Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Mickeni kaj dopust :eek: ....kaj bomo pa mi brez tebe? Halo neurje? Ljubljana čist ok...vroče svinjsko, sem že pod klimo, ki je drugače ne prižigam...samo na najbolj vroče dneve jo **prikurim** in vedrim tukaj. Mi je rajši malce vroče, kot pa da zbolim zaradi klime, se ne prenašave dobro :vragec:

Mari, tla grem zdele še enkrat zbiksat, kakšen šajn bo tole, bo treba kar sončna očala nosit od zdaj naprej po kuhinji.

Janja, ti imaš pa vedno zgodbe z tem avtoservisom...me spominjaš na moje pripetije z Gorenjem :xx!: vedno je nekaj.

Vsi tisti, ki odhajate na dopust, lepo se imejte, vključno z Mickenim x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick uživaj na dopustu!!!!!!!!!!!!!!!!

Janja, bemu.... da kr žolč dvigne..

Jst sem pa za ene zapiske okrog hodila cel teden.. pridem v sredo po njih eni kolegici, se je mogla s sodelavcem skregat, da jih je nazaj ji prinesel (pa mi jih je skopirala, in mu jih dala nazaj, sam da je on to prnesu s seboj na šiht, njene zapiske) xrolleyesx , ona že ta izpit ma. Pol pokličem eno drugo če hoče met, pa se še isti dan dobiva, pa se zmeniva da mi jih da v četrtek nazaj okol tretje ure, se zmeniva, pol se s tretjo slišmo, pa bi tud mela, ker je danes šla na dopust, si bi pol po tretji uri kr v službi skopirala.. pa me pol una ko jih ma včeri kliče, da neki si je skopirala, pa če mi lahk v petek nazaj prnese, ko je dala pol za kopirat djedu, ko je v LJ v službi, ona pa 8 ur v firmi dežura pr telefonih k majo kolektivnega, pa enga dežurnega vsak dan in si ne more sama, sem rekla ok pa tist njej prej dostavi, pol ko dobiš drugo pa ji še tist pol nesi.. V redu me kliče četrta da ima, pa da pol že ima zrihtano, pol pa je ravnokar dobila, rečem pokliči ko boš pa se v centru dobiva.. pa nč.. kličem jst njo, pravi da je že doma.. pa naj tja pa tja pa tja pridem.. rečem veš kaj.. ti kr tam na bencinsko prid, da te ne iščem. Prideva tja na tisto bencinsko pumpo v bližini, takrat ko rečemo čez 10 min.. in čist z drugega konca mesta.. Pa pokličem, najprej se ne javi.. pol pokliče čez tri minute pa reče da pride čez 2 minute, čakamo čakamo, pride čez 5 minut. MISLIM midva čez celo mesto, čez 5 semaforjev, ona tam tretja bajta od bencinske al kaj.. pa še pol si mora cajt vzet.. rečem kaj pa nisi poklicala, midva sva v centru bila (čeprav ne, pa vendar sva bila bližje centru, kot tem delu mesta), je rekla ah.. sej ni problema.. AMPAK TO JE BILO MIŠLJENO KOT MOJ OČITEK, ne pa da ji jst kej olajšam.. Danes jim ma pa četrta, pa ta je pa taka kot jst. Pol jih pa ne dam več z mize dol nikamor.

Skratka ta faks da zdej nrdim, poln kurac mam tega neodgovornega folka, kr neko preseravanje, jst sem vsakem tko stvari nazaj dala kot je dogovor bil, ne pa da me oni mogl iskat kje sem doma...

Sem rekla dober tale izpit še.. pa se vmes kej slišmo in sodelujemo.. pol pa odfukam vse.

Ej.. dva mesca nazaj.. sem rabla tud ene zapiske, ena druga pa tiste moje, in se zmenimo v LJ pr Emporiumu.. prideva midva z Vranskega (pa še v celje sem se šla prej tist dan cepit proti meningitisu) tisti čas tja, 15 minutk prej pa jo pokličem rečem, da sva tam in da cajt velja.. Pa je glih vstala, da bo čez pol urce pršla, in čist v bližini tam je v blokih doma, dober.. sej greva tko mal v Harvey Normana, pa kliče čez pol ure da bo še mož zraven prišel in ta mali.. skratka celo uro je trajal. Pol se pa zmenmo v kak se reče.. v glavnem ena štacuna je pa še bar notr.. in pol midva tam, pa jih iščemo, pa sta bla glih pr varnostniku k je neki piskal jima ene tiste kode, ki jih nekje niso odstranil, ko je kupla pred letom nekje čist drgje....

