aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 kok je ta volkec men srčkan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> kok je ta volkec men srčkan Aiwa, kaj te je s tvojo ikonco, si frizuro menjala al kaj? Meni je blo ono prej bolj všeč, tvoje učke pa to. Tale maček (whatever) nima niti pol toliko lepih kakor ti Šala seveda. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Najbolj pa mi je bilo všeč na Češkem v Pragi.... ker je vse tako osvetljeno ponoči in skrivnostno gremo na končnega....Praga.....huhu....par dni...hjaooo...to bo kuul (obljubim fotke.... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Praga Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Že, že, samo hrana je pa obupna :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Že, že, samo hrana je pa obupna :xx!: Dej nehi......saj ko se greš potepat ne misliš na hrano, ne Al ti hodiš v restavracije al kva? Prva trgovina, stojnica.......sendvič, sadje, kak jogurt, neki pač......pa....piiiiiiiiičiiiiiiiiiiiii Jau bom doma. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ma jaz se hranim 1x na dan, samo takrat hočem da je kaj konkretnega pa dobrega :> no blo je za novo leto in po celodnevnem gonjenju po Pragi pa zapaše da tud kaj v sebe daš, in pol nas peljejo kaj vem kam v neko kao restavracijo na večerjo. fino bomo jedli... pol mi pa dajo na mizo nek "kndl" se pravi kruhov knedl pa neko omako in to mrzlo... pa samo wtf ... no se hvale bogu je vsaj neki mekdonalc bil blizu :>ok nazaj k temi :> Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Trnovski gozd, Javornik leta 2002, slikan s staro sabljo, ki se rad ukvarja tudi s fotografijo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Na Mahavščku s starimi sabljami spomladi 2002. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 volk tista prva slika mi je, ne vem, preprosto zakon Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 O, pa res, kul, Volk, dobre fotke (lohk bi se sicer mal boljs videlo), ampak so fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Sem videl ene slike ob erupciji vulkana iz ledenika, pa sem rekel, da moram sem vmes dati. Upam, da je to prava tema za te stvari. Andres http://www.m6.is/Gallery_loftmyndir/images/prevs/prev26.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 andres, tele avtorske fotke, ki si mi ze kdaj poslal, pa tud na forum kaksno dal, bi bile nekatere prima za LN razglednice, ce si za, poslji mitji jih ene par, najprej pa si pejt pogledat.Sem ti ze zadnjic mislila predlagat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Imam nek kontrakt z najboljšim fotografom na Islandiji. On tiska posterje in razglednice vse živo. Sem ga vprašal za dovoljenje in je rekel, da kako sliko lahko dol vzamem, če dam link gor od njegove firme. Tako si bom sposodil tudi sam njegove slike za reklamo za silvestrovanje na Islandiji in pa za nadaljne izlete sem No tule je ta link od njegove firme s slikami. http://www.litbra.is/ljosm.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Aha bistva nisem odgovoril. Bom poslal za razglednice. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 Thanx andresek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Uuuuaaaaaaaaaaa....dobra fotka......pa kaki ledeniki ....un letal je k komarčičičičič Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Res dobra fotka Andres08, sicer so pa vse tele tvoje Islandske mega FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 A ne kok so hude tele ene ki da andres vcasih? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Mene pa take slike v mladost prikličejo, ko smo gledali westerne, Johna Wayna ipd. Tu je to še realnost. Imajo ful konjev pravih islandskih plemenskih ponijev. http://www.spuni.net/rafnhafnfjord/pictures/F000843.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ola, MEGa slika jo bom dau za ozadje zdele...Andres, ali so konji pri vas pocen al predragi? Vse niha. Tudi ženske, torej tudi cena kobil je odvisna od kvalitete. Mislim, da sem nekoč enemu konja iskal, da bi ga uvozil v Slovenijo. Odvisno. Tam nekje za 1000 eur ga dobiš. So pa eni ljudje v stiski in ga dobiš ceneje, kot tudi dražje, če gre za kakšnega posebnega konja. Drugače smo pa konji tudi zastoj. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vse niha. Tudi ženske, torej tudi cena kobil je odvisna od kvalitete. Mislim, da sem nekoč enemu konja iskal, da bi ga uvozil v Slovenijo. Odvisno. Tam nekje za 1000 eur ga dobiš. So pa eni ljudje v stiski in ga dobiš ceneje, kot tudi dražje, če gre za kakšnega posebnega konja. Drugače smo pa konji tudi zastoj. AndresIslandske konje najdeš tudi že v Sloveniji- izjemno trpežna vrsta živali...imajo pa specifičen način "hoda"...Andres-konj je lahko žrebec ali pa kastrat......najbrž si misli na "tisto drugo"? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Volk, fine fotke, tud take 'razpoloženjske' Andres, vau, kolk dobr funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 (*andres ze poslal par fotk za razglednice - sam ne hodit gledat, ce so ze gor, nekaj casa jih se ne bo )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 dve novi jaz plus zobobol s tem, da se zobobol na sliki ne vidi. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts