Tjazy 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradice, ušesk in obrvi ne vidi Sem prebral... ... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradivice... *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pa še eno... Buena styling also A veš, da si full Severini podobna? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pa še eno... Buena styling also SončnaKako drugačna si, Sončna, v lunini svetlobi... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hehe. Moj burekar me skoz "Severina" kliče x:Dx Kaj pa veste, mogoč sem pa jaz v tistem videu Vem, ja, Rachek. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... meni je filing tele scene všeč... tokrat se bradice, ušesk in obrvi ne vidi Mateja, tisti "Ponatis" sem pravkar pobrisal. Pa ne zaradi kvote... Tisto brisanje sem opravil že zjutraj (čeprav mi omejitev še "ne" velja) Tako sem obljubil... Težko prepoznavna? Po profilu desnega lica in in desne strani čela (od strani), pa filing dovolj dobro govorita, da gre zate. Obrvi in bradica? Vsega pa res ne moremo imeti naenkrat. Ušesa se pa da videti !Ti kar korajžno gor s slikcami, obljubim, da ne bom nobene shranil dol, če te ne bom vprašal. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Malo morske nostalgije ......V ozadju->Zadarsko obzidje, v ospredju pa mama, moj nečak in moja malenkost ! ti pa spadaš med tiste "ta lepe" movie star faca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Se malo dodelana kuhinja.. Manjkajo se vratca... *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 luštno, simple. jaz bi malo več lesa če smem: tistega konjička bi nadomestila s čim bolj zelenim, kakšno bršljanasto rožo, mogoče kaj kar se ovija okoli tramu ali kako se že reče temu. veš kaj mislim? čez celo dolžino. potem bi dodala kaj rdečega, da je ful simple lahko rdeče lončke, karkoli v domačem stilu. mogoče rdeče zavesice design je moja ljubezen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Super kuhinja! Si mi dal idejo za kuhinjo za vikend. Imam prav take lesene elemente shranjene, ker smo kupili novo kuhinjo. Kolikor bo elementov bo, ostalo bomo pa zidali. A je to vse zidano s to opeko, ki se vidi ali je kaj siporexa. Čestitam, res si se potrudil. Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna, A veš, da si full Severini podobna?A se ti zdi?Meni se zdi pa -na tej fotki samo!!- ful podobna eni slovenski pevki - Mayi (se mi zdi), pa se eni moji frendici. Tjazy, ja, kul, svetlo, pa lovro pa cesen pa cebula pa konj. Pa kosarice... bogve kaj je notri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 sonchna je tak simpatichen pamzhek.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> sonchna je tak simpatichen pamzhek.... 666 zlomkou....tralala aakhut- odkar imamo novi LNF si izgubil nekaj "ostrine" ratal prav sladek x:Dx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aakhut- odkar imamo novi LNF si izgubil nekaj "ostrine" ratal prav sladek x:Dx 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Tolk se dobr pocut. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 fotka je fotka tko,da težko rečem..ampak jaz bi tistga konja dala nekam drugam ker v kuhinji preveč dominira. Drugač pa....luštna kuhinja.Predvsem pa ...vse je pri roki. http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ena razpoloženjska kao Zelo huda fotka, zelo huda, huda fotka Mateja . Tole bi lahko dala ocenit kateremu strokovnjaku. Ta fotka ima čustveni vpliv, takih pa je malo na svetu. Čutiš na sebi nostalgijo, blaženost, pomiritev, ohhh hudoo, raj na morju. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Volkc... kašni čustveni izlivi.... a ti kej manjka? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Piko, dont vori, saj sva se razumela *** Tjazy, luštno z vsemi detaljčki vred (kokoška in konj in košarice in vse tisto ) ***Volkec, me veseli, da ti je fotka vse te filinge zbudila... meni jih tudi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aha.. OK.. bova upostevala kaksen predlog.. Sicer pa zgornji elementi pridejo enaki, kot bojo vratca.. na spodnjih.. Tko da to se ni dokoncna verzija.Ce je kej iz siporexa? Ja.. tole je vse iz siporexa.. in potem oblozeno s temi ploscicami. Je veliko lazja izvedba.. in predvsem mi je nek strokovnjak razlozil, da ce bi sel zidat z opeko, bi imel cez nekaj let velike probleme s ciscenjem.. Ejj Buddha ne vem zakaj je treba hladilnik obzidat.. tko pride bolj do izraza.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Volkc... kašni čustveni izlivi.... a ti kej manjka? Hihi, sem mislil, da je samo z mano kaj "narobe"... mi je všeč, da še kdo opazi kaj več, kot zunanjo podobo...Ali sem napisal? kljub navidezne nejasnosti slike, se mi sanja, da ima oblečeno majico, pa tudi tangice... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se malo dodelana kuhinja.. Manjkajo se vratca...Tjazy, lepa kuhinja, ful Sam je pa Aira res ful lepo uočila stvari, tisti konj je tudi mene zmotil, pa kakšno zeleno rastlinsko stvarco bi tut dala not Tole si sam naredil, ane? <{POST_SNAPBACK}>A se ti zdi?Meni se zdi pa -na tej fotki samo!!- ful podobna eni slovenski pevki - Mayi (se mi zdi), pa se eni moji frendici. Tjazy, ja, kul, svetlo, pa lovro pa cesen pa cebula pa konj. Pa kosarice... bogve kaj je notri. ... sam mi res vsi s tole Severino nasprot prihajajo, kaj čem... <{POST_SNAPBACK}> sonchna je tak simpatichen pamzhek.... 666 zlomkou....tralala pamžek, pismu Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ne vem zakaj je treba hladilnik obzidat.. tko pride bolj do izraza.. še to me zanima, k imamo tuki take opeke v kuhni na zidu, povej kak nj bi se to čistil morda; neki povej ... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>evo pa je ni... zarad somraka.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ehjej http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Volkc... kašni čustveni izlivi.... a ti kej manjka? Imam vse, tako da mi zaenkrat nič ne manjka, razen mucke moje. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts