Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Volk, ko si glih na broju: pravis, da ima brother vse plate od Mobyja - Mitja sprasuje, ce ima Play - B side?

En frend je niti v D ni dobil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

xDDx Ha, Volk, to sem jaz te tolk trapasto 'zavedla' s tistimle 'D' (mislila sem v nemciji da ga je iskal tudi)... xrolleyesx

Sorchy.

Thanx, ti pisem na OS. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

El Nino- pravkar videla tvojo novo ikono. Zgledaš kot Jezus! :eek: x:Dx

Malo za spremembo bili v Istri (kot vsako nedeljo poleti) :o|o:

Zjutraj bilo v Ts precej oblačno z burjo. Vendar se iz naše terase lepo vidi piranska cerkev in savudrijski rt. Pa sem videla, da tamkaj sije sonce, tako da ljubljeni ni imel pardona, da ostanemo doma. x;)x :vragec:

Vlekli sabo tudi dobro Velikanako :o|o: . Ko mo šli na kosilo, se je na terasi kot ponavadi zleknila pod mizo. Midva lepo mlativa dobrote, nakar pošpegam pod mizo-ni psa!!!! :eek:

Ozrem se po terasi in kaj v :O: vidim?!? :eek: :wOOt: :OO!:

Naša pridna in mila Velikanka jo je ubrala k mizi, kjer sta od groze paralizirana sedela nemška turista. :OO!: Mož in žena, srednjih let, nizke in koščene postave, on -isti Kosobrin, oba pordela od sonca. Velikanka pa je s svojo mogočno pojavo, dolgo črno dlako in 70 kilami lepo stisnila možiclja ob stol, da je komaj dihal pa od smrtnega strahu cepetal malo z nogami. Pri tem mu je izmenično prijazno pobirala čevape iz krožnika in ga z pol meterskim jezikom oblizovala po zaprepaščenem obrazu :O: :OO!: :wOOt: -kot češ:'Hvala, ker deliš z mano!' :wOOt:

Mene pa skoraj kap. Dobesedno poletim do psice, padem na kolena in nesrečneža prosim odpuščanja xredx xredx xredx

Še dobro, da ne znam nemško....xredx

Poklicala sem prijatelja -lastnika lokala in pojasnila zadevo. Zakoncema sem se milijonkrat opravičila in plačala novo kosilo in še vse za nazaj, pa sta se potolažila :fiju:

Velikanka pa za kazen ni šla danes plavat :angry: :!!: :sniky: :vragec:

El Nino- pravkar videla tvojo novo ikono. Zgledaš kot Jezus! :eek:  x:Dx

:D to je tud fotografinja rekla ja :D hehe ampak naj pripomnim zraven "Dear god!", če js prav razumem je bil jezus kot pošten hebrejski dedec obrit po bradi in pristrižen po glavi.... ne pa kt jst, js sem sam kot jezus iz pop kulture :D sicer pa najbolj moderen look teh dveh tisočletij, :D hehe, ja

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja :D kdo bi rad da ga, ali po možnosti jo, odrešim? :D z veseljem in prijaznostjo, sem gledal danes na discovery o temule jezusu, tipček je čist odf.... ve da ga bodo fentali in vseeno gre, v smrt... ne kapiram natančno tega ampak dosegu je skoraj svoje...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bobnar,

ne ločiš med figurativnim izražanjem in dejanskostjo.

S tvojim hvalisanjem, da si 'pri koritu' pa si samo potrdil tvojo naravo, način delovanja, osebni nazor, plehkost izražanja, duševno siromašnost, medtem, ko si namakaš noge v lavorju, padon, koritu.

Tudi za tvoje pravno-svetovalne usluge se kar tre odjemalcev, ne?

x:Dx x:Dx x:Dx

zelo rad grem spat zvečer :D zato ker ko se zjutraj zbudim se počutim jaz jaz... :D hehe tko da lahkonoč.. prijetne sanje

Uf, koliko novega x;)x .

Selene, en zdravilen :palec: . Pismu, se boš že ti kdaj zleknila k počitku, al ne boš :mad2: . Bemu, ko je čas za počitek je treba počivat !!!!

V petek sem se glih med nevihto vozila v 5ki, sem si full prigovarjala, da za ziher pridem do Unca x:Dx , pa je ratal. Najprej romantično padalo listje, potem malo manj romantične veje, pa potem veter prenašal sem in tja :eek: . Ampak prišla v celem kosu domov :palec: .

Zadnji teden pred dopustom, en navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jao.. jst sem se tud v petek v tistem najhujšem nalivu peljala po avtocesti.. pol pa zavila na bencinsko in vedrila pa prvič po dolgem času tankala bencin pr petrolu..... x:Ix x:Dx Kriza je bla kr.. full scalo, kr neke veje in tisti stožci so blo razmetani po cesti.. no pol ko sem šla naprej pa dva avta stolčena.. verjetno se je eden drugemu preveč za ritjo peljal...
Mushi

pr nas je ta trenutek začel dež... me ma da bi šel ven.. :D hehe no ja zdaj pa kitaro na glas, odpret okno in lovit inspiracijo, poslušam whitesnake, Steve Vai, pa Co. :D hvala Majica, so dobri ja...

Hih Nino...še dobr, da grem mal pogledat za nazaj...he he...sem kr vedela, da se ti bo vsedlo na dušo, me zelo veseli...pismu je tega nazaj, kar sem poslušala tako muziko...uhuhu...rosnih 17 sem mela...18...

Janja...je že moj reku, kako se loh v takem peljejo po cestah...he he...smo mel dela, bratu je odtrgal vratca od elektro omarice...pri nas je šlo vse k sosedom, kar ni blo pršraufan...pa še to, kar je blo, je snel...

Drevo, je bil pa en za podret...in ga je M opedenal včeraj... in sosedi splezal skozi okno, ker se je ven zaklenila...jojojoj

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, dobri stari Whitesnake.. imam menda kr vse njihove plošče.. pa zdej tud vse na cd posneto.. ampak plošče so pa tak feeling.. da jih poslušaš, mal škrtka zraven.. pa vzameš ovitek v roke.. :2src:
Mushi

Ja, dobri stari Whitesnake.. imam menda kr vse njihove plošče.. pa zdej tud vse na cd posneto.. ampak plošče so pa tak feeling.. da jih poslušaš, mal škrtka zraven.. pa vzameš ovitek v roke..  :2src:

Ja :D spodi mam plošč za eno omarco, hehe :D nedotaknjene praktično kakih 10 let, pravzaprav 9,5 :D hehe v glavnem ful hudo razmišljam da bi tele antike prodal, pomoje bi se dalo ful zaslužit... :D sicer pa :D tile whitesnakeji :D pismu ka tale stric dela na kitaro..... včasih skor prisežem da je zaigral počasi pol pa dal fast forward... hehe pol pa vidiš da je live posnetek xrolleyesx xmusicx, hja obični metalci se mi zdijo ponavadi mal preveč temačni za moj okus tile pa kar pašejo, res ful mi ne diši darkerska pesimistična scena... zato mi v bistvu nikol ni bla taka muzika... ampak they can play! :D

P.S.: spet sem tekel zjutraj v gozd, na zrak, da me ne bo življenje povozilo ga grem pohodit :D hehe nevem včasih ko tečem se mi zdi da bežim pred svojimi težavami, se umaknem pred vso to ljubeznijo, in to, spet drugič se mizdi kot da kaj lovim, takrat me tudi zmeraj zmanjka, tretjič, ko pa sem tam, pol pa kar grem, in grem in rem, opažam da morem ful pazit kaj poslušam kake komade, katere misli se mi vrtijo po glavi, zelo blizu sem, prepada, kot bi reku pokowc, treba se je držat pa negovat... al kako že :D čudno se mi zdi včasih, kako se ti enkrat nekaj zdi največja pravopisna napaka, drugič pa to velika modrost... ajd grem js dan me čaka...

Selene, pobož...pa kaj si spet staknila...dej, dej punca tiste obkladke gor dajaj, da bo čim prej minilo.

Neurje? Bilo je zabavno, vse je ležalo po cesti, drevje, listje kak kontejner...zgledalo je kot konec sveta...smo bili ravno na poti, pa smo se kar peljali.....čeprav je zgledalo, kot da se bo kak drevo, zdaj zdaj prevrnil na nas. Ravno smo nameravali splezati še na en hrib in se je začelo....sem dragega, takoj obdolžila, da se me že hoče rešit, po kratkotrajni zakonski sreči. Od tam bi me pa vsaj odpihnilo, če me ne bi že strela.

Vikend preživela na čudovitem raftanju, voda mrzla brrrrrr.

Zdaj grem pa k zobodercu, da pregleda, če sem si lepo zobke umivala zadnjih pol leta...redna kontrola ...se bom morala takole x:Dx ....saj ne bo nič bolelo (sama sebe tolažim)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobar jutr! :vio: x:Xx :palec:

Grem pisat napoved. :o|o: (*vceraj sem pocela nekaj drugega, potem pa bila prevec zmatrana).

Vsem zelim prijeten in kul teden. x8Dx :palec:

Selene, upam, da je slo danes nazaj tole malo in da je ful boljse. xcrossfingx :detelca:

Picasso

Preživela sem en super vikend na gorenjskem. Dobra družba. Spoznala sem tudi nekaj novih ljudi.. zelo zabavnih. Dogajale so se ful zabavne dogodivščine. Upam, da bomo tak vikend kmalu ponovili. x:Dx :2src:
spet se mi je na bolš poslabšal

Mama klicala, da sem dobila dohodnino nazaj oz. obvestilo o slednjem! Kar cedno vsotico! :hepko: x^x x8Dx

Konec prejsnjega tedna pa sem v enem dnevu dobila kar dva maila na Tozibabe!!! po 20 letih! :eek:

Saj se prikaplja sem pa tja kaksen, ampak tole mi je bilo res hecno, kar dva v enem dnevu, zanimivost pa je ta, da je en od teh mailov prisel iz Srbije. x!x xsrcx

Takole pravi:

"POSHTOVANE TOZIBAKICE, JA NE ZNAM DALI JOSH UVEK POSTOJITE I STA RADITE, ALI ONO STO STE ZA ZIVOTA RADILE ZAISTA JESTE VREDNO PAZNJE I POHVALE.I AKO JE PROSHLO ZAISTA MNOGO VREMENA OD TADA, UVEK CU VAS RADO SLUSHATI I GOTIVITI! NOVI SAD VAS NOSI U DUSHI...POZDRAV OD T. :)"

Prav takole sem ga dobila, v istem colorju, le da s polnim imenom. x:)x

Picasso

Thanx, Contesa x:Xx, res je, to je res totalno kul filing in prav imas, spomnis se vsega in se ti zdi fajn. xsrcx :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...