Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Mari in Nino, zgleda, da smo mi trije bolj divje živalce x;)x , mene je tudi pri tem neurju tako imelo, da bi kar ven letela :2src: Ampak dokler obstaja tveganje, da zaradi vetra dobim kakšen hlod v glavo, raje vklopim racionalo in ostanem doma x:Dx x:Dx x:o)x

Selene, kaj je zdaj to ... :sori: ... sem te čutla na vodi, pismu, da ti nekaj dogaja :vio: Drži se, srce zlato, pa v tvojo smer ti pošiljam fuuuuul pozitivne energije, toplote, svetlobe, ljubezni xsrcbumx xrainbowx Je že mal boljše, ane ane? x:Dx x;)x x:Xx

Včeraj sem se končno zvečer odločila za eno mini-semi-meditacijo, ki jo bom izvajala vsak večer in vsako jutro... ker sem se odločila, da bojo moje prve in zadnje besede in občutki v dnevu pozitivni, in da sploh ne bom več razmišljala drugače :palec: Drugače povedano sem res majstor v negativističnem razmišljanju, ko enkrat zakurblam tisti "minus" motorček v svoji glavi, še posebej pri določenih občutljivih temah :vio:

Potem sem si pogledala še dva dela serije "Stephen Hawkings - The Universe", imamo tole na serverju v domu, pa me ful zanima... Pismu, nekak se mi zdi, da bom mogla tole ene dvakrat ali pa vsaj trikrat pogledat, da bom razumela vse... Tale fizika in kozmologija je res skoraj že znanstvena fantastika, še posebej, ker je vse tolk abstraktno, abstrakcije pa nikoli nisem kaj preveč marala (kaj hočemo, bikica pač x8Dx ), razen mogoče mojih lastnih abstraknih risarij x:Dx Ampak bom zagrizla not, sem se odločla, da bom razvozlala uganko x:Dx

Danes so tudi tibetančki že za menoj, ob jutranjem čajčku sem dobila nadvse luštkan in zanimiv obisk... Namreč, prijateljica mi je zrihtala prevoz za na morje z njenimi prijatelji, če bi šla ta vikend, pa me je eden izmed teh klical, da če sem si slučajno kaj premislila, da oni bi kakšno fino družbo v avtu vseeno imeli x:Dx ... no, nisem si premislila, sem ga pa povabila na čajček. Super mi je, ker se pravzaprav sploh ne poznava , enkrat sva se prej videla, ampak sva oba tako odprta in dinamična zgleda, da sva si kar že lastno čajanko ubodla! x:Dx :palec:

Jutri grem verjetno domov... Pa tam nimamo interneta (preselili smo se iz stanovanja v Šempetru v hišo v Ročinj v Soški Dolini), tako da se vam verjetno ne bom javljala... Potem šibnem pa še za kakšna dva tedna mal hvatat brown boju v Istro, tako da me tudi ne bo. No, bom pa do jutri do treh še z vami zaziher :palec: Pol me lahk pa v pogrešane napopate x:Dx x;)x

Lep dan vam želim, dopustnikoma Micku in Mari pa varno pot na moje in brez zapletov, in sploh čudovito uživanje na dopustu! xsrcx x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jutri grem verjetno domov... Pa tam nimamo interneta (preselili smo se iz stanovanja v Šempetru v hišo v Ročinj v Soški Dolini),

hoh, od tam pa izviram jest tut ;neverjetno ...(sosedaa) .. x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane
Država se za napake ne opraviči rada

Država je z jodiranjem sol spremenila v zdravilo proti golšavosti in kretenizmu.

Pozabila pa je dodati, da so stranski učinki vzrok za večino ostalih bolezni.

Za to se bo morala, ali pa ji odrežem jajce :vragec: :vragec: :vragec:

Joze je imel tri jajca..pa ni vedel, kako bi se pohvalil.

Pa pride do Janeza, pa mu rece :" Ti, Janez, a ti ves, da imava midva skupaj 5 jajc ?

Janez zacudeno: "A ?!? A imas ti samo eno al kako ? "

x:Dx

Guest sstane
kmetijstvo? x:Dx

Najbolje, to je sprejelo Pravilnik o 5x prejodirani soli, minister Smerkel, leta 99 :o|o:

Contesa, Bobnar, ne se vnet x:Dx x8Dx Da nam LNF-ja ne spržita prek kablov :vragec: x;)x

Se poslavljam za danes... nočko vsem, kakšne luštne sanje, jaz grem pa zaenkrat mal filme bult :eek: x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Bodite v cvetju,lahko noč! :flower:  :shsh:  :U:

mah, full enga cajta vzamejo roze... cvetlicarne majo pa drage xzobkox

ceprou sploh ni slaba ideja! :palec:

tudi tebi zelim obcutek mehkobe spanja kot med rozcami! x:)x

Zdele Whitesnakiče poslušam :D hehe ajd dobr jutro.... js grem zbudit sosede :vragec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No zdej grem pa dol po časopis lovit jezne poglede :D hehe aaa kolk zapali tole, zjutraj navsezgodaj... (no ja ob prvi spodobni uri) nažgat kitaro.. :D ajd dobro jutro vsem! in tud enga x:Xx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdele Whitesnakiče poslušam :D hehe ajd dobr jutro.... js grem zbudit sosede  :vragec:

ja, full dobrga bobnarja majo (je bil v kasnejsih cajtih) - aldridge!! :palec:

a lahk zrihtas kaksno plato za presnet... ?

:8):

spet dežek...bo cesta spet vsa v tepihu zelenih listov x:Dx

Rezerviram obleke za morje ,potovalke so letos končno ustrezne (znam kupovat x:Dx

.žwerinca, ja x8Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...