Tjazy 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Verjetno imas preveliko.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Datoteko mislim.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Datoteko mislim.. kaj jaz vem, čisto mogoče. Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Evo tole je odgovor, ki ga dobim...."Oprosti, dinamicne strani v ukazih niso dovoljene". :xx!: Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hu piz**, kaksne dinamicne strani? Dinamika? Verjetno nimas pravilno obliko datoteke.. dej to pretvori v JPG! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bom preverila kaj se da narest. LP in ciao. Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Tjazy, že vseskoz mi je Janai nekok bol všeč k ti hihiAmpak tule ne preveč reklame delat zanjo, da Akhutu ne pade v uči ... hihiNekako se mi zdi tudi bolj trezna oseba ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Untitled, fajn dečko, prijeten. Bi znal biti Tehtnica ali Dvojček. Mogoče Oven.men se zdi pa mal bolj praktičen, mrbit strelec, devica,... tud ovn ni daleč, je mačona zadela v drugo dvojček pa hvala vsem za komentarje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 sem mela mal časa in sem si rekla, no pa dajmo pogledat tele forumovceše kako vizualno zgledajo.po uri in pol prebiranja sem uspela predelat šele Fotke, ampak ne glede da me že oči in glava od računalnika bolijo, moram še jaz priznat, da ste čisto vsi krasni in simpatični, vsak ima neko globino v očeh, ostalo pa - vsak je po svoje najlepši, vsak po nečem izstopa. Zelo ste pogumni, svaka čast:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Žverca, prvi del fotk al drugi untitled Tjazy, fejst ženičko imaš, fejst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 O, nad, Contesa!!! x:Xx Fajn fotka, bravo, vsaka cast, mi je vsec bejba (mislim, da je mroda Lev, ne vem ce sem si prav zapomnila ali pa mroda kar izmislila )... Ti si pa tud lustna tu, si mi se posebej vsec, hudomusna (ribje skorpijonska si mi tule, kao, nekaj novega ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Sstane.... hitro robček pa slinco obrisat.... Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bernarda in jaz(prejšnji teden Celje) Dokaz, da moraš biti vsaj med fotkanjem tiho(midve nisva bili) obe It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bernarda se je pa kar postarala Al pa to ni njena najboljsa slikca.Frizurce imata obe dobri... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bernarda in jaz(prejšnji teden Celje) Dokaz, da moraš biti vsaj med fotkanjem tiho(midve nisva bili) O ti mašinca, madonca, ne, ne, ne, ne, ne bom nč komentiru, matr sm pa zakuhal, ker neki vroče Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ej, Tjazy, če boš še objavlaj fotke te tvoje ženičke, se bom še zaljubila. Sej mata itak vezo, kjer se ne omejujeta in si dajeta svobodo; Love is all around................tko da po moje ti kr, nimata nč proti................verjetn http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 ... postarala ...Clovek, ki je star recimo tam okol 50, ce je natur, ima neke... posledice casa na sebi ze... :o|o: Pa skoz te fotkajo, enkrat naredis eno mimiko, pa imas zategnjene gube,m podbradke, mozolje... saj ves... Tole ni 'nastavljena', manekenska fotka, pac pa prijateljska... nic nastavljanja, pravih kotov ipd. Menim, da je kar carica, pa tud dobra bejba. Imam sicer sama drugacen okus, a znam videti vsaj svetovljanskost pri ljudeh in ona ima in to je tudi fact. Morda ima pa kaj strelca ali kaj v 9. Dobra bejba, ki ni sam na lepoto kao nekaj furala, pa ima nek... milejsi izraz zadaj, ki pa se ga ne vidi (kar tako). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 mmm, ja...Tokrat pac "ocenjujem" fotko in mi tu ni najbolj vsec. Tudi ti vsi ostali so mi na enih bolj na enih manj. Tudi sama sebi vcasih zgledam, kot da imam par desetletji vec, ce me pac dobijo v takem trenutku. Ni nic takega...Spominjam se je ( in njenih fotk) nekaj let nazaj, ko sem jo kot mala mulka obcudovala. Zato pac povem.... Vsekakor ma lepe oci in super obrazne poteze...samo pac...ni vec tako mlada, kot se je spominjam Pac...jaz, ki me ta slovenska "modna smetana" ne zanima, gledam to drugac. Vidim par mesecev nazaj v casopisu kako fotko, kjer zgleda fenomenalno, pa tako tukaj..pa pac opazim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Bernarda in jaz(prejšnji teden Celje) Dokaz, da moraš biti vsaj med fotkanjem tiho(midve nisva bili) bernarda lahko bi mela boljšo frizuro, drgač pa je še vedno ista, zame .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ne zezaj, saj imata obe glih dobre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Malo morske nostalgije ......V ozadju->Zadarsko obzidje, v ospredju pa mama, moj nečak in moja malenkost ! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jeeeeeeej kolk fotk!!! x:Dx Apolonija, na tisti fotki, kjer si bila sveže ostrižena in pobarvana, si mi pa najbolj všeč, tak srček si Ena taka lepa nežnost sije iz tebe Selene - sem tole fotkico že vidla, sam sem ti pa hotla poleg še vsega drugega rečt, da sem tudi jaz najprej opazila pokončno držo, veš Lepa fotka, pa še lepša naša Selene nino, itak vedno z bejbami okrog sebe Naš DonJuan Janja, vidva s Cyberčkom sta pa tolk luštna tamle sred travnika, sploh pa Cyberček zmaga s tistim šopkom marjetk na glavi Mikica, kolk luštne fotke, veš, vedno, ko daš gor kakšne tako plesno, še mene spomniš na naše nastope in mi je potem vedno toplo pri srcu Natrix, maš ti neko nostalgijo zadnje čase kar pogosto, same neke poletne gor popaš LeilaniA, kolk sta luštne fotke, prav siješ na teh , da ne govorim o postavci spljoh! Piko, se ti vidi, da rad izkušaš življenje iz različnih zornih kotov Še takih zabavnih fotk prosim! Tjazy, na tejle sluzbežni deluješ pa malo utrujen Job? Aakhut, vsekakor ti ni dolgčas v življenju Še mene prime, da bi se vam pridružla Untitled, si mi ful znan Fajn dečko. Janai, lepotička, pa da ne govorim o Contesi in Bernardi Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 še ena slika izpred štirih let ko smo bli še pubeci moja 25ka koncert PJ hala tivoli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 tu zdaj lahko vidite Untitleda in mene skupaj. kot sem že omenil, sva brata, ampak baje bolj malo podobna. Presodite sami It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts