Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 No sej sem vedla, da je tut Mipo gor na tej fotki x:Dx Najprej sem mal čukasto gledala, pol ko sem pa prebrala njegov komentar spodaj - ja itak! Na PJ jih sem bla pa tut jaz, vidva bratca Untitled, luštna fotka Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 No jaz pa danes takole zgledam...... "Ka mi dela tale mrk... " Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>HAH, as jo šparala, si podobna naši Marsi, ha te bo že nova farba foruma prebudila, men kar sika v oči že Slikca je carska, Buena Hvala ti za tole obdelavo, zadnje dneve se počutim direkt tko x:Dx Aja... tista z modro prosojnostjo in zvezdico na čelu mi je pa najljubša Ma saj ti pišem mejl že odkar sem prišla nazaj v Ljubljano Barva foruma me pa prej ubija kot kaj drugega, ker imam eno modro od IPB designa (ker je mal manjši, bolj priročen design), sem prej imela rumeno-oranžno še na starem forumu, pa imam zdaj kronično pomanjkanje te barve Mislim da bom šla kar nazaj na lunin style z malimi fonti Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ej, jaz pa čist nobenih slikc ne vidim... ne kot zavihke (npr. "komentiraj") ne smajlijev, ne slik, nič. Buena a tebi je prijela slika, jo vidiš svojo? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Jest vidm pol slike; verjetno je bilo tako mišljeno, ker mi vse dela; od slik, smiliev........................ Sončna, sej se bo zrihtalo, po moje , trenutno pa očitno, pr teb neki ne štima http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Evo, zrihtala, tenks, Trudi, tudi tebi ...pa še eno... Buena styling also Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}> Full bejba! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 račk dai ti še eno na freš; hah, a tale blue star Sončna, huh ti Ena samo zate, vidljivost je slaba, nasmešek je pa samo zate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Whatever! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, zrihtala, tenks, Trudi, tudi tebi ...pa še eno... Buena styling also Sončna Res zažigaš It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 O, pa res, wow! Kul, pa ful enih fotkic (a par precej nejasnih zal) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 bravo vsem!!!! sam sončana in buena...tole je pa prva liga you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 o, turkizna, zakaj ne nosis vec barv? Ti pase.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>tu zdaj lahko vidite Untitleda in mene skupaj. kot sem že omenil, sva brata, ampak baje bolj malo podobna. Presodite sami Jap Mipo, vidva z bratom sta si pa res bolj malo podobna Luštna slika tole, heh je hecno ko spet folk poznam Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ena razpoloženjska kao funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 mateja, nima farb..a si to ti al tvoja mama? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ... farb nima, ker je črnobela fotka... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 hi hi hi sončna... smeška!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ... nekaj fotk sem zbrisala, da sem naredila prostor za nove... sicer večinoma take a la Tom Cruise , pa tudi Dašine (bo sama popala fotkice, če se ji bo zaluštalo)... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... farb nima, ker je črnobela fotka... Kaj pa cokoladnica? *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 tjazy, hvala, ker me spominjaš (da slučajno ne pozabim na svoje sanje ) ...zaenkrat še doma v moji kuhinji čaram čokoladne mojstrovine (da vidiš to urejenost okoli lastništva hiš v starem mestnem jedru mesta, kjer živim ) ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 bi mi preizkusili to mojstrstvo fotka me pa na nežnost, spokojnost spominja... tebe se pač bolj malo vidi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ... tebe se pač bolj malo vidi ... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradice, ušesk in obrvi ne vidi (v čokolado sem pa prav zaljubljena ... recimo, še kakav naredim tako, obredno... iz tistega grenkega kakava, ko moraš najprej posebej zmešat kakav z mlekom, pa potem dodaš malo cimeta ali kaj drugega... tak, gost, malo grenek... njami) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 o mateja kako lepo opišeš... upam da boš enkrat res mela čokoladnico... se bom še jz k nisem sladkosnedna z veseljem prišla posladkat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts