Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:inlove: kok je ta volkec men srčkan :flower:  :flower:

Aiwa, kaj te je s tvojo ikonco, si frizuro menjala al kaj? Meni je blo ono prej bolj všeč, tvoje učke pa to. :2src: Tale maček (whatever) nima niti pol toliko lepih kakor ti x;)x Šala seveda.

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Že, že, samo hrana je pa obupna  :xx!:

Dej nehi......saj ko se greš potepat ne misliš na hrano, ne x;)x Al ti hodiš v restavracije al kva? Prva trgovina, stojnica.......sendvič, sadje, kak jogurt, neki pač......pa....piiiiiiiiičiiiiiiiiiiiii x8Dx x;)x x:o)x

Jau bom doma. x^x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma jaz se hranim 1x na dan, samo takrat hočem da je kaj konkretnega pa dobrega :> no blo je za novo leto in po celodnevnem gonjenju po Pragi pa zapaše da tud kaj v sebe daš, in pol nas peljejo kaj vem kam v neko kao restavracijo na večerjo. fino bomo jedli... pol mi pa dajo na mizo nek "kndl" se pravi kruhov knedl pa neko omako in to mrzlo... pa samo wtf :eek: ... no se hvale bogu je vsaj neki mekdonalc bil blizu :>

ok nazaj k temi :>

O, pa res, kul, Volk, dobre fotke (lohk bi se sicer mal boljs videlo), ampak so fajn. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem videl ene slike ob erupciji vulkana iz ledenika, pa sem rekel, da moram sem vmes dati. Upam, da je to prava tema za te stvari.

Andres

http://www.m6.is/Gallery_loftmyndir/images/prevs/prev26.jpg

andres, tele avtorske fotke, ki si mi ze kdaj poslal, pa tud na forum kaksno dal, bi bile nekatere prima za LN razglednice, ce si za, poslji mitji jih ene par, najprej pa si pejt pogledat.

Sem ti ze zadnjic mislila predlagat. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam nek kontrakt z najboljšim fotografom na Islandiji. On tiska posterje in razglednice vse živo. Sem ga vprašal za dovoljenje in je rekel, da kako sliko lahko dol vzamem, če dam link gor od njegove firme. Tako si bom sposodil tudi sam njegove slike za reklamo za silvestrovanje na Islandiji in pa za nadaljne izlete sem No tule je ta link od njegove firme s slikami.

http://www.litbra.is/ljosm.htm

Mene pa take slike v mladost prikličejo, ko smo gledali westerne, Johna Wayna ipd. Tu je to še realnost. Imajo ful konjev pravih islandskih plemenskih ponijev.

http://www.spuni.net/rafnhafnfjord/pictures/F000843.jpg

<{POST_SNAPBACK}>ola, MEGa slika :palec: jo bom dau za ozadje zdele...Andres, ali so konji pri vas pocen al predragi?

Vse niha. Tudi ženske, torej tudi cena kobil je odvisna od kvalitete.

Mislim, da sem nekoč enemu konja iskal, da bi ga uvozil v Slovenijo. Odvisno. Tam nekje za 1000 eur ga dobiš. So pa eni ljudje v stiski in ga dobiš ceneje, kot tudi dražje, če gre za kakšnega posebnega konja.

Drugače smo pa konji tudi zastoj. x:)x

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Vse niha. Tudi ženske, torej tudi cena kobil je odvisna od kvalitete.

Mislim, da sem nekoč enemu konja iskal, da bi ga uvozil v Slovenijo.  Odvisno.  Tam nekje za 1000 eur ga dobiš. So pa eni ljudje v stiski in ga dobiš ceneje, kot tudi dražje, če gre za kakšnega posebnega konja. 

Drugače smo pa konji tudi zastoj.  x:)x

Andres

Islandske konje najdeš tudi že v Sloveniji- izjemno trpežna vrsta živali...imajo pa specifičen način "hoda"...

Andres-konj je lahko žrebec ali pa kastrat......najbrž si misli na "tisto drugo"?

xokx x^x

(*andres ze poslal par fotk za razglednice x8Dx - sam ne hodit gledat, ce so ze gor, nekaj casa jih se ne bo x;)x)...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...