Djed tak ljigavi, naželiran...

Madona, ko neka taka leva pasma ljudi so eni, a ni to tko da če je ob 10-ih dejt, je ob 10-ih ne ob pol dvanajstih, če se zmeniš danes, je danes, ne jutri..

JST BOM KDAJ KTERGA KR KLOFNALA, brez opozorila. Ker zdej dalje bom vsakem povedala takrat, točno tko in drži se dogovora.

Sej ko kdo rab kej je tako, ko bi mogel pa vrnat, ma na kolenih jih bi blo treba prosit al kaj.. Drhal prekleta.

--------------------

Mushi

Bemu, mojim staršem, ki živijo v okolici MB pa je včerajšnjo neurje nardilo na vrtu "rastur"....polomilo vse rože, nekaj sadnih dreves, baje je sesulo tud macesen  :eek: , mislim haaalooo :eek: . Pa tako rada imata vse to. Bemu.  :xx!:  :V:

:( :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla, macona! :vio: :palec:

Bravo!! :palec: (za fax). x8Dx

Jaz tudi ne maram vrocine. :switz: :xx!:

Bazenov tudi ne, ceprav me mika voda in osvezitev.

... se neki sem hotla rect, pa sem pozabila. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick uživaj na dopustu!!!!!!!!!!!!!!!!  

Janja, bemu.... da kr žolč dvigne..

...

Jst sem pa za ene zapiske okrog...... prekleta.

--------------------

jezna si ne x:)x

ma nisem več. x:)x San da ven dam bes. Pol pa relax... x;)x

Mushi

in še ena ugotovitev. PETEK JEEEEEEEE!!!!  x:Dx

Res je! Enkrat toliko je tudi meni petek všeč!

Najboljši so seveda ponedeljki!

No, ne čisto vsakič, ko priden na ponedeljek praznik, takrat je pa torek! :vragec:

Kateri dan mi je že najbolj všeč v četrtek, haha?

(Vsak četrtek sem zato hodil v gore, pa še planincev takrat ni tam)

Ne pozabite, vsak trenutek je najboljši prav tisti hip!

(Enako je pri dnevih v tednu)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

in se zmenimo v LJ pr Emporiumu.. prideva midva z Vranskega (pa še v celje sem se šla prej tist dan cepit proti meningitisu) tisti čas tja, 15 minutk prej pa jo pokličem rečem, da sva tam in da cajt velja.. Pa je glih vstala, da bo čez pol urce pršla, in čist v bližini tam je v blokih doma, dober.. sej greva tko mal v Harvey Normana, pa kliče čez pol ure da bo še mož zraven prišel in ta mali.. skratka celo uro je

x:Dx :palec: x8Dx

Tja veš, ljubljanski folk je nekaj posebnega. xrolleyesx

Med študijem sem dobila nekaj kolegic z ljubljanskega konca in se tu in tam malo vidimo.

Vseeno, kje se zmenimo, tud če jaz pridrvim izpod mojih gorenjskih hribov, pa se vozim eno uro, one živijo pa 300 metrov stran, je čisto jasno, da bom jaz prva tam in buljila v zrak in jih čakala najmanj pol ure...

xnckrivx Čudne navade imajo v tej deželi.... :wacko:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

mucmac..

ampak arogantni so pa vsi.. tisto prej.. pa ni lj, ampak štajerski konc pa taki zmazki, pa ona iz LJ, in tip, noben ni ljubljančan, tam pa živita že neki časa. To je al si normalen človk, al pa ne. :xx!: Ne tolk okoliš.

Mushi

Pujsa je najbrž že na poti proti prestolnici.....

Hi hi hi. Sem si privoščila dons, šla še na avtoservis x:Dx . Sej drugače ni sile, ker se res potrudijo, pa prilagodijo, če se le da, pa poskušajo čimceneje izvesti, zdajle so pa dopusti in je tisti ki prodaja avtomobile delal tudi v servisu in očitno pozabil.

No ja saj smo zrihtali zdaj nekak, mal je pač cukr padu x:Dx . Vem pa, da meni vse kar je dogovorjeno in ni narejeno (konkretno v moji službi) vem da je minus, da lahko enkrat stranko privede do tega da zamenja dobavitelja, zato resnično gledam, da si teh zadev ne privošim.

Pa kok si fajn đizs napisala x:Dx x8Dx :palec:

Mačona x:)x :palec:

Kristalka xsrcx :palec: , uživaj v xsrcx xsrcx xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mucmac..

ampak arogantni so pa vsi.. tisto prej.. pa ni lj, ampak štajerski konc pa taki zmazki, pa ona iz LJ, in tip, noben ni ljubljančan, tam pa živita že neki časa. To je al si normalen človk, al pa ne. :xx!: Ne tolk okoliš.

