Sončna Vila 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Hehe 1B, "potovalke so letos končno ustrezne" .... zgleda da tole pride s starostjo in izkušnjami, pismu, moje še vedno niso Sem sedaj tlačila not kot zmešana, ampak moram se pohvalt, mi je uspelo natlačit zadeve v ful mal kufrov No, torej, jaz se poslavljam za par tednov, mogoč se vam vmes še kaj javim Uživajte kolikor se da, privoščite si kakšna drobna razvajanja ... naj tisti smešni treutki težine grejo mimo vas kot lanski sneg, napajajte se iz tistih čudovitih, lepih xrosex pa pa lunatki, pa po enga na vsakega LNF šmrčka Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Vila, da le nisi kaj pozabila v kufre dat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 bemu, dans sn vido najlepšo žensko v mojem lajfu... Bemu, a to je tisto k sem js napovedal da bo za tem ko mal službico spraviš v red? bom kar popravu temo, da ne bo preveč postov, lahkonoč folk ura je 23.04 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Pozdrav v nedelji, še dobro, da ne bo tako vremensko vroča, ampak luna je škorpijonu, to bo spet nekaj trzavic, napetosti, nezaupanja, ljubosumja, itd......kljub vsemu lepo nedeljo vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Jaz tut odločila, da grem na morje... ..sicer me vabijo frendi...ampak men paše, da grem sama...čisti odklop...sicer me mal trema daje, kako bom sama vse priklopila...elektriko, vodo...črpalko..in tole...pa še byboat moram v vodo spravit, da o tem, kako bom priklopila motor in se vozila z njim okol..bolš, da ne govorim...ampak al smo jackice al nismo... Helou, home again... Sem morala tole citirat...da se sama spomnim..kako me je skrbelo... ..pihhhh, mala malca vse skupi...mal sem edino mela težav z motorjem..nekak ni hotel vžgati brez ključa... se lepo spravim na čoln..odvežem vrv...in greeemo....potem pa vlečem tisto zajlo...in ..ne vžge...odneslo me je že sred zaliva...jest čist ..potem pa ...aja, ključ sem pozabila... ..no sem pa mal veslala nazaj...po ključ... :xx!: Drugi dan se je snela cev pod pomivalnim koritom... :xx!: ..hm, kwa čem pa zdej.. potem pa sem se spomnila, da sem bila celo mladost fotru prvi mizarsko-zidarsko-električarsko-vodovodni pomočnik...se lepo spravim na kolena...strokovno ogledam zadevo...in vidim, da je počilo tesnilo...sem se lepo odpeljala v mesto...kupila tesnilo..in ga zamenjala.... pritedila cev...in dela... saj to so v resnici malenkosti...sam jaz veljam za totalno anti-tehnični tip...in sem bla hudo ponosna sama nase...kako sem obvladala sceno... Na morju sem fuuuul uživala....predvsem zato, ker sem se sama odločila...da grem sama...ne pa zato, ker sem recimo sama in nimam nikogar...tako pa sem tole vzela kot darilo...sama seb... Potem pa me kliče gospod..in pravi..ti, a se ti ne zdi, da bi bil čas, da prideš domov... rad bi te že videl počas... Pa sem spakirala..in domov prišla enkrat pozno ponoči...in kaj vidim.. ...hiša cela razsvetljena...sliši se muzika...nikjer nikogar...hodim po hiši...sledim zvokom..in ugotovim, da se v kletnem baru dogaja...vstopim..in ...moj mož pleše z eno biondo ..."mili moj "...taramtata... ...pa še kup enih frendov tam...da so me čakali, ker so hoteli čestitati za rojstni dan... Mal mi je šlo na živce...ko vidim, da z uno biondo kr pleše in pleše...pa ga potem vprašam, posluš, teb pa je tale všeč ane.. ...pa se začudi, neeeee, kje pa, a ne vidiš, kakšna krava je... ...hm, gledala sem in gledala... ..pa sem vidla sam eno hudo lušno bitje...z dolgimi lasmi in kul postavco...pa enih 15 let manj od mene...ampak...če moj pravi, da je krava...bo že držalo... Tole blo mal za hec...včeraj pa sva imela en kul dan... kako paše včasih bit doma sam...brez otrok....mi je bilo kar malo žal, da je ponoči odpotoval....v Burgundijo...po našo tamalo... Do torka sem še sama...potem pa pridejo vsi domov..in bo po dolgem času naša family spet v kompletu... ...pa še skupni dopust je pred nami... danes pa si kuham govejo juho...sem si je prav zaželela... Zdej grem pa brat dnevnik za nazaj...da vidim, kako ste lunatki... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 Oj, Astra, hojla! Frajerka! Ampak ko moras - pol kar znas (tudi ribe - in ne samo 'taprakticni')).....Dobr si rekla tamle - "sem ful uzivala, ker sem bila sama, ker sem se sama tako odlocila.." ... Ful sem kuhala v teh zadnjih dneh - in tudi ful jedla. Nic hudega, od kozic se ne bom zredila, od pese in strocjega fizola pa tudi ne. Kul ko se je koncno Lev zacel, veliko boljse se pocutim. Lepckano nedeljo vsem! Bom lohk mal kuhala spet, ker ni vroce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 PRI MENI V KUHINJI 30 C včeraj bila na pikniku, hvala bogu, da imam v takšnih primerih Auroro... torej bilo prijetno, lahko bi bilo še bolj, če ne bi določeni osebki se v vsako stvar vpiknili... noga, hm, noga je drugo poglavje - strokovno mnenje - iz tegale sledi nekaj na a.... vem samo to, da je tolk globoka podpludb, da lahko prične se gnojiti... in namesto da bi jaz danes si tole vse skupaj hladila (včeraj sem si s steklenicami - znajdi se), pomivam kopalnico in hladilnik... ker je tolk vroče tule je omagal in sem imela poplavo... sem se pa naučila, da je treba tole večktar ne samo očistit ampak celotno zadevo odtajat - revček je kr omagal, 25 stopinj je kazalo v hladilniku...tko da... fata čistačica...jutri pa če bo tole z nogo podobno sranje, grem mal zdravnika pogledt, ga že dva meseca nisem videla :xx!: no sej je čist simpatičen rakec lepo se imejtemen bi tud pasalo, da bi si lahko poklonila nekaj dnevov samo zase Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 Selene, shit, jaz sem tudi vceraj pomislila, kaj pa ce imam kaksen tumor na zapestju in mi bojo moral odrezat roko? Ce je takole grdo, kot pravis, je najbrz res kul, da gres k zdravniku, edino ne vem, kaj naj zdaj... kaksno slikanje mroda...Pa kaksno mazho proti modricam bos dobila (oz. da se cimprej ozdravi to tkivo).Ga pa sr*****, ker ne pocivas. ja, stekam, ce imas frko, poplavo, da ne mores lezat - ampak zakaj pa ti kdo ne pomaga.Pa naredis res ono najnujnejse, pol pa reces, sory, znajdte se, jaz ne morem pedenat.In enkrat ne bos skuhala, spedenala - a bo konc sveta? A bo kdo umrl (od lakote)? Drz se, skratka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 sama sem, moram tole po pedenat...ne sej ni drugega, samo če se tole zagnoji, potem baje režejo....ma sej bo... hvala za tolažbo kuha jima babi, samo tole me je pa res presenetilo in ker sem že pač delala, sem vmes še kopalnico pomila...še malo pa grem ležat... je pa še en problem nastal - LEDU ni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 Aja, seveda... Daj si sol ali kis, ali pa - ce imas kako zeljnato glavo?Ce ja, odtrgaj nekaj listov, jih malo speshtaj s kladivom za meso tolct ali z necim lesenim, pa si to daj kot obkladke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 nimam zelja, bom kar kis pa ledeno vodo pa bo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 To bi ze moralA, ampak nikoli ni prepozno. Saj imas eno uro ali dve, pa das dol, pa spet ponovis, recimo dvakrat na dan, zdajle in zvecer, bi ti lohk ze pomagalo - ravno zato da ne pride do kaksnega gnojenja itd.Cimprej!! Redci z vodo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Marsa, v sreda, četrtek, petek sem tole prakticirala, pa sol pa kopel... včeraj na pikniku pomagala z ledenimi steklenicami... res pa je nekaj, nisem pa ležala, hodila sem v službo, mogoče bi resnično morala malce več nase misliti, se odklopiti, biti nebogljena in si samo menjavat hladilne obkladke ter počivat... no kar je je, grem od tule naprej... pa itak se ne dam... ena podpudba pih... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 Naredi si kar kopel... ne prevec vroco, recimo od mlacne do tople, s kisom.... da te kar obda in ne samo na enem obkladkku. Ja, seveda, pocitek je jasno vitalnega pomena za regeneracijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 sama sem, moram tole po pedenat...ne sej ni drugega, samo če se tole zagnoji, potem baje režejo....ma sej bo... hvala za tolažbo kuha jima babi, samo tole me je pa res presenetilo in ker sem že pač delala, sem vmes še kopalnico pomila...še malo pa grem ležat... je pa še en problem nastal - LEDU ni Izkoplji gabezovo korenino pa zmelji in dajaj obkladke... Arnika? v žganju namaži..., ali pa dobi homeoptatske kroglice...Arnica C 30 pa na tri ure 5 granul pod jezik...... svež krompir naribaj pa polagaj hladi in vleče ven... aloa gel? ... čas za počitek si pa le vzami , saj se lahko opravičiš sama pred sabo... Vse dobro... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Aja, seveda... Daj si sol ali kis, ali pa - ce imas kako zeljnato glavo?Ce ja, odtrgaj nekaj listov, jih malo speshtaj s kladivom za meso tolct ali z necim lesenim, pa si to daj kot obkladke. Zelje je zakon..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2004 Vis, pa res, krompir, Lia! Ti imas tudi potem v rokavu tele stare dobre domace. Evo, da je res, VSE imamo na broju, kajti nekaj ali kar pol od nastetega ziher ima vsakdo doma. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kaj pa "švedsko grenčico" imaš Selene, zelo so učinkoviti in hitro delujejo njeni obkladki, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Drugi dan se je snela cev pod pomivalnim koritom...hm, kwa čem pa zdej.. potem pa sem se spomnila, da sem bila celo mladost fotru prvi mizarsko-zidarsko-električarsko-vodovodni pomočnik...se lepo spravim na kolena...strokovno ogledam zadevo...in vidim, da je počilo tesnilo...sem se lepo odpeljala v mesto...kupila tesnilo..in ga zamenjala.... pritedila cev...in dela... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kaj pa "švedsko grenčico" imaš Selene, zelo so učinkoviti in hitro delujejo njeni obkladki, lp, B. Še bolj pa oralno,,,,en štamperle švedske grenčice nikoli ne škodje? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Če ima "slabšo" kri pa tudi priporočljivo, ampak bolje razredčiti z vodo. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ni samo za kri... angine, trebušne gripe, vnetja vseh vrst.... zelo pomaga tud nakapljat na vatko pa z obližem na popek prilimat....fantastično deluje pri majhnih otrocih.... Za tastare pa štamperle -zakon? Za tistega, ki to zmore popit. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Dobro ti gledaš nasplošno in za naprej, jaz sem mislil na Selenino poškodbo noge, saj vsi vemo, če imaš bolj "švoh" kri ali pa sladkorno, da se rane ne celijo najbolje, glede pitja, če eksaš nima kaj biti, ampak pri otrocih in notranji uporabi bi morala biti razredčena in v zelo majhnih količinah. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hvala vsem za nasvete, sem ravnokar izvedla kisovo kopel... bom pa krompirček tud uporabila... sicer so mi pa včeraj rekli čim manj mazil, ker je hematom vroč, kar je znak vnetja, saj se iz tega lahko razvije absces. Tako, da Borism, kri je razlita pod kožo...še enkrat hvala vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Dobro ti gledaš nasplošno in za naprej, jaz sem mislil na Selenino poškodbo noge, saj vsi vemo, če imaš bolj "švoh" kri ali pa sladkorno, da se rane ne celijo najbolje, glede pitja, če eksaš nima kaj biti, ampak pri otrocih in notranji uporabi bi morala biti razredčena in v zelo majhnih količinah. tist o otrocih.... Kar se pa celjenja ran tiče, je najhitrejša pot homeopatske kroglice Arnica C5 ali Pa C 30 na tri po pet granul pod jezik.....pa tud podpludb.... No ja pa kaj pametujem,...sam povem kar sem sprobala in videla na drugih, da deluje..... (nobenega cirkusa sam malo discipline- vsake tri ure....) gabezova korenina-uporabljena pri otroku, ki se je zvalil kamen , kaj kamen skalo na noht in prst (5 let) , zmečkanine, strganine, rentgenska slika zlom kosti vzdolžno.... očiščena s krtačko in toplo vodo, nastrgana v obkladki na rano in zmečkanino v petek, sobota in nedelja... v ponedeljek pediater skor s stola padu....kaj da smo delali..... tako je bilo dobro, čeprav sem bila zelo skeptična -nč razkuženo pa to....skratka OK......in tud potem OK ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts