Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Kris, thanx za tole, ampak - pojemo? :o|o:

IGRAMO, vse instrumente, same, vsa muzka, texti, vse... nase delo, izvedba, in ideja, skratka, od A do Z...

Zanimivost - na posnetku Dezuje pa igram kar dva instrumenta, poleg tega pa tudi... hm... pojem... x:Ix xDDx (*= se derem).

Torej - PRAVI zenski bend, ne samo pevkice s 'koreografijo'... xrolleyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kris, thanx za tole, ampak - pojemo?  :o|o:

IGRAMO, vse instrumente, same, vsa muzka, texti, vse... nase delo, izvedba, in ideja, skratka, od A do Z...

Zanimivost - na posnetku Dezuje pa igram kar dva instrumenta, poleg tega pa tudi... hm... pojem...  x:Ix  xDDx  (*= se derem).

Torej - PRAVI zenski bend, ne samo pevkice s 'koreografijo'...  xrolleyesx  x;)x

ok, sori, ker sem se narobe izrazla :sori: ....vem, da ste pravi ženski bend, in da vam bbt, unique in podobni slo šit ne seže niti do kolen.....hja, sori...samo nikoli vas nisem mela namena primerjat z njimi....no, sej vas nisem x:)x . ste mi pa res totalno odštekane :palec: x:Xx in bi blo res zanimivo vas (spet)videt na slovenski glasbeni sceni......sicer vsem ne bi bile všeč....ampak zažigale pa bi...in to rabmo...ne pa pop music x:)x

sem hotela poslušat vaše komade pa ni šlo :C: .....al se ni odprlo oz. ni delalo.

ok, to je to

kiss

.neverejtno :8):  x:o)x  :vio:

Ja, ej, res...

... zgodovina pa to...

Fajn mi je taksnole, ker dobim ustvarjalni poriv. xcivx x:Xx :palec:

Zadnjic sem slike zbirala okoli, pa chekirala, pa dobila par idej za izvedbe - grem jeseni v grafike, naredim par serij, predno mi zgnije tamle vse... x:Ix xrolleyesx :xx!:

xsrcx x!x

Pa radio kanim realizirati, mater imam enih nacrtov... vmes pa se lajf pa sprotne stvari... saj bo... casa imam se nekaj, ce pa tudi ne, pa nic - saj nekaj sem ze... pac, kar sem lahko... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Radio x8Dx

hvala ker ste mislili name... zdravnik dela popoldan, do 17 počakam, če tole ne bo nič drugače grem... celo noč nisem spala, ker ravno na tem boku spim :xx!: bom sedajle še eno kopel in obkladke si privoščila...

lepo se imejte :palec:

Kris, sory ker je takole izpadlo, saj v bistvu vem, da ves - ze zaradi bobnov xDDx x;)x in to...

Ampak pac... v enih stvareh sem natancna, ce nekaj pise, pa to - in pise 'pojemo', kar pa ni tocno, ker to se kdo bere, pa bi si ustvaril napacno sliko...

Ja, smo se menile prav zares ze, da bi nekaj sprckale ponovno... Boma vidl.

Je bilo govora, da se bo sfinanciral nekaksen remix in vse... jaz samo plavam, ce se kaj ponudi, pa skusam ujet...

No in se ni nic oblikovanega, a v bistvu ne dvomim, da se bo kaj dogajalo, saj imam se kaj za povedat, kolikor sem pa z Lidijo govorila, pa je ona tudi za. xDDx x^x :palec:

Bomo pol, ko bodo otroc velki harale stare tzbakice... x:Dx x;)x

Picasso

.Fajn mi je taksnole, ker dobim ustvarjalni poriv.  

.naredim par serij, predno mi zgnije tamle vse...  

.vmes pa se lajf pa sprotne stvari... saj bo...

xegox xyiyax :N:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Kris, sory ker je takole izpadlo, saj v bistvu vem, da ves - ze zaradi bobnov xDDx x;)x in to...

Ampak pac... v enih stvareh sem natancna, ce nekaj pise, pa to - in pise 'pojemo', kar pa ni tocno, ker to se kdo bere, pa bi si ustvaril napacno sliko...

Ja, smo se menile prav zares ze, da bi nekaj sprckale ponovno... Boma vidl.

Je bilo govora, da se bo sfinanciral nekaksen remix in vse... jaz samo plavam, ce se kaj ponudi, pa skusam ujet...

No in se ni nic oblikovanega, a v bistvu ne dvomim, da se bo kaj dogajalo, saj imam se kaj za povedat, kolikor sem pa z Lidijo govorila, pa je ona tudi za.  xDDx  x^x  :palec:

Bomo pol, ko bodo otroc velki harale stare tzbakice...  x:Dx  x;)x

Ja, sej je kul, da obrazložiš :palec: ........tud jaz nimam rada ko si folk ustvari napačno sliko, podobo, pol pa ga prepričaj v pravo...kao... :o|o:

verliko sreče in uspehov......vem, da vam bo uspelo...da nekaj bo iz tega :palec: x:Xx x;)x

Kris ves da bo - ce ne iz tega, pa iz cesa drugega...

kar realiziram zadeve, to se mene preseneca. :8): xDDx

Ko pa smo ravno pri nacrtih... LN 'drzava'... se ni zrelo, v bistvu pa ne dvomim vec, da bo... neka komuna nekaj, se mi svetlika... bi blo fajn - in NI neizvedljivo... xwizardx

Picasso

Tožibabe.. jst pa tega ne morem čut tule.. ko mam vse od administratorja prepovedan kak programček downloadat... Marsa dej zrihti kdaj na MP3 tole.. vem pa da sem že neki komadov vaših slišala fulllllllllllllllllll nazaj.....

Ja babnce, ste razturale, sploh edini ženski bend takrat v SLO, a? Pa primerjave s temi lalala pičkicami zdajšnjimi ama ni nobene.. pha...

A se še vidite? A ste vse iz LJ, a je ktero življenje kam dlje zaneslo...

Kokrkol.. ste ble :palec: :palec: :palec: :palec:

Mushi

E, pa sta le enkrat minili dobri dve uri 25. julija, med 9.01 in 11:08. x^x

Mesec dni me je vznemirjal ta kratek časovni termin. Iti na vsega 9,6 km dolg tek ali ne. Napol sem se že odločil zanj, ko sem El Nina ob torticah prosil, naj vrže karte. Kar vredu, je rekel. Začel sem celo uporabljati zdravo sol. Pa še zlato ribico sem prosil za pomoč. xsrcx

Zjutraj so vremenarji napovedali plohe. Naj grem? Nimam kaj premišljevati - Ninove karte so pokazale, da bom šel. Drugače ne bi mogel napovedati, da bo šlo sproščeno. x?x

Start. Prve pol ure se kuja glava. Utruja mi, zakaj sem sploh šel, zakaj kar takoj ne odneham. Druge pol ure se kuja telo. Protestira proti povečanju napora. Edino misli so hitre kot strela. Tole dodatno porabo energije moram nujno ustaviti! Po eni uri telo proizvede dovolj lastnega morfina. Vseeno mi je za utrujenost in gonim dalje. xpolzx

Pri tabli – še 3 km – se čutim še dovolj močnega. Megla zakriva vse. Tudi Zlata ribica mora biti nekje, čutim to. Kriza nastopi pri tabli – še 1 km. Ne vem, ali bom zmogel. Verjeti moram vase, pa bo šlo do konca. Diham kot utrgan. Ni več ne utrujenosti ne bolečin, v mrežasti majici brez rokavov ne čutim ledenega vetra. Fish bo pazila name, da bom zmogel a da se ob tem ne uničim preveč. Kot samouničevanje se mi zdelo prvo uro, sedaj mi je že vseeno. Še 250 m! To bo ob mojem sanjanju poti zneslo kakih 7 minut. Ali je kakšen razlog, da ne bi zmogel še tega? :O:

Na cilju sem! :vtz: Tudi tu so vsi v bundah.

Kakšen cilj neki, to je šele polovica poti. Še vrniti se je treba. Nekje pri 6 km me bo čakala punca. Povratek je sproščen. Ja to bo tista sproščenost iz Ninovega šloganja. Šele sedaj je popustilo vse in v oči mi privrejo solze od vsega hudega in vsega lepega hkrati. :detelca:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ja, dobri stari Whitesnake.. imam menda kr vse njihove plošče.. pa zdej tud vse na cd posneto.. ampak plošče so pa tak feeling.. da jih poslušaš, mal škrtka zraven.. pa vzameš ovitek v roke..  :2src:

mah ninitu sem ze 2x reku pa ne slis.

a mi das ti za presnet whitesnake?

Tožibabe.. jst pa tega ne morem čut tule.. ko mam vse od administratorja prepovedan kak programček downloadat... Marsa dej zrihti kdaj na MP3 tole.. vem pa da sem že neki komadov vaših slišala fulllllllllllllllllll nazaj.....

Ja babnce, ste razturale, sploh edini ženski bend takrat v SLO, a? Pa primerjave s temi lalala pičkicami zdajšnjimi ama ni nobene.. pha...

A se še vidite? A ste vse iz LJ, a je ktero življenje kam dlje zaneslo...

Kokrkol.. ste ble  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:

hehe x:Dx x:Dx :palec: kok dobra primerjava!! :palec: :eek: x:Dx x:Dx x8Dx

x:o)x kristalka pol boma pa takile  :listen:  :listen:  x:o)x

free.. mp3 ti posnamem lahk, al pa obične cd-je..  a plate da dam iz rok? neeee.....  x:Dx

sej platarja tut nimam. kr cedeje al pa mp164763 posnam al pa posod pa is sam presnamem.

cd-je ti pa kupm.

a mas vse plate (me zanimajo predvsem zadnje... ). x:)x

Free, kaj če nam bi špilale na Krki x:Dx

Kdaj bo že ta piknik :8):

jah, fino bi blo ja.

sicer pa odn't ask me.. sm dvignu roke od takih zadev... organiziranja pa to .. :8):

kr je folk prepocasen in mi gre prevec energije oz. me pol ze vse mine! tko, da naj kr kdo drug organizira, ce hoce, jst bom sam predlagu x:o)x x;)x

uf za zadnje nisem glih ziher.. nekje pr Slip of the tongue se men Whitesnake končajo tko pr poslušanju..  x:)x

he he sej, res... slip of the t... x:Dx :palec:

ma ja, kr posnam!

se tist bi hotu, here i go again, etc...

pa ce zadnjih nimas tut prou, bom ze z mal zadovoljen! x:)x

Selene, kje si in kako je s teboj? :8):

Kdaj in na katerih frekvencah se te pa da slišati?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

cau soncki!

en teden me ni pa vsi nove ikonice in tko... :eek: x:Dx

drugace pa se javljam nazaj v civilizaciji, sem bila 7 dni na terapiji: knjige morje sonce in masaze :2src: xcivx :vio:

me bo kar razneslo od zdravja in veselja xupx :party:

kako ste mi?

sem prvic poskusila reiki, ne morem verjet, fenomenalno, me je en fin fant cisto sokiral, pozdravil, pomagal....kako to poteka...neverjetno...

toliko akcije ze dolgo nisem cutila v celem telesu, je sibalo gor in dol in mrzlo in hladno in...waw!!!!

grem gledat kje je kaka tema na to x;)x x:o)x

moram najti koga v ljubljani, ki to dobro dela, ker mi je zelo pomagalo...dobro dane! xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...