Ali pa če si doma iz večjega mesta, pa si kao bolj bizi oz. pomemben.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

mucmac..

to pomoje drzi. sam je pa se neki, izobrazevanje, intelektualno okolje, informacije, etc.. naredi tudi nekaj cloveku...!

seveda ima tudi svoje pomanjkljivosti. gre pa verjetno za zavest!? ce je ena zelo svetleca oseba prisotna medvecjo mnozico ljudi, bo tudi vec ljudi dobilo nekaj zavesti od nje. docim, ce bo taista oseba med pescico, jih bo logicno zavest dobilo manj ljudi. res, pa da vas do neke mere ne ostaja vec vas oz. odrezan konec.. verjamem, da se bo zacel preobrat- da bo vec zavesti na nek nacin prisotne na podezelju kakor v mestu. (pomoje je tako ze v vecjih svetovni mestih), kjer zaradi nasicenosti mentalnih form, etc.. prihaja v mesto vse manj direktnih sporocil!??

konc koncev pa pojma nimam o tem, se mi sam dozdeva x:Dx

Na novo spoznala Piko-ta( ... ) :palec:

O, hvala za kopliment! xDDx

Sem pa nekje pozabil napisati, (da bodo vedli še tisti, ki tort niso žrli; sicer nisem strahopeten, nor pa tudi ne?)

da tvojega psa zares ne bom vlekel za rep:

prvič ker ga nima in drugič ker ni primerne pasme za te podvige. x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Evo še mal pa jo pujsnem na servis s 5ko x:Dx . Je mal nestabilna, pa bom rajš sam kake 100 vozila po avtocesti, pa nujno se moram spomnit vse 3 ključe vrnit x:Dx , 2 normalna, pa 1 za bencin tankat x:Dx .

Pa domov bojno skirco zakopat, baje Cyberček in dragi ne govorita, ker je Cyberček spet v spodnji štuk pobegnil x:Dx .

Vsem ki greste na počitnice al si boste pa samo kak poseben dan naredili ; uživajte, poletje je , sonce, energija x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JU-HU, ŠE MAL PA BO KONEC, SICER ME JE ZDELE EN KRETENSKI SODELAVEC ENO GRDO PRIJAVIL :o|o: ...., SAM PETEK JE, PA SE MI KRATKO MALO JEB..... x:Dx x:Dx x:Dx .

UGLAVNEM, VSI SE MEJTE FUUUUUUL FAJN, MICK DRAGI MOJ UŽIVAJ xgoldfishx x:Xx x:Dx x;)x ....

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Bratec je sel s punco na morje, mami tud.. sva ostala z ocitom sama.. sla jest v restavracijo, ker za dva se pa res ne splaca kuhat..

Zdaj pa mislim, da si bom privoscila siesto.. in prespala tole nevihto..

Zvecer pa na rojstni dan.. upam, da se do takrat ceste ze posusijo, da lahko motor zajaham. x^x

Uzivajte, kjerkolize..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pr nas je ta trenutek začel dež... me ma da bi šel ven.. :D hehe no ja zdaj pa kitaro na glas, odpret okno in lovit inspiracijo, poslušam whitesnake, Steve Vai, pa Co. :D hvala Majica, so dobri ja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A ni zanimivo:

Po neki štuidi na eni izemd angelkših uivtnierz ni vanžo,

v kaškenm vstrnem redu so čkre v bsedei, vanžo je le, da je pvra in

zajnda čkra na parevm mtesu. Oslato je lakho poemšano, beseldlio pa

kujlb tmeu lhkao prerbemeo berz teažv. Ralozg je v tem, da ne bemreo vskae

čkre poebesj, temevč bedseo kot cleoto.

Zainmivo aneda? :D hehe, ful mi zapali, sicer pa i'm only happy when it rains, in zdele pada dežek in sem skor kt kristalka... :D x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no ja,... človek naredi kolikor pač more..... in ker mi sfalita še 2 uri dela, sem pa zdele že psihično čist out in tud pod razno ne grem delat financ (ker se zna zgodit da je 1+1=3 x:o)x ), moram jutri priti še malo v službo!!!!! ahhhhh!

ampak... se vseeno ne dam.......

Z današnjim dnem se začne dopust! in pika.

vsem skupaj en fuuuula lep pozdrav in uživajte.....kjerkoli že ste! Cmoka!

mari

xloveyx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...