Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradice, ušesk in obrvi ne vidi  x;)x  x:Dx
Mateja, tisti "Ponatis" sem pravkar pobrisal. Pa ne zaradi kvote... Tisto brisanje sem opravil že zjutraj (čeprav mi omejitev še "ne" velja) Tako sem obljubil...

Težko prepoznavna? Po profilu desnega lica in in desne strani čela (od strani), pa filing dovolj dobro govorita, da gre zate. xvrtcx

Obrvi in bradica? Vsega pa res ne moremo imeti naenkrat. :detelca:

Ušesa se pa da videti !

Ti kar korajžno gor s slikcami, obljubim, da ne bom nobene shranil dol, če te ne bom vprašal.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

luštno, simple. jaz bi malo več lesa :inocent:

če smem: tistega konjička bi nadomestila s čim bolj zelenim, kakšno bršljanasto rožo, mogoče kaj kar se ovija okoli tramu ali kako se že reče temu. veš kaj mislim? čez celo dolžino. potem bi dodala kaj rdečega, da je ful simple lahko rdeče lončke, karkoli v domačem stilu. mogoče rdeče zavesice x:Ix

design je moja ljubezen x:o)x x:Dx

Super kuhinja! Si mi dal idejo za kuhinjo za vikend. Imam prav take lesene elemente shranjene, ker smo kupili novo kuhinjo. Kolikor bo elementov bo, ostalo bomo pa zidali. A je to vse zidano s to opeko, ki se vidi ali je kaj siporexa.

Čestitam, res si se potrudil. :palec:

Rika

<{POST_SNAPBACK}>Sončna, A veš, da si full Severini podobna?

A se ti zdi?

Meni se zdi pa -na tej fotki samo!!- ful podobna eni slovenski pevki - Mayi (se mi zdi), pa se eni moji frendici. xDDx

Tjazy, ja, kul, svetlo, pa lovro pa cesen pa cebula pa konj. :)

Pa kosarice... bogve kaj je notri. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

fotka je fotka tko,da težko rečem..ampak jaz bi tistga konja dala nekam drugam ker v kuhinji preveč dominira.

Drugač pa....luštna kuhinja.Predvsem pa ...vse je pri roki. x:)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Volkc... kašni čustveni izlivi.... :eek: a ti kej manjka? :inocent: x:o)x :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aha.. OK.. bova upostevala kaksen predlog.. Sicer pa zgornji elementi pridejo enaki, kot bojo vratca.. na spodnjih.. Tko da to se ni dokoncna verzija.

Ce je kej iz siporexa? Ja.. tole je vse iz siporexa.. in potem oblozeno s temi ploscicami. Je veliko lazja izvedba.. in predvsem mi je nek strokovnjak razlozil, da ce bi sel zidat z opeko, bi imel cez nekaj let velike probleme s ciscenjem..

Ejj Buddha ne vem zakaj je treba hladilnik obzidat.. tko pride bolj do izraza..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Volkc... kašni čustveni izlivi.... :eek: a ti kej manjka? :inocent:  x:o)x  :vragec:  x:Dx
Hihi, sem mislil, da je samo z mano kaj "narobe"... mi je všeč, da še kdo opazi kaj več, kot zunanjo podobo...

Ali sem napisal? kljub navidezne nejasnosti slike, se mi sanja, da ima oblečeno majico, pa tudi tangice...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Se malo dodelana kuhinja.. Manjkajo se vratca...

Tjazy, lepa kuhinja, ful xokx Sam je pa Aira res ful lepo uočila stvari, tisti konj je tudi mene zmotil, pa kakšno zeleno rastlinsko stvarco bi tut dala not :palec: Tole si sam naredil, ane? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>A se ti zdi?

Meni se zdi pa -na tej fotki samo!!- ful podobna eni slovenski pevki - Mayi (se mi zdi), pa se eni moji frendici. xDDx

Tjazy, ja, kul, svetlo, pa lovro pa cesen pa cebula pa konj. :)

Pa kosarice... bogve kaj je notri. :D ;)

:vio: ... sam mi res vsi s tole Severino nasprot prihajajo, kaj čem... :vio:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

sonchna je tak simpatichen pamzhek.... x:o)x  x:)x  x:)x  x:)x  x;)x

666 zlomkou....tralala

:P x;)x pamžek, pismu x:o)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...