ga moti,da če se človek nekaj dogovori, da potem ni tko, pa si je šel še šiht zamenjat. Pa še avto želi imeti redno servisiran, ker delava tedensko vsaj 1000 km in želi da je varen. Tudi jaz tako mislim. No potem je bil še Cybersprehod, pa postelja . Ob 1h me je zbudil obisk, bom tam v zdravje , sem si morala že s svojo glavo pomagat, pa potem zjutraj spet na servis, nič zmenjeno. Sem se odločila, da bom prišla, ne bo vedel takoj rešitve, ampak potem bomo nekak spravili servis skozi. Sem si rekla, da nič ne bom rpepustila naključju, da sem enostavno naravnana da se spedena . Pridem, je bil običajni serviser. Nič vedel o kakem servisu, pa sva bila spet na 5ki . In mi pojasni, da se to čist simpl s šraufncigerjem odpre . Mi pokaže sistem, no ja, pa sem rekla, prav, samo daj mi prosim posodi še tale ključek za tank . No in sem se odpeljala. Evo, to bi bilo na kratko. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jutrček Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 JUTROOOOOO, PETEKKK JEEEE Včeraj je bil noro dober dan in če bo danes samo pol tako dobro, bo še vedno najboljše... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 in še ena ugotovitev. PETEK JEEEEEEEE!!!! Včeraj zvečer šla s frendico v kino: helenca na prevzgoji, ah, film ........ whatever, pol pa v bofu do 2h zjutri klepetali....... danes odpeljala tamalega na plavanje, ob 10.30 imajo predstavitev, kaj so se v tem tednu naučili, pol ga peljem domov, vmes še do dohtarja po zdravila za čez dopust, pol ob 16.00 po torto za babi, ob 19.00 na roj dan... včeri nam je blo tkoo vroče, pa se tamali spomne, da lahk vklop un zalivalnik vrt oz. trave, ki tko prši mal na eni strani mal na drugi.... pa sedi v čolničku pa uživa, ga gledam, ma seveda uletim še jaz, mal pogledava okoli, oba psa zraven, babi si prinese stol.... nam je blo tko vroče, da se sploh pogovarjali nismo... samo zaprla sem oči, in čakala, da me na vsake kvatre "dež" pošprica... somewhere over the rainbow......... čista uživancija...... it's my party........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ja ta vročina res ubija. Jz tud vegetiram kadar je ful vroče. Sploh ne morem funkcionirat. Če me kdo je vpraša al pa kej reče sploh ne dojamem. Dobr da dihamo avtomatično, ker drugač še tega ne bi več znala. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 marsa: muzika od filma beyond borders= 1. liga, večina instrumentalna ampak fuuul dobra janjaK: najboljš da serviserja kar sabo vzameš, skupi z avtom! mick: Itak!!! cosma: mi mamo tud od olja zloščena tla že od ponedeljka! se tkooo svetjo! nino: play that funky music! žaža: od zdaj naprej so sami hudo dobri dnevi! sem jih kar določila! nimajo izbire. uopšte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...JAP TOČNO TAKO x!x x!x .... MICK, TO NAJ PA ŠE POSEBAJ ZATE VELJA...UŽIVAJ NA DOPUSTU ....sam te bom pa pogrešala Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Lep pozdrav prav vsem! Mick, berem sedaj, da je bila huda ura v okolici MB, upam, da s čim manj posledic za tvoje starše in sokrajane, lep dan in lep vikend prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts