Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

No sej sem vedla, da je tut Mipo gor na tej fotki x:Dx x:Dx Najprej sem mal čukasto gledala, pol ko sem pa prebrala njegov komentar spodaj - ja itak! x;)x

Na PJ jih sem bla pa tut jaz, vidva bratca x;)x

Untitled, luštna fotka xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>HAH, as jo šparala, si podobna naši Marsi, ha x:Dx

te bo že nova farba foruma prebudila, men kar sika v oči že :vio:

Slikca je carska, Buena :palec: x:Xx Hvala ti za tole obdelavo, zadnje dneve se počutim direkt tko x:Dx x:Dx

Aja... tista z modro prosojnostjo in zvezdico na čelu mi je pa najljubša :wub: Ma saj ti pišem mejl že odkar sem prišla nazaj v Ljubljano :inocent: x:Xx

Barva foruma me pa prej ubija kot kaj drugega, ker imam eno modro od IPB designa (ker je mal manjši, bolj priročen design), sem prej imela rumeno-oranžno še na starem forumu, pa imam zdaj kronično pomanjkanje te barve x:Dx Mislim da bom šla kar nazaj na lunin style z malimi fonti :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ej, jaz pa čist nobenih slikc ne vidim... ne kot zavihke (npr. "komentiraj") ne smajlijev, ne slik, nič.

Buena a tebi je prijela slika, jo vidiš svojo?

Sončna

VILA SONCA

O, pa res, wow! x8Dx

Kul, pa ful enih fotkic :palec:

(a par precej nejasnih zal)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tjazy, hvala, ker me spominjaš (da slučajno ne pozabim na svoje sanje x;)x xDDx ) ...zaenkrat še doma v moji kuhinji čaram čokoladne mojstrovine xwitchx xwizardx

(da vidiš to urejenost okoli lastništva hiš v starem mestnem jedru mesta, kjer živim :wacko:) ...

... tebe se pač bolj malo vidi ;)

... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradice, ušesk in obrvi ne vidi x;)x x:Dx

(v čokolado sem pa prav zaljubljena :2src: ... recimo, še kakav naredim tako, obredno... iz tistega grenkega kakava, ko moraš najprej posebej zmešat kakav z mlekom, pa potem dodaš malo cimeta ali kaj drugega... tak, gost, malo grenek... njami)

o mateja kako lepo opišeš... upam da boš enkrat res mela čokoladnico... se bom še jz k nisem sladkosnedna z veseljem prišla posladkat
